🔥🔥🔥Cu o zi înainte de Luna Plină astronomică avem deja o Lună Plină energică: ni se oferă un interval de timp, în care ne putem investi conștient atenția, energia, gândurile și resursele într-o recoltă viitoare – în ceea ce vom culege în toamnă.

Din aceste zile, energiile lui Beltaine( punctul de mijloc dintre Echinocțiul de Primăvară și Solstițiul de Vară), sărbătoarea tranziției către vară și triumful Naturii înfloritoare, încep să se manifeste activ. Ceea ce înseamnă că perioada este una plină de Putere. Puterea împlinirii dorințelor. Și, cel mai important, a dorințelor dedicate Vieții.

🔥 Nu sunteți surprinși că ziua de azi va necesita din nou muncă grea, așa-i? Nici eu. 😀 Primăvara, ziua hrănește anul, sezonul semănatului și a colaborării cu Mama Pământ nu poate fi anulat și nici pregătirea pentru tainica sărbătoare a Învierii, indiferent de ce s-ar întâmpla. Lucrurile vor fi spontane, va trebui să lucrăm mult mai mult decât am planificat dinainte, avem nevoie să încadrăm totul în niște limite de timp fixe și, de asemenea, să începem și ceva nou, la care, poate, nici noi nu ne-am fi gândit. Noul va veni către noi brusc, dar nu vom avea încotro. Lucrăm, nu ne relaxăm, pornim la capacitate maximă (ne vom plânge și ne vom văita de oboseală mai târziu sau – dacă avem și ”mafioți adevărați” printre noi- nu o vom face deloc!). 😀

🔥 Relațiile devin brusc mai vii, oamenii încep să-și clarifice anumite lucruri, despre sentimente, emoții, dorințe. Așa cum treburile curente și munca erau cele mai importante ieri, astăzi sfera sentimentelor este activată. Timpul dragostei și a luptelor: pasiunile fierb.

🔥 Sănătatea este în general puternică. Dar, pot exista multe accidentări și răniri, datorită energiei turbulente. Mulți ar putea fi chinuiți de insomnie: primăvara e în toi, sângele dă în clocot și toată această vervă în planurile subtile ne face să rămânem treji până târziu în noapte.

🔥Visele vor fi destul de confuze și fără relevanță (deoarece după orele 19 intrăm în ziua a 15-a lunară, ziua Șacalului, care e plină de iluzii). Nu le acordați atenție.

🔥Nu supraîncărcați astăzi ochii, riscați agravarea problemelor de vedere. Compresele reci și câteva exerciții pentru ei sunt binevenite. Despre îngrijirea și procedurile de înfrumusețare recomandate sau nu pentru ziua de azi, citiți descrierea detaliată în Calendarul Frumuseții pe aprilie.

🔥De asemenea, nu folosiți parfumuri foarte puternice și, dacă Luna în harta natală este prost plasată( mai ales cei cu Luna în Scorpion, Capricorn sau cei născuți pe Lună Nouă sau Plină), evitați privitul lung în oglindă. Oglinda este o poartă către planul subtil și în aceste momente acolo se pot vedea mai multe decât de obicei. S-ar putea ca imaginea să vă fie distorsionată într-un mod nu prea plăcut de diverse prezențe ale câmpului astral, care se activează în preajma Lunii Pline și se pot vizualiza precum niște holograme suprapuse peste chipul nostru din oglindă.

🔥Deoarece ziua a 14-a de la Lună Nouă are drept simbol Trâmbița, simbolizând accesul informațional la câmpul Akasha, este bine să ne dedicăm măcar o parte din timp căutării de informații, studiului textelor spirituale și eforturilor de conștientizare a celor citite. Acestea vor contribui la deschiderea ”vederii” prin cel de-al treilea ochi. Cine caută conștient, va găsi exact informația de care are nevoie.

🔥 Încă din noaptea de joi spre vineri, ne putem confrunta cu un act de agresiune din partea unui inamic deja familiar. Acest atac era, pe undeva, chiar așteptat sau asumat. Va trebui să dăm dovadă de curaj și să ne protejăm. Cine nu știe cum să construiască o protecție eficientă, întrebați-mă sau căutați în postările mai vechi. 🙂

🔥 În concluzie: cu cât o persoană își asumă mai multe responsabilități în această zi, cu atât va fi aceasta mai puternică, mai de succes, mai stabilă până în toamnă, de parcă Natura însăși i-ar pune în mâini o recoltă bogată și binemeritată pentru efortul din primăvară. Nu vă transferați treburile și răspunderea asupra altora în această zi ce vă oferă drept dar Puterea ei, ridicați-vă cu îndrăzneală și faceți ceea ce aveți nevoie în cel mai bun și eficient mod cu putință.

🔥Nu uitați să împletiți energia bucuriei și a speranței în orice lucru pe care îl faceți. Și pregătiți lista afirmațiilor pentru mâine! 🙂 Cu toată iubirea pentru voi, Masha.