”Cel care n-a simțit niciodată farmecul unei prietenii sincere şi dezinteresate nu cunoaște toată fericirea pe care un om o poate primi de la alt om.” Jung.

Și din nou, un început calendaristic ce coincide cu faza de Lună Nouă: săptămâna începe și merge de jos în sus, energetic vorbind. Influența Coridorului de eclipse este definitiv încheiată; iar odată cu el, perioada de confuzie și declin. Și pe coama acestui val energetic ce crește, omului îi va fi dat să găsească aliați adevărați, cu idei asemănătoare, să-și definească și să-și dezvolte gama de interese și obiective, să pună în mișcare procese importante pentru sine (dacă acestea au fost lente până acum), să atingă mai multe obiective serioase. Următoarele două săptămâni – un adevărat tur de forță – vor fi productive, mobilizatoare și pline de speranță. Speranțe reale și justificate pentru viitor.

Prima săptămână a acestei perioade recomand să o dedicăm formării de planuri de lungă durată, pentru anii următori; și din nou va trebui să munciți din greu și responsabil.

Planurile create în această săptămână de Lună Nouă au o durată de viață de trei ani. Gândiți-vă, temelia cărei „cladiri” , a cărui domeniu a vieții o puteți pune într-un astfel de moment important?

Și primul pas este reînnoirea listei cu dorințe, cea pe care o facem de fiecare Lună Nouă ( cei care nu ați mai făcut-o, cred că e timpul perfect să începeți azi, chiar acum, ce ziceți?! ) 😀 În următoarele zile vom medita la ea, adăugând mici detalii, precizări, etc.

🔥 În domeniul activității profesionale, vine un moment de solitudine și de formare lentă a unui nou cerc de parteneri pentru planurile pe care tocmai ni le-am făcut. Nu vom putea atrage imediat oamenii potriviți, dar pas cu pas, inițiind cu atenție pe ceilalți în planurile noastre și observând reacția acestora, vom crea o echipă puternică, capabilă să lucreze împreună, spre un scop comun.

Va fi nevoie de multă răbdare, deoarece va trebui să lucrăm în continuare la proiectele noastre și, în același timp și să investim timp și energie pentru a atrage oameni adevărați cu gânduri asemănătoare. Nu angajații de o singură dată, ci cei care sunt gata să se afunde până peste cap în proiectul pe care îl dezvoltați. Va fi solicitant! Drept urmare, efortul depus în sfera profesiei crește semnificativ, dar nu ar trebui să vă fie frică de acest lucru: o astfel de muncă este o investiție în viitor și cu cât investiția este mai mare, cu atât este mai îmbucurător profitul.

🔥 Banii în această perioadă vin, dar nu în sume mari: ei sunt recompensa activităților noastre zilnice. Și e perfect așa. Acum este mai important să lucrăm la obiectivele noastre pe termen lung, care nu presupun o remunerare imediată, decât să încercăm să obținem profitul maxim pe loc.

În acest moment, nu sunt necesare economiile semnificative, banii trebuie puși la treabă, dar…. achizițiile ar trebui să fie conștiente, făcute cu cap, cum se zice în popor. Evitați shopping-ul emoțional și alte tranzacții financiare, făcute spontan, pe impulsuri sau tentații de moment; doar atunci banii vă vor fi protejați.

🔥 Învățatul este dedicat nu atât dobândirii de cunoaștere practică, cât evoluției spirituale a unei persoane și a unor grupuri individuale de oameni. Informațiile primite acum nu servesc unor scopuri practice, ci unor obiective înalte: ele vă permit să vă reconsiderați reperele morale, să creșteți nivelul de empatie, să vă apropiați de înțelegerea ideilor înalte și să simțiți cum sufletul vă accesează un fel de energie Superioară.

Literatură, filozofie, artă, istorie, spiritualitate înaltă – acestea sunt domeniile din care vin cunoștințele și reflecțiile acestei săptămâni.

