🔥 Urmează o săptămână cu adevărat unică.Traversăm, pe 13 iulie, 21:38 ora României, Luna Plină a mijlocului de an și, de fapt, ultima din această vară: deoarece, în august, Luna Plină va veni deja dincolo de punctul Lammas, aducând energii mai mult tomnatice.

Anul acesta, iulie este o perioadă foarte complexă, puternică și generatoare de evenimente. Tradițional, Luna Plină de iulie mai este supranumită a Tunetului, a Fânului, a Cerbului, a Stejarului.

Stăpânul pădurii – bătrânul stejar, primește în trupul lui noi lovituri de fulger, dar stă neclintit sub orice furtună. Cerbii intră în luptă unii cu alții pentru femela aleasă. Pădurile și munții răsună de strigătele lor de luptă și de ecourile asurzitoare ale tunetelor. Acum, spiritele animalelor din emisfera nordică devin tot mai puternice. Șamanii le vor mai cere ajutorul în următoarele zile, invocându-le; apoi vor înceta să le mai deranjeze, lăsându-le să se pregătească pentru venirea toamnei.

Acesta este un punct de cotitură al destinului – unul foarte puternic. Vor fi momente, în care va trebui să fim precum acel stejar uriaș, care rezistă loviturilor năprasnice de trăsnet, sau poate precum Regele cerb, care se luptă cu inamicii puternici și îi învinge.

🔥 În realizarea oricărui proiect sau obiectiv este important să folosim toate resursele, pe care le avem deja la îndemână, fără a încerca să găsim ceva nou, simultan cu materializarea activă a unor planuri de viitor. Simțiți dificultatea?! Va fi imposibil să găsim sprijin suplimentar pentru asta; va trebui să ne bazăm doar pe ceea ce avem deja și pe noi înșine.

Dar, prin concentrarea tuturor resurselor și energiei existente într-un punct, declanșăm o forță uriașă, care ne poate propulsa efectiv, în realitatea unor noi proiecte, de un nivel superior.

Singura resursă suplimentară acum poate fi apariția unui mentor, a unui protector puternic. Cu trup sau fără trup. 🙂 Dacă puteți să-l găsiți și să-l atrageți în proiectele voastre, obțineți un atu uriaș pentru multe dintre ideile de viitor. Acceptați, așadar, proiecte mari și serioase!

Lucrurile mărunte, sarcinile de rutină, problemele de zi cu zi fie vor „cădea”, nemaifiind necesare, fie vor fi rezolvate de la sine. Nu vă mai pierdeți timpul cu acestea!

Apucați-vă de tot ce este complex și important, chiar dacă nu știți deloc cum poate fi gestionat acel eventual proiect. Doar faceți primul pas!

Sau, terminați proiectele mari deja începute, acelea în care trebuie sa faceți pasul decisiv. Încercați! Cu o astfel de energie uriașă nu vă veți mai întâlni mult timp de acum încolo!

🔥 Oportunitățile de câștiga bani sunt încă mari, chiar dacă mai scad în această săptămână. Acum ne sunt necesare resurse vechi pentru creșterea proiecte noi, când recolta anterioară a fost deja adunată. Acele răsplăți bine meritate se vor încadra în așteptări și, poate, chiar mai mult, dacă omul nu este lacom și nu încearcă să obțină prea mult, în comparație cu efortul depus.

Controlul asupra propriilor emoții și tactici clare de muncă – iată cele două ingrediente prin care o persoană poate obține ceea ce ți-a dorit. Plus reinvestirea chibzuită a vechii recolte în una nouă. Acumularea la saltea nu duce la fericire, dar nici risipa nu ajută la bogăție. Vine timpul pentru propria noastră creștere, ceea ce înseamnă că, cea mai bună investiție acum este în sănătatea, educația și dezvoltarea spirituală proprie. Iată proiectele pe termen lung!

🔥 Învățarea se face prin sfaturi înțelepte, primite de la alții. Uneori este păcat să nu asculți o persoană inteligentă și/sau mai experimentată. Ascultă cu atenție, pune întrebări, caută informații de la cei cu care deja ți s-au intersectat drumurile. Simte-te liber să întrebi! Deoarece cunoașterea nu este niciodată suficientă. Un om nu poate ști totul, așa că experiența altcuiva este acum binevenită. Puteți cere sfatul unui prieten sau puteți începe un training în mod oficial. Universul lucrează pentru voi prin oameni.

🔥 Dragostea, relațiile dintre soți sau dintre iubiți capătă o distinctă tentă materială în această săptămână. Oamenii sunt conștienți de beneficiile pe care le primesc (sau nu le primesc) într-o relație, în urma comunicării ( sau lipsei ei) cu partenerii lor. Beneficiile (sau pierderile) pot fi de ordin financiar, material, de afaceri, emoțional – de orice fel.

Și nu este doar un sentiment, că vă este bine împreună – dacă aveți această stare de împlinire; acesta este un beneficiu foarte concret, care poate fi cuantificat.

Dacă există un echilibru între beneficiul reciproc al celor doi, atunci relația înflorește; dacă cineva este revoltat, simțindu-se nedreptățit sau folosit, atunci există un motiv pentru a constata și a repara în această săptămână dezechilibrul.

În cadrul Familiei (în relațiile părinți-copii, frați-surori, bunici-nepoți, etc), se discută despre sarcini și obiective mai mari decât până acum; acestea vor duce pe viitor la creșterea spirituală a întregului Neam

🔥 Noile relații. Uff… acestea încep spontan! Ca o furtună care îi prinde pe oameni în mijlocul unui câmp deschis. Ca un trăsnet care lovește într-un copac înalt. Elementelor naturii nu li se poate rezista, impactul este imposibil de controlat. Poți doar să te scufunzi în acel moment de impact și să aștepți – oare ce va aduce.

