★ Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în această lume. Mahatma Gandhi

🔥Despre Luna Plină care a încheiat Coridorul Eclipselor, am vorbit deja aseară și nu mă mai repet.

Totuși, săptămâna de după acest eveniment încă se mai află sub puternica influență a Coridorului: prin urmare, vor fi destule momente tensionate. Cu toate acestea, per total, situația se schimbă. Dacă perioada Coridorului a generat niște evenimente noi, însă datorită cadrului îngust nu a existat aproape nicio mișcare în sensul dezvoltării acestora, acum obstacolele se diminuează, până la dispariție. Lucrurile încep să se miște. Nu imediat, dar apar tot mai multe momente de străfulgerare: și vine conștientizarea că totul se termină într-o zi.

La fel ca și în perioada Coridorului, este important să rămânem calmi, dar pregătiți pe interior pentru schimbări și evenimente bruște: atât crize dureroase, cât și bucurii. Situația este deja formată, nu ne rămâne decât să o acceptăm.

🔥 La muncă, în sfera profesională, își găsesc rezolvarea niște sarcini care, fie nu au avut succes până acum, fie au trebuit să fie amânate. Oboseala trece și apare o energie care ne susține pentru a rezolva lucrurile rămase în urmă.

Va deveni clar, care dintre oportunitățile ce ni s-au dat sunt în continuare vii și promițătoare și care dintre ele vor trebui date uitării. În proiectele ce sunt în derulare în această perioadă, vom reuși doar în cazul în care ne vom tempera nervozitatea și nu ne vom îndoi nicio secundă de abilitățile noastre.

🔥Procesele lente se vor accelera și vor ”atinge linia de sosire” – nu vă opriți, pierzându-vă cu firea, dar nici nu vă grăbiți. Totul merge în direcția corectă, doar trebuie să ne adunăm toată atenția și concentrarea, pentru a face ultimii pași importanți.

Din nou, trebuie să facem tot ce se poate, apoi tot ce trebuie și apoi.. puțin mai mult. O persoană care nu stă pe loc, care face măcar ceva – orice acțiune, va obține un rezultat. O persoană activă și conștientă de importanța momentului va obține un rezultat bun. O persoană activă, conștientă, prevăzătoare și persistentă va obține un rezultat excelent!

🔥 Același lucru se poate spune despre linia financiară a săptămânii. Banii așteptați în această perioadă vor veni la timp, iar mulți dintre noi pot chiar obține un profit peste așteptări; iar ceea ce este necesar să facem pentru aceasta , tocmai am descris mai sus.

Este mai bine să ne abținem de la cheltuieli. Doar cele mai necesare, fără de care nu putem funcționa. Economisirea în această perioadă declanșează economii viitoare: se formează o energie durabilă a unui buget pozitiv.

🔥 Procesele de învățare stagnează. Fie nu vin cunoștințe noi în sfera pe care o studiem, fie mintea noastră nu este capabilă să le perceapă. Acum sarcina este să conștientizăm și să asimilăm informațiile care ne-au venit în ultimele două săptămâni, oricare ar fi acestea.

🔥 Relațiile personale sunt tensionate. Schimbările născute în coridor au prins contur, multe sunt deja clar vizibile, dar abia acum începe faza activă a evenimentelor și vom fi nevoiți să le acceptăm; iar polaritatea lor va fi diferită.

🔥Relațiile amoroase necesită multă răbdare, există încă un proces profund și lent de dezvoltare interioară. Întâlnirile adesea se anulează sau se amână, oamenii nu pot și, uneori, nici măcar nu doresc să-i spună celuilalt o vorbă bună în plus, tensiunea persistă.

Luna Plină din Mai este, în mod tradițional, o perioadă dedicată iubirii, dar această direcție este acum înnăbușită de energia Eclipsei lunare.

Multe schimbări se produc în această perioadă în sfera afacerilor și a prietenilor. Oamenii pleacă, vin alții noi, către care trebuie să ne îndreptăm o privire cât mai atentă.

Vor fi multe scandaluri și pretenții, de multe ori fără motiv și într-o direcție greșită, ca atunci când, de exemplu, o persoană este nemulțumită de o decizie a superiorilor, dar își revarsă furia și nemulțumirile pe colegii de birou sau chiar pe prieteni, vecini sau persoane străine care au ghinionul de a fi prin preajmă.

🔥 Acolo unde ceva este deja rupt, se va rupe complet, mai ales dacă oamenii nu sunt obișnuiți să manifeste răbdare și empatie. Acolo unde totul a fost relativ bine până nu demult, iar vântul brusc al schimbării a fost întâmpinat cu calm, acceptare și încredere , lucrurile se vor amplifica și mai mult în sensul pozitiv; și dimpotrivă, chiar și o situație acceptabilă poate fi deteriorată prin egoism, nervozitate și agitație.

