1 iunie 2022, miercuri; a 2-a și a 3-a zi lunară, Lună crescătoare în Rac.

Tuns -o zi controversată. Pe de o parte, influențele astrologice asigură o îmbunătățire a situației financiare și creșterea părului după vizita la coafor; pe de altă parte, energiile nefavorabile ale elementului Apă împiedică obținerea unui rezultat frumos și de durată. Fiecare decide pentru sine, ce e prioritar. 🙂

Vopsit – doar coloranți blânzi, pe bază de ingrediente naturale. Foarte eficiente sunt orice măști regenerante pentru păr tern și deteriorat.

Manichiură, pedichiură – procedurile executate la salon nu vor avea rezultatul dorit. În schimb, orice comprese și măști pentru unghii fragile și pentru cuticule, în special amestecul de tea-tree și lavandă vor reda frumusețea și strălucirea unghiilor.

Îngrijirea tenului – este recomandat tratamentul acneei. De evitat tatuajul buzelor, al sprâncenelor sau al pleoapelor! În rest aer, Soare. Lăsați pielea să respire.

Îngrijire corporală – Practicați înotul, împachetările cu miere sau alge și orice exerciții de tonifiere a pectoralilor.

***

2 iunie 2022,joi; a 4-a zi lunară, Lună crescătoare în Rac

Tuns -Nu este cea mai favorabilă zi pentru tuns, deoarece forma obținută va lăsa de dorit. Energetic, tăiatul părului ne poate împiedica realizarea unor planuri pentru azi. Recomandat doar celor care doresc puternic o schimbare a stării sufletești și nu au planuri importante în agendă.

Vopsit – accentuarea culorii proprii și folosirea coloranților naturali ne vor ajuta să ne menținem popularitatea la locul de muncă și succesul financiar.

Manichiură, pedichiură – o zi ambiguă, cu influențe atât bune, cât și proaste. În caz de eșec, unghiile se vor recupera foarte greu. Mai bine nu riscăm sau mergem doar la un specialist foarte bun și experimentat.

Îngrijirea tenului – aveți grijă să nu supraîncărcați tenul cu farduri în exces. Pielea se va sufoca și va transpira puternic, producând iritații și edeme.

Îngrijire corporală -vor fi foarte benefice sauna, băile cu săruri, extracte de plante și uleiuri aromatice. Mersul pe jos și exercițiile pentru genunchi sunt foarte recomandate.

***

3 iunie 2022,vineri; a 5-a zi lunară, Lună crescătoare în Rac și Leu♌(de la 21:37)

Tuns -este indicat să ne abținem chiar și de la tăierea vârfurilor. Vizita la coafor astăzi se poate solda cu lipsă de vitalitate, o stare generală precară și o tunsoare cu aspect inestetic.

Vopsit – alegeți culori cât mai luminoase pentru vopsit sau nuanțare. Acestea vor atrage privirile admirative ale celor din jur și succesul în public.

Manichiură, pedichiură – Benefic, indicat. O zi ideală pentru îngrijirea unghiilor.

Îngrijirea tenului – O zi în care cea mai mare atenție trebuie să o acordăm ochilor și pielii pleoapelor. Geluri anti-cearcăn, comprese cu ceai de albăstrele, masaj ușor cu uleiuri prețioase – toate ne vor ajuta să redăm strălucirea și un aspect sănătos ochilor.

Îngrijire corporală – piscină, saună, băi cu sare de mare și ierburi, dușuri de contrast, pentru tonifiere și revigorare.

***

4 iunie 2022,sâmbătă; a 6-a zi lunară, Lună în Leu♌

Tuns – va revigora părul și îi va întări rădăcinile, dar acesta poate deveni mai neascultător și greu de coafat. Energetic, ne reface și ne îmbunătățește starea emoțională.

Vopsit – o zi contraindicată schimbărilor de look.

