”August. Rouă de miere pe fânul cosit,

Amurguri de piersică
cu soarele-n chihlimbarul apusului,
ca un sâmbure-n fruct.

Și râde tainic porumbul, cu-al verii râs galben-torid.

August. Copiii se îndulcesc
cu pâine rumenă și Lună răscoaptă.”

Federico Garcia Lorca

🔥🔥🔥Luna pe cer continuă să crească. Energiile puternice ale Recoltei și Abundenței continuă să creeze vortex-uri în jurul nostru, ba chiar se amplifică, până la Luna Plină din 12 –  supranumită și Luna Grânelor.

Crește și în noi, precum Recolta, puterea izbânzii, a prosperității, a bucuriei rezultatelor; și pleacă, se topesc, se disipă aspectele negative, resimțite pe perioada recoltei, precum oboseala, grijile, presiunea, efortul uriaș.

Imaginează-ți tot ce simte un om care își muncește glia pentru a se întreține: și spatele lui, înțepenit de aplecări, și mâinile umflate și amorțite de oboseală, și pielea tăbăcită și arsă de soare.

Unde mai pui piedicile de peste an – ba furtuni, ba secetă, ba greșelile comise, ba lenea proprie – toate vin cu gustul amar al dezamăgiri în august.

Dar, odată cu ele, vin și bucuriile pentru rezultatele muncii proprii, vin rafturile pline cu bunătăți ale cămării, vin aromele dulcețurilor și gustul intens și picant de fum al primei salate de vinete, degustate la ceas de seară! 🙂 Vin ierburile puse la uscat, ce lasă pe pielea mâinilor dulci arome de cimbru, lavandă și mentă.

Vine grâul, ce umple hambarele, vine prima făina care se cerne, fină și catifelată și vine pâinea, abia scoasă din cuptor, cu miros și gust de pace și liniște…

Și, la fel cum săptămâna trecută a fost timpul judecății – aspre, dar corecte, la fel săptămâna aceasta( și puțin după)  vine timpul bucuriei, al prosperității, al satisfacției venite pe merit; iar pentru mulți – vine timpul îndeplinirii celor mai mari dorințe.

Și, dacă am putea identifica în acest an complicat și nefericit, cea mai prielnică și favorabilă perioadă – aceea ar fi săptămâna  ce se așterne în fața noastră!

🔥 În muncă intervine o oarecare relaxare. Nu de tot, desigur! :)) Va fi muncă destulă, căci nu degeaba se spune că o zi de vară hrănește un an întreg! Doar că, în această perioadă, vor exisita mult mai puține dificultăți, îndoieli și obstacole.

Doar fă ceea ce ai plănuit să faci, fără să-ți fie frică de nimic. Stabilește numărul maxim săptămânal de sarcini și muncește la ele: să îți atingi obiectivele va fi o adevărată plăcere – nimic nu te împiedică, iar forțe și resurse vei avea suficiente!

Principala condiție – nu te lăsa distras sau cuprins de lene. Este benefic să lucrezi atât la proiectele curente, cât și la unele noi, de amploare, la care până acum poate nici nu îndrăzneai să visezi.

Asistența reciprocă devine una dintre resursele importante ale perioadei, când oamenii văd volumul de muncă sau dificultățile celui de alături și sunt gata să-i vină în ajutor.

Să știi, că actualii susținători îți pot deveni pe viitor camarazi de idei și asociați în diferite proiecte. Privește-i mai atent.

🔥Bani. Există posibilitatea obținerii unui câștig consistent. Nu ceva de genul câștigului la loto: ci o remunerare justă a efortului depus, dar una la punctaj maxim. Va trebui să ne străduim pentru asta: să ne arătăm munca, să începem o campanie de publicitate, să prezentăm superiorilor un proiect finalizat. Banii vin binemeritați și cu bonus peste.

O săptămână în care va  puteți aduna nu numai profitul, ci și recuperați niște pierderi, sau poate vi de rambursează un împrumut. 