🔥 Atât în ​​muncă, cât și în comunicarea personală, acum este deosebit de important să separăm oamenii cu adevărat semnificativi de cei ”aflați în trecere” prin viața noastră . Semnificativi nu în acest moment al existenței noastre, ci pentru o perioadă lungă. Este oare real să putem face față cu brio furtunilor vieții, alături de această persoană? La întrebarea aceasta va trebui să căutăm răspuns.

Într-un fel sau altul, vom putea să „testăm” cu această formulă și pe multe dintre rudele, prietenii și cunoștințele noastre. Ca urmare, unii dintre aceștia ne vor deveni și mai apropiați, și mai valoroși, în timp ce relațiile cu ceilalți vor deveni tot mai superficiale și,probabil, treptat se vor reduce la zero.

Legăturile de familie joacă un rol important în acest moment. Dar nu legăturile conjugale, ci legăturile de sânge: tradițiile ”tribale” ne sunt sunt amintite și iau un nou suflu.

În dragoste, unitatea spirituală, liniștea interioară și acceptarea binevoitoare a celuilalt ies în prim-plan. Compromisuri. Oamenii învață să-și respecte reciproc personalitatea, cu bune și mai puțin bune, dacă nu au dobândit până acum o astfel de abilitate. Responsabilitatea partenerilor pentru relația lor se echilibrează, înțelegerea crește, apar proiecte și vise comune.

🔥 Noile relații sunt acum, cel mai adesea, legate undeva în apropierea casei sau într-un cerc apropiat de prieteni. Sentimentele romantice pot apărea între vechii cunoștințe. Sau, cineva iși aduce și un prieten la o petrecere unde este invitat și îl prezintă altor persoane. O nouă iubire poate fi ”intermediată” chiar și de vreo mătușică grijulie, care a tot încercat până acum să vă facă ”lipeli” sau să vă dea sfaturi. De data aceasta va funcționa! 😀 .

🔥 Uneori, un conflict în derulare ajunge într-un impas și devine clar că niciuna dintre părți nu câștigă. Balanța nu se înclină în favoarea nimănui. Se conștientizează că trebuie făcut ceva. În acest moment începe adevăratul proces de coordonare a acțiunilor și de căutare a unei platforme comune; adversarii încetinesc, agresiunile se opresc, nimeni nu vrea să mai atace. Acesta nu va fi un timp de pace. Acesta este un timp de pauză, când cele două părți stau pe maluri diferite, dar într-o stare de echilibru, căutând o fundație comună, pe care să poată construi o punte.

🔥 Sănătatea trebuie îngrijită cu multă atenție. Ceea ce se manifestă acum, ne poate afecta viitorul în forme mai severe. O creștere a tensiunii în perioada aceasta poate duce la un accident vascular cerebral pe viitor, durerile de stomac – se pot transforma un ulcer sau chiar în afecțiune oncologică. Bolile cardiovasculare și cele oncologice sunt principalele riscuri ale săptămânii acestea. Dacă o persoană este deja bolnavă de mai mult timp și sunt afectate sistemele de care am zis mai sus, afecțiunile respective trebuie monitorizate în mod deosebit, îndeaproape. Odihna adecvată este foarte necesară: a pica la pat din cauza efortului excesiv și a epuizării înseamnă a rata niște obiective personale pe termen lung.

🔥 Este un moment bun pentru operații acestea dacă nu implică elementul Foc, cum ar fi operațiile cu laser. Terapia tradițională funcționează haotic: o dată medicamentul funcționează perfect, data viitoare același medicament produce efecte secundare în loc să fie de ajutor. Nu există nici un model de acțiune, doar ghinion sau baftă ( elementul Haos este activat în spațiu timp de câteva zile) .

🔥 Procedurile cosmetice și de îngrijire vor avea succes dacă, de asemenea, nu vor fi asociate cu focul, de exemplu, cu focul laserului sau cu temperatură ridicată, cu ceva fierbinte ( tunsul cu flacără sau cu instrumente fierbinți), etc. Orice este fierbinte și are legătură cu Focul va fi foarte dureros și poate lăsa urme.

