” – Ascultă liniștea, – îi spuse Margareta Maestrului, și nisipul foșni sub picioarele ei goale, – ascultă și bucură-te de ceea ce nu ți-a fost dat în viață – de liniște.” M.A. Bulgakov. ”Maestrul și Margareta”

🔥 Zilele devin mai calme: până la sfârșitul calendaristic al lunii și până la Luna Nouă din 30 mai, evenimentele parcă se opresc temporar. Aceasta nu este o întrerupere de flux, ci doar o pauză, necesară pentru calibrarea obiectivelor. În tăcere,omul se ridică deasupra vieții și chiar deasupra lui însuși și privește totul din exterior, pentru că până acum vârtejul evenimentelor adesea l-a împiedicat să evalueze adecvat ceea ce se întâmplă.

În această săptămână, influența Coridorului Eclipselor se risipește, în sfârșit, ceea ce înseamnă că devine mai ușor de respirat: putem considera următoarele șapte zile ca pe o mică odihnă, deși schimbările viitoare în diverse domenii ale vieții sunt deja vizibile. Doar că aceste schimbări se produc fără participarea personală a oamenilor: omul le vede, dar nici măcar nu reacționează emoțional: este timpul observării și refuzului de a mai face ceva.

🔥 În sfera profesională ”goana” se oprește. Înainte de această perioadă, simțeam nevoia să facem mai mult, mai activ, mai atent. Acum, cu fiecare zi lucrurile încetinesc, iar unele planuri chiar trebuie temporar abandonate, deoarece ele necesită ajustări, în funcție de condițiile reale de viață.

Cu toate acestea, unele sarcini serioase pot fi îndeplinite, doar că va trebui să ne concentrăm foarte serios asupra muncii, pentru a obține succesul. Până la sfârșitul săptămânii, mulți vor simți o nevoie puternică să se relaxeze.

Aici, deja lucrurile vor înceta să se mai facă din cauza propriei persoane: tensiunea și stresul perioadei trecute încep să-și spună cuvântul, omul simte nevoia să raționeze și să observe situația de ansamblu fără alergătură și agitație. Și apropos, numai datorită unui astfel de raționament alene, mulți vor găsi o idee ieșită din tipare sau o soluție de succes la o problemă profesională complexă.

🔥 Banii vin, de cele mai multe ori, pentru niște merite mai vechi: fie o plată întârziată, fie un bonus pentru un proiect de lungă durată, fie de la clienții vechi și fideli care nu au nevoie de publicitate pentru a apela la bunurile sau serviciile voastre.

Mai poate fi o beneficiere de prestații sau asistență, pentru primirea cărora persoana nu a depus niciun efort.

La fel ca în săptămâna anterioară, fiți atenți la cheltuieli. Cu toate acestea, dacă atunci era de dorit să se evite orice cheltuieli în general, acum trebuie să ne abținem doar de la achizițiile haotice, când ideea de a cumpăra ceva apare brusc. Aceasta va fi o idee proastă și cumpărătura va fi la fel de proastă.

🔥 Asimilarea informației, învățarea, chiar dacă procesele decurg lent- sunt posibile: apar o mulțime de informații noi foarte interesante, pe care le vom ascultă leneș și cu jumătate de ureche, dar, se dovedește ulterior că aceste cunoștințe au ajuns la locul potrivit, s-au fixat temeinic și ne vor fi extrem de utile în viață.

🔥 Relațiile intră din nou în centrul atenției. De ceva vreme punctul cheie al evenimentelor au fost activitățile profesionale și afacerile, iar acum accentul se mută în sfera interacțiunii personale.

Urmează să ne confruntăm din nou cu confuzia din viața noastră personală: apare o claritate în emoții între oameni – ce simți tu și ce simt eu. ȘI aceasta este o noutate: problemele, de fapt, au fost tranșate în Coridor, acum ceea ce simțim devin mai importante decât acțiunile. Am început să vorbim despre dragoste. Vine conștientizarea: că iubim sau că , de fapt, nu iubim. Cuvinte sincere vor fi rostite. Cuvinte, care duc la unire sau la separare definitivă.

Aceasta este ceea ce s-a format în Coridor – și care acum este implementat în liniște și chiar aproape fără durere. Dar, în orice comunicare la nivel relațional, săptămâna aceasta este important să vă monitorizați discursul pentru a nu jigni, pentru a nu direcționa gândul interlocutorului într-o direcție inutilă sau chiar pentru a nu dezvălui un anume secret.

🔥 Noile relații sunt încă înghețate. ȘI chiar, multor persoane singure li se poate părea că viața personală nu se va mai îmbunătăți niciodată, deoarece, spun ei, tot încearcă să cunoască oameni, dar nu se leagă și nu se leagă nici un cuplu.

Dragii mei, nu ar trebui să vă fie deloc frică de singurătate în aceste zile: se încheie o etapă energetică foarte serioasă și abia se formează una nouă. Acolo da, totul va depinde de voi!

Același lucru se poate spune și pentru cei care trăiesc sau au experimentat recent o despărțire: singurătatea și izolarea de acum sunt o etapă absolut necesară dintr-un proces de evoluție a sufletului – un câmp fertil pentru semințele unei viitoare recolte și a unei noi iubiri.

🔥 Într-un conflict acut, situația pare să atingă niște limite în preajma datei de 27, care, chiar dacă nu convin niciuneia dintre părți, măcar le permit să se oprească fără a cheltui alte resurse și să urmărească puțin, ce se întâmplă. Acesta nu este încă sfârșitul, este acea observare de sine și a reacției spațiului înconjurător; dar acesta este și un timp de odihnă.