Manichiură, pedichiură – Luna în zodia Leului, este cea mai recomandată perioadă pentru tot felul de experimente cu lungimea, forma și combinațiile de culori și stiluri ale unghiilor. O manichiură reușită, de efect va purta în sine energia și strălucirea acestui semn zodiacal și ne va schimba în bine starea emoțională.

Îngrijirea tenului – pielea are nevoie de vitamine și de hrană ”vie.” O zi în care măștile cu fructe proaspete vor avea un efect maxim.

Îngrijire corporală – programați-vă la epilare corporală pentru astăzi ( ideală varianta epilării cu zahăr)

***

5 iunie 2022, duminică; a 7-a zi lunară, Lună în Leu♌

Tuns – benefic. Revigorează firul de păr și întărește rădăcinile. Energetic, întărește imunitatea.

Vopsit – o zi foarte potrivită pentru vopsire, dar nefavorabilă ondulării sau îndreptării permanente a părului.

Manichiură, pedichiură – nu este cea mai potrivită zi, în special din punct de vedere energetic.

Îngrijirea tenului – astăzi trebuie să avem grijă să ne ferim tenul de uscare excesivă. Orice creme sau măști hidratante sunt indicate. De asemenea vor fi benefice compresele calde cu decocturi din tei, rozmarin sau mentă; tratarea negilor cu suc de rostopască.

Îngrijire corporală -mers pe jos, băi de soare, cât mai multă mișcare în aer liber. Pauză de la procedurile de înfrumusețare.

***

6 iunie 2022, luni; a 8-a zi lunară, Lună în Fecioară♍

Tuns -O zi ideală pentru tăierea părului. Tunsoarea își va menține mult timp forma frumoasă și îngrijită. Energetic, întinerește.

Vopsit – Nu există nici o interdicție privind vopsitul sau decolorarea. Chiar și pe părul neuniform grizonat colorantul va avea o acoperire uniformă și de durată.

Manichiură, pedichiură – excelent! Ziua ne oferă posibilități nelimitate în creativitate și design al unghiilor. Merită să aveți încredere în recomandările specialistului privind forma și culorile; combinați manichiura cu procedurile de îngrijire a pielii mâinilor. Rezultatul va mulțumi si vă va da o stare de bine.

Îngrijirea tenului – orice proceduri de îngrijire a tenului sunt benefice astăzi. O zi recomandată și pentru îngrijirea genelor și a sprâncenelor.

Îngrijire corporală -Recomandate: procedurile de acupunctură; liposucție, tatuaje și piercing. Machiajul permanent al buzelor, ochilor și sprâncenelor.

***

7 iunie 2022, marți; a 8, 9-a zi lunară, Lună în Fecioară

Tuns -Și astăzi, la fel ca ieri, tăiatul părului nu va aduce decât beneficii sănătății și frumuseții noastre. Energia ne va fi regenerată, conferind un aer tineresc și proaspăt. Forma și linia tunsorii se vor menține un timp mai îndelungat.

Vopsit – liber la vopsit, nuanțat, decolorat, făcut șuvițe. Toate vor fi reușite și fără riscuri pentru sănătate. 🙂

Manichiură, pedichiură – se recomandă doar procedurile de întreținere a ojei sau a formei unghiilor, prin pilire. Scurtarea unghiilor sau tăiatul cuticulelor nu sunt deloc recomandate în această zi, complicată energetic, deoarece creează breșe în câmpurile subtile și implicit, în câmpul nostru de protecție.

Îngrijirea tenului – fără proceduri de șlefuire, exfoliere, etc. În schimb, vopsirea și îngrijirea zonei genelor și sprâncenelor sunt foarte potrivite cu energia zilei de azi.

