”Doar inspirația nu este suficientă pentru un poet. Poetului îi este necesară inspirația unei minți conștiente.” Friedrich Schiller.

🔥 Săptămâna aceasta, pe 14 iunie vom traversa cea mai strălucitoare Lună Plină a anului și, din acel moment, energiile Litei sunt active până la Solstițiul de vară. Apogeul anului solar se apropie, emisfera nordică a planetei este plină de forța vieții și a rodirii, în ciuda a tot ceea ce fac oamenii. Natura nu poate fi oprită, ea își urmează propriile ritmuri și trage tot ceea ce este viu după ea.

Luna căpșunilor, Luna trandafirilor, Luna îndrăgostiților marchează o perioadă de creativitate și de inspirație, una plină de frumusețe și dragoste. Aceasta este o perioadă de manifestare maximă a puterii spirituale a unui om.

🔥Profesional. Chiar și cea mai plictisitoare muncă este acum plină de creativitate: ni se dă un impuls pentru noi începuturi, avem inspirație pentru munca activă, beneficiem de apariția unor soluții non-standard pentru sarcini standard. Deosebit de reușite sunt activitățile legate de cultivarea în oameni a tot ce este bun și frumos: creativitatea de orice fel și în tot, activitățile agricole, arta sub toate formele, grija pentru alții și alte lucruri minunate de acest fel.

Dar, în orice muncă, pentru a avea succes, sunt câteva reguli de urmat, astfel încât chiar și o activitate de rutină să ne dăruiască maximă energie:

1) fă orice lucru care începe sub influența unui impuls și fă-l metodic (disciplină!),

2) mergi înainte când îți este greu și nu renunța (perseverență!),

3) adună roadele muncii tale și bucură-te de ele (recompensa binemeritată!).

Creativitatea și inspirația deschid uși, însă doar hărnicia și conștientizarea ne permit să ajungem la capătul drumului. Orice activitate devine lipsită de sens în viziunea Universului dacă este asociată exclusiv cu faima personală, cu ambițiile egoiste, cu dorința de a ajunge mai sus ca ceilalți: este imposibil să fii mai sus de Cer, se poate doar să îi lumii efortul și aptitudinile personale. Acestea vor fi răsplătite cum se cuvine; dar și atunci, este important să evităm orgoliul și trufia, pentru a nu pierde tot ceea ce am dobândit cu atâta efort..

🔥 Financiar, este o perioadă atât de succese scurte și nesemnificative, cât și de succese majore, de durată. În timpul săptămânii, finanțele vin în flux limitat: așa cum e și de așteptat ,dacă sunteți angajați, sau în limitele unui profit minim, dacă este vorba de o afacere. Dar tot acum vin și niște oferte mari, care pot genera venituri importante în viitor.

Cheltuieli. Aproape orice achiziție făcută acum are succes; dar cumpărăturile asociate cu cadouri pentru cineva, cu creativitatea sau cele legate de producția afacerii proprii, sunt deosebit de favorabile. Adică fie pentru bucuria altora, fie pentru propriul beneficiu în viitor.

🔥 Învățarea și dobândirea de noi cunoștințe este echivalentă înțelepțirii. Înțeleptul nu se teme să pună întrebări; iar în această perioadă cel mai rapid mod de a accesa cunoașterea este prin întrebări și răspunsuri. Vrei să știi – întreabă. Și îndoiește-te mai mult ca de obicei de ceea ce știi: îndoiala duce la întrebări, iar întrebările duc la răspunsuri. Cărți, internet, îndrumare și dicționare, comunicare cu profesorii, prognoze astrologice – orice sursă ce oferă răspunsuri la niște întrebări pe care le aveți va fi acum corectă.

🔥 Relațiile necesită conștientizarea lucidă a problemelor existente. Uneori nu dorim să fim conștienți de existența unor neînțelegeri sau bariere între noi și partener, mai ales dacă chiar noi suntem cei care am construit un astfel de zid. Acum va trebui să găsim cauzele dificultăților chiar în noi și să vedem dacă le putem elimina.

Cel care este gata să lucreze la relație, câștigă rapid respectul și disponibilitatea de a colabora a partenerului. Primul lucru de făcut este să te relaxezi și să nu mai controlezi relația, ci să o lași să-și urmeze cursul.

🔥Este important să nu confundăm relațiile personale cu cele de afaceri: în această perioadă acestea urmează căi diferite. Căci dimpotrivă, în interacțiunile profesionale aveți nevoie de rigiditate calmă, de capacitatea de a păstra distanța și a vă proteja granițele personale și de a vă menține ferm punctul de vedere. Numai atunci veți reuși să vă păstrați autoritatea, evitând presiunea din partea altora.

🔥Se prefigurează multe schimbări în viața amoroasă, cel mai adesea plăcute, dar întotdeauna neașteptate. Aceste schimbări par să încalce limitările puse de persoana însăși și îi arată acesteia că merită tot ce este mai bun. Acest lucru se aplică și cuplurilor în ansamblu, dar și unei singure persoane, dacă aceasta era până acum încătușată de niște circumstanțe personale, ce au făcut-o să experimenteze o dureroasă lipsă de iubire. Complexele dispar, traumele trecutului se vindecă, omul dobândește acces la potențialul său nativ de a fi fericit. Nu povestiți celor din jur despre șansa voastră în dragoste: fericirii îi place tăcerea!

