🔥🔥🔥 Din nou trebuie să punem osul la treabă. Și această zi, la fel ca cea de ieri, ne poate aduce o mulțime de surprize, doar acum trebuie să muncim pentru ele 🙂

🔥 Pe lângă faptul că trebuie să depunem efort, în această zi trebuie să fii atent la sarcinile scurte. Le poți completa rapid și vezi rapid rezultatul: dacă totul merge bine, poți merge mai departe, dacă ceva nu este în regulă, poți remedia rapid. Surprize sub forma apariției sau dispariției unor resurse, asistenți, condiții pentru procese viitoare sau curente. Va trebui să schimbăm rapid planurile și să ne adaptăm.

🔥 Relațiile se schimbă, cumva. Acest lucru se observă cu ochiul liber: este introdus ceva nou, la care nu ne așteptam de la o persoană înainte. De asemenea, va trebui să schimbați și/sau să adaptați ceva. Și, de asemenea, surprizele pot fi plăcute și nu foarte. Important este că nu va fi posibil să ignorăm aceste schimbări în viitor.

🔥 În această zi, este indicat să nu vă certați cu cei care sunt în apropiere, cu care există o comunicare standard constantă. În acest moment, nu are sens să ne apucăm să rezolvăm nu știu ce neînțelegeri cu rudele, colegii sau cu vecinii: are sens să evaluăm mai întâi, de unii singuri, cauzele situației și abia apoi să decidem cum să construim relațiile respective mai departe.

🔥 A 13 zi de la Lună Nouă este, tradițional, ziua de update (reînnoire, restartare) a energiilor celor 12 zile precedente. Simbolul ei este Roata Samsarei. În planul sănătății, ea ne vorbește despre o revigorare a proceselor metabolice din corp. Sănătatea se va îmbunătăți ușor. Dar, ca și în zilele precedente, trebuie să acordăm o atenție deosebită nutriției: stomacul ne poate durea din cauza supraalimentării și a alimentelor nepotrivite nouă sau de proastă calitate și acest disconfort fi primul indiciu cu privire la necesitatea schimbării modului de a ne hrăni, la necesitatea unui aport de alimente de o calitate mai bună și care țin cont de nevoile reale ale corpului nostru. Prin aceasta, vom reporni un ciclu de procese regeneratoare și întineritoare în interiorul organismului nostru.

🔥 Energia Roții, corect folosită, ne poate da un surplus de vitalitate și de creativitate, lucru care ne va ajut să ne restartăm niște planuri și proiecte. Pe lână cele spuse, Roata mai este simbolul Centrului Cosmic , sursa Luminii și puterii divine; astăzi granița dintre lumi devine mai subțire, mai transparentă, ceea ce ne va da posibilitatea să aruncăm un ochi, dacă dorim, în lumile subtile dincolo de percepția fizică.

Deosebit de accentuat se va manifesta această capacitate la persoanele creative, cărora le pot veni multe imagini, idei și soluții noi; cu alte cuvinte, fantezia și inspirația le va înflori. 🙂

🔥Pentru cei care doresc să profite de fluxul energetic puternic al zilei de azi pentru a realiza un obiectiv și au nevoie de ajutor, vă ofer o scurtă și simplă practică de reîncărcare și restartare, cu energia Roții.

Alegeți o intenție, pe care doriți să o materializați – cea mai actuală pentru voi.

🔥🔥🔥Așezați-vă comod. Puneți mâinile pe genunchi si sprijiniți-vă picioarele ferm de podea. Acum, formulați intenția în minte și rostiți-o cu voce tare. Închideți ochii și îndreptați-vă atenția spre interior; conectați-vă treptat mintea cu centrul inimii; imaginați-vă că există acolo o sursă de lumină strălucitoare, de culoare argintie sau aurie;

Direcționați mental un jet, izvorât din această lumină a inimii chiar în fața voastră, la aproximativ un metru de corp… și acum formați mental o în fața voastră o sferă din această energie, alimentând-o direct din centrul inimii voastre, prin acel jet energetic, ce pompează ritmic lumina în acea zonă, făcând sfera să crească în dimensiuni ( ca și cum ați pompa aer într-un balon) ajungând la un diametru cam de dimensiunea înălțimii voastre, sau chiar mai mult. Pompați către acea sferă energia luminoasă, generată de centrul inimi, cu fiecare expirație,… iar când sfera a atins dimensiunea dorită, formulați din nou, cât mai clar, intenția pe care vreți s-o materializați, în inima voastră!

Iar acum, împreună cu fluxul de energie din centrul inimii, direcționați intenția în interiorul sferei din fața voastră. Imaginați-vă intenția ca pe un cheag energetic foarte concentrat, care conţine toate informaţiile despre aceasta şi observați cu ochii minții cum acel cheag luminos, mic și concentrat, plasat în centrul sferei, ca un embrion, crește în dimensiune…și crește…. până când umple toată sfera.

Și acum dragilor, imaginați-vă că eliberați în Univers această sferă pe care ații creat-o, ce conține intenția voastră, energizată și maturizată, la fel ca un pui, care a crescut în ou, pregătit să iasă atunci când Creatorul hotărăște. Vizualizați, cum fluxul ce izvora din inima voastră și alimenta sfera se subțiază, luând forma unui fir subțirel energetic, care ține acel glob, umplut cu intenția voastră….. formată din lumină, energie și informație…. apoi acel fir se rupe, pe comanda voastră de a-i da drumul sferei….. și aceasta începe încet să se ridice.

Priviți cu ochiul minții voastre cum ea se ridică din ce în ce mai sus și se îndreaptă spre Cer, prinzând viteză și ajungând în vasta întindere a Universului, observând-o cum scade în dimensiuni și în cele din urmă se topește printre stele, în adâncurile Câmpului de Conștiință universală……Respirați adânc și expirați prelung… apoi deschideți ochii. Meditația a luat sfârșit. 🙂

p.s. Nu faceți nicio presupunere, privind modul în care se va realiza intenția voastră. Dar, din acest moment, setați-vă atenția pe a observa și recepționa toate semnele și indiciile, pe care Universul le va trimite către voi. Și dacă le veți primi, urmați-le cu încredere.

Fără îndoială, intenția voastră se va realiza în modul cel mai armonios și favorabil cu putință! Să vă fie de folos!

🔥Nu uitați să fiți bucuroși și recunoscători lui Dumnezeu în fiecare zi a vieții! Cu toată iubirea pentru voi, Masha.