Îngrijire corporală – astăzi evitați cu orice preț scrubb-urile corporale profunde și ședințele la solar. Recomandate exercițiile de respirație și plimbările prin pădure, parc, în aer liber ( cu măsurile adecvate de protecție solară)

***

8 iunie 2022, miercuri; a 9-a zi lunară, Lună în Fecioară și Balanță ♎( de la 18:23)

Tuns -. după tăiat părul va crește mai repede ca de obicei și va avea un aspect mai sănătos. Tunsoarea va calma sistemul nervos surescitat. Deosebit de benefică ea le va fi femeilor care, din varii motive nu sunt conștiente de propria frumusețe.

Vopsit – O zi bună pentru orice fel de proceduri: colorare a rădăcinilor, a șuvițelor, nuanțare sau decolorare, acoperirea perfectă a firelor cărunte. Culorile vor ieși vii și se vor menține mult. Evident, acest lucru ne va da o stare excelentă a psihicului.

Manichiură, pedichiură – în prima parte a zilei se recomandă doar procedurile de întreținere a ojei sau a formei unghiilor, prin pilire. Scurtarea unghiilor sau tăiatul cuticulelor nu sunt deloc recomandate în această zi, complicată energetic, deoarece creează breșe în câmpurile subtile și implicit, în câmpul nostru de protecție. După orele 13, aceste restricții dispar; Luna intră într-un sector cu energie benefică și ne putem programa fără restricții pentru orice fel de proceduri manichiură-pedichiură.

Îngrijirea tenului – comprese cu ceai de verbină ( față, gât, decolteu) pentru strălucire și magnetism.

Îngrijire corporală -masaj aroma-terapeutic cu mix-uri din esențe de lavandă, rozmarin, mentă, patchouli, lemn de santal. Băi cu spumă aromată. Saună. O gustare din fructe diuretice ( cireșe, căpșuni) înainte de ora 17, ora rinichilor.

***

9 iunie 2022, joi; a 10-a zi lunară( de la 14:26) , Lună în Balanță ♎

Tuns – o zi foarte bună pentru tăierea părului – acesta parcă reînvie la viață, devine strălucitor, crește repede. Zi deosebit de potrivită pentru a tunde copiii – le întărește sănătatea.

Vopsit – potrivită doar nuanțării cu coloranți naturali: henna, basma, ceai de frunze de nuc, etc. Energetic, amplificarea în acest fel a nuanței părului ne va consolida pozițiile la locul de muncă, atrăgând recunoaștere din partea superiorilor.

Manichiură, pedichiură – Merită să luați în considerare începerea unui curs prelungit și complex de îngrijire și îmbunătățire a stării unghiilor astăzi. Un rezultat interesant poate da testarea unor noi tehnologii de aplicare, cum ar fi manichiura Shellac, care va da rezultate spectaculoase. Există și restricții – toate manipulările asociate cu scurtarea(tăierea) unghiilor vor trebui amânate, pentru a nu dăuna sănătății.

Îngrijirea tenului – un efect excelent vor avea măștile hidratante și cele anti-age, făcute acasă, imediat după duș, când porii sunt încă dilatați.

Îngrijire corporală – vezi ziua de ieri. Astăzi mai putem începe o cură de detoxifiere sau de slăbire. Masajul cu pietre vulcanice calde este deosebit de recomandat.

***

10 iunie 2022, vineri; a 11 zi lunară ( de la 16:09), Lună în Balanță ♎

Tuns – neutru.

Vopsit – vezi indicațiile zilei de ieri.

Manichiură, pedichiură – vezi indicațiile zilei de ieri.

Îngrijirea tenului – vezi indicațiile zilei de ieri.

Îngrijire corporală – vezi indicațiile zilei de ieri.

***

11 iunie 2022, sâmbătă; a 11-12-a zi lunară, Lună în Scorpion

Tuns – zi neutră

Vopsit – o schimbare radicală a culorii părului ar putea avea o influență negativă asupra stării voastre emoționale.