🔥 Procesul de învățare se bazează pe studierea propriilor greșeli.  Da nu a greșelilor de acum! Perioada lecțiilor dureroase a trecut; acum ne confruntăm cu situații, sarcini sau probleme pe care le-am rezolvat deja, dar, din lipsă de experiență, am comis niște erori la acel moment. Acum, cu informațiile și experiența acumulată între timp, putem reface totul cu succes și astfel obținem o nouă experiență valoroasă.

Cu toate acestea, săptămână este foarte potrivită pentru studiu, lărgirea cunoașterii, într-o varietate de domenii – multe  dintre cunoștințele primite acum ne vor fi utile mai târziu.

🔥 Relațiile, de orice fel,  se bazează pe reciprocitate și cooperare. Aceste emoții au început să apară încă de săptămâna trecută, în preajma punctului astronomic Lammas;  acum ele se vor manifesta din ce în ce mai plăcut.

Cei care se ajută reciproc în munca, cum spuneam, pot deveni parteneri.

Cei care se ajută acum reciproc pe calea vieții devin prieteni buni, pentru o lungă perioadă de timp.

Cei care ne sunt prieteni, pot fi recunoscuți în perioada care vine în mod deosebit de clar: vom conștientiza, cine ne este alături în momentele dificile și cine ar fi mai bine să fie transferat la categoria ”doar cunoștințe”, sau poate chiar eliminat complet din cercul  apropiat.

🔥Relațiile de dragoste se dezvoltă lin, partenerii demonstrând unul altuia dorință de apropiere și intimitate emoțională. Un moment bun pentru a concepe copii, indiferent dacă copiii respectivi sunt planificați sau nu. E vremea Recoltei, nu?.. :)))

Reconcilierea este posibilă cu cei cu care ai avut recent o dispută, o neînțelegere, dar numai dacă ambele părți sunt pregătite să recunoască că nu au avut dreptate și să-și schimbe comportamentul.

Și totuși, în ciuda perioadei favorabile pentru comunicare, pot fi ”detectați” în cercul de persoane apropiate, cei cu intenții nu tocmai bune. Identificând un astfel de ”lup în blană de oaie” îi vei putea vedea clar și pe alții. Probabil că, în urma unor astfel de situații, cercul de  prieteni se va restrânge  dramatic, dar până la urmă, tu vei fi cel în câștig.

🔥 O nouă relație este, probabil, singurul aspect în care energia stagnează Energia spațiului este concentrată în acest moment pe ceea ce există deja: acolo ea armonizează, reunește, îmbunătățește, dezvoltă. Conexiunile noi vor fi adăugate mai târziu. Toate la timpul lor! 🙂

🔥 Sănătatea necesită echilibru și cumpătare în toate. De exemplu, ar trebui să existe un echilibru între muncă și odihnă: volumul excesiv de muncă nu îți va face bine, ai nevoie și de timp pentru relaxare; de timp pentru a-ți fortifica corpul: poți începe să faci exerciții, să lucrezi la mușchi, să ții o dietă, să faci o deparazitare, un detox, să întărești sistemul imunitar înainte să vină sezonul rece

🔥 Intervențiile chirurgicale, la fel ca și săptămâna trecută, sunt destul de reușite. Recuperarea postoperatorie este rapidă. Iar terapia devine, cumva, spontană: medicamentele pot aduce rezultate neașteptate, așa că…mare grijă.

Nu este de dorit să începeți un ciclu de tratament cu produse de sinteză foarte puternice ( sau cu multiple reacții adverse); iar vitaminele și oligoelementele este cel mai bine să le luați doar din surse naturale.

🔥 Cosmetologia este favorabilă dacă se bazează și ea, doar pe ingrediente naturale. Poate părea de modă veche, dar uneori o mască de ierburi proaspete date la blender sau un banal castravete sunt mai eficiente decât substanțele chimice din cele mai costisitoare creme.

