1 iulie 2022 vineri; a 3 zi lunară, Lună crescătoare în Leu (și, de la 15:42, în Fecioară♍).

Tuns – O zi extrem de reușită pentru tuns; doar aveți grijă ca specialistul să vă fie o persoană cunoscută și verificată. Astăzi oamenii ne pot influența puternic energia și stările. Energetic, conferă claritate mentală; după tuns, am putea găsi răspuns la întrebările ce ne frământau de mult timp.

Vopsit – Nu există nici o interdicție privind vopsitul sau decolorarea – dacă nu aveți reacții alergice Chiar și pe părul neuniform grizonat colorantul va avea o acoperire uniformă și de durată. Vizita la salon mai ales în a doua parte a zilei ne va influența pozitiv starea de sănătate și fluxul financiar. O schimbare de imagine legată de culoare făcută azi îmbunătățește relațiile cu colegii, dar și cu superiorii. Una dintre cele mai bune zile pentru a merge la un hair-stilist.

Manichiură, pedichiură – extensiile de unghii făcute astăzi vor avea o rezistență crescută în timp. Orice experimente cu lungimea, culoarea, ornamentele de pe unghii sunt binevenite, pentru că ne vor da un plus de strălucire și încredere.

Îngrijirea tenului – practic orice produse de make-up (mai ales cele care conțin parfumanți sintetici) ne-ar putea cauza astăzi reacții alergice sau o roșeață a tenului. Mare atenție și la produsele deschise de mai mult timp, dar și la bureții sau pensulele insuficient de curate.

Îngrijire corporală – orice exerciții de întindere a ligamentelor și creștere a flexibilității – yoga sau stretching, de exemplu.Preferabl nu la sală , ci în aer liber.

***

2 iulie 2022, sâmbătă; a 4 zi lunară, Lună crescătoare în Fecioară♍

Tuns – Astăzi după tuns părul se va ondula puternic și va fi mai neascultător. Energetic, ne îmbunătățește starea de sănătate, crește optimismul.

Vopsit – vopseaua aplicată în prima fază a Lunii ține mult pe păr și va fi mai intensă și mai strălucitoare , dacă coincide cu zodia Fecioarei, deci, recomandat. Energetic, ne amplifică frumusețea și atractivitatea.

Manichiură, pedichiură – este indicată în special celor care doresc să stimuleze regenerarea unghiilor cu probleme. Ba chiar puteți concepe azi un plan de durată privind îngrijirea lor. Unghiile vor deveni elastice, netede și rezistente. Deoarece ziua este guvernată de Saturn, seriozitatea cu care abordați sănătatea unghiilor vă va fi răsplătită și cu eliminarea unor amprente negative din aură, revigorând starea de sănătate și vitalitate cu fiecare procedură făcută.

Îngrijirea tenului – perioadă potrivită pentru curățarea tenului și epilarea firelor nedorite. Un rezultat bun vom obține prin proceduri cosmetice care combina exfolierea si hrănirea. A scăpa de ceea ce este inutil va atrage șansa, va deschide calea către noi oportunități și va îmbunătăți semnificativ starea pielii.

Îngrijire corporală -renunțați azi la efortul fizic intens în favoarea relaxării și armoniei interioare. Masaj profund de relaxare, yoga, plimbări în aer curat..

***

3 iulie 2022, duminică; a 5-a zi lunară, Lună crescătoare în Fecioară♍

Tuns – părul arată bogat și înfoiat după tuns; energetic ne crește puternic curajul, determinarea și încrederea în forțele proprii.

Vopsit – Vopseaua va fi în armonie cu amprenta energetică a zilei, doar dacă este în nuanțe de blond sau șaten. Culoarea va ieși vibrantă și intensă, mai ales aplicată după orele 11. Nu uitați de măști hrănitoare sau fiole cu vitamine după vopsit! Energetic ziua a 5-a ne va amplifica magnetismul și capacitatea de a interacționa foarte armonios cu cei din jur. Cu siguranță, veți fi remarcată! 🙂

Manichiură, pedichiură – este o perioadă foarte benefică, potrivită pentru a satisface orice capriciu feminin. Alegeți un specialist de calitate, care vă cunoaște preferințele. Manichiura va oferi mâinilor un aspect luxos bine îngrijit. Viteza de creștere a unghiilor va încetini ușor în ziua a 5-a, ceea ce ne va permite să ne bucurăm de frumusețea și strălucirea noului design pentru o lungă perioadă de timp. Procedurile de îngrijire vor aduce un efect puternic de vindecare.

Îngrijirea tenului – luna în Fecioară este considerată o perioadă favorabilă oricăror proceduri cosmetice. Merită să încercați noi modalități de îngrijire, măști exotice și tipuri netradiționale de masaj, concentrându-vă pe bunăstarea psihoemoțională. Curățarea mecanică a pielii sau peelingul cu ultrasunete vor avea un succes deosebit. Apoi lăsați pielea să respire aer curat.

Îngrijire corporală – băile cu ierburi ce iubesc locuri însorite sau cu uleiuri aromatice de portocal, mandarine sau cedru sunt foarte benefice azi.

***

4 iulie 2022, luni; a 6-a zi lunară, Lună crescătoare în Fecioară♍

Tuns – la fel ca și ieri, aspectul părului se îmbunătățește după tuns; firul devine puternic și strălucitor; însăși omul se simte mai energic și mai revigorat.

Vopsit – În această perioadă, vopseaua aplicată se menține mult. Așadar, putem alege atât tonifierea, șuvițele, cât și schimbarea totală a culorii. Tot ce contează este ca vopseaua să se armonizeze cu nuanța tenului și a ochilor. Părul are nevoie acum și de măști pentru hrănire și regenerare. Energetic, este important ca cel care vă vopsește să fie într-o stare psihică și emoțională pozitivă. Câmpurile voastre se vor întrepătrunde azi puternic.