🔥 Noile relații de dragoste nu se leagă. Mai mult de atât – la prima întâlnire oamenii parcă vin la psiholog să lucreze pe ei înșiși, scoțând din ei toate complexele și scenariile comportamentale negative standard. În schimb, astfel de incidente le oferă șansa de a conștientiza ce e în neregulă și de a schimba ceva în interiorul lor.

🔥 Într-o situație de conflict începe faza activă. Condițiile preliminare pentru aceasta au prins deja contur și erau evidente pentru mulți, dar încep să se manifeste abia acum. Și și aici câștigă cel care are adevărul interior nealterat, cel care și-a adunat toată hotărârea de a face față celor mai sumbre scenarii.

🔥 Pentru sănătate este o săptămână complicată. Este important să evităm îmbolnăvirea printr-un efort de voință în a ne menține stilul sănătos de viață, luând vitamine și îngrijindu-ne sănătatea cum putem mai bine, deoarece, îmbolnăvindu-ne acum, riscăm ca procesul de însănătoșire să fie unul foarte lung și dureros. Chiar și o răceală obișnuită, începută acum va deveni prelungită, riscând să aducă complicații nedorite.

Săptămâna întreagă, ca și Coridorul Eclipsei, va fi una greu de suportat pentru bătrâni și pentru cei, al căror corp este de mai mult timp epuizat de boală. Dintre riscurile generale ale săptămânii se pot remarca în special boli ale sistemului genito-urinar: cistită, pietrele la rinichi, nisipul la vezică, inflamațiile etc.

🔥 Interesant este că operațiile chirurgicale sunt de succes. Pe semne că, ideea de a tăia și de a elimina ceva nociv coincide cu tendințele Universului de re-croire a realității. 🙂

🔥 Oricine iubește să aibă grijă de aspectul său, va avea multe ocazii în această săptămână: majoritatea zilelor sunt favorabile procedurilor cosmetice și de îngrijire corporală.Tunsorile sunt indicate abia în a doua parte a săptămânii. Puteți citi mai multe despre aceste subiecte în Calendarul Frumuseții pentru mai. 🔥 Nunțile din săptămâna post-eclipsă sunt, în mod ciudat, de bun augur. Și nu atât aspectul dragostei este important aici, cât fermitatea deciziei de a trece de la starea de celibat la cea de cuplu oficial. Dacă oamenii decid să facă un astfel de pas, atunci vor fi răsplătiți pentru curajul lor prin amprentarea cu energii constructive și pline de veselie a viitoarei lor vieți de familie.

🔥 Copiii născuți în această săptămână sunt influențați de Coridor, fiind niște excelenți gânditori, dar mintea lor va fi plină de niște contradicții prea profunde. Din acest motiv, ei riscă să nu treacă niciodată de la cuvinte și gânduri la fapte, iar sarcina adulților este să-i învețe de mici să facă cest lucru, pentru a fi niște oameni de succes în viață

🔥 Sărbătoriții săptămânii primesc din nou un impuls spontan în dar. O forță puternică le schimbă ideile despre viață și creează premizele unor schimbări drastice, ca și cum după această zi de naștere, viața lor începe de la zero.

🔥 Drumurile sunt așa-și-așa. Dacă puteți alege să călătoriți sau nu, mai bine rămâneți unde vă aflați. Dacă chiar aveți nevoie de această călătorie, atunci planificați pornirea pentru prima jumătate a zilei, astfel încât Soarele să fie încă în urcare pe cer; în afară de asta, fiți răbdători și calmi pe drum.

🔥Diverse recomandări pentru următoarele șapte zile:

– Spovedania. Măcar admițând, sau chiar exprimându-și verbal greșelile și păcatele, o persoană își ușurează sufletul de niște poveri și schimbă astfel linia temporală actuală cu una mai bună, dar acest lucru ar trebui făcut numai dacă aveți un interlocutor foarte înțelegător sau un duhovnic bun, căruia să vă confesați. Nu trebuie să spunem tuturor despre noi.

– Iertarea și îngăduința cu ceilalți vor deveni, de asemenea, un aspect important al săptămânii. O persoană nu este obligată să ierte pe nimeni, dar, dacă simte firesc o astfel de putere în sine, atunci aceasta îi va fi creditată de către Univers prin schimbări benefice importante.

– Dacă mergeți undeva, încercați să nu luați sume mari de bani lichizi cu voi – există un risc mare de pierdere.

– Furtuni. Curentul electric s-ar putea întrerupe din cauza furtunilor, sau un copac căzut poate să ne blocheze drumul, sau multe alte evenimente nefavorabile bruște pot să apară din cauza unor fenomene ale naturii.

Dar, în mod paradoxal, tot furtuna va fi cea care va prezice începutul unei noi etape în viață.

Foarte mulți dintre cei care acum vor trece printr-o furtună sau o catastrofă naturală vor primi de la Univers un semn de resetare, de reînnoire prin demolare, apoi trezire și venirea schimbărilor dorite.

🔥Vă doresc o săptămână minunată și nu uitați să vă bucurați de fiecare clipă trăită! Chiar și în aceste vremuri. Cu drag, Masha.