Manichiură, pedichiură – benefic – atât fizic, cât și energetic

Îngrijirea tenului – limitați-vă la procedurile cele mai necesare, adică la curățare și îngrijire de rutină

Îngrijire corporală – astăzi este zi Ekadashi, postul negru de purificare este tot ce trebuie să facem. Cât mai mult timp petrecut în meditație și introspecție.

***

12 iunie 2022, duminică; a 13, 14-a zi lunară( de la 18:47), Lună în Scorpion

Tuns – neutru.

Vopsit – o zi foarte potrivită pentru a împrospăta culoarea părului sau a vopsi rădăcinile crescute.

Manichiură, pedichiură – benefic

Îngrijirea tenului – măștile cu fructe vă vor revigora și împrospăta excelent pielea

Îngrijire corporală – mișcare în aer liber, cât mai multă.

***

13 iunie 2022, luni; a 14, 15-a zi lunară( de la 20: 10), Lună în Săgetător ♐

Tuns -după tuns părul devine tern, fragil și lipsit de vlagă. Energetic, la fel de periculos: după tunsoare putem remarca apariția unor goluri de memorie, probleme de logică sau incoerență verbală. În schimb orice măști hrănitoare și regenerante sau clătiri cu oțet de fructe și ceai de ierburi pentru strălucire sunt foarte bine asimilate.

Vopsit – doar nuanțare, în culori apropiate celei naturale, de preferat cu coloranți naturali.

Manichiură, pedichiură – orice proceduri profilactice și de tratament, pentru menținerea sănătății unghiilor vor da mâinilor un aspect uimitor de îngrijit. Dar, nu vă grăbiți cu experiențele inovatoare privind decorarea unghiilor – oja, chiar și cea mai rezistentă, își va pierde repede aspectul inițial. Mergeți pe proceduri tradiționale, gen lac incolor sau french manicure. Vine el și timpul extravaganțelor !:))

Îngrijirea tenului – o zi potrivită pentru machiajul semi-permanent și permanent. Curățarea tenului se va face doar cu produse blânde, neabrazive.

Îngrijire corporală – masajul anticelulititc al coapselor, drenajul limfatic. Orice proceduri legate de apă.

***

14 iunie 2022, marți; a 15, 16-a zi lunară( de la 21:29), Lună Plină în Săgetător ♐○ 14:52

Tuns -. nu vă atingeți de păr astăzi cu foarfece, lame, bricege sau ustensile metalice fierbinți! Energetic, tunsoarea ne va scădea atractivitatea. Deosebit de neplăcut efect pentru cei singuri, deoarece le va respinge potențialii parteneri de sex opus

Vopsit – nu este recomandat.

Manichiură, pedichiură – nerecomandat. Tăierea unghiilor astăzi, în mod paradoxal, poate stimula acumularea de kilograme.

Îngrijirea tenului – vom da o pauză de odihnă pielii.

Îngrijire corporală – renunțați la orice proceduri de întreținere corporală, în afară de cele legate de apă.

***

15 iunie 2022, miercuri; a 16-a zi lunară, Lună în Capricorn♑

Tuns -Negativ. După tuns, părul se poate îmbolnăvi și începe să cadă. Energetic face persoana neatractivă și antipatică.

Vopsit – benefic, cu condiția să folosim numai coloranți naturali.

Manichiură, pedichiură – Nerecomandat! Cei care, contrar avertismentelor, merg la salon în această zi, vor fi nevoiți să-și refacă unghiile deteriorate și încrederea în sine zdruncinată încă mult timp de acum încolo.. Această zi are o linie foarte subțire de demarcaj între sănătate și stare de rău. Este mai bine să dăm unghiilor o pauză și să ne programăm pentru o altă zi. ( de exemplu, pentru mâine! :))

Îngrijirea tenului – exfolierea prin proceduri de peeling , scrub, etc va stimula regenerarea celulară.

Îngrijire corporală – baia cu uleiuri aromatice, sauna sunt cele mai indicate proceduri pentru corp.