Manichiură, pedichiură – O manichiură făcută astăzi, nu numai că va fi una reușită, dar își va păstra și aspectul inițial strălucitor și elegant pentru o lungă perioadă de timp. Energetic, ajuta la creșterea încrederii în sine și la eliminarea energiei negative din câmpuri. De asemenea, foarte benefic ne va fi un masaj lent și relaxant al mâinilor cu loțiuni hrănitoare și plăcut mirositoare din plante, drept bonus.

Îngrijirea tenului – orice proceduri anti-îmbătrânire care vizează refacerea ovalului feței și îmbunătățirea elasticității pielii vor avea un efect excelent. De asemenea, sunt recomandate măștile vitaminizante cu fructe sau legume.

Îngrijire corporală – efortul fizic trebuie să fie unul redus; o zi excelentă pentru împachetări cu diverse substanțe hrănitoare ( miere, ciocolată, alge, etc)


5 iulie 2022 , marți; a 6-a și a 7-a zi lunară ( de la 10:35), Lună crescătoare în Balanță♎

Tuns – încă o zi excelentă pentru tuns. Părul arată excelent, are strălucire puternică și își menține forma o perioadă îndelungată. Energetic, întinerește și schimbă aspectul general în bine.

Vopsit – viteza de creștere a părului este mare. Nu are rost din acest motiv să vă faceți șuvițe contrastante sau o culoare care se deosebește puternic de cea naturală – nu vă veți bucura prea mult de efectele procedurii. Partea bună ( sau… nu? :)) este că vopsitul va amplifica puternic senzualitatea. Mai sunt recomandate măștile regenerante, dar și nuanțarea foarte ușoară – culoarea va fi vie mult timp.

Manichiură, pedichiură – În ciuda lunii în creștere, a șaptea zi lunară este un moment absolut nepotrivit pentru a merge la manichiură. Creșterea unghiilor are loc spontan, fără ca acestea să se poată întări suficient după procedură, fapt ce va duce la deteriorarea și exfolierea în straturi a plăcii unghiale. Va trebui să așteptați puțin pentru a nu afecta prin proceduri nepotrivite sănătatea unghiilor și nici propria stare de spirit.

Îngrijirea tenului – o zi ideală pentru orice proceduri de întreținere a tenului, cu produse din plante.

Îngrijire corporală – o zi neutră pentru orice fel de proceduri corporale

***

6 iulie 2022, miercuri; a 7-a și a 8-a zi lunară( de la 11:54), Lună crescătoare în Balanță

Tuns – excelent, la fel ca în ziua precedentă.

Vopsit – este de dorit să folosiți numai coloranți naturali astăzi. Energetic, foarte favorabil: noua culoare sau nuanță vă va crește încrederea în forțele proprii și popularitatea. Comunicarea devine lejeră, soluțiile se găsesc repede și fără obstacole.

Manichiură, pedichiură – Întreprinzătorul Mercur( guvernatorul zilei) creează un mediu de sociabilitate sporită. O manichiura făcută azi îi va permite femeii să se simtă stăpână pe situație în timpul unor eventuale negocieri sau întâlniri din perioada următoare, găsind soluții de compromis și rămânând calmă în cele mai dificile situații. Totuși, nu trebuie să mergeți pe un design nou și neverificat; unghiile trebuie să fie doar ușor scurtate sau împrospătate, menținând același design ca și până atunci. Va fi suficient, pentru a vă umple de strălucire și încredere.

Îngrijirea tenului – Rezultatul procedurilor cosmetice vă va încânta și va dura mult timp. Crioterapia și masajul cu aparate vor ajuta la restabilirea aspectului întins al pielii, la eliminarea ridurilor fine și la accelerarea regenerării tisulare. Vizita la salon vă va umple de bună dispoziție datorită efectelor sale..

Îngrijire corporală – masajul remodelant dar și cel de relaxare este contraindicat azi; acesta va cauza scurgeri de energie vitală. În rest, orice mișcare ritmică în aer curat este benefică pentru corp.

***

7 iulie 2022, joi; a 8-a și a 9-a zi lunară( de la 13:16), Lună crescătoare în Scorpion♏

Tuns – Predomină elementul Foc. Este indicat să ne tundem dacă dorim ca părul să se onduleze mai puternic ca de obicei. Energetic tunsoarea crește optimismul și buna dispoziție; canalul inspirației și al creativității sunt și ele puternic activate.Vopsit – energetic, ne crește vulnerabilitatea; contraindicat.

Manichiură, pedichiură – Pentru luna în Scorpion este caracteristică o viziune duală a situației. Atingerea cu obiecte metalice și tăietoare, mai ales începând cu a doua parte a zilei este plină de riscuri. O vizită la salon este justificată doar dacă urmați o cură de îngrijire și fortificare a plăcii unghiale cu probleme, sau doar pentru aplicarea ojei, fără alte operațiuni cu instrumente abrazive sau tăietoare. Astfel veți putea beneficia de energia generoasă a lui Jupiter, guvernatorul zilei, ce vă va amplifica fluxul financiar, vă va dărui o stare de conștientizare calmă a propriei valori și o creștere a autorității printre colegii de muncă.

Îngrijirea tenului – Se recomandă amânarea tuturor procedurilor în care este posibilă deteriorarea pielii; amânați vizita la salon pentru o altă zi. Este mai sigur să facem acasă o mască ușoară din ingrediente naturale pentru a hrăni tenul.

Îngrijire corporală – energia lui Jupiter sporește eficacitatea procedurilor de detoxifiere, de la o baie de aburi până la curățarea intestinului cu produse de purificare sau prin colonoterapie Pielea va căpăta un aspect catifelat, devenind mai întinsă și mai delicată. Iar senzația de ”corp ușor” o veți resimți un timp îndelungat după aceste curățări.

***

8 iulie 2022, vineri; a 9-a și a 10-a zi lunară( de la 14:41), Lună crescătoare în Scorpion♏

Tuns – și astăzi tunsoarea va face părul să se onduleze puternic – el va arăta foarte sănătos, dar rebel. Energetic, tăierea părului amplifică fluxul sănătății, dăruiește vigoare și forțe noi.

Vopsit – la fel ca în ziua precedentă: nerecomandat! Mâine va fi mult mai bine.

