🔥🔥🔥 Suntem în prima zi a Lunii Negre ( așa mai este numită Luna nouă, în zilele când secera ei nu se vede pe cer), în așteptarea deschiderii de mâine a Coridorului Eclipselor. După cum știm deja, este un moment al ascetismului, al postului și al introspecției. Ne pregătim să intrăm în această săptămână karmică și purificatoare – curați cu trupul, mintea, inima, dorințele și intențiile.
Astăzi scriem notițe, în care setăm intenția fermă de a ne elibera de tot răul din viața noastră,
de răul  voluntar și de răul involuntar;
de răul uman și de cel non-uman;
de răul interior, propriu și de cel exterior,indus;
de răul venit prin ochiul altcuiva
sau prin imagini sau cuvânt înșelător și distructiv;
eliberăm din minte orice tentație și înclinație
către gând rău,
către emoție negativă,
către acțiune distructivă.
Puteți arde aceste notițe (cu tot ce ați scos din interior și pus pe hârtie) după miezul nopții, adică deja în primele ore ale zilei de marți, dar – înainte de faza de Lună Nouă (adică în intervalul 25 octombrie, orele 00:01 – 13:48, ora României).
Cenușa bilețelului ars va fi aruncată și spălată cu apă curgătoare.
🔥Ziua pare a fi una bunicică, dar nu deosebit de ușoară. Totul pare să meargă bine, dar parcă cu interferențe sau blocaje – mici, dar dese. Trebuie să fii atent și gata să-ți analizezi acțiunile și evenimentele, pentru a te adapta din mers la aceste intervenții neplanificate.
🔥 Dacă nu există prea multe lucruri pe care ai plănuit să le faci azi, atunci vei reuși să le duci la bun sfârșit cu succes. Este important ca încheierea, finalizarea lor să se facă tot astăzi, să nu se prelungească prea mult ca și timp. Cel mai probabil, dacă nu vei termina astăzi ce ai început/plănuit, amânând  până după eclipsă, este posibil ca aceasta sarcină să nu mai fie niciodată terminată.
🔥 Relațiile și discuțiile sunt concentrate fie în jurul căminului propriu – viața în doi, familia, rudele – fie sunt absente. Chiar și în interiorul casei noastre, nu contactul dintre membrii familiei este cel mai important acum, ci mai degrabă rezolvarea unor probleme casnice  apărute.
În rest, cea mai importantă relație acum este cea cu propriul Sine superior. Găsește timp pentru a conștientiza adevărurile pe care ți le pune în față. Nu toate sunt dulci și comode – dar toate – absolut necesare evoluției tale.
🔥 Sănătatea este slabă. Multe boli respiratorii se activează, majoritatea de natură virală – discomfort minor dar deranjant. Mulți se vor simți obosiți și deprimați.
Nu este surprinzător: corpului nu-i place energia emanată de Luna Neagră în imediata apropiere a  Soarelui Negru.
Dacă în această zi ești supus unui examen medical și diagnosticul este unul incert sau care ție îți trezește îndoieli, este mai bine să ceri să ii examinat din nou, de alți specialiști.
🔥 În timpul zilei de azi, poți simți deosebit de  puternic dorința să citești anumite cărți sau să auzi anumite informații, pentru a învăța lucruri noi.  Este un îndemn din Viitor, ascultă-l.
Ar fi ideal să găsești timp pentru tine, în solitudine, cu o carte bună alături ( sau un documentar), astfel încât nimeni să nu tragă de tine, să fii lăsat în pace o perioadă.
Un astfel de moment, al tău cu tine, te va ajuta să-ți restabilești puterea nervoasă și fizică mai bine decât ar face-o orice medici și proceduri.
🔥 Și, dacă cumva taman azi te simți asaltat de  diverse ”semne rele” sau simboluri cu asocieri neplăcute, menite să te îngrijoreze – nu le acorda nicio atenție: zilele astea din jurul Eclipsei sunt mai întunecate, spiritele ieșite de prin tenebre ”cu treburi karmice” – mai răutăcioase, chitite să ne sperie în mod intenționat. De ce? Ca să le furnizăm mai multă energie negativă – hrana lor de bază. Eh, bine că știm. Să mai țină post! 😀
p.s. Previziunile săptămânii 25 – 31 octombrie vor fi publicate în această seară. Motiv pentru care am zis să scriu separat despre ziua de azi, ca să vă amintesc o dată în plus de importanța purificării pe toate planurile în această perioadă karmică și de modul în care să facem corect ritualul de Lună Nouă.
Curățări conștiente să avem și să ne bucurăm de fiecare zi trăită!
🔥Cu drag, Masha.
🔥Artist : Karl Brullov „Eclipsă de soare. Diana și Apollo își iau rămas bun”, pânză, ulei. 1852