Serenade. Steve Henderson

🔥 Iubiri furtunoase, aventuri scânteietoare și multicolore, manifestări plenare ale iubirii pasionale, dar, paradoxal, în același timp o înțelegere exactă a ceea ce se poate aștepta de la aceste relații și ce nu.

În varianta ideală: un început rapid al unei relații potrivite. Dar totuși, ascultați-vă cu atenție: vocea rațiunii chiar dacă se face auzită, are sonorul dat cam la jumătate! 😀

🔥 Situațiile ostile sunt oscilante. Tot parcă nu duc la nimic: pendulul se balansează încolo și încoace, dar echilibrul nu a fost încă atins. Acum orice persoană rezonabilă este îndemnată să-și atingă echilibrul interior pe cont propriu, iar natura este gata să o ajute în acest sens.

🔥 În sfera sănătății, riscul principal cade asupra rinichilor și a sistemului genito-urinar: s-a produs o acumulare de energie în această zonă; și, dacă aceasta nu este eliberată corespunzător, poate începe inflamația. Este necesar să bem suficientă apă sau ceaiuri de plante de bună calitate pentru curățarea tractului urinar de toxine.

Al doilea risc sunt vasele de sânge ale creierului. Atenție mare la aplecările bruște sau activități prelungite cu capul aplecat, la tensiunea arterială, la lucru în căldură. Aveți mare grijă de bătrânii familiei și de cei cu risc de accident vascular cerebral.

🔥 Intervențiile chirurgicale și terapiile de orice fel funcționează optim: ele ”lovesc” direct la țintă, fără să rateze. Cu excepția cazurilor, în care pacientul însuși decide să intervină în procesul de tratament, de exemplu, prin modificarea dozajului sau a timpului în care își ia medicația, după cum îl taie capul. O perioadă excelentă pentru diagnosticare.

🔥 Cosmetologia, mai ales cea decorativă este nereușită – de parcă încercarea de a te înșela pe tine și pe alții, creând o imagine falsă, iluzorie, ar fi percepută negativ de Natură. Săptămâna aceasta, chiar și machiajul standard va fi mai nereușit decât de obicei. Și pentru tunsori va fi greu de ales o zi potrivită. Mai multe informații despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei pot fi găsite în Calendarul Frumuseții pentru luna Iunie.

🔥 Un moment favorabil pentru căsătorii, dar…. este de dorit ca în preajma tinerilor în momentul încheierii ei să fie cât mai puțini oameni. Da, trecerea la un nou statut le este foarte favorabilă, umplând cuplul de energia pasiunii și a bucuriei de a fi împreună oficial. De cealaltă parte însă, chiar și în anturajul apropiat, există invidia și frustrările diverse; așa că, cu cât sunt mai puțini oameni la nuntă/cununie, cu atât mai bine. Ideal ar fi ca soții să poată organiza o petrecere în cinstea evenimentului pentru oaspeți, de la care ei înșiși să ”evadeze” în luna de miere.

🔥 Copiii născuți în această săptămână, în ciuda energiei active a perioadei, vor fi foarte talentați, dar lenți sau chiar leneși. Este important ca părinții să-i învețe de mici să își atingă obiectivele propuse, pentru că aceștia vor avea o mulțime de idei strălucite, dar capacitatea de a pune în aplicare, cu determinare, respectivele idei este extrem de mică. Geniul înseamnă 99% muncă istovitoare și doar 1% talent. Cine se naște cu mult talent, trebuie să-și dezvolte sârguința.

🔥 În schimb, copiii acestei perioade născuți mai devreme ( până în 12 ani) sunt destul de în concordanță cu energiile săptămânii. Ei au multă putere personală, se străduiesc să facă schimbări în viața lor și și-au trezit toată creativitatea. Sper, dragi părinți de Gemeni, că sunteți pregătiți moral pentru noile picturi pe tăblia mesei, tapet sau pe pereții proaspăt zugrăviți – avem aici și creativitate și dorință de schimbare. 😀

🔥 Sărbătoriții noii săptămâni vor primi… cadouri banale. Noi alianțe utile, ajutor de la terți sau recunoștință pentru faptul că ei înșiși au ajutat cândva pe cineva. În general, ziua de naștere are toate șansele să fie serbată cu bucurie și voie bună.

🔥 Este bine să mergem la drum, dacă acesta are legătură cu orașe concrete sau cu instituții administrative. Cu ajutorul drumului se vor rezolva anumite probleme de afaceri, sau legate de acorduri, documente.

🔥 Diverse:

– Soarele și Luna din cer ”văd” totul. Este timpul dezvăluirii secretelor, a manifestării ascunsului și a triumfului adevărului.

– E timpul renunțării la putere și la vechile obiceiuri. Multe modele obișnuite de comportament sunt acum demolate: atât în ​​noi înșine, cât și în societate.

– Capacitatea de a renunța la propriul orgoliu ne va permite să obținem ghidaj, ajutor, protecție sau sfaturi prețioase de la o persoană mai evoluată spiritual sau cu un statut social înalt.

– Este bine să cerem sfaturi, informații, să clarificăm orice problemă din viața noastră cu ajutorul altor persoane.

– Pământul pare să își creeze un nou câmp de forță după loviturile distrugătoare, aplicate de om. Și deși pacea este încă departe, natura începe să le ofere oamenilor suferinzi energia refacerii. Acesta este un moment foarte puternic și să vindece rănile și să ne umple cu energia creației.

🔥Nu uitați să vă bucurați în fiecare zi! Cu drag, Masha.

Artist: Steve Henderson