Manichiură, pedichiură – Se mențin recomandările de ieri. Chiar dacă ziua este patronată de Venus, nu este o perioadă deloc bună pentru manichiură ziua a 9-a lunară, combinată cu energia Scorpionului. Orice impact asupra cuticulei va duce la probleme de sănătate, procese inflamatorii, iar energetic, va atrage pierderi financiare, deoarece deteriorează fluxul abundenței. Este permisă doar refacerea stratului de ojă, fără a corecta forma și lungimea unghiilor; de asemenea, putem face masaj și băi de parafină sau plante. Dar, va trebui să ne descurcăm fără uleiuri grase de masaj sau creme untoase hrănitoare. O cremă pe bază de gel de aloe, de exemplu, este mult mai indicată pentru masaj, sau un amestec de miere și gălbenuș de ou, după care clătim mâinile cu ceai de tei și masăm cu 3 picături de ulei de trandafir.

Îngrijirea tenului – protejați astăzi pielea de orice proceduri abrazive, sau mai bine nu o atingeți deloc, dându-i timp să se odihnească. Dacă trebuie să vă pregătiți urgent pentru o ieșire, sunt preferabile metodele naturale de redare a prospețimii, cum ar fi spălarea cu cuburi de gheață. Măștile blânde din fructe alcaline cu ulei de trandafir sau roiniță vor avea un efect absolut spectaculos.

Îngrijire corporală -orice efect mecanic, chimic sau termic asupra pielii este nedorit. Orice răni vor lăsa cicatrici inestetice, vindecarea va dura mult timp, sunt posibile complicații. Până la orele prânzului fluctuațiile energetice vor fi bruște și periculoase. Doar remedii neutre, 100% naturale.

***

9 iulie 2022, sâmbătă; a 10, 11-a zi lunară, Lună crescătoare în Scorpion și Săgetător

Tuns – tunsorile sunt astăzi neutre.

Vopsit – poate fi de mare ajutor pentru cei care au acumulat o mulțime de probleme în viața personală. Colorarea făcută astăzi promite să scape de rănile emoționale. Cu o condiție: să folosiți doar vopsea sau nuanțator din ingrediente naturale, ce poartă în sine frecvența vindecătoare de emoții a plantelor din care au fost făcute.

Manichiură, pedichiură – o zi duală. Merită să luați în considerare posibilitatea unui curs lung de îngrijire completă și îmbunătățire a stării unghiilor – la salon, dar, și mai bine, acasă. Din limitări – toate manipulările ce includ tăierea cuticulelor sau a unghiilor, scurtarea sau pilirea lor vor trebui amânate, pentru a nu dăuna sănătății.

Îngrijirea tenului – Doar proceduri de îngrijire, făcute în casă. Energetic, vizita la salonul cosmetic ne va epuiza puternic.

Îngrijire corporală – Nu trebuie să apelați la proceduri încălzitoare; excludeți orice efect termic asupra pielii. Chiar și vizitarea saunei este mai bine să o reprogramați pentru o altă zi. Seara, Luna fiind în semnul de foc al Săgetătorului, este benefic să lucrăm cu frecvența de 396 Hz pe chakra 1 ce ne va da împământare, amplificarea forței vitale și creșterea capacității de supraviețuire.

***

10 iulie 2022, duminică; a 11, iar de la 17:48, a 12-a zi lunară, Lună crescătoare în Săgetător.♐

Tuns – atenție, părul devine subțire și fragil dacă este tăiat astăzi. Pot apărea, pentru câteva zile, probleme de logică și memorie.

Vopsit – ar trebui aleși doar coloranții naturali ( am enumerat câțiva în recomandările de mâine), deoarece nu este de dorit să ne intoxicăm cu niciun produs chimic în această zi pură, Ekadashi ( ziua a 11-a de la Lună Nouă) Coloranții naturali au o influență energetică benefică, îmbunătățind abilitățile de comunicare, fapt ce va duce la atenuarea neînțelegerilor la locul de muncă și în familie. Pe lângă asta, coloranții chimici nu vor prinde uniform astăzi și nici nuanța nu va ieși cea dorită – aspectul estetic al părului va fi unul dezagreabil.

Manichiură, pedichiură – o zi duală; pe de o parte, vizita la salon ne va binedispune și ne va da încredere, deoarece unghiile pot arăta spectaculos după proceduri; totuși, datorită Lunii în Săgetător, efectul wow nu va fi de durată, necesitând apoi corectări repetate. Oja sau shellac-ul își vor pierde rapid aspectul inițial, arătând inestetic, iar procedurile de corectare vor fi, de asemenea, ineficiente. În schimb, orice vom face pentru regenerarea și sănătatea unghiilor exfoliate sau fragile și a pielii uscate, va fi extrem de binevenit, dând mâinilor și picioarelor noastre un aspect foarte îngrijit și sănătos.

Îngrijirea tenului – doar măști sau comprese 100% naturale cu efect de înălbire (a pistruilor și petelor pigmentare), preferabil făcute acasă. Contraindicată orice procedură făcută cu aparatele cosmetice.

Îngrijirea corporală – Este recomandat înotul, precum și exercițiile de respirație în aer curat. În alimentație limitați consumul de alimente grele, acordând prioritate legumelor și fructelor. Seara, un masaj relaxant al mușchilor zonei lombare, a feselor și a coapselor va fi extrem de binevenit, deoarece este o zonă sensibilă azi. De asemenea, Meditația de vindecare a chakrei rădăcină pe frecvența 396 Hz vă va echilibra energetic și emoțional.

***

11 iulie 2022, luni; a 12-a zi lunară, Lună crescătoare în Săgetător♐și Capricorn♑

Tuns – orice blocaje care stau în calea succesului, vor fi eliminate astăzi prin tuns. Pentru un efect deplin, clăiți părul cu un decoct nuanțator de plante, care vă va amplifica aura de succes (vezi o listă mai jos).

Vopsit – din nou, o zi ambiguă, cu efecte amestecate, deoarece energetic este o zi reușită, vopsitul în culori calde amplificând fluxul financiar; pe de altă parte, coloranții sintetici ne pot înrăutăți considerabil aspectul și sănătatea părului.

