Dăruind, vei dobândi. Împărtășind cu ceilalți, îți vei spori prosperitatea. În tăcere și în modestie îți vei găsi măreția.

🔥Marți devine ziua confirmării acestor adevăruri. Ea va cere aproape tuturor ajutor pentru altcineva. Va cere șoptit, abia perceptibil, să vă oferiți ajutorul, dar nimeni nu va insista. Și acesta este testul: ești oare pregătit să dai din surplusul tău pentru ca celuilalt să-i fie mai bine? Să împarți, din punct de vedere material sau moral: să consolezi, să asculți, să dai un sfat util, să contribui la binele celuilalt cu o faptă, cu un obiect necesar sau cu bani. În scurt timp, un astfel de ajutor va fi returnat cu generozitate de Univers celui ce a dat și se va întoarce la el cu profit. Va fi ca o confirmare a trecerii cu brio a testului.

🔥Permiteți-mi doar să vă reamintesc regula general valabilă a asistenței energetice( sau de orice alt fel): ajutorul trebuie să fie acordat dintr-un exces de resurse, niciodată (sau extrem de rar, în cazuri de forță majoră) din lipsă. Pentru că nu putem da cu adevărat din ce nu avem. Altfel, în urma milosteniei, în loc de doi echilibrați energetic, fie vom inversa rolurile cu celălalt, fie vom avea doi dezechilibrați. Legile cosmice ne cer acest echilibru, iar pentru încălcarea lui putem fi ”trași la răspundere”. În această zi, împărtășim ceva ce avem din belșug, mai mult decât ne trebuie nouă

🔥 În muncă din nou pentru scurt timp, vom amâna noi angajamente și ne vom întoarce fața către resurse, făcând o inventariere. Să vedem de ce dispunem pentru viitor și ce ne lipsește. Care rezerve trebuie completate și care pot fi împărtășite cu colegii sau partenerii( din nou, testul karmic). Puteți împărtăși nu numai din resurse materiale, ci și din experiența profesională; în această zi este bine să facem schimb de gânduri și idei, astfel încât cineva să ne critice puțin, găsind puncte slabe în planurile noastre – cele care au scăpat ochiului nostru. În același mod, ca un ascultător sceptic, putem acționa și noi pentru cineva.

🔥 Discordia este astăzi posibilă în relațiile apropiate. Adesea, cei mai apropiați oameni încep să manifeste lăcomie față de cei dragi, părându-li-se că taman aici, în cercul îngust al apropiaților, pot economisi bani, primi servicii gratuite, exploatând și folosindu-se de ceea ce are celălalt, ca și cum ar avea acest drept, etc. A doua persoană simte această nedreptate și se închide în sine, se retrage deoparte. Aceasta nu este neapărat o ceartă, ci mai mult o răceală și o neînțelegere reciprocă, care creează distanțare și care va trebui analizată și rezolvată.

🔥 Probabil cea mai complicată zi din punct de vedere al sănătății și al condiției fizice generale. Poate exista o acutizare a bolilor vechi, o exacerbare a stării proaste la persoanele deja bolnave. Fiți mai atenți la persoanele slăbite: acestea pot avea nevoie de ajutor urgent. Iar dacă cel care resimte această agravare sunteți chiar voi, nu încercați să vă descurcați pe cont propriu, din starea de boală ,dacă vă simțiți rău: se va lăsa cu consecințe grave. Cereți ajutor.

🔥 Alte atenționări: Nu vă lăudați, nu manifestați mândrie și orgoliu, pentru că este ziua smereniei. Ajutați discret, în tăcere fără a aștepta recunoștință și fără a face publică informația. Nu puteți – mai bine îndepărtați-vă și nu interveniți. Vorbiți cât mai puțin despre voi, faceți mai mult, nu vă străduiți să obțineți succes în detrimentul eșecului altuia sau pe spinarea altuia, altfel bumerangul karmic va fi fulgerător și va ustura tare. 😀

🔥 În altă ordine de idei, merită să urmăriți azi semnele, visele, mesajele- în orice formă ar ajunge la noi Fiecare are semnele lui, pe care le înțelege. Sunt pattern-uri, pe care subconștientul le recunoaște și decodifică în felul lui și la acelea vom fi atenți.

Răspunsul, în general, poate fi transmis printr-un text simplu, văzut ca din întâmplare. Astfel de răspunsuri venite într-o zi cu un tipar energetic ca acestă, ne spun informații importante, de natură globală chiar, dar legate de karma și destinul nostru propriu. . Puteți pune întrebări sau puteți pur și simplu să ascultați și să observați atent spațiul.

🔥Și încă un sfat: Nu ratați marcarea unui eveniment astrologic important din această zi, care se va produce în jurul orei 17:40 Conjunctio Magna, unirea într-un singur punct energetic a forțelor planetelor Neptun cu Jupiter. Conectați-vă la acest flux extrem de puternic ce vine de Sus și doriți-vă ceva concret, pentru o persoană concretă – un subiect constructiv, care va fi susținut de această energie, pentru următorii 15 ani. Un astfel de eveniment este rar și ar fi păcat să îl ratăm. 🙂

🔥Și nu uitați de bucuria sinceră a sufletului vostru, pentru că trăiește conștient experiența Vieții! Cu toată dragostea, Masha.

Imagine: Marek Jezder