Voi publica mâine, 31 mai, calendarul Lunar al Frumuseții pentru Iunie! Acolo o să găsiți, detaliate pe zile, recomandările pentru tuns, vopsit, îngrijire unghii, ten, corp. Nu uitați să vă reînnoiți Abonamentul Premium pentru a primi parola de acces la Calendar! 🙂 ( sau să vă faceți unul, dacă nu aveți încă. Aici.)

🔥 Nunțile din noua săptămână sunt excepțional de favorabile. Important este doar ca tinerii să nu fie certați în momentul încheierii oficiale a căsătoriei (logodnei, cununiei), deoarece energia certurilor va merge cu ei mai departe. Dacă se întâmplă să aveți asemenea eveniment și încărcătura emoțională e greu de dus, opriți-vă un minut, trageți aer în piept, calmați-vă respirația, faceți-vă iertările și apoi luați-vă cu dragoste și admirație de mână, fiind conștienți de importanța pasului făcut și de energia cu care pășiți într-un nou viitor comun. 🙂

🔥 Copiii născuți în noua săptămână sunt o sărbătoare pentru întreaga familie și pentru cei care îi vor înconjura în viitor. Ei au o capacitate înnăscută de a vedea modalități de a rezolva rapid orice conflict, un bun simț al umorului, ușurință în comunicare și în afaceri. De fapt, principalul obiectiv în creșterea lor este ca părinții să nu le zdrobească optimismul natural și să nu le inspire îndoială în puterile proprii. Atât! 🙂

🔥 Sărbătoriții noii săptămâni ( cei născuți între 31.05 și 5.06) vor primi drept cadou…odihnă și relax! Ei vor avea mai puține lucruri de făcut decât ceilalți, Universul le va da puțin timp doar pentru ei. Un răgaz, care chiar ar trebui folosit pentru tăcere și… pentru a nu face nimic!

🔥 Drumurile aduc idei noi, ne permit să descoperim laturi noi ale personalității noastre sau să descoperim ceva interesant la o altă persoană, pe care credeam că o cunoaștem bine. Și nu vă grăbiți, dacă sunteți la volan. Repet, nu vă grăbiți!

🔥 Diverse:

– Multe dorințe ne vor fi îndeplinite, dacă nu le vom ”mâna” noi, nerăbdători, din urmă. Toate la timpul lor!

– Acum putem găsi modalități potrivite de a ne împăca cu cineva important pentru noi, cu care am fost în dezacord și de a obține un echilibru acolo, unde până acum fiecare trăgea plapuma pe partea lui.

-Uneori este mai important să ai grijă de ceilalți mai mult decât de tine. OM se cheamă cel care caută să facă bine altora.

– Este bine să căutăm și să ne bucurăm de ajutorul și susținerea superiorilor. Nu e de refuzat, dacă ne este oferită o astfel de asistență.

-În general, merită să cautăm să ne apropiem de oameni noi, fără a ne limita la familie și vechi cunoștințe, astfel încât, în timp, cercul de oameni cu gândire și idei asemănătoare să devină tot mai larg.

– Conjuncturi și situații legate de provincie, de mediul rural sunt acum deosebit de actuale și utile și vor apărea chiar și în viața celor care sunt departe de viața rurală.

– Nu țineți lângă voi persoane indiferente, pe cei care se îndoiesc de voi și pe cei care au manifestat deja un comportament nedemn față de voi. Eliberați spațiul pentru oamenii-cheia ce trebuie să intre în viața voastră.

Este timpul, pentru noi toți, să ne găsim adevărata familie. Familia de suflete. Nu vă grăbiţi! Doar setați intenția. Treptat, îi veți găsi pe cei mai buni și mai potriviți pentru voi, în diferite domenii ale vieții – adevărate suflete înrudite.. Aceasta este o achiziție mare și foarte importantă pe care o veți face în viitorii trei ani. Poate cea mai importantă! Iar bazele ei se pun acum.

🔥 Bucurați-vă de fiecare zi trăită! De prieteni. Și de venirea Verii. Cu toată dragostea, Masha.