Pentru a nu greși, evitați schimbările cardinale de look și soluțiile puternice de decolorare. Folosiți doar soluții naturale pentru nuanțare( suc de sfeclă roșie, cafea, lămâie, rubarbă, coajă de stejar, suc de nap, ceai de mușețel, rădăcină de pătrunjel, decoct de frunze de nuc, colorare cu henna, basma sau amestecul dintre acestea. Alte condiții obligatorii: cel care vă vopsește trebuie să fie într-o stare de dispoziție bună; în timpul procesului , treceți în revistă toate lucrurile care vă blochează fluxul abundenței și imaginați-vă că nuanța nouă va neutraliza toată această energie negativă.

Manichiură, pedichiură – astăzi nu se recomandă atingerea cuticulei și a oricărei părți a unghiei cu foarfecele sau cleștele. Acest lucru va deteriora energetic câmpurile, ducând la cheltuieli financiare mari pentru restaurarea și tratamentul unghiilor. Un masaj cu ulei de măsline sau jojoba, la care să adăugați o picătură de lemn de santal va fi mult mai eficient. Aroma sa vă va activa optimismul și echilibrul interior și va stabiliza starea de spirit.

De asemenea, energia Săgetătorului fiind încă puternică, sunt valabile și toate restricțiile de ieri.

Îngrijirea tenului – cel mai recomandat este să ne limităm azi doar la gama de metode tradiționale de îngrijire a feței și a corpului, fără utilizarea aparatelor, adică fără proceduri invazive.

Îngrijire corporală -se vor bea cât mai multe lichide posibil. O zi când este eficientă eliminarea toxinelor, curățarea intestinelor, iar toate procesele metabolice sunt stimulate. Nerecomandate exercițiile care solicită inima – aceasta trebuie protejată astăzi în mod special. Sunt recomandate drenajul limfatic sau masajul de tonifiere.

***

12 iulie 2022, marți; a 13-a zi lunară, Lună crescătoare în Capricorn♑

Tuns – orice schimbare a formei și lungimii părului este foarte benefică. Nu uitați și de măștile hrănitoare și regenerante, astăzi efectul lor benefic va fi mult amplificat

Vopsit – una dintre cele mai reușite zile pentru vopsit! În primul rând coloranții chimici prezintă un risc minim pentru sănătate. În al doilea rând, vopseaua prinde uniform și se menține mai mult ca de obicei ( în special nuanțele naturale vor rezista mult). Orice experimente privind schimbarea de look sunt susținute astral. Energetic această schimbare atrage după ea schimbări benefice în relațiile de iubire. În special persoanele timide sau fără inițiativă pot beneficia de schimbarea nuanței astăzi. Energia lui Marte, specifică zilei, se va impregna în câmpurile voastre odată cu noua culoare; astfel curajul și determinarea vă vor fi amplificate – veți obține mult mai ușor ceea ce vă doriți.

Manichiură, pedichiură – intrăm într-o perioadă ideală pentru o gamă cuprinzătoare de proceduri de îngrijire a mâinilor și picioarelor. Plăcile unghiale vor deveni, în urma procedurilor, elastice, netede și cu un aspect foarte îngrijit. Și experiențele curajoase cu schimbarea imaginii vor avea succes, datorită energiilor marțiene ale zilei. Manichiura făcută în această perioadă va arăta luxoasă și impecabilă, Rezultatul va dura mult timp.

Îngrijirea tenului – o zi favorabilă oricăror proceduri.

Îngrijire corporală – idem.

***

13 iulie 2022, miercuri; a 14-a zi lunară, Lună în Capricorn♑ și, de la 11: 14 trece în Vărsător.

LUNĂ PLINĂ în Vărsător (21:38)

Tuns -benefic, recomandat. Tăierea părului îl va face să pară bogat și strălucitor; forma lui va fi frumoasă și îngrijită: energetic, chiar și simpla scurtare a vârfurilor ne va îmbunătăți starea emoțională și va seta câmpul mental pe frecvențele abundenței și prosperității.

Vopsit – sunt recomandate orice tipuri de vopsea, care vor da părului o nuanță măcar puțin mai închisă decât cea naturală. De asemenea șuvițele multicolore făcute cu nuanțator vă vor conferi un aspect tineresc și plin de personalitate, exact așa cum îi place Vărsătorului 🙂 Decolorarea puternică este contraindicată. Procedurile nu vor avea aproape niciun efect negativ asupra sănătății părului; în schimb, energetic, ele atrag circumstanțe pozitive de viață, comunicare lejeră, persoane noi și benefice ce vă pot deveni prieteni. Singura condiție : ca și la tuns, stilistul trebuie să fie de același sex cu clientul.

Manichiură, pedichiură – În această zi lunară, totul este permis, de la proceduri clasice la produsele cele mai noi din industria de îngrijire a unghiilor. Manichiura franțuzească aduce cele mai mari avantaje, accentuând puternic feminitatea, gustul perfect și simțul stilului.

Îngrijirea tenului – orice intervenție asupra tenului cu aparate și instrumente este strict interzisă. Ele pot provoca consecințe imprevizibile, ducând la reacții alergice, iritații, pierderea energiei interne. Este mult mai eficient să facem o curățare completă a corpului din interior, ceea ce va duce și la un pronunțat efect de curățare asupra pielii.

Îngrijire corporală – influența mercuriană a zilei facilitează mișcarea fluidelor în organism. Sunt recomandate proceduri care ameliorează retenția cauzată de Luna Plină – diuretice ușoare ( pepene) și masaj de drenaj limfatic pentru întregul corp,. Acesta vă va surprinde plăcut cu efectul obținut, va întări semnificativ sistemul imunitar și va îmbunătăți tonusul pielii.

***

14 iulie 2022, joi; a 15-a zi lunară, Lună descrescătoare în Vărsător♒

Tuns -Din punct de vedere al sănătății, tunsul e neutru. Energetic însă, poate bloca fluxul creativității. Orice măști pentru creșterea părului sau regenerare vor avea efect maxim.

