”Cel nobil așteaptă cu demnitate dictările Cerului. Cel meschin își pândește, frământat, norocul.” Confucius.

Ok, gata cu vacanțele, să ne revenim! 😀 (Lăsând gluma la o parte, în sfârșit am reușit să dorm și eu pe săturate, sper că și voi ați făcut la fel)

Dormind sau treji fiind (la propriu sau la figurat!), încă ne deplasăm prin Coridorul Eclipselor, cel care ne configurează în aceste momente viitorul; doar că deplasarea este una lentă, dificilă și, în aparență, ineficientă. De fapt, rezultate sunt , dar ele vor fi vizibile mai târziu; acum nu ne rămâne decât să acceptăm evenimentele, așa cum sunt și cum ni se prezintă.

În același timp, planul Divin pentru noi toți continuă să se schimbe și să se reconfigureze, indiferent de acțiunile și dorințele fiecăruia; Coridorul tocmai ne predă o lecție de flexibilitate și de capacitate de adaptare la noi situații și condiții. Și e un profesor dur: nu știi cum – te învață, nu vrei – te forțează.

🔥Și încă un lucru va fi extrem de important în următoarea perioadă: vom avea ocazia să învățăm odată să separăm ce e cu adevărat important pentru noi de ceea ce e mărunt și lipsit de importanță. Evenimentele din ultimele luni ne-au împins spre această conștientizare și ne-au ilustrat-o mai intens decât toată viața noastră anterioară; iar săptămâna viitoare ne va explica ideea mai detaliat, cu blândețe, răbdare și calm, cu grafice, scheme și diagrame :)) Universul vrea să se asigure că noi chiar am înțeles și am dobândit abilitatea de a discerne.

🔥 Activitatea profesională, ca și cu o săptămână mai devreme, nu presupune începuturi de importanță majoră. Putem finaliza, în schimb, orice proiectele neterminate din trecut, deoarece vor exista oportunități de a termina lucrurile începute și „rămase în aer”, cu care, din diverse motive, nu am putut atinge rezultatul dorit.

Este benefic și oportun să ne ocupăm de orice sarcini legate de bani: bunuri nevândute, amenzi sau împrumuturi neplătite, bugete incomplet întocmite, etc.

Activitățile zilnice, de rutină, necesită mult timp și atenție din partea noastră, ceea ce este bine; astfel ele ne distrag atenția de la gândurile grele și ne pregătesc moral pentru un mare și important proiect ce se apropie.

🔥 În concluzie, este clar că problemele legate de bani sunt rezolvate în săptămâna aceasta mai ușor și cu mai mult succes decât orice alte probleme, deci faceți o prioritate din acest subiect, dacă e cazul.

Freelancerii pot începe să vândă un produs deja existent; iar pentru cei angajați a venit timpul să ceară un bonus, pentru meritele lor trecute sau o mărire de salariu pentru sarcini suplimentare, asumate pe viitor.

🔥Dacă nu vă încadrați la descrierile de mai sus, dar a existat în voi în ultima vreme dorința de colinda magazinele sau de a cumpăra ceva, important pentru voi, sau pur și simplu, plăcut, atunci săptămâna aceasta chiar vă puteți relaxa și cheltui niște bani pentru dorințele proprii, nu doar pentru nevoi, fără nicio vinovăție. Este și asta o recompensă și auto-recunoaștere a meritelor personale, aprobată de Univers, foarte benefică și necesară psihicului. 🙂

🔥 Este în continuare o perioadă excelentă pentru învățare. În această săptămână, învățarea se va face, preponderent prin aplicare imediată în procesul de practică, iar profesor va fi un prieten/prietenă, adică cineva care este aproximativ la același nivel de evoluție cu noi.

🔥 Relațiile rămân, în continuare, la nivel de interacțiuni superficiale, de zi cu zi, care nu presupun o implicare profundă a oamenilor în activitățile celuilalt sau atragerea cuiva de partea lor.

🔥Cu toate acestea, contactele amoroase, continuă să se dezvolte, chiar dacă în pas de melc: oamenii se simt în mod intuitiv unul pe altul, caută și creează ei înșiși oportunități de a se întâlni. Această comunicare decurge într-un mod plăcut și creează și niște premize pentru viitor, deși, cei care se așteaptă la o derulare mai rapidă a evenimentelor ar putea fi acum dezamăgiți de absența acesteia.

🔥În același timp, Universul formează condițiile finale pentru încetarea relațiilor învechite. Ceea ce este distrus pe Coridor, chiar trebuie să fie distrus și asta este pentru totdeauna.

🔥 Noile cunoștințe rămân încă în stand-by: de parcă o persoană are niște motive interne profunde, care o împiedică să privească mai atent spre cineva, care nu a făcut până acum din sistemul său de viață. Pe unii îi împiedică oboseala, alții au complexe – singurul lucru important este ca în acest moment oamenii noi nu se observă reciproc.

