★ ”Toate erorile umane sunt în esența lor cauzate de nerăbdare, de o respingere prematură a metodei și  de o concentrare imaginară asupra unor fapte imaginare. ”Franz Kafka.

Ultimele zile ale lunii septembrie și începutul lui octombrie sunt dedicate ieșirii din starea de concentrare în care ne aflam, construirii planurilor și trecerii imediate la implementarea acestora.

Faza de Lună Nouă a avut loc în această noapte de luni ,26 septembrie, iar astăzi pe parcursul întregii zile, până la miezul nopții, puteți actualiza listele/caietele dorințelor, întocmind din acestea un plan pentru viitor.

La drept vorbind, chiar și fără caiete sau liste, întocmirea planurilor și începutul implementării lor vor deveni oricum sarcina-cheie a săptămânii. Nu mai este loc pentru acțiuni impulsive și întâmplătoare: de acum încolo, totul trebuie gândit și calculat, deoarece haosul și panica vor duce la greșeli, uneori ireparabile.

Logica și calmul, iar la nevoie, chiar și o retragere temporară, ne ajută într-un final să avansăm, precaut dar sigur.

Este o Lună Nouă luminoasă ca energie, dar severă și intransigentă.  Ea ne cere să fim extrem de disciplinați și duri cu noi înșine: să vrem mai mult de la noi, să facem mai mult, să forțăm lucrurile și să nu ne plângem de milă.

Să continuăm să mergem înainte, chiar dacă este greu. Să nu ne uităm principiile de viață  după care am decis să trăim, chiar dacă este înfricoșător.  Să lucrăm din greu chiar dacă lenea ne cuprinde. Cu alte cuvinte – autodezvoltare prin depășirea limitelor și asceză.

 

🔥 În business și la job ni se cere să devenim, pentru un timp, doar executanți. Este important ca toate lucrurile plănuite să fie duse la bun sfârșit.  Indiferent, dacă ești propriul tău șef și lucrezi la propriile tale planuri, sau doar un angajat, care face ce i se spune, pentru realizarea unui obiectiv comun. Poate că anumite  sarcini de mult s-au cerut să fie finalizate, dar ceva a intervenit : datoria ta acum este să determini ordinea importanței fiecăreia și să le finalizezi pe toate la timpul necesar.

Aceasta nu este o perioadă de creativitate, ci doar una de muncă grea și metodică. Multe piedici pot să apară în aceste zile. Dar, nu ai de ales –  trebuie să lucrezi, în ciuda acestora, deoarece nu există deloc timp de așteptat: în curând, circumstanțele se pot schimba de așa manieră, încât sarcina la care lucrezi să devină inutilă dacă nu e făcută până la o dată anume, sau tocmai neîndeplinirea ei poate cauza cea mai mare piedică în dezvoltarea proiectelor tale.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă de excelență profesională: chiar și cel mai strălucit specialist are loc să crească profesional. Va exista o oportunitate de a-ți perfecționa abilitățile, de a vedea lacunele pe care le ai și de a le completa prin muncă, dobândind experiență nouă.

 

🔥 În sectorul financiar, săptămâna este foarte slabă. Una dintre cele mai slabe săptămâni, de la Solstițiul de vară încoace. Fluxurile abundenței curg extrem de lent.

     Cei ce sunt pe cont propriu nu își pot vinde bunurile sau serviciile așa cum au plănuit, iar cei care sunt angajați își primesc banii cu întârziere sau nu sunt plătiți integral.

      Atât la unii, cât și la ceilalți banii se scurg din conturi sau portofele mai rapid decât ar fi vrut, fie pe diverse amenzi, taxe, penalizări, fie sunt nevoiți să plătească urgent pentru materiale, proprietăți, unelte sau alte achiziții  apărute brusc.

Da, vor fi multe cheltuieli care nu depind de voința unei persoane. Nu se poate face nimic în privința asta, chiar dacă nu vrei să dai acești bani, pentru că nu ai plănuit.

 Soluția este să economisești din tot ce poți. Este mai bine în această perioadă să încasezi din lucrări trecute sau să-ți planifici câștigurile dintr-o muncă viitoare, decât să încerci să câștigi bani acum.

🔥  Studii. Trebuie să înveți, făcând, practicând ceva. Unii vor învăța prin muncă, alții – prin implicarea în diverse situații de viață; dar aproape întotdeauna cunoașterea primită în această perioadă nu va fi din cărți – ci din practică. Școala vieții. 😀 

Nici măcar nu va exista prea mult timp pentru cărți: viața cu surprizele ei ne vor solicita în totalitate timpul și atenția!

