🔥🔥🔥 Luna Plină a lui Aprilie – Lună de iarbă, Lună de semințe, Lună roz. Timpul trezirii definitive a Naturii la viață și, în același timp, timpul echilibrului Elementelor. De acum până la Luna Plină din mai vom simți energiile punctului de mijloc dintre echinocțiul de Primăvară și cel de Toamnă -Beltain( Beltane), sărbătorirea zilei de glorie a forțelor Pământului. Aceasta este o vindecare a naturii, o restartare a energiei, ca o ieșire dintr-o lungă și dureroasă comă a iernii. Vindecarea rănilor și un nou început. Acum, când este foarte dificil să rămânem conectați la lucruri pozitive și la celebrarea miracolului Vieții , probabil că vom putea simți cu dificultate această forță a naturii și numai dacă vrem să o acceptăm.

Luna Plină și-a intrat în drepturi vineri, sâmbăta este apogeul ei, și o vom simți și duminica. Trei zile de Lună Plină cu o putere foarte mare! Să ne ajungă 🙂

🔥 Sâmbăta este o zi de parteneriat intens, aducând puterea unității la toate nivelurile: spiritual, afaceri, dragoste etc. Timp pentru a dărui și timp pentru a primi.

Duminica este dedicată odihnei, echilibrului și învățării.

🔥 Afacerile și evenimentele programate pentru sâmbătă vor merge așa cum trebuie. Dar nu acesta este aspectul cel mai important. Principalul lucru este să ne facem neapărat în această zi planuri de viitor, programări de evenimente, dezvoltând mental idei și vise legate de afaceri. Chiar dacă vi se pare că s-au distrus sau s-au blocat multe, permiteți-vă să începeți barem să faceți planuri: atrageți uriașa energie liberă ce vibrează în aer către voi.

Duminică, chiar dacă ne odihnim, ziua va fi dedicată mai mult gândirii la diverse idei, ceea ce va fi suficient pentru a o considera productivă și eficientă. Ar fi bine să notăm ideile respective, gândite și dezvoltate pe parcursul acestor două zile: oricât de ciudate și fantastice ar părea, ele au un sâmbure de realitate, și pot deveni realitate.

🔥 Relațiile, așa cum ziceam mai sus, sunt parteneriale, în ambele zile. Un larg schimb de idei, de inspirație, de energii. Dăruiți ceva zilele astea, dați definitiv, nu regretați nimic din ce ați dat – căci totul se va întoarce. Sentimentele și emoțiile să fie deschise către celălalt. Este minunat să putem oferi mici cadouri sau să facem un gest frumos pentru cineva.

Sâmbătă, anumite relații primesc un nou impuls neașteptat, dar, de cele mai multe ori, plăcut.

Duminică, dimpotrivă, relația merge de la sine, fără impulsuri exterioare, doar așa cum se formase înainte.

🔥 Sănătatea sâmbătă ar trebui să fie, în medie, bună. Duminica, sănătatea depinde de noi înșine, de modul în care ne-am tratat și respectat corpul în ultima perioadă, adică va fi pe bază de feedback. Totuși, o grijă și o atenție deosebită va trebui să dedicăm zonei șalelor, rinichilor, glandelor suprarenale și vertebrelor zonei lombare. Acolo sunt punctele sensibile.

În ambele zile este important să evităm murdăria de pe noi și din jurul nostru – ea poartă în sine frecvențele unor boli viitoare. Este bine să efectuăm sâmbăta orice proceduri de curățare ( fizic și energetic), iar duminică să acordăm puțin timp restabilirii echilibrului: gimnastică cu exerciții de echilibru, yoga și alte exerciții similare- fie și statul într-un picior. 🙂 Este foarte important în cele două săptămâni următoare să ne simțim echilibrați pe toate planurile.

Pentru informații suplimentare cu privire la cele mai eficiente proceduri de îngrijire corporală, consultați Calendarul îngrijirii pentru Aprilie (acces cu parolă, disponibil abonaților)

🔥Visele sunt în ambele zile premonitorii, astralul are porțile larg deschise, dar imaginile primite sunt extrem de simbolice, codificate; este posibil să avem nevoie de ajutor pentru a le interpreta. Consultați-vă propriul mental în primul rând și vedeți, ce asociații face. Orice metode de divinație vor fi precise, cu acces informațional mare.

🔥 După cum ziceam, în aceste zile trebuie să dăm cât putem noi de mult, din acele lucruri, servicii, idei, care să poată fi date cuiva definitiv, cu tot cu dreptul nelimitat de a le folosi/deține. Sau, să dați pentru un schimb reciproc imediat, pentru o remunerare demnă. Dar nu sub formă de împrumut! Și nici să nu cereți ceva în aceste momente cu amânare de plată sau cu împrumut! În caz contrar, la ceasul adunării recoltei, veți ajunge cu și mai multe datorii.

🔥 Sâmbătă, ideile ce ne vizitează vor fi nu numai de afaceri, ci și creative. Sunt multe, inspirația poate fi la cote înalte și aceste idei trebuie folosite. Duminica, mulți vom trece printr-un moment de curățare interioară, de greșeli și lucruri mai puțin bune: să ne căim de ceva, să ne împăcăm cu ceva, să cerem iertare pentru ceva. Nici măcar în fața cuiva, ci în fața Creatorului, a Îngerilor și Ghizilor noștri Acesta nu este un act de pocăință publică, ci este un proces intern de a simți povara faptelor negândite, de a o trăi și apoi de a o elibera către aspectul nostru superior, cerând susținere în îndreptare și…..de a ne ușura în acest fel sufletul.

🔥 Sâmbătă, ar fi minunat să ne amintim de strămoși,comunicând cu membrii mai în vârstă ai Familiei. Duminica, să acordăm atenție copiilor sau gândurilor despre viitorul Familiei, dacă încă nu există copii. Copiii în această duminică necesită o atenție specială. Chiar dacă în această zi nu aveți copiii alături, puteți cumpăra mici cadouri, dulciuri, bibelouri pentru a le oferi copiilor când vă veți vedea – o investiție în starea lor de spirit pozitivă din viitor.

🔥 Meditați la viitor în aceste momente, planificați-l, gândiți-vă unde veți merge în viitor și notați totul pentru a reciti lista cu voce tare. Oricât de dificil v-ar fi, creați această fundație a viitorului și aveți încredere în procesul de modelare, cu mentalul propriu și cu Energiile vieții trezite a viitorului vostru. Pentru efect suplimentar, recitiți Motto-ul acestui blog. 😀

🔥 Și nu uitați – bucurați-vă cu tot sufletul! Că trăiți și aveți Puterea de a crea, dăruită de Cel care v-a creat pe voi. Această Putere din voi abia așteaptă să fie recunoscută și aplicată – cât o mai faceți să aștepte?! 🙂 Cu toată dragostea, Masha