Vopsit – astăzi este ziua perfectă pentru cei care vor o decolorare sau vopsirea în culori și nuanțe cât mai luminoase. Acestea vor atrage prosperitate, abundență, șansă în viețile voastre. Singurul inconvenient este că vopseaua nu va ține mult( va ieși repede la spălat) iar rădăcinile vor crește destul de repede. Din acest motiv, e o zi potrivită pentru experimente mai îndrăznețe cu culorile: dacă vi se schimbă starea emoțională, măcar știți că nici șuvițele ”de culoare vântului turbat” nu vor dura prea mult. 😀

Manichiură, pedichiură – O trăsătură caracteristică a lunii în descreștere este stabilizarea fluxurilor de energie și scăderea intensității acestora. Creșterea unghiilor încetinește, deschizând posibilități pentru o varietate de experimente. Extensiile cu gel vor rezista mult timp în forma lor originală, la fel și oja. Energetic, manichiura ne sporeste încrederea în forțele proprii.

Îngrijirea tenului – orice procedură cosmetică este recomandat să fie făcută acasă. Nici măcar un maestru experimentat nu este imun la greșeli în această zi, de după Lună Plină. Pentru a nu vă risca sănătatea, este indicat ceva simplu – un masaj ușor cu ulei, o compresă cu ceai de frunze de mesteacăn sau coacăz, o mască hrănitoare cu piersică; de asemenea, putem trece astăzi în revistă cele mai noi oferte în materie de cosmetică și parfumerie, alegând un nou parfum sau o cremă.

Îngrijire corporală – sporește eficacitatea procedurilor de curățare, de la baia cu aburi, însoțită de o măturice din mlădițe de stejar până la purificarea intestinului prin hidro-colonoterapie sau deparazitare. Pielea va căpăta imediat un aspect catifelat, va deveni mai elastica si mai fragedă. O senzație de ușurință va persista în tot corpul pentru mult timp.

***

15 iulie 2022, vineri; a 16-a zi lunară, Lună în descrescătoare în Vărsător; de la 11:18 – în Pești♓

Tuns – total nerecomandat. Energetic, tăierea părului astăzi ne face neatractivi în ochii celorlalți. În schimb îndreptarea chimică și laminarea părului sunt benefice.

Vopsit – o zi nefavorabilă pentru vopsit sau, cel puțin contradictorie. Recomand să vă abțineți de la orice manipulări cu părul și scalpul, deoarece aproape orice produse de styling, sau chiar și multe șampoane și balsamuri, pot provoca astăzi mătreață, de care veți scăpa greu. Vopsirea părului nu va fi de niciun folos, iar noua culoare nu vă va bucura prea mult timp. Singurul beneficiu, și acela de scurtă durată, poate veni de la energia zilei de Vineri ce poartă în ea amprenta planetei Venus: puteți încerca să vă clătiți părul cu un nuanțator cu reflexe blonde sau arămii, pentru a experimenta o scurtă( de o zi) dar puternică stare de încredere și reînnoire.De asemenea și culoarea părului va dispărea/se va modifica după prima spălare.

Manichiură, pedichiură – Luna în semn dual reduce permeabilitatea tegumentelor și efectele pozitive în urma tratamentelor și procedurilor. Tot ce ține de îngrijirea și întărirea unghiilor trebuie amânat, deoarece procedurile nu vor aduce prea multe beneficii, fiind mai degrabă o risipă de bani.

Îngrijirea tenului – Nu este cel mai bun moment pentru proceduri cosmetice, când Luna traversează semnul Peștilor. Organismul devine vulnerabil la alergeni, infecții și bacterii patogene. Chiar și un amestec de uleiuri pentru masaj, în proporții necorespunzătoare, poate provoca o înrăutățire a stării de bine. De preferat să ne îngrijim pielea acasă, cu mijloace blânde. Un masaj cu câteva cubulețe de gheață ( din ceai de plante) este o soluție foarte indicată pentru tonifiere și împrospătarea nuanței tenului.

Îngrijire corporală – Nu apelați la niciun fel de proceduri de încălzire, gen împachetări anticelulitice , masaj cu pietre vulcanice, etc eliminând efectul termic asupra pielii. Chiar și sauna este mai bine să o reprogramați pentru altă zi,

***

16 iulie 2022, sâmbătă; a 17-a zi lunară, Lună descrescătoare în Pești

Tuns – părul este sensibil la atingere – în toate sensurile, de preferat să fie lăsat în pace. Nici măcar spălatul nu îi face bine. Energetic, tăiatul părului blochează drumurile planificate; aspectul lui devine tern.

Vopsit – nerecomandat, pielea scalpului este foarte iritabilă; după vopsire poate să apară mătreața.

Manichiură, pedichiură – o zi ambiguă. Pe de o parte, Luna în Pești poate activa diverși germeni patogeni și bacterii – de aceea curățarea unghiilor sau tăierea lo nu sunt recomandate. Pe de altă parte, creșterea unghiilor încetinește, deschizând câmpul pentru o varietate de experimente în decorarea unghiilor. Extensiile vor rezista mult timp în forma lor originală, de asemenea și stratul de ojă, împreună cu decorațiunile aplicate.

Îngrijirea tenului – zi caracterizată printr-un risc crescut de rănire. Dacă este posibil, orice intervenție instrumentală, inclusiv injecțiile cu botox, etc ar trebui excluse. Chiar și o mică accidentare se poate lăsa cu probleme mari în această zi. Nu este nevoie să ispitim soarta. Vor mai fi curând zile în care putem merge la salonul cosmetic.

Îngrijire corporală – evitați orice procedură de încălzire – cum ar fi sauna, curățarea cu aburi, împachetările încălzitoare, masajul cu pietre vulcanice.

***

17 iulie 2022, duminică; a 18-a zi lunară, Lună în Pești până la 17:18, apoi în Berbec

Tuns – Nerecomandat, rădăcinile se pot îmbolnăvi după tuns. Energetic, tăierea părului astăzi ne face neatractivi în ochii sexului opus.