***

16 iunie 2022, joi; a 17-a zi lunară, Lună descrescătoare în Vărsător

Tuns – o zi excelentă pentru tunsori sau scurtat vârfurile. Firul devine viguros și rezistent. Energetic, înlătură piedicile mărunte și elimină ”gunoiul” energetic acumulat în aură.

Vopsit – cel mai bine ne va ieși intensificarea propriei nuanțe de păr sau acoperirea firelor albe cu culoarea noastră naturală. Energetic, ne va spori magnetismul.

Manichiură, pedichiură – un rezultat excelent al manichiurei este garantat astăzi, mai ales dacă alegeți ojă în nuanțe acvatice- de la bleumarin închis la verzui transparent sau tourqoise – unghiile vor arăta magic. De asemenea, vizita la salon ne va îmbunătăți vizibil starea emoțională și magnetismul.

Îngrijirea tenului – spălarea cu apă rece sau cu gheață (ceai înghețat) va face minuni pentru tenul obosit și tern.

Îngrijire corporală – postul și orice fel de asceză vor avea un puternic efect de purificare și reînnoire celulară. De asemenea, sauna și dușurile contrastante ne vor fi de mare folos.

***

17 iunie 2022, vineri; a 18-a zi lunară, Lună descrescătoare în Vărsător

Tuns – nu este o zi potrivită. După tuns părul se subțiază și devine fragil. Energetic, slăbește potențialul de creativitate.

Vopsit – zi nepotrivită, de evitat!

Manichiură, pedichiură – nefavorabil. Doar îngrijirea pielii mâinilor – cu orice fel de comprese, măști, etc.

Îngrijirea tenului – de evitat pe cât posibil privitul în oglindă. Astăzi oglinda poate deveni un portal către astralul inferior. Doar procedurile zilnice de curățare și îngrijire ce nu necesită privitul îndelungat în oglindă.

Îngrijire corporală – masaj, de toate tipurile! Profilaxia varicelor.

***

18 iunie 2022, sâmbătă; a 19-a zi lunară, Lună descrescătoare în Pești ♓

Tuns – vezi ziua precedentă.

Vopsit – doar tonurile castanii sau întunecate vor prinde bine pe păr.

Manichiură, pedichiură – Masajul tălpilor. Pedichiura. Peeling-ul cu pești vii în acvariile de salon, inclusiv pentru tratarea micozelor piciorului.

Îngrijirea tenului – lăsați tenul să se odihnească azi. Nu folosiți machiaj.

Îngrijire corporală – o zi ideală pentru epilare.

***

19 iunie 2022, duminică; a 20-a zi lunară, Lună descrescătoare în Pești♓

Tuns – tunsorile sunt neutre.

Vopsit – tonurile arămii vor străluci; acestea sunt în armonie cu energia zilei.

Manichiură, pedichiură – nu!

Îngrijirea tenului – măștile anti-age , cele mai eficiente.

Îngrijire corporală – hidratarea este esențială azi. Peste 2 litri de apă băută; înot, împachetări hidratante pentru corp.

***

20 iunie 2022, luni; a 21 -a zi lunară, Lună descrescătoare în Pești ♓

Tuns -.contraindicat

Vopsit – da, cu excepția vopsitului ce implică oxigenarea puternică; Este necesar ca după vopsire să se facă, timp de 30 de minute, o mască puternic hidratantă; sau părul să fie vopsit doar cu coloranți naturali care nu usucă firul.

Manichiură, pedichiură – recomandată, reușită.

Îngrijirea tenului – măști hrănitoare; masaj cu uleiuri prețioase de migdale dulci, jojoba, avocado, trandafir vor da tenului strălucire iar celulelor toate elementele necesare regenerării

Îngrijire corporală – vezi recomandările de ieri.