🔥 Și, la fel ca săptămâna trecută, o situație conflictuală poartă în sine un element- surpriză, manifestat sub forma energiei unei Stihii, manifestare pentru care niciuna dintre părți nu este pregătită, la fel cum niciuna dintre părți nu poate „digera” rapid efectele acestei Stihii, adică să se adapteze la ele. Totuși, acest element nu afectează însăși esența conflictului, ci doar curgerea evenimentelor.

🔥 Sănătatea ne poate face ”figuri” neașteptate, mai ales spre sfârșitul săptămânii. Apar verigi slabe în corpul nostru, zone devenite vulnerabile,pentru care nu a existat o îngrijire adecvată în ultima vreme. Dar, în cele mai multe cazuri, vulnerabilitatea respectivă va putea fi tratată acasă, unde, după cum bine știm, și pereții ajută. O persoană se va putea descurca fără a apela la medici, poate găsi puterea de recuperare chiar în interiorul său, cu o condiție: dacă tratamentul său va fi metodic, complet, cu simț de răspundere, iar mediul de acasă și familia îi vor oferi posibilitatea de a se odihni.

🔥 Operațiile chirurgicale contribuie la o recuperare rapidă. a părții/organului afectat.

Bineînțeles, că decizia trebuie luată funcție de situație, dar dacă medicii vă propun să alegeți între a face o intervenție chirurgicală și terapie, atunci este mai bine să alegem intervenția chirurgicală. Medicamentele de sinteză și procedurile ce implică substanțe chimice se comportă acum inadecvat: organismul pare să nu le accepte, reacționând prin reacții adverse și alergii.

La fel de periculoase și ineficiente vor fi și procedurile cosmetice cu substanțe puternice, sau peeling-urile profunde: pielea poate respinge orice intervenție invazivă, percepând-o ca pe o agresiune. Orice detalii cu privire la tunsori, îngrijirea tenului, a unghiilor sau a corpului , în funcție de Fazele Lunii, le aveți în Calendarul Frumuseții pe Mai 2022. ( informații accesibile abonaților blogului, pe bază de parolă)

🔥 Nunțile acestei săptămâni sunt haotice și făcute parcă la întâmplare: cuiva îi trece brusc prin cap sa se căsătorească (Uranus, drăguțul de el, ne poate face bucata! :D) , ca apoi sa se trezească brusc din euforie si sa nu înțeleagă, de ce a făcut-o. Ritualul de trecere de la burlăcie la viața de familie, oficializat acum, se poate dovedi a fi o scurtă vacanță în doi în viața oamenilor respectivi, care vor trece efectiv ca rața prin apă prin situație, ca apoi inițiatorul să decidă, la fel de rapid, că gata, i-a ajuns, experiența a luat sfârșit și este timpul să se întoarcă la situația anterioară. De meditat, zic.

🔥 Copiii născuți în noua săptămână sunt răbdători și gânditori. Ca și săptămâna trecută, acum se vor naște analişti excelenți şi gânditori profunzi. Este important ca părinții să îi învețe pe acești mici filozofi să aplice raționamentele proprii în viața de zi cu zi, astfel încât gândurile lor să nu rămână doar simple teorii.

🔥 Cei care își sărbătoresc ziua de naștere în săptămâna ce vine, vor primi în dar capacitatea de a analiza corect informațiile curente. Acestora li se va revela, care dintre informațiile pe care le dețin sunt reale și funcționale și care pot fi aruncate la coș ca nevalide; de asemenea ei vor conștientiza cum să nu confunde una cu celălaltă pe viitor.

🔥Drumurile sunt aleatorii. Pot fi cazuri, în care omul nu avea de gând să plece nicăieri, dar se ivește oportunitatea și el se hotărăște brusc și demarează în trombă către destinația ivită; și aceasta este un drum corect, el a chemat la timp; nu merită să-l refuzați. Dar se poate întâmpla și altfel; unii se pot pregăti minuțios de un drum plănuit din timp, iar acesta să se amâne sau să apară diverse blocaje și întârzieri. Este semn, că direcția respectivă trebuie abandonată, spre binele suprem al celui implicat.

Diverse mărunțișuri:

– Este mai bine să păstrați documentele originale la voi acum, fără a le depune pentru vre-o înregistrare. Este mai bine să nu vă ocupați deloc de lucruri ce presupun depuneri de documente: fie se va pierde ceva, fie termenele limită pentru luarea în considerare a acțiunii vor fi amânate, fie noi înșine vom face greșeli în completarea lor.

– Unele informații pe care le așteptam vin cu întârziere sau nu vin deloc. Concentrarea poate ajuta în astfel de cazuri : reflecția și interiorizarea vă vor permite să găsiți răspunsul corect acolo, dacă nu l-am primit din afară.

– Un prieten este cel cu care există fie o cauză comună, fie aveți un fundament comun de poziții și opinii. Dacă nu există așa ceva între două persoane, atunci nu are sens în această perioadă să încercați să construiți împreună cu cineva o astfel de fundație. Nu vă pierdeți timpul prețios!

Cam acestea sunt tendințele acestei noi săptămâni din viața noastră.

Bucurați-vă de fiecare zi și de fiecare clipă trăită! Pentru voi, cu dragoste – Masha.

Artist: Bogdan Lesia. ”Îngerul păzitor se odihnește”