Vopsit – Categoric nerecomandat vopsitul în această zi. Bolile cronice se pot acutiza, datorită vulnerabilității câmpurilor subtile. Dacă tot nu puteți reprograma vizita la coafor, axați-vă pe măști hrănitoare, masaj al scalpului și tratamente de creștere și regenerare

Manichiură, pedichiură – extrem de nefavorabile, mai ales energetic. De evitat!

Îngrijirea tenului – oferiți pielii o pauză de odihnă

Îngrijire corporală – doar împachetările și compresele cu infuzii de plante sau uleiuri prețioase ne fac bine astăzi.

***

18 iulie 2022, luni; a 19-a zi lunară, Lună în Berbec♈

Tuns – Nerecomandat! Părul devine fragil și lipsit de strălucire. Canalul creativității se poate bloca.

Vopsit -benefic pentru îmbunătățirea stării generale, cu condiția completării vopsitului cu măști de întărire a rădăcinii parului si masaj al capului. Datorită acestui lucru, vopseaua va rezista mult timp pe păr: Energetic, ne va revigora; iar utilizarea coloranților naturali va mai intensifica comunicarea cu noi potențiali parteneri de afaceri sau colegi loiali la locul de muncă.

Manichiură, pedichiură – ZI ambiguă. Sunt șanse foarte mari ca manichiura să iasă nereușită. Acest lucru vă va strica buna dispoziție și starea de spirit; energetic, poate provoca chiar pierderi financiare.

Îngrijirea tenului – Dați pielii puțină odihnă. Intervențiile chirurgicale sunt astăzi total contraindicate.

Îngrijire corporală – Cu luna în Berbec, corpul se confruntă cu stres și lipsă de energie internă. Nu agravați situația cu proceduri cosmetice complexe. Sunt permise masajul corporal usor, utilizarea uleiurilor si a compozitiilor aromatice cu efect de relaxare.

***

19 iulie 2022, marți; a 20-a zi lunară, Lună descrescătoare în Berbec

Tuns – astăzi tunsorile sunt neutre.

Vopsit – numai coloranții din gama naturală ne vor face bine astăzi.Orice nuanțe electrice și stridente sunt total nerecomandate, pentru că ne vor face să părem bizari și neatractivi. De asemenea, celor nesiguri și timizi, energia marțiană a zilei le va da încredere în forțele proprii și motivație pentru succes, intrând în structurile subtile odată cu colorantul.

Manichiură, pedichiură – nerecomandate schimbările în materie de unghii, alegeți o altă zi.

Îngrijirea tenului – nerecomandată vizita la salon, doar procedurile de rutină.

Îngrijire corporală – dați-i corpului puțină odihnă astăzi.

***

20 iulie 2022, miercuri; a 21-a zi lunară, Lună descrescătoare în Taur

Tuns – O zi duală: sănătatea părului nu va avea de suferit după tuns. În schimb, canalul creativității se poate dezactiva; câteva zile vom fi total lipsiți de inspirație.

Vopsit – una dintre cele mai benefice zile pentru a vizita un salon de înfrumusețare și a ne schimba sau împrospăta culoarea părului. Rezultatul va depăși toate așteptările și va dura mult timp.

Manichiură, pedichiură – o zi excelentă în toate privințele!

Îngrijirea tenului – Brosajul, microdermabraziunea, botoxul, crioelectroforeza vor conferi pielii un aspect frumos si sanatos. Galvanoterapia va îmbunătăți circulația sângelui și va facilita pătrunderea produselor cosmetice în straturile profunde ale epidermei.

Îngrijire corporală -atenție, astăzi efortul fizic ar putea cauza probleme de sănătate.

***

21 iulie 2022, joi; a 22-a zi lunară, Lună descrescătoare în Taur

Tuns – Excelentă zi pentru tuns! Orice energie a bolii sau a neputinței este eliminată. Părul arată mult mai sănătos. Prin tuns, este înlăturat orice gunoi energetic din câmpurile subtile și aură.

Vopsit – Vopsirea părului în nuanțe aurii și cât mai naturale ne va îmbunătăți starea financiară, amplificând fluxurile de circulație ale banilor și energia prosperității. În schimb, culorile prea intense sau nepotrivite ne pot, dimpotrivă, agrava situația financiară.

Manichiură, pedichiură – o zi favorabilă. Energetic, manichiura ne va spori autoritatea la locul de muncă și va atrage prosperitatea.

Îngrijirea tenului – azi ne putem ocupa cu succes de albirea pielii, de restabilirea tonusului ei natural Programele individuale de întinerire, darsonvalizare și crioelectroforeză sunt și ele perfecte pentru această zi.

Îngrijire corporală – foarte eficientă va fi detoxifierea colonului, cu rezultate vizibile și imediate asupra tenului. Putem însoți această procedură de un peeling ușor al pielii corpului – cu tărâțe, amestecate cu puțină miere.

***

22 iulie 2022 vineri; a 23-a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni♊

Tuns – face rădăcina mai puternică, stopează căderea, dar părul poate deveni mai rebel și mai greu de coafat. Energetic, tăierea părului îmbunătățește fluxul circulația pranei pe canale, conferă vitalitate și o stare de revigorare generală.

Vopsit – O zi ambiguă. Chiar dacă e vineri și predomină energiile venusiene – în cea de-a douăzeci și treia zi a calendarului lunar, energetic vorbind , vopsirea părului necesită măsuri de precauție speciale. Procedura poate fi încredințată doar unui hair-stilist de încredere, alegând culoarea într-un mod responsabil. Doar atunci schimbarea de imagine va fi una spectaculoasă și nu vă va afecta starea de sănătate.

Manichiură, pedichiură – ziua este duală. Nu este sănătos să ne scurtăm astăzi unghiile, deoarece vom pierde energie. Nici aplicarea ojei nu e recomandată, deoarece nu va ține mult în timp- Luna este în gemeni. În schimb, de mare folos ne vor fi comprese calde cu ulei pentru unghiile exfoliate sau cuticulele uscate.

