”Toamna este a doua primăvară, când fiecare frunză este o floare.” Albert Camus.

🔥 Toamna a început odată cu Luna Nouă de sâmbăta trecută și deja înaintează, tot mai grăbită, aducând noi evenimente, fapte și oportunități. Și omul va trebui să se grăbească, dacă dorește să aibă timp să-și împlinească aspirațiile și să realizeze măcar ceva notabil în perioada aceasta.

🔥 La muncă și în treburile profesionale, trebuie consolidate rezultatele obținute până acum. Începerea a ceva nou este oportună, dacă acest nou este o etapă a unui proiect mai amplu deja început. Prin asta omul va dovedi seriozitatea intențiilor și se va stabili ferm pe pozițiile sale.

Pe lângă asta, este bine să te ocupi de planificarea unor noi proiecte: făcând calcule, stabilind un buget, un program etc. Cei care sunt obișnuiți să muncească din greu vor putea considera, pe bună dreptate, noua săptămână drept una foarte reușită.

🔥De banii care vin este responsabil omul însuși sau înțelegerile deja făcute. Adică, veniturile vor veni la timp, fără surprize. Vrei mai mult, trebuie să le arăți superiorilor tăi rezultate noi sau să găsești o modalitate de a-ți arăta valoarea crescândă prin activitatea ta curentă.

Oamenii de afaceri trebuie să-și ofere în mod activ serviciile deja formate sau produsele finite, pentru că doar așa vor veni clienții. Dacă nu există ofertă, nu va exista nici cerere.

Cheltuielile ar trebui să fie moderate: doar pentru ceea ce  este necesar, fără excese – în principal, pentru tine și familia ta.

 🔥 Educația este importantă nu numai pentru cei care merg la școală în această săptămână. Aproape toată lumea în acest moment va trebui să învețe ceva nou, ceva  care îi poate schimba sistemul obișnuit de cunoștințe sau îi poate ridica la un nivel superior de calificare.

🔥 Cele mai benefice relații sociale în acest moment sunt relațiile la distanță. Colegi sau doar bune cunoștințe, cu care schimbăm respectuos și neutru știri și idei, schimbându-ne în acest fel reciproc nivelul de conștiință.

În astfel de cercuri vor apare și oameni noi: dacă ai o astfel de persoana nouă  în  anturaj – acordă-i atenție și încearcă să o păstrezi. Va juca un rol important în viitorul tău . Printre persoanele apropiate, sunt posibile surprize și aceste nu vor fi întotdeauna plăcute. Până la urmă totul se va termina cu bine, dacă tu știi exact ce vrei de la aceste relații.

🔥 Noile cunoștințe, așa cum am menționat și mai sus, pot juca un rol interesant în viața ta – un fel de oameni- cheie.

🔥 Conflictul pare a fi înghețat. Totul se oprește, de ambele părți. Doar intervenția unui terț poate schimba într-o direcție sau alta situația. Dar acțiunile acelui terț nu sunt încă evidente și, prin urmare, nu sunt previzibile. E ca și cum cele două părți nu se pot deplasa, nici înainte, nici înapoi, iar a treia încă nu s-a decis dacă trebuie să intervină sau nu.

🔥 Starea de sănătate poate fi destul de dificilă și trebuie să-ți iei starea în mod foarte responsabil. Nepăsarea față de propria sănătate, mai ales dacă te simți rău, va prelungi boala pentru o lungă perioadă de timp, până la o evoluție cronică. Nu există alte riscuri separate pentru această săptămână.

🔥 Intervențiile chirurgicale sunt dureroase și nu întotdeauna reușite, mai ales în cazul urgențelor. Dar tratamentul terapeutic este unul cât se poate de favorabil.

🔥 Este mai bine să  lăsați tratamentele cosmetice deoparte, în special pe cele invazive. Ele vor fi percepută ca o acțiune  exagerată legată de modificarea aspectului și în loc să înlăture problemele,  le vor stimula și mai mult.

Tunsorile sunt favorabile până la sfârșitul lunii august, apoi, după primele zile ale lunii septembrie situația va începe să se schimbe

Calendarul lunii septembrie va fi publicat în zilele următoare.

🔥 Nunțile din această perioadă pot exacerba problemele ascunse intr-un cuplu. Oamenii pot învăța, dintr-o dată, foarte multe lucruri, nu chiar plăcute, unii despre alții. Dacă amândoi sunt gata să depășească criza și să lucreze la ea, atunci relația va deveni mai puternică și mai caldă. Dacă unul dintre parteneri intră în crize și reacționează imatur, atunci viața de familie nu va fi una foarte lungă.

🔥 Bebelușii născuți în această perioadă sunt niște viitori oameni de succes, calmi și stabili. Atât cât își vor dori ei, atâta vor realiza.  Tot ceea ce vor obține în viață va veni ca o recoltă binemeritată a eforturilor făcute. Din fragedă copilărie ei trebuie să înțeleagă relația dintre cauză și efect și să învețe să-și atingă obiectivele.

 

🔥 Copiii mai măricei, născuți între 29.08 – 4.09, până la aproximativ 12 ani, vor fi foarte obosiți în acest moment. Dacă este posibil să le mai prelungiți vara cu o săptămână și să nu-i implicați în agitația începerii școlii sau a grădiniței, ar fi bine să o faceți. În orice caz, este mai bine să se reducă orice încărcătură psihică sau emoțională pe ei acum.

🔥 Nativii noii săptămâni primesc în dar cunoștințe, o pregătire în ceva sau o experiență neobișnuite, de care vor fi mulțumiți și care le vor fi de mare folos ulterior.

🔥 Drumurile aduc creativitate și inspirație. Ele conectează oamenii unii cu alții, dezvăluind calitățile interioare ale fiecăruia și prin ei niște fragmente ale Realității în subiecte coerente și armonioase.

🔥 Diverse: – Dacă primești cadouri sau ajutor, mulțumește și răsplătește cu aceeași măsură. Parteneriatul bazat pe egalitate va fi cheia multor succese.

– Evită cât poți  situațiile în care depinzi de autoritatea formală a cuiva. De exemplu, nu este de dorit să depui documente sau să te ”ploconești” în vreun fel în fața funcționarilor, căutând rezolvarea unor situații. Răspunsul primit va fi unul lipsit de suflet și eronat.

– Dacă ai secrete sau planuri ascunse, ai grija de ele și protejează-le de toată lumea: ele ar putea fi folosite și de alții în interes propriu.

 -Vor fi momente când va trebui să apeși pedala de accelerație, să iei o decizie rapidă sau să faci ceva, imediat.

🔥Nu întârzia sau… vei întârzia!

🔥 Bucură-te în fiecare zi și folosește energia Lunii crescătoare ca pe o rampă de lansare într-o Toamnă abundentă! În Realitatea ta ea așa trebuie să fie – în pofida vremurilor și a pronosticurilor!

🔥Cu toată dragostea, Masha

Imagini: Rob Gonsalves, artist canadian.