🔥 În situațiile de conflict, stihiile se dezlănțuie și ele cu putere maximă. Întunericul cheamă și folosește energii puternice, adunate de peste tot, pentru a se menține, în numele instaurării regatului haosului și al întunericului. Cel drept are nevoie de răbdarea și forța unui stejar uriaș ce încasează loviturile fulgerelor, pentru a-și proteja Pădurea. Și de ajutor divin. Stejarul rezistă.

🔥 Sănătatea, în medie, este bună, dar este important să avem grijă de ea. Mâncarea ar trebui să fie cât mai curată posibil; de asemenea, în săptămâna aceasta este mai bine să excludeți cu totul alcoolul. Ficatul și vezica biliară sunt expuse unui risc deosebit de mare.

Este bine să facem proceduri de curățare, să începem o dietă, dar nu în scopul slăbirii, ci pentru curățarea organismului de otrăvuri.

🔥 Intervențiile chirurgicale din noua săptămână sunt dificile, operația în sine epuizează pacientul, îi ia toată puterea vitală. Recuperarea va dura mult timp; chiar și cea mai neînsemnată intervenție invazivă vă face să vă recuperați mai mult decât de obicei.

🔥 Cosmetologia este bună dacă are ca scop reîntinerirea, regenerarea celulară, dar nu trebuie să aibă legătură cu sângele. După cum am menționat mai sus, vindecarea va fi dificilă, deși emoțional, procedura întineririi va aduce bucurie. Tunsorile sunt favorabile până miercuri, în următoarele zile este mai bine să săriți peste vizita la coafor. Puteți citi mai multe despre efectul vopsirii sau tunsorilor asupra părului și energiei, precum și despre procedurile pentru unghii și ten, dacă vă abonați la Calendarul Frumuseții: https://blogul-mashei.ro/2022/07/01/ingrijirea-parului-unghiilor-si-a-tenului-dupa-calendarul-lunar-astrologic-iulie-2022/

🔥 Moment foarte bun pentru nunți. Mariajul început în această săptămână promite a fi unul fericit și rezistent, deoarece este amprentat de la bun început cu bunăstare, implicare reciprocă și conștientizare a propriului noroc, prin șansa întemeierii acestei familii. Este important, extrem de important, ca cei care se căsătoresc acum să fie conștienți de fericirea lor și să fie gata să lucreze la ea, să investească în ea continuu.

🔥 Bebelușii născuți în această săptămână, la fel ca și cei de săptămâna trecută, sunt calmi, chiar prea calmi 😀 Ei rezistă cu brio stihiilor dezlănțuite – acum și toată viața. Ei vor fi, de-a lungul vieții lor, acea energie, calmă și sigură pe ea, care va stabiliza orice proces haotic din jurul lor. Sunt de extrem stabili din punct de vedere moral acești bebeluși și, uneori, chiar mai maturi decât adulții de lângă ei.

🔥 Copiii născuți între 11-17.07 , care au până în 12 ani sunt în această săptămână dezordonați și destul de haotici. Este greu să-i potolim pe micii Răcușori; uneori le este tare dificil să se mențin în limitele unui comportanemt normal – asta e, furtunile cosmice se dezlănțuie și în câmpurile lor. Drept urmare, certuri și scandaluri în jurul și cu participarea copiilor Raci până în 12 ani vor fi mai multe decât de obicei. Răbdare și tutun, dragi părinți! 😀

🔥 Oamenii adulți, născuți în una din zilele săptămânii vor primi ceva nou pentru ei, drept cadou. Acestea sunt noi oportunități, noi idei creative și dezvoltare într-o nouă direcție. Pe scurt, lumea este la picioarele voastre! La mulți ani! 😀

🔥 Drumurile. Sunt marcate de destin. Drumurile ne aduc daruri, decizii, șanse, înțelepciune – și toate acestea, ca urmare a unor circumstanțe neprevăzute. Nu știi niciodată ce îți aduce un drum în această perioadă.

🔥 Diverse:

– În acest moment, ceva semnificativ se întâmplă în viața multor oameni, dar nu este vorba despre evenimente globale, nu are legătură cu schimbările sociale, este ceva personal.

Iar acest ”personal” schimbă semnificativ opiniile noastre și planurile de viață. Un om poate trece printr-un proces de renaștere, reînnoire, devenind diferit.

– Încălcarea legii, a normelor sau a regulilor( de la utilizare de instrumente la regulile de circulație!) este deosebit de periculoasă acum: multe probleme vor trebui rezolvate ulterior, dacă nu vom respecta niște regulamente.

Este deosebit de important să ne punem acum în ordine documentele și finanțele, pentru a avea mai puține probleme în acest domeniu în viitor.

– În multe chestiuni, va trebui să ne bazăm doar pe propriile forțe (nu chiar pentru orice problemă vom găsi mentor :))) .

– Se va mai dovedi că anumiți oameni, pe care îi credeam loiali și benefici, ne folosesc și că aceștia trebuie lăsați în urmă.

– În același timp, există cineva, care va fi în preajma voastră într-o situație dificilă. Sau cineva care, până acum, vi se părea leneș sau profitor – acesta se dovedește a fi altfel decât îl vedeați, pe viitor chiar putându-vă deveni prieten și aliat.

🔥 O săptămână rodnică tuturor! Bucurați-vă de fiecare zi!

Cu drag, Masha.