Îngrijirea tenului – o zi excelentă pentru a ne îngriji tenul; deosebit de eficiente vor fi măștile hidratante și masajul shiatsu. Nerecomandate injecțiile cu botox, acid hialuronic sau cocktailuri cu vitamine. Doar proceduri simple, neinvazive, fără tehnologii de ultimă oră

Îngrijire corporală – recomandat masajul, terapiile energetice calmante, meditațiile. Mai bine le faceți acasă pentru a evita stresul și agitația de la salon. Ziua e una complicată energetic, corpul are nevoie de liniște pentru a se regenera.

***

23 iulie 2022, sâmbătă; a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni♊

Tuns – tunsoarea va îmbunătăți starea părului. Energetic, sunt eliminate din câmpuri energiile de joasă vibrație, tăierea părului parcă ne va elibera de povara grea a vechilor probleme.

Vopsit – o schimbare de imagine astăzi va fi reușită. Recomandat.

Manichiură, pedichiură – astăzi nu se taie unghiile, deoarece nu este benefic dpdv energetic; acestea pot deveni casante, iar câmpul de protecție se poate deteriora. În schimb e bine să facem orice proceduri de regenerare a unghiei sau a cuticulelor.

Îngrijirea tenului – acordați o atenție specială pielii gâtului: un masaj modelator al feței și al gâtului cu serum anti-age, sau cu câteva picături de ulei de trandafir, ne va oferi prospețime, fermitate și un aspect tânăr.

Îngrijire corporală – zi excelentă pentru yoga și meditație, dar și pentru detoxifierea organismului. Orice proceduri încălzitoare trebuie evitate. Fără băi cu abur, fără masaj cu pietre vulcanice sau frecții cu creme anticelulitice, fără ghimbir în limonadă.

***

24 iulie 2022, duminică; a 25-a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni♊

Tuns – după tunsoarea făcută astăzi, părul va deveni mai des și mai neascultător. Energetic, tunsoarea ne va face foarte bine, amplificând forța vitală a organismului și întărind sistemul imunitar. Deosebit de indicat este să ne tundem azi copiii – pentru sănătate.

Vopsit – evitați cu orice preț – este o zi extrem de nefavorabilă vopsirii. Sunt permise doar măștile hrănitoare și tratamentele regenerante pentru păr.

Manichiură, pedichiură – o zi neutră, dar mai bine să ne limităm doar la procedurile de îngrijire a pielii mâinilor și picioarelor ( comprese cu parafină, măști înălbitoare cu miere și suc de lămâie, masaj cu uleiuri prețioase, presopunctură în tălpi)

Îngrijirea tenului – intuiția ascuțită a celei de-a 25-a zile lunare ne va ajuta să alegem singuri cele mai potrivite proceduri pentru noi.

Îngrijire corporală – putem începe o serie de proceduri de curățare interioară a toxinelor dar și un curs de masaj limfatic sau modelator.

***

25 iulie 2022, luni; a 26-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac♋

Tuns – azi tunsorile sunt neutre.

Vopsit – luna în Rac are un efect contradictoriu asupra părului. Pe de o parte, colorarea influențează favorabil starea energetică a părului. Pe de altă parte, acest lucru se aplică numai cazurilor în care sunt alese tonuri întunecate, dar din coloranți naturali ( basma, henna, etc) Dacă doriți să vă decolorați părul, atunci este mai bine să reprogramați procedura pentru o altă zi.

Manichiură, pedichiură – o zi controversată. Pe termen scurt, efectul poate fi satisfăcător; dar pe termen lung, orice schimbare de imagine, făcută în a 26-a zi a Lunii poartă în sine un potențial distructiv. Mai bine reprogramați.

Îngrijirea tenului – o zi excelentă pentru aplicarea extensiilor de gene și pentru tatuajul sprâncenelor. Procedurile pentru ten e mai bine să le facem acasă: comprese răcoritoare cu ceaiuri de plante sau măști cu pulpă de fructe alcaline.

Îngrijire corporală – energetic e o zi controversată: există risc de traumatisme și intoxicații alimentare. Evitați sporturile riscante și verificați termenele de valabilitate de pe ambalajele alimentelor. De asemenea, eliminați alcoolul.

***

26 iulie 2022 marți; a 27-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac♋.

Tuns – total nerecomandat! Tăierea părului azi îi poate declanșa căderea.

Vopsit – sub nici o formă – vopseaua va acționa deosebit de agresiv asupra părului ; este foarte mare riscul de ardere și deteriorare a firului de păr.

Manichiură, pedichiură – o zi controversată. Efectul procedurii poate fi unul wow, dar de scurtă durată

Îngrijirea tenului – o zi foarte potrivită îngrijirii profesioniste a tenului; un efect deosebit îl vor avea cele de eliminare a petelor pigmentare, a pistruilor, negilor sau lipoamelor.

Îngrijire corporală – un efect maxim îl vor avea orice proceduri de curățare, atât externe ( peeling, saună, dermabraziune, cât și cele interne – hidrocolonoterapie, cura Moritz, detoxifiere cu ceaiuri și remedii din plante, începerea unei cure de deparazitare.

***

27 iulie 2022, miercuri; a 28-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac și după 9:37 în Leu

Tuns – Nu vă atingeți cu foarfecele de păr astăzi! Aspectul său se va înrăutăți brusc – de la pierderea strălucirii până la fragilizare și cădere. Energetic astăzi prin tuns se pot tăia fluxurile financiare personale( denumit în popor ”luarea sporului”)

Vopsit – culoarea se va duce foarte repede, efectul fiind de scurtă durată. De aceea este o zi potrivită pentru diverse experimente îndrăznețe cu nuanțele – dacă n-a ieșit bine, măcar se va spăla repede! :))

Manichiură, pedichiură – doar proceduri de întreținere, regenerare, împrospătarea ojei, etc. În vechime se considera că tăiatul unghiilor în ziua a 28-a lunară scurtează viața, atrăgând accidente. Nu vom tăia astăzi unghiile.

Îngrijirea tenului – ziua are o energie neutră; rezultatul procedurilor va fi mediu, dar stabil. Sunt recomandate scrubb-urile, curățarea pielii cu ultrasunete, măști hrănitoare și de întinerire.

