🔥 „Singura constantă în viață este schimbarea”. Heraclit.

🔥Urmează o săptămână interesantă. Ne apropiem de Coridorul Eclipselor. Eclipsa de Soare va avea loc pe 30 aprilie, iar Eclipsa de Lună pe 16 mai. Dar impactul acestor fenomene cosmice începe mai devreme și se termină mai târziu decât datele în sine. Și, de aceea, deja de pe acum începem să simțim vag creșterea unui val interior. E ca și cum un nou Eu se ridică, de undeva din adânc. Distrugând versiunea noastră anterioară. Se va amesteca în sufletul nostru energia noii vieți cu durerea înghețată a trecutului. De parcă însăși Soarele își acoperă fața cu un văl întunecat în momentul, tradițional considerat cel mai strălucitor și mai plin de viață din tot anul. Dar, în ciuda tuturor, Soarele personalității fiecăruia dintre noi se va elibera din captivitatea Întunericului , mergând mai departe. Acest moment anunță începutul construcției unui nou suport stabil pe vechea fundație dezrădăcinată.

🔥Acum este momentul simțirii. Înțelegeți cum vreți să vă simțiți, ca urmare a planurilor și acțiunilor proprii și …veți dobândi putere asupra lumii. Doar acest sentiment vă va oferi o adevărată înțelegere a propriei persoane și a ceea ce vă doriți cu adevărat. Și a locului propriu în sistemul de coordonate spațiu-timp.

Altfel, veți fi”condamnați” la pendulare – între a încerca să mulțumiți sentimentele celorlalți, îndreptățiți „să fie importanți în viața voastră”, dezamăgirea imposibilității de a-i mulțumi și cioburile propriului suflet.

🔥Simțiți-vă, ascultați-vă. Întrebați-vă: ”asta îmi doream să simt? Am eu personal nevoie de asta?”

Amintiți-vă mai des cuvintele din vechea glumă „Ești puternic, poți s-o faci. ” – Sunt deștept, nici măcar n-o să încerc! “ 😀

Săptămâna în care vom realiza că nicio acțiune nu te face nici rău, nici bun. Și doar un om, care a făcut ceva. Nu vă lăsați prinși în judecăți și comparații.

🔥 Capacitatea de efort poate scădea. Săptămânile anterioare au fost încărcate, dar cu cât ne apropiem de Luna Nouă, puterile parcă se scurg din noi. Este necesară o trecere la alt ritm de muncă: în loc de activitate intensă, ne axăm pe sarcini simple, pe planificare și pe curățarea „cozilor” restante.

Terminăm tot ceea ce a fost început și a rămas așa de mult timp sau a fost amânat, din diverse motive. Încercările de a depăși, a „rupe” rezistența spațiului la orice nouă activitate, vor duce la greșeli: greșind, o să fim forțați să ne întoarcem în punctul de plecare și să o luăm de la capăt. Este mai productiv să așteptăm până când circumstanțele se schimbă. Deocamdată, urmăm calmi variantele stabilite mai sus.

🔥 Financiar perioada este mai bună decât săptămâna trecută. Există oportunități de venituri,Achitări ale unor datorii mai vechi, fondurile promise sunt virate, proiectele deja formate generează venituri.

Pentru a face profit, este bine să facem echipă cu alți oameni, dar numai dacă aceștia înțeleg esența proceselor și au mai lucrat în această direcție și înainte. Nu trebuie să ne asociem cu nimeni ”de la zero”.

🔥 Cumpărăturile acestei săptămâni trebuie să fie plănuite din timp, nimic spontan, altfel riscăm să creăm o breșă măricică în bugetul nostru. Este totuși benefic ( ca și săptămâna trecută) să cumpărăm bunuri legate de agricultură, de spriitualitate și de…. frumos. Se pare că există momente care nu sunt blocate de niciun Întuneric. :)))

🔥 Noile cunoștințe nu vin prin învățare, ci intuitiv, ca și cum ar fi fost introduse în capul cuiva, de Sus. În plus, o mulțime de informații vin pe căi ocolite: pământul este plin de zvonuri și uneori se deschide ușor câte o ușiță secretă, de unde putem afla ceva interesant. Dar! Nu trebuie să vorbiți despre cunoștințele pe care le primiți acum cu nimeni, decât dacă aveți o sursă exactă și verificabilă a acestor cunoștințe. În primul rând, pentru a nu fi acuzați de răspândire de zvonuri sau știri false. În al doilea rând, pentru a nu disipa informațiile primite ( de altfel, foarte valoroase) pe care le-ați putea folosi în avantajul vostru mai târziu.

🔥 Se acordă mai multă atenție relațiilor interumane în săptămâna care vine. Apare ceva important, ceva care era așteptat din partea unei anumite persoane de multă vreme, dar nu a fost să fie; sau oamenii își pot crea oportunități de a trece la un alt nivel de comunicare cu cei din jur, gândindu-se, mai mult decât de obicei, la relațiile cu cei din nișa lor de comunicare. Însă aceste condiții nou create, nu sunt încă realizabile: fiecare parte le vede, le analizează, dar nu se trece mai departe de analiză.

Este adevărat, în anumite cazuri impulsul de a schimba poate fi acut și relația, pur și simplu, se va muta la un nou nivel: toți păreau pregătiți și schimbarea calitativă vine brusc.

🔥Relațiile de familie sunt cele mai stabile dintre toate. Aici se manifestă, poate și datorită Sărbătorilor, principalele tradiții ale Neamului și Familiei și ne putem observa familia, obiceiurile și tendințele ei.

