🔥 ”Determinarea se naște în fața celui mai mare rău, învingându-l. Este esența curajului, inima, ființa însăși, și opusul proiectului (deoarece necesită respingerea tuturor pre-stabilirilor, necesită o decizie imediată, o miză finală: ceea ce urmează nu este atât de important).” Georges Bataille.

🔥 Totul se termină într-o zi și multe situații vor fi rezolvate în aceste două săptămâni de aprilie rămase. Sosiri, plecări, mutări, deplasări – un fel de haos de primăvară, dar un haos din care se naște ordinea.

A sosit momentul realizării Karmei, care va arăta roadele trecutului – cine s-a pregătit de ”primăvară” în timpul acestei ”ierni” și cine nu. Vine un bilanț, urmat de o ieșire dintr-un ciclu karmic pentru cei care au muncit din greu și au păstrat focul motivației pozitive în interiorul lor. Există multe schimbări în bine, deși există încă tensiune emoțională, deoarece suntem conștienți că ne aflăm în examen și tocmai dăm socoteală pentru greșelile, deciziile și acțiunile din trecut.

A lua decizii noi și a începe imediat a le implementa este, de asemenea, dificil; dar intrarea într-o nouă etapă a vieții, cu un etaj mai sus, necesită curaj și calm. Și o să avem suficient din ambele! 😀

🔥 Situații dificile sunt rezolvate și în sfera profesională. O persoană recuperează timpul pierdut, ceva care a fost abandonat temporar, din cauza unor circumstanțe externe sau personale. Ocaziile pierdute ne sunt din nou la îndemână – această șansă nu mai trebuie ratată a doua oară!

Dorința de schimbare va duce la un flux mare de resurse umane: multe concedieri ( din proprie inițiativă sau făcute de către angajator) și multe transferuri la un alt loc de muncă, de parcă oamenii și-ar ”schimba norocul, shimbându-și locul”, vorba zicalei. Oricine își caută un loc de muncă acum va avea succes.

🔥Din cauza unor astfel de fluctuații și volubilități, acesta este un moment sensibil pentru o afacere, chiar și pentru una personală: partenerii, angajații, clienții – totul este în mișcare, este dificil să prinzi valul potrivit. Este momentul să redresați ceea ce nu funcționa înainte, să deschideți treptat noi proiecte, să le testați eficiența pe primii clienți, să faceți ajustări la proiectele curente, adăugând la ele acel nou – așa, doar de probă. Se lucrează cu precizie și cu grijă, fără a ne aștepta la repede și la mult.

În schimb, este total neindicat să demarăm acum nouă afacere, ca o structură separată, de la zero. Încă există o mișcare în procesele vechi, nelăsând deocamdată loc pentru cele noi. O astfel de afacere nouă ar fi similară cu o casă, care a fost construită chiar în timpul unei inundații cu alunecări de teren; aceasta nu va rezista în picioare mult timp sau chiar va fi luată de viitură chiar în timpul construcției.

🔥 Sectorul financiar este temporar înghețat. Nimic nu se întâmplă în această săptămână. Este posibil să înghețe chiar și acele încasări de numerar care ar trebui să fie primite conform programului. Există multe dificultăți tehnice, atunci când transferurile de bani nu reușesc, ceva se blochează, chiar și în magazine, casele de marcat au defecțiuni mai des decât de obicei. Așadar, cumpărăturile trebuie făcute cu extrem de multă atenție și doar cele, la care nu se poate renunța.

Singurele achiziții care sunt binevenite – cele care sunt dedicate în mod special comunicării cu Mama-Natură. Unelte de grădinărit, răsaduri, flori, semințe și, poate, un utilaj mai serios – prelucrarea pământului în aceste vremuri devine mai actuală ca niciodată. La fel și vechea zicală: ”Orice om prevăzător are-n casă un tractor! ”:D

🔥 Învățarea se face prin perspicacitate, nu prin tocitul teoriei. Putem studia teoria în această perioadă până la saturație, dar vom asimila noi cunoștințe doar atunci când trebuie să le aplicăm în practică.

🔥 Relațiile sunt tensionate. Cele mai dificile probleme de comunicare sunt la locul de muncă muncă: lumea se schimbă, cineva se mută dintr-un departament în altul sau vin noi angajați. Se formează noi echipe, în ele începe „rodajul”, oamenii vin cu idei noi, apar noi prieteni, dar și noi ”inamici”. Nici măcar oamenii noi ce par plăcuți nu ar trebui să fie imediat ”îmbrățișați”, la fel cum nici oamenii care sunt neplăcuți la început nu ar trebui să fie imediat respinși: nu îi cunoașteți încă, observați-i cu atenție și detașare în următoarea perioadă.