🔥 Sănătatea este… discutabilă. Pe de o parte, există multă energie, o persoană este destul de veselă. Pe de altă parte, tăcerea și încetineala săptămânii se reflectă în corp printr-o amorțeală a membrelor, greutate a mișcărilor, imobilitatea coloanei vertebrale sau o senzație că nu ne mai ascultă mâinile și picioarele. Aceste stări nu sunt de obicei dureroase, sunt doar niște senzații de limitare.

În schimb, un risc aparte vine pentru cei care au probleme cu inima și cu vasele de sânge: atacul poate fi rapid, deci este important să avem la noi tot timpul medicamente și un telefon pentru a suna la ambulanță.

🔥 Operațiile chirurgicale din această săptămână sunt reușite, dacă sunt bine planificate, dacă atât medicii, cât și pacienții s-au pregătit din timp. Operațiunile urgente sunt mai grave – există un risc de erori. O perioadă bună pentru stomatologie: lentoarea curgerii energiei vine la pachet cu sensibilitatea scăzută la durere, prin urmare, va fi mult mai ușor să tratăm dinții și să tolerăm vindecarea decât de obicei. Efectul medicației este foarte slab în perioada aceasta, așa că reducerea sensibilității în tratamentul stomatologic ne este de mare ajutor.

🔥 Procedurile de înfrumusețare sunt eficiente în zilele următoare; în plus, lista cu proceduri ce au efecte benefice este una mare. Pentru tuns în schimb, sunt puține zile favorabile. Puteți citi mai multe despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei în Calendarul lunii Mai. ( Disponibil cu parolă de acces: deveniți abonat Premium pentru a vă îngriji corpul după Calendarele Lunare ale Frumuseții)🌹✨

🔥 Căsătoriile sunt în continuare favorabile. Dacă oamenii se iubesc și trec într-o nouă etapă a vieții acum, ei vor lua cu ei și iubirea.

🔥 Copiii născuți în noua săptămână sunt înțelepți, calmi și familiști. Există ceva global în caracterul lor: ei construiesc viitorul imediat și tot ce fac e pe termen lung, Își promovează și perpetuează cu convingere Neamul, îi prețuiesc tradițiile și măresc capitalul familiei lor – atât cel financiar, cât și cel spiritual. Este important doar să-i învățați cum să fie orientați permanent către viitor, astfel încât sufletul lor să nu se umple de un conservatorism exagerat.

🔥 ”Nu fiți excesiv de severi cu copii! Severitatea duce la vindecarea unei înclinații proaste cu prețul plantării unei alte ”boli”, chiar mai rea și mai periculoasă – apatia sufletească. Vei avea, în loc de copil, o creatură timorată și jalnică, care nu face gălăgie și nu provoacă nimănui deranj; dar pentru tot restul vieții ei va rămâne inutilă – pentru sine și pentru ceilalți. ”John Locke, filosof și pedagog englez.

Merită să ne amintim acest gând, atunci când avem în creștere copii, până în aproximativ 12 ani. Uneori este necesar să le oferim acestora posibilitatea de a se angaja independent în studiul lumii, limitările ținând doar de securitatea personală. Independența de acum a acestei categorii de vârstă este cheia unei dezvoltări benefice și active în viitor.

🔥 Cei ce își sărbătoresc ziua de naștere în noua săptămână primesc răsplăți conform meritelor proprii. Până la sfârșitul anului lor personal, ei vor obține, în mod neașteptat, rezultatul unora dintre activitățile lor trecute. Poate că nu se așteptau deloc, sau doar în acest moment, la aceste rezultate. Dar recolta le cade în palme singură, strict în conformitate cu efortul depus. Ne bucurăm pentru voi! 🙂

🔥 Sunt multe opriri bruște pe drumuri în această săptămână; opriri care sunt enervante, dar… nu se poate face nimic în privința lor. Aceste limitări de deplasare par a fi cumva deasupra drumurilor, deasupra planurilor omenești. Rămâne doar să luăm situația ca atare. Dacă deja sunteți pe drum și aveți brusc dorința de a face o oprire sau nu mai vreți deloc să mai mergi undeva, ascultați-vă intuiția – aceasta este o pauză ce vi se impune de Sus!

🔥 Altele: – Debutul unor schimbări, dincolo de controlul omului. Acestea sunt un dat, sunt ceva inevitabil. La fel cum este inevitabilă schimbarea anotimpurilor. O persoană nu li se poate opune acestor schimbări, ea poate doar să le observe și să realizeze natura lor karmică.

– Trebuie să fim foarte atenți cu apa! Apa în această perioadă aduce multe probleme. Orice deplasare pe apă, în special, este deosebit de periculoasă și cere măsuri sporite de precauție.

– E bine să avem pe cineva, cu care, pur și simplu, să vorbim. Timpul confesiunilor(cum a fost săptămâna trecută) a expirat, dar discuțiile despre orice, chiar și pe subiecte abstracte, ne ajută să privim problemele din exterior și să găsim o soluție potrivită.

– Amintiți-vă că în viață există întotdeauna loc pentru miracole. Uneori, miracolele vin la noi, pășind cu lăbuțe moi și neauzite, atunci când ne așteptăm cel mai puțin!

🔥Și nu uitați să vă bucurați în fiecare zi, chiar și în aceste vremuri.

Cu toată dragostea, Masha.🔥

Artist: Dorina Costraș ”Deja-vu”; ”A Heaven For Two.”