🔥Motto: ”Cel mai profund întuneric este cel de dinaintea Răsăritului”

🔥Am vorbit deja despre Coridorul Eclipselor și misiunea lui în destinele noastre: este timpul pentru corectarea sau chiar înlăturarea definitivă a trecutului plin de erori și construirea unei noi fundații – stabile și total diferite de cea de dinainte. Prima săptămână a Coridorului aduce o stare de haos, o senzație de fatalitate și neîncredere în forțele proprii; în faptul că spațiul care ne înconjoară parcă nu mai poate fi reconfigurat de noi, prin puterea intenției: experiența negativă din trecut ne zdrobește moralul, greșelile ne sunt dezvăluite și reamintite, provocând demoralizare.

🔥Și totuși, vine un moment, în care omul conștientizează că poate corecta aceste greșeli, ceea ce îl face să întrezărească și să creadă într-o cale de ieșire din toată această stagnare și haos, în care se află.

Este ca și cum, o roată împotmolită în noroi, care se tot rotește în gol, simte brusc sub ea un petec de pământ drept sprijin și, cu o ultimă sforțare, trage mașina din șanț înapoi pe șosea. Cam asta va fi senzația. 🙂

🔥 La locul de muncă, cel mai înțelept este să evităm proiectele mari și sarcinile complexe, dacă acestea nu au fost pe deplin gândite. Riscul de a comite noi greșeli este mare, capacitatea de a analiza informațiile primite este redusă, așa că mai bine să ne vedem, cu calm, de treburile obișnuite, de zi cu zi.

🔥În același timp, este posibil să primim șansa de a corecta niște deficiențe trecute care vor ieși la iveală abia acum: poate că nu le-am observat, poate chiar le-am ascuns conștient ”sub preș”; dar Universul ne arată că acest lucru nu putea rămâne așa la nesfârșit. Corecția devine o parte importantă a muncii noastre din această săptămână; și abia după aceasta va exista timp și înțelegere pentru a ne implica în planuri de viitor.

🔥Chiar dacă ceva nu va merge așa cum ne doream sau cum ne așteptam, puterea noastră personală trebuie dedicată nu lamentări, ci căutării unei ieșiri din această situație neplăcută. Este o perioadă de transformări interioare și exterioare active, rezultatele cărora depind de noi înșine și de direcția în care ne îndreptăm atenția și energia. Nu vă lăsați înșelați de rutina aparentă a acestor zile!

🔥 În chestiunile bănești intervine un fel de acalmie, în care nu se întâmplă niciun fel de evenimente ieșite din comun. Banii care ni se cuvin îi vom primi conform planului sau cu ușoare întârzieri – de exemplu, din cauza unor dificultăți tehnice.

🔥Freelancerii pot construi bazele unor vânzări viitoare de succes, punând la punct o campanie de publicitate, de exemplu, sau își pot face o bază de clienți; dar obținerea de profituri substanțiale imediate încă este dificilă.

🔥Achizițiile, ca și cu o săptămână mai devreme, sunt bune, doar dacă au fost planificate, cântărite cu responsabilitate din timp, iar necesitatea lor a fost stabilită ca prioritate nr.1. Renunțați la cumpărăturile haotice, venite dintr-o dorință de moment sau din cedare în fața manipulărilor și tehnicilor de vânzare ale celui ce vinde (gen gâdilări de orgoliu, promoții, carduri de membru cu reduceri, etc) – acestea vor fi o reală risipă de bani.

🔥 Este timpul pentru învățare – de orice fel: oamenii vor fi predispuși în perioada următoare să obțină și să asimileze informații, memoria este strălucită. Și, deși capacitatea de analiză este mai proastă decât de obicei, cunoștințele acumulate vor rămâne și își vor găsi treptat un loc în viață, pentru a fi puse în practică.

🔥 Relațiile. Acestea trebuie să fie… precaute, dacă putem spune așa. Oamenii sunt vulnerabili, încordați și cufundați în ei înșiși, ceea ce înseamnă că simt, inclusiv stările de spirit ale celorlalți, mai acut decât de obicei.

Este ușor să ne scape în aceste zile un gest lipsit de tact sau un cuvânt greșit, rostit pe negândite, lucru care poate duce la o răcire, sau chiar la o încetare completă a comunicării cu celălalt – în unele cazuri temporar, iar în altele chiar definitiv.

🔥În relațiile amoroase este, de asemenea, nevoie de o grijă deosebită la felul în care transmitem – verbal și nonverbal. Pe de o parte, energiile iubirii din perioada Beltane sunt foarte intense: din 6 până în 7 mai, la gradul 15 Taur va avea loc Beltane-ul astronomic – punctul din care, intrăm, în sfârșit, în vară. Pe de altă parte, Coridorul Eclipsei se suprapune peste aceste energii explozive, cerând de la noi răbdare; multă răbdare în felul în care tratăm alți oameni. Pentru a păstra și a crește potențialul de dragoste, căldură sufletească și pasiune între parteneri, trebuie să trecem prin această perioadă cu blândețe, cu tact, cu amabilitate. Faceți un exercițiu de imaginație și gândiți-vă, la acțiuni vă îndeamnă pe voi personal aceste cuvinte: blandețe, tact, amabilitate. După ce le-ați identificat – aplicați-le. Protejați-vă relația.