 

🔥 Dacă înainte de Luna Nouă relațiile evoluau prin influență reciprocă între oameni, acum fiecare tinde să se închidă pe sine în Sine, ca să zic așa, observându-i cu atenție pe ceilalți. Și e bine așa.

Nu, aceasta nu este singurătate, mai ales că relațiile interumane par să decurgă chiar foarte bine, pentru că mulți oameni sunt acum prietenoși, activi și plini de bucurie în comunicare. Și asta îi face atractivi în ochii celorlalți Dar…atenție!

Nu te lăsa atras în pălăvrăgeală, ci doar zâmbește și ascultă ce se vorbește: o să afli multe zvonuri , inclusiv despre tine și despre activitățile tale (cu această ocazie, ai șansa să-ți cunoști bârfitorii la față, personal); 

în același timp, vei auzi și multe lucruri bune și frumoase ( dându-ți seama, în același mod, cine te tratează cu sinceritate și este gata oricând să te ajute la greu și cine nu).

Împărtășește cât mai puțin din planurile tale de  viitor cu cei pe care nu-i cunoști. Doar oamenii foarte apropiați și de încredere îți pot fi acum consilieri și interlocutori.

 

🔥În relațiile amoroase a venit din nou vremea crizelor.  Și, cum întotdeauna și în orice cuplu există probleme nerezolvate sau revendicări reciproce- iată ca a sosit și momentul soluționării lor! Cuplul care le poate depăși prin dialog respectuos și bunăvoință, va atinge un nivel mai înalt de încredere, afecțiune și intimitate, devenind o echipă mai solidă ca până acum.

 

🔥 Într-o relație nouă, dacă apare cineva în perioada aceasta trebuie să fii extrem de atent. În general, va trebui să fii atent cu oamenii noi –  la serviciu, pe stradă, într-un cerc de prieteni, la drum, pe rețelele de socializare, etc. Străinii ne pot provoca multe probleme în perioada următoare: lasă-i să-ți intre cât mai puțin în propria intimitate, vorbește-le cât mai puțin despre tine și nu te arunca în relația respectivă cu capul înainte, oricât de mult te-ar atrage persoana..

 

🔥 În situații de conflict, dacă s-a ajuns la așa ceva, invidia devine contradicția-cheie. Este incredibil câte planuri ne pot fi distruse doar din invidia cuiva! Un motiv în plus pentru care este atât de important să te protejezi – de cei, în care nu ai încredere.  Doar să observi, să asculți ce ți se spune/propune, să nu dai curs  imediat nici unor invitații și… să te ”ecranezi”.

Ecranarea se poate face prin algoritmi sau rugăciuni, combinate cu metode speciale de protecție energetică a câmpurilor subtile.

Dacă ceea ce folosești momentan nu mai funcționează ca înainte, sau că nu cunoști astfel de tehnici și simți că ai nevoie să înveți/ să afli  moduri mai eficiente de a te proteja energetic,  scrie-mi.

🔥 Ca și cu o săptămână mai devreme, linia sănătății continuă să țină direcția spre recuperare și reînnoire ( ok, cu excepția zilei de luni, când energia ne ”este dată la minim”, din cauza Lunii Noi.) Aceasta este, probabil, singura sferă în care, la modul general, aproape că nu vor există energii întunecate

 Trupul și spiritul ne sunt reînnoite, există o înțelegere a modului în care trebuie să avem grijă de noi (sau a modului în care să ne trată, în cazul celor bolnavi).

Puterea de a efectua acțiunile necesare însănătoșirii se adaugă la capacitatea ridicată de înțelegere; așa că, dacă cineva chiar este hotărât să-și refacă sănătatea – va reuși neapărat.

 

🔥 Intervențiile chirurgicale sunt așa cum ar trebui să fie. Reușita operațiilor este direct proporțională cu starea pacientului și cu calificarea și experiența medicului, toate riscurile sunt calculabile,nu vor exista niciun fel de surprize neașteptate.

Terapia medicamentoasă prescrisă este eficientă, iar după cum am menționat mai sus, aceasta este o săptămână foarte bună pentru a începe diverse proceduri de recuperare, cure de întreținere sau un curs de tratament

 

🔥 Cosmetologia este mult mai eficientă decât  săptămâna trecută. Este bine să ai grijă de tine prin orice mijloace disponibile. Tunsorile au succes pe parcursul întregii săptămâni, cu excepția zilei de 1 octombrie. Puteți citi mai multe despre efectul tunsorilor sau a vopsirii asupra părului și energiei în Calendarul Frumuseții pentru septembrie, care și în această săptămână este cu ”audiență generală” :)) : https://blogul-mashei.ro/2022/09/01/septembrie-2022-ingrijirea-parului-unghiilor-si-a-pielii-dupa-fazele-lunii/

Calendarul Frumuseții pentru octombrie, dar și Calendarul Lunii fără Direcție  vor fi disponibile în curând pe blog, pentru abonați! Rămâneți alături!