Îngrijire corporală – beți astăzi ceaiuri cu efect ușor diuretic în combinație cu un masaj anticelulitic sau de drenaj al limfei. Veți rămâne surprinși de efectul asupra pielii de pe corp –  de tonifiere și elsticitate.

***

28 iulie 2022, joi; a 28, 29, 1-a zi lunară, Lună Nouă în Leu

Tuns – De această Lună Nouă nu ne vom atinge de păr, la fel ca și ieri. Energetic tăierea părului ne va afecta memoria. Recomandat doar celor ce vor cu orice preț să șteargă și să se debaraseze de trecut. Trebuia doar să setați intenția atunci când vi se taie părul. Rasul în cap produce efectiv un update și o resetare a memoriei și a câmpului mental.

Vopsit – evitați saloanele în preajma Lunii Noi pentru a evita pierderile de energie. Tot ce e permis azi – nuanțarea părului, prin clătire cu infuzii din frunze de î nuc, flori de mușețel, henna, coji de ceapă, suc de sfeclă, etc. Schimbarea radicală a culorii poate atrage în familie energii de ceartă și contradicție.

Manichiură, pedichiură – orice tratamente de întreținere, regenerare, hrănire sau decor. NU folosiți obiecte tăietoare, imunitatea este slăbită!

Îngrijirea tenului – este de dorit ca orice proceduri să fie făcute până în ora 17. Moderația este importantă. Puteți face orice, dar în limite rezonabile. Se recomandă masajul clasic, modelator și acupunctura, măștile cu ingrediente prețioase și chiar mezoterapia ( dacă v-ați programat din timp).

Îngrijire corporală – orice proceduri de detoxifiere, inclusiv sauna, hidrocolonoteralia, curele cu sucuri, curele de deparazitare sau postul negru vor avea un efect maxim de purificare

***

29 iulie 2022 vineri; a 2-a zi lunară, Lună crescătoare în Fecioară( de la 21:11)

Tuns – nici măcar faptul că ziua de vineri este guvernată de Venus, nu salvează situația: părul după tuns va arăta oribil, deoarece energia zilei este foarte controversată. Energetic, va îndepărta orice potențiali parteneri de sex opus, stârnind antipatie.

Vopsit – se recomandă vopsirea părului doar cu coloranți naturali. Aceștia vor avea un efect de însănătoșire și fortificare a firului de păr. Culoarea va ieși plăcută, transferând magnetismul plantelor asupra femeii. Energetic amplifică fluxul financiar.

Manichiură, pedichiură – o zi parcă făcută pentru s a experimenta cu propria imagine! Puteți încerca noi proceduri sau vă puteți schimba radical aspectul. De exemplu, schimbați forma unghiilor sau construiți-le alegând o acoperire nouă și spectaculoasă. Schimbarea vă va aduce sănătate și atitudine pozitivă.

Îngrijirea tenului – una dintre cele mai favorabile zile pentru procedurile de frumusețe. Pielea este foarte receptivă la diverse cockteiluri cu vitamine, injecții cu acid hialuronic, măști anti-age, etc. Un efect spectaculos vor avea măștile sau compresele ce conțin uleiuri de plante venusiene – melissa și trandafir.

Îngrijire corporală – astăzi NU vom apela la niciun fel de proceduri încălzitoare, gen saună, dușuri fierbinți, masaj cu creme anticelulitice ce conțin piper sau ghimbir, masaj cu pietre vulcanice, etc. Și limonada cu ghimbir este de evitat. În schimb, masajul cu cuburi de gheață pe gat, decolteu, abdomen, etc va avea un efect tonifiant și hidratant. Pentru masaj folosiți creme cu efect mentolat.

***

30 iulie 2022, sâmbătă; a 3-a zi lunară, Lună crescătoare în Fecioară

Tuns – după tuns părul va avea tendința puternică de a se încâlci. Energetic, ziua este neutră.

Vopsit – orice culoare veți alege, va fi benefic; țineți doar cont de potrivirea cu stilul și imaginea voastră generală.

Manichiură, pedichiură cu adevărat a venit timpul femeilor, pentru a-și satisface orice capriciu. Manichiura va oferi mâinilor un aspect luxos și elegant. Viteza de creștere a unghiilor va încetini, ceea ce vă va permite să vă bucurați de frumusețea și efectul noului design pentru o lungă perioadă de timp. Procedurile vor mai aduce și un efect puternic de vindecare și stare de bine.

Îngrijirea tenului – sunt valabile recomandările de ieri.

Îngrijire corporală – azi putem merge la salină.  Alimentația obișnuită o vom înlocui cu sucuri de legume sau smoothie. În rest, sunt valabile recomandările de ieri.

***

31 iulie 2022, duminică; a 4-a zi lunară, Lună crescătoare în Fecioară.

Tuns – absolut nerecomandat! Energetic tunsoarea ne va slei de puteri, lăsând breșe în câmpul de protecție.

Vopsit – în această perioadă vopseaua de păr prinde iar strălucirea ei durează foarte mult. Totuși, nu faceți schimbări radicale, alegeți variante cu care v-ați obișnuit deja. De asemenea sunt indicate orice tratamente de regenerare a firului.

Manichiură, pedichiură – total nerecomandat. Energetic, manichiura făcută în această zi va atrage un șir de ghinioane și eșecuri; aspectul estetic și cam neîngrijit al unghiilor după procedură vă va dezamăgi și el.

Îngrijirea tenului – zile extrem de favorabile; pielea este maxim receptivă la orice ingrediente; efectul de întinerire și împrospătare este unul imediat – folosiți cu încredere orice proceduri și ingrediente; doar țineți cont de reacțiile alergice individuale.

Îngrijire corporală – recomandate: epilarea corporală; aromaterapia cu uleiuri de portocal sau brad; drenajul limfatic; de asemenea,  înotul, în mare sau la piscină vor avea un efect de relaxare și energizare maxim.

***

Fiți frumoase și magnetice în fiecare zi! Ne revedem în August! Masha, cu drag.