🔥Vremuri provocatoare pentru relațiile personale: Între momentul ”acum” și Beltane, de 1 mai, se cască prăpastia Lunii Noi, care va mai schimba încă multe lucruri. Întâlnirile sunt posibile, dar cumva, la mica înțelegere, pe mental, de parcă oamenii nu se simt reciproc. Până la începutul lunii mai, acest lucru se va schimba, dar deocamdată, timp de câteva zile, aproape că nu va exista comunicare constructivă. Ceva se va sfârși brusc, ceva se va întrerupe temporar, pentru ca ulterior să poată fi reluat dintr-o dorință reciprocă.

Celelalte tipuri de relații arată și ele ciudat: oamenii sunt sensibili, încordați, bănuitori unul cu celălalt. Aceste fluctuații vor trece, rămânând doar cei ce sunt cu adevărat importanți – cei mai apropiați, mai iubitori și cei mai reali.

🔥 La ce să ne așteptăm de la noile întâlniri romantice într-o astfel de situație? La nimic și chiar mai rău. Momente de genul: mergi la o primă întâlnire și vezi acolo ceva la care nu te așteptai deloc. Complimente îndoielnice, modalități de întâlnire neadecvate sau alegerea unui cadru nepotrivit. Este mai bine să așteptați câteva săptămâni; curând totul va intra într-o normalitate firească pentru perioada primăverii.

🔥 În situații de conflict, devine mai clar cine și-a asumat responsabilitatea fără să aștepte recompense și cine doar primește ceea ce merită. Este deja clar că Divinitatea a ales de partea cui să fie și dacă până acum nu s-a implicat activ, de data aceasta o va face, introducând așa zisul factor X, hazardul, imprevizibilul: ceea ce nici un plan conceput de mintea omenească nu îl poate prevede. Mesagerii Ei coboară pe Pământ, prezența lor se face simțită din ce în ce mai mult; chiar și la nivel social, acest lucru se va manifesta activ, de exemplu, prin fenomene ale Naturii, ce nu vor lăsa loc de interpretări. La fel, intervenția Justiției Divine se va simți și în relațiile personale; prin urmare, majoritatea disputelor vor fi rezolvate corect.

🔥 Sănătatea poate fi dificilă. Organismul scapă de acumulările toxice de peste iarnă, de murdăria din planul fizic și energetic. Aceasta înseamnă că sistemele urinar și biliar sunt în pericol. Nisip în rinichi, vezică, calculi biliari, depuneri de săruri în articulații și alte ”minuni” de acest gen. Colon iritabil. Alergii frecvente. La fel ca săptămâna trecută, energiile complexe și puternice sunt periculoase pentru bătrâni și pentru cei grav bolnavi. Din păcate.

🔥Pentru a vă îmbunătăți starea, trebuie să beți mai multe lichide, este deosebit de bine să consumați diverse mix-uri detoxifiante din plante Un decoct de semințe de in pentru intestine, ciulin pentru ficat, merișoare pentru rinichi, ceai de urzică pentru sângele îngroșat. Săptămâna aceasta este bine pentru sănătate să ne masăm picioarele, prin orice tip de masaj – acest lucru pune în mișcare sângele stagnat.

🔥Aproape toată săptămâna vor fi nefavorabile tunsorile și vopsirea părului. În schimb alte proceduri cosmetice vor avea zile favorabile. Citiți detaliile în Calendarul frumuseții pe Aprilie.

🔥Călătoriile vor fi luminoase și eficiente: putem rezolva o mulțime de treburi deodată în timpul acestora: Ca un detaliu: nu merită să cărați după voi în călătorii sau deplasări lucruri de mare valoare: se vor activa destul de mult hoții și escrocii. Sau doar fiți cu ochii în patru mai mult ca de obicei.

Alte detalii: Definirea adevăratei puteri și adevăratei slăbiciuni ni se va arăta în această săptămână. O persoană slabă se va prăbuși, o persoană puternică va da dovadă de statornicie.

Dorințele importante, cărora li-s-a dedicat mult efort, energie, resurse, continuă sa se manifeste. Tendința s-a născut de Luna Plină din 16 aprilie, este activă în continuare, iar condiția rămâne aceeași: nu fi nervos, nu te îndoi, nu te grăbi! Uneori simți că-ți pierzi credința, alteori vrei să renunți la tot în ultimul moment și aproape că ”te îneci la mal”, dar… chiar acum nu te poți abate de la calea aleasă! Statornicia este cheia.

🔥Sărbători binecuvântate și pline de Iubire, dragilor! Nu uitați să dați din Lumina sufletului vostru tuturor celor ce au nevoie de ea! Căci dând, nu o veți risipi ci o veți înmulți Cu toată dragostea, Masha.