De vineri nu este indicat să ne tundem Despre efectul procedurilor de îngrijire și a tunsorilor asupra părului și energiei citește în Calendarul pe August.

🔥 Nunțile sunt foarte, foarte reușite în această săptămână. Acesta nu este doar un moment, care îmbunătățește relațiile într-un cuplu, chiar dacă acestea au fost bune până acum; momentul căsătoriei consolidează și prelungește în timp armonia și înțelegerea dintre cei doi. În plus, într-un mod neașteptat, încheierea căsătoriei va reprezenta un boost în dezvoltarea bunăstării și creșterea statutului social al cuplului.

🔥 Copiii născuți în această perioadă sunt optimiști și stabili. Ei știu să creeze o situație armonioasă în jurul lor, oriunde s-ar afla. De altfel, la fel de armonios ei se pricep să schimbe o  situație (și oamenii implicați în ea) în direcția de care au nevoie, pe linia temporală de care au nevoie. Acești bebeluși ar trebui să primească o educație aleasă, inclusiv spirituală, astfel încât să își poată folosi talentele native numai spre bine.

🔥 Copiii perioadei, născuți mai devreme de 2022 (până la aproximativ 12 ani) sunt, de asemenea, destul de armonioși în comportamentul lor. Este bine să învețe informații noi și să se implice în activități noi: în perioada aceasta ei vor asimila cu plăcere cunoștințe.

🔥 Nativii adulți ai săptămânii nu vor fi chiar atât de băftoși ( sau, depinde cum privești!) ca cei de săptămâna trecută. Ei vor primi drept cadou de ziua lor….o greșeală 😀

Ceva care a fost făcut greșit înainte sau care s-a crezut că este greșit, se va manifesta acum cu putere.  Și Universul le va da șansa de a corecta situația și de a o aduce la cel mai bun rezultat. Deci, nu-i chiar așa de rău! :))

🔥 Drumurile săptămânii sunt excelente. Drepte, strălucitoare, de succes. Oricine pornește într-o călătorie săptămâna aceasta nu numai că va fi însoțit de șansă în acea călătorie, dar va câștiga și o motivație, un impuls, pentru aspirațiile sale viitoare.

De exemplu, vrei să te apropii de ceva( fie persoană, fie situație): de exemplu, să obții un loc de muncă mai repede (să apropii momentul angajării), să-ți găsești marea dragoste (intersectarea drumurilor  Destinului) etc. Uite, o mică practică: 

Îndreaptă-te (în orice direcție, chiar și parc , la o plimbare). ), creează în minte gândul, că te îndrepți spre scopul tău, simte-l, crezi în el, de parcă ar fi la fel de real ca și un copac din depărtare, pe care iți fixezi atenția. Și, pe intenția asta, mergi în direcția aceea

🔥 Diverse: „Uneori trebuie să sacrifici ceva mic pentru a obține ceva mare.” 

În această perioadă s-ar putea să fii nevoit să dai din resursele tale, sau să renunți la ceva, de dragul unui scop mai mare.  Nu trebuie să regreți – acestea sunt resurse, investite într-o viitoare mare victorie.

– E bine să rezolvi problemele ce apar, nu să te retragi dinaintea lor. Rezolvarea unei probleme duce, în mod miraculos, la rezolvarea altor probleme, chiar dacă acelea nu au vreo legătură prima.

– Este posibil să obțineți sfaturi foarte bune de la un specialist sau doar de la o persoană foarte înțeleaptă.

– Va trebui să stabilești clar, care sunt dorințele tale cele mai importante, cele mai îndrăznețe – pentru tine personal, nu pentru alții. Și să te setezi mental pentru a le urma.

Se deschid acum linii temporale optime și apare și ajutorul Providenței. A sosit timpul pentru realizarea multor vise, ce păreau până mai adineauri, irealizabile.

Visează și nu-ți fie teamă de nimic – totul este acum în mâinile tale.

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Cu drag, Masha.