***

21 iunie 2022, marți; a 22-a zi lunară, Lună descrescătoare în Berbec

Tuns -total contraindicat

Vopsit – orice proceduri, cu excepția decolorării cu apă oxigenată

Manichiură, pedichiură – Masajul tălpilor. Pedichiura.

Îngrijirea tenului – măștile sunt puțin eficiente azi, nu merită să investiți timp, bani și efort. Lăsați porii să respire.

Îngrijire corporală – masaj terapeutic în zonele cu probleme, împachetări anticelulitice.

***

22 iunie 2022, miercuri; a 23-a zi lunară, Lună descrescătoare în Berbec

Tuns -.contraindicat

Vopsit – un moment potrivit pentru a vă intensifica culoarea naturală, chiar și în condiții casnice. Măști hidratante cu extract de placentă, mătase sau colagen. Veți atrage astfel prosperitatea și succesul.

Manichiură, pedichiură – tăiatul unghiilor azi ne eliberează de complexe și ne îmbunătățește starea emoțională

Îngrijirea tenului – sunt recomandate procedurile de curățare foarte blânde, non-abrazive

Îngrijire corporală -este de dorit să ne abținem de la lăcomie în mâncare și să nu abuzăm de alimentele prea condimentate sau fierbinți. Recomandate exercițiile de respirație , aromaterapia.

***

23 iunie 2022, joi; a 24-a zi lunară, Lună descrescătoare în Taur

Tuns -.contraindicat

Vopsit – vopsirea părului astăzi poate afecta energetic armonia în familie.

Manichiură, pedichiură – recomandate. Unghiile îngrijite astăzi vă vor spori mult moralul și încrederea, vor înlesni comunicarea cu ceilalți și vă vor ajuta să obțineți tot ce cereți.

Îngrijirea tenului – un efect excelent vor avea măștile hidratante și cele anti-age, făcute acasă, imediat după duș, când porii sunt încă dilatați.

Îngrijire corporală – băi cu ierburi ( sau cu fierturi de ierburi) , sau cu uleiuri aromate, vor avea un efect extraordinar de tonifiant.

***

24 iunie 2022, vineri; a 25-a zi lunară, Lună descrescătoare în Taur

Tuns -.zi neutră pentru tuns

Vopsit – favorabil, cu condiția să nu fie făcută acasă vopsirea ci neapărat la un specialist, la salon.

Manichiură, pedichiură – o zi potrivită pentru manichiură.

Îngrijirea tenului – renunțați la machiaj astăzi, lăsați pielea să respire; risc de iritații și alergii de la cosmetice în combinație cu soarele și transpirația.

Îngrijire corporală – cât mai mult aer curat ( dar feriți de razele soarelui).

***

25 iunie 2022, sâmbătă; a 26-a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni

Tuns -. părul devine mai sănătos și se îndesește, dacă va fi tuns astăzi. Energetic, tunsoarea înlătură din câmpuri supărările vechi; este indicat să vă tundeți dacă doriți să vă eliberați de durere sufletescă.

Vopsit – renunțați azi la vopsit, nefavorabil.

Manichiură, pedichiură – de preferat doar proceduri de îngrijire și întreținere, sau un stil deja încercat Orice experimente noi și îndrăznețe privind forma și culoarea se vor dovedi a fi nereușite.

Îngrijirea tenului – tratarea acneei va fi deosebit de eficientă

Îngrijire corporală – orice proceduri de detoxifiere; masaj pentru drenaj limfatic.

***

26 iunie 2022, duminică; a 27-a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni♊

Tuns – dacă doriți să aveți un păr mai ondulat, tundeți-l astăzi. Energetic este, de asemenea, benefic: se eliberează orice amprente negative din aură.

Vopsit – doar dacă preferați nuanțele închise.

Manichiură, pedichiură – recomandat: astăzi putem experimenta cu modele și culori cât mai vii și mai îndrăznețe.