 

🔥 Nunțile din această săptămână sunt de bun augur. Dacă două persoane sunt ferm convinse de intenția lor de a-și lega soarta, ele vor reuși să pună bazele unei familii solide.

Sper ca nimeni să nu aibă ideea unei căsători fictive în această perioadă: din disperarea de a ține pe cineva alături, pentru acte, pentru avere, pentru cetățenie sau din orice alt motiv, care să aibă drept obiectiv rezolvarea unor interese și nu o viață lungă și corectă împreună: va fi foarte greu să desfaceți acest nod karmic și să scăpați fără consecințe din această căsătorie.

 

🔥 Copiii născuți în această săptămână sunt oameni ai Cuvântului. Printre ei vom întâlni mari filozofi și profeți, profesori și scriitori extraordinari, dar și practicanți ai magiei înalte – cei care pot vindeca sau schimba Realitatea prin cuvânt. Ei vor învăța să vorbească mai repede decât alți copii și vor fi întotdeauna buni la mânuit vorbele. Este important să fie învățați să citească cât mai repede și, în general, să fie încurajați să studieze științe umaniste și să să se exprime  astfel încât discursul lor să sune frumos și concis.

 

🔥 Copiii născuți în acest interval, dar mai devreme de 2022 ( până la aproximativ 12 ani) sunt plini de energie și vivacitate. Dragi părinți, care are chef de alergat?! Ok, chiar dacă nu aveți, oricum o veți face! Ei, spre deosebire de adulți, vor fi plini de inspirație, creativitate, exprimare de sine și mișcare. Adulții vor trebui să fie pe fază, pentru  a le tempera puțin  efervescența.

 

🔥Nativii noii săptămâni primesc în dar bucurii și… ”semințe”. Multe bucurii – mari și mici, printre care un flux puternic de energie, idei noi de aplicat și alte resurse importante. Nu le pierdeți în zadar: aceste resurse necesită o utilizare practică cât mai grabnică, pentru că vor aduce rezultate extraordinare, exact ca o sămânță plantată în pământ la timpul potrivit.

 

🔥 La drum, fii atent la  toate aspectele: atent la starea de sănătate – a ta, a celor dragi, la starea de ”sănătate” a transportului, cu care te deplasezi sau a bagajelor – într-un cuvânt,  la tot ceea ce sau cine merge cu tine. Drumurile din această săptămână au o natură spontană, conținând un anume element de haos, pe care trebuie neapărat să-l ținem sub control.

 

🔥 Diverse:

– Cel mai probabil, în acest moment unele dintre visele tale din trecut sau anumite speranțe vor fi distruse. Ceva, de la care te așteptai la creștere, la o evoluție, etc.se va opri.

La început s-ar putea să fii dezamăgit. Dar apoi devine clar, că acel obiectiv conținea o speranță falsă și distrugerea ei sau renunțarea la ea îți aduce mai mult beneficiu decât realizarea ei.

– Probleme cu documentele, din cauza incapacității unei persoane de a formula esența documentului în timpul completării, deteriorări din cauza neatenției în timpul depozitării, tergiversări din cauza interpretării incorecte în timpul utilizării.

Dacă este posibil să amânați completarea sau întocmirea unor documente, cereri, rapoarte, declarații etc,  este mai bine să faceți acest lucru.

– Situații noi se deschid în fața ochilor, precum  niște porți – brusc și dintr-o dată. Înainte de a intra în acele situații, pune-ți în ordine gândurile, credințele, resursele și, cel mai important, sufletul.

Acum depinde doar de tine cum îți vei putea gestiona toate aceste resurse în noua Realitate care se formează. Lumea se schimbă atât de repede, încât nu avem timp nici să reacționăm la aceste schimbări.

Destinul ne împinge adesea din spate și ne obligă să luăm decizii rapide sau să mergem după El, fără a ne gândi prea mult. Este un Test.

Încearcă să găsești totuși, timp și energie, pentru a te gândi bine și  a acționa în Noua Realitate conform propriului plan și nu mergând orbește într-acolo, unde mulțimea majoritară și circumstanțele create de sistem, îți sugerează și te împing să mergi.

 

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Chiar și în astfel de vremuri!

🔥 Cu toată dragostea, Masha.