Căci despărțirile care se produc în acest moment sunt foarte greu de reparat: Coridorul nu numai că ne taie accesul la trecut, dar îl și macină pe acesta, transformându-l într-o pulbere atât de fină, încât nu va mai fi posibilă colectarea acelor fragmente pentru a fi refăcut din nou.

🔥 Cunoștințele cu persoane noi sunt aproape ”înghețate”. Așa cum în faptele din această perioadă se văd clar greșelile și neajunsurile, tot așa și oamenii văd neajunsurile unul în celălalt mai bine decât de obicei: iar alături de această luciditate nu prea supraviețuiește flerul romantic, atât de necesar, pentru ca să se aprindă în noi o nouă iubire.

Deși, dacă oamenii, cunoscându-se acum, constată că au găsit un interlocutor interesant unul în celălalt, atunci există premize ca alte sentimente să apară între ei în viitor.

🔥 În situațiile conflictuale pot interveni niște ”lovituri” tranșante, care schimbă instant situația. Poate chiar o situație total imprevizibilă se va forma spontan , iar niciuna dintre părți nu va fi pregătită pentru asta: vor fi decizii aleatorii, succese aleatorii sau eșecuri ale oricărei dintre părțile implicate.

🔥 Sănătate. Forța vitală e în creștere, sănătatea este fortificată deși, ca și cu o săptămână mai devreme, este nevoie de multă odihnă între activități, pentru a nu aluneca înapoi în epuizare și boală.

Este important să avem grijă de noi în cât mai multe moduri: controale medicale, trecerea la o alimentație adecvată, mișcare activă, proceduri de întreținere – toate sunt necesare, toate vor contribui la transformarea noastră în bine.

Nu mai zic că exercițiile fizice pot fi o formă minunată de relaxare psihică și de distragere a atenției de la gândurile negre.

🔥Intervențiile chirurgicale sunt în continuare complicate, dar nu prin execuția în sine: în procesul lor, alte probleme complexe ale corpului despre care nu se știa înainte și care nu aveau niciun fel de simptome palpabile, pot ieși la iveală; iar chirurgul va trebui să țină cont de ele.

🔥Vor fi câteva zile foarte favorabile tăierii părului în această săptămână, de care vă recomand să profitați pentru a da ”restart” creșterii și regenerării lui.

În schimb, intervențiile cosmetologice pot fi mai nereușite ca de obicei în acele zile sau pot avea efecte adverse. Consultați pentru detalii Calendarul îngrijirii după Fazele Lunii pe Mai.

🔥 Zilele de naștere. Sărbătoriții noii săptămâni vor primi drept ”cadou” o răcire/detașare de zona afacerilor și a comunicării interumane. O pauză, care le va permite să se concentreze și să separe necesarul de superficial și de tot ce e depășit. Capacitatea de a se baza doar pe ei și pe voința proprie, chiar și acolo unde, până acum, o persoană nu a simțit că este suficient de puternică, pentru a fi independentă.

🔥 Drumurile se deteriorează, din păcate, agresiunile și piedicile diverse se înmulțesc, fiind necesară multă răbdare și calm pentru a le parcurge favorabil. Este important să respectați cu strictețe cerințele, impuse de timp: să plecați din timp dacă știți că e aglomerat, să nu deviați de la traseu, să nu întârziați, dar nici să nu ajungeți undeva înainte de timpul stabilit, unde încă nu sunteți așteptați.

🔥 Alte detalii: – Ordinea în fapte și în gânduri este deosebit de importantă, deoarece situațiile se pot schimba brusc ( avem un Uranus foarte puternic) , iar omul nu are întotdeauna posibilitatea de a reacționa rapid la ele, dacă îl bruiază niște aspecte nerezolvate, uitate sau omise din spate.

– Posibile probleme cu elementul Apă, care va fi dizarmonic și agresat. De parcă fluxul ei ar fi blocat de o piatră mare, care poate fi rostogolită înapoi doar cu eforturi mari.

În plus, murdăria, de orice fel poate contamina elementul Apă ( și aici putem include atât apele terestre, cât și Apa ce cade din cer, apa pe care o bem, apa din celulele noastre, apa din alimente, apele subterane, apa modificată structural, etc.

– Unele metode de protecție pe care ni le-am făcut cândva, ar putea fi distruse sau inactivate în următoarea perioadă: altele, pur și simplu, și-au pierdut eficiența/actualitatea. Va trebui să ne ocupăm serios de protecția energetică personală.

– Voi mai reaminti încă o dată despre necesitatea acumulării de informații și a învățării lucrurilor noi. Chiar dacă nu putem înțelege și aplica imediat totul, credeți-mă, ne va fi la îndemână mai târziu, chiar la modul cel mai serios: ne vom fi foarte recunoscători nouă înșine pentru hărnicia intelectuală de care am dat dovadă în această perioadă 😀

🔥 Nu uitați să vă bucurați de fiecare zi! Cu toată iubirea, Masha.