🔥În schimb, relațiile amoroase sunt cele mai supuse transformărilor: aici se manifestă cel mai evident noile impulsuri și dorința puternică a oamenilor de a schimba ceva.

🔥 Noile cunoștințe și contacte se dezvoltă foarte lent, dar există perspective favorabile, pe termen lung; așa că nu ar trebui să tăiați imediat ”macaroana” unei persoană drăguțe, dacă aceasta nu manifestă tendința de a dezvolta imediat și furtunos relația, conform visurilor și așteptărilor pe care ni le-am creat noi înșine.

🔥 Sănătate. Dacă nu acordăm suficientă atenție odihnei, atunci oboseala acumulată nu ne va permite să facem prea multe în următoarele zile: uneori, ne va fi chiar imposibil să îndeplinim cele mai necesare lucruri, datorită lipsei de energie. Prin urmare, odihna este obligatorie; odihna este medicament.

Riscurile săptămânii sunt legate de problemele de vedere. De la deteriorarea bruscă a vederii din cauza stresului sau oboselii până la conjunctivită infecțioasă. Nu vă frecați des ochii, spălați-vă cu grijă mâinile, pentru a nu introduce infecții.

🔥 Operațiile sunt complexe și, cu cât sunt mai aproape de Luna Nouă, cu atât sunt mai dificile. Sângerările pot fi mari, de parcă sângele ne-ar ”fierbe” în vene mai mult decât de obicei, sensibilitatea la durere este și ea în creștere, până la sfârșitul lunii. Deși operațiile în sine se vor desfășura conform planului.

🔥 Medicamentele pot cauza efecte secundare la cei sensibili la chimicale. Este indicat să aveți ceva împotriva alergiilor la îndemână, mai ales dacă sunteți predispuși la alergii medicamentoase ( este interesant, că alți factori declanșatori nu se activează de la această eclipsă). Pe lângă asta, este important să fim atenți la cantitatea de alcool consumată: acesta va acționa mai puternic decât de obicei, afectând psihicul.

🔥Despre beneficitatea tunsorilor și altor proceduri de îngrijire, puteți citi detaliat în Calendarul frumuseții pentru Aprilie. În curând va fi publicat (pentru Abonații Premium) și Calendarul pe Mai; ce pot spune de pe acum – că este total contraindicat să ne atingem de păr în zilele Eclipsei.

”Solar Eclipse” Artist: Jennifer Lommers

🔥 Vreau să mai vorbesc despre un subiect delicat. Oficializarea căsătoriilor. Nuntă înainte de Luna Noua, înainte de Beltane, înainte de Coridorul Eclipselor… e greu sa-mi imaginez ceva mai ciudat de atât.

Vroiam doar să atenționez, că orice decizie din această perioadă vriscă să fie anulată deja după începutul lunii mai, deoarece energiile Coridorului pot da o întorsătură total neașteptată evenimentelor. Prin urmare, acțiunile fundamentale, făcute acum se pot dovedi a fi la fel de fundamentale precum un balon scăpat din mâini. În general, când planificăm astfel de momente importante, este foarte indicat să ținem cont de toți factorii de influență, inclusiv se susținerea astrelor și, în general, a vibrațiilor cosmosului. Dacă simțiți nevoia de ajutor în planificarea unui eveniment important, îmi puteți scrie.

🔥 Copiii născuți în noua săptămână sunt oameni cu totul speciali; oameni ai Destinului și ai puterii Cuvântului. Sunt cei care știu cum să vorbească, pentru a fi ascultați. Pot deveni filozofi, profesori, politicieni sau, pur și simplu, oameni înțelepți. O sarcină importantă a adulților este de a oferi acestor copii o educație bună, o dezvoltare intelectuală și spirituală corespunzătoare, astfel încât copiii înșiși să poată ajunge în viitor să-i învețe pe alții, din poziții înalte și cu intenții curate.

🔥Este perioada perfectă, în care să fim creativi. În orice. Cântăm, coacem plăcinte, compunem poezii și rețete, desenăm, sculptăm, dansăm. Nu așteptați să vină inspirația. Începeți. Va veni pe parcurs. Odată ce începeți să creați, ea va veni. Și vă va umple. Și vă va da putere, ajutându-vă să vă amintiți, cum este – să simțiți puterea creatoare a lui Dumnezeu în voi.

🔥E timpul pentru meditații, pentru practici energetice, chiar și cele mai simple. Cum ar fi, de exemplu, Practica celor cinci zâmbete. 🙂 Zâmbiți pe rând – cu ficatul, cu rinichii, cu stomacul, cu plămânii și cu inima, trimițându-le dragostea și grija voastră. Zâmbiți astfel, încât să simțiți un zâmbet de răspuns, oricât ar fi el de timid. Veți vedea cum se schimbă senzațiile din corpul și sufletul vostru. Doar încercați!

În concluzie: Nu vă faceți planuri mărețe pentru săptămâna aceasta, dar luați în considerare ce vreți să faceți în următorul an sau doi. Și, cum ziceam, foarte important – căutați să definiți clar sentimentul pe care vreți să-l trăiți, după ce vă îndepliniți un obiectiv planificat. Și locul din corp unde acesta este cel mai puternic. Această simțire să fie principalul ghid și reper.

🔥Și nu uitați să vă bucurați de fiecare zi de primăvară! Cu toată dragostea, Masha.