Îngrijirea tenului – și astăzi tratamentul acneei va avea efect, șila salon, dar și dacă aplicați pe noapte un unguent cu oxid de zinc.

Îngrijire corporală – zi favorabilă începerii unei cure de slăbire.

***

27 iunie 2022, luni; a 28-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac.

Tuns -și astăzi după tuns părul se va ondula puternic. Energetic, amplifică fluxul creativității – după tunsoare inspirația ne va crește, la fel și optimismul.

Vopsit – folosiți numai coloranți naturali: henna, basma, etc.

Manichiură, pedichiură

Îngrijirea tenului – pielea răspunde favorabil la măști și creme cât mai hrănitoare

Îngrijire corporală – nimic nu este mai benefic azi pentru frumusețe decât un somn prelungit.

***

28 iunie 2022, marți; 29-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac.

Tuns – Nu. Tunsoarea va face părul tern și fragil. Energetic ne taie canalele de colectare a informației, scade intuiția.

Vopsit – programați schimbarea culorii pentru o altă zi. Energetic, este o zi extrem de nefavorabilă.

Manichiură, pedichiură – nici pentru manichiură și pedichiură nu este o zi potrivită.

Îngrijirea tenului – nefavorabil! Dați corpului o pauză.

Îngrijire corporală – nefavorabil! Nu permiteți azi persoanelor străine să vă intre în câmpuri.

***

29 iunie 2022, miercuri; prima zi lunară, Lună Nouă în Rac

Tuns -.Contraindicat! Părul poate începe să cadă puternic. Energetic, tunsul ”taie” fluxul gândurilor și memoria, mai simplu spus, ”prostește”.

Vopsit – sub nicio formă nu folosiți astăzi coloranți chimici – părul se va degrada puternic! Energetic, pierderi financiare, închiderea oportunităților de a face bani.

Manichiură, pedichiură – amânați pentru o altă zi.

Îngrijirea tenului – tenul vostru are nevoie de hidratare, mai mult ca niciodată. Prin orice metode.

Îngrijire corporală – asimilarea vitaminelor și suplimentelor este optimă astăzi. Cura detox cu fructe va aduce beneficii maxime.

***

30 iunie 2022,joi; a 2-a zi lunară, Lună crescătoare în Leu

Tuns -tunsoarea va lipsi părul de elasticitate; acesta se va încâlci. Energetic este o zi neutră.

Vopsit – doar nuanțare în culori deschise – aurii, platină, roz-platinat.

Manichiură, pedichiură – o zi foarte potrivită pentru orice fel de proceduri pentru unghii. Energetic, manichiura reușită ne va încărca cu optimism și bună dispoziție pentru toată ziua.

Îngrijirea tenului – astăzi este o zi perfectă pentru a îndepărta orice defecte cosmetice: pistrui, pete, alunițe, cicatrici, comedoane, papillome, negi.

Îngrijire corporală – se recomandă să lucrăm astăzi cu uleiuri aromatice, pentru a ne relaxa în profunzime psihicul.

***

Fiți frumoase și magnetice! Cu toată dragostea, Masha.

p.s. Acest articol face parte din seria postărilor pentru Abonații Premium ai blogului și îl voi lăsa aici la liber, pentru ca cititorii să își facă o idee despre câteva dintre informațiile oferite în cadrul abonamentului lunar.

Pentru a primi parola de acces la acres gen de articole, puteți face o donație lunară , un abonament pe 6 luni sau unul anual ( reducerea de preț este direct proporțională perioadei de abonament)

Pachetul include Calendarul frumuseții pentru fiecare lună în parte, Tabelul lunar al aspectelor Planetare zilnice, Tabelul lunar al Lunii fără direcție – toate pentru o planificare ideală a evenimentelor importante din viață și a programului zilnic.

Puteți deveni abonați fideli a Blogului aici. Vă mulțumesc și vă aștept cu informații interesante și utile!

Masha.