”Totul în lume este interconectat și noi facem parte din acea interconectare. Prin urmare, nicăieri în Arborele Lumii nu poate exista o ramură, ce stă deoparte, singuratică: undeva, cumva, ea este conectată cu o altă ramură.” Brianna Reid.

🔥 Săptămâna intrării în tenebrosul Coridor al Eclipselor într-un an atât de greu cum e 2022, nu arată deloc ca o pregătire voioasă pentru sărbătorile Iernii, ci mai degrabă ca un drum cu obstacole, și gropi noroioase.

Dar, e un drum, iar un drum întotdeauna te scoate undeva! Și acesta este detaliul cel mai important!

Perioada este una grea, în care este musai să ni privim în urmă, ci să mergem doar înainte. O săptămână a prudenței și în același timp, a luptei pentru convingerile și idealurile proprii.  O săptămână a așteptărilor și a primirii Acceptului de Sus.

O perioadă în care poți realiza multe lucruri la care visai sau poți conștientiza niște adevăruri esențiale – cu condiția să te comporți precum un Vânător în pădure (ce vrei, sunt din zodia Arcașului, mi-e aproape de suflet acest simbol, pe care îl tot repet! :)) Adică, cum, vei întreba?

Adică, să ai o răbdare de fier și să știi să aștepți momentul oportun; să nu faci mișcări bruște, să avansezi cu atenție, să depășești cu bine râpele ce se cască sub picioarele tale, să cauți prada/scopul cu ochi ageri și să eliberezi săgeata drept la țintă, la momentul potrivit.

Obstacolele pe care le întâlnești în acest moment sunt precum niște crengi țepoase, cu pânze de păianjen pe ele, într-o pădure deasă – în razele Soarelui ”Negru” și ale Lunii ”Negre” acestea par înfricoșătoare.

De fapt, ele fie nici măcar nu există, fiind țesute de mintea noastră, fie se poate trece prin ele, cu prețul câtorva zgârieturi, ce merită usturimea și efortul – rezultatul fiind aflarea unui adevăr personal.

🔥 Profesional. Este nevoie de prudență la locul de muncă: îndeplinirea multor obiective propuse este împiedicată de factori externi, care efectiv vi se pun de-a curmezișul drumului, precum un copac prăbușit – nici să-l sari, nici să-l muți nu e o soluție.

Doar pas cu pas, cu atenție și consecvență, împărțind sarcina în mai multe etape, vei putea elibera drumul și înainta, dacă ai suficientă răbdare și încăpățânare.  Doar astfel poți  ajunge la obiectivul propus.

Spre deosebire de săptămâna trecută, în această perioadă nu ne vine nici un ajutor de la persoane cu idei/obiective asemănătoare. Fiecare este singurul responsabil, atât pentru acțiunile sale, cât și pentru rezultatele obținute.

 

🔥 Fluxul financiar continuă să fie supus schimbărilor. Continuă tendințele de săptămâna trecută: schimbări legate de canalul de bani personal și schimbări legate de finanțe în plan social- colectiv.

Sunt schimbări în modul în care câștigi bani, schimbări bruște la locul de muncă, precum și apariția unor noi surse de venit, apărute parcă de nicăieri.

Mulți pot primi oferte neașteptate de colaborare, posibil legate de ceva sau de cineva din trecut. Nu are sens să te grăbești, dând curs acestor propuneri imediat; cu toate acestea, ele  merită luate în considerare.

Sunt mai multe schimbări favorabile în perioada aceasta decât săptămâna trecută; totuși, merită să-ți menții vigilența trează în ce privește cheltuielile: dacă achizițiile, mai ales cele legate de casă, de consolidarea ei, etc nu sunt planificate, gândite din timp, acestea pot fi o risipă excesivă.

Și totuși, un anume tip de cumpărături, pe care ți le poți permite cu încredere, sunt cadourile. Oricât de instabilă este lumea din jurul nostru, un dar din suflet, din dorința de a fi pe plac, de a face o bucurie, creează un fir de afecțiune între oameni, oricât de mare ar fi distanța fizică; creează o mică ancoră pentru  viitor.

🔥 Educația, acumularea de cunoștințe se desfășoară pe aceleași principii ca și săptămâna precedentă: omul vrea să termine de învățat ceea ce, din lipsă de timp nu a apucat să învețe.

Unii însă vor simți o dorință bruscă de a învăța ceva total nou, ceva care, poate, nu are nicio legătură cu activitatea lor curentă. Cel mai degrabă acel nou va avea legătură cu o activitate manuală. De exemplu, dacă îți doreai de multă vreme să înveți să împletești panere, să faci săpun de casă, să pictezi în acuarelă, să lucrezi cu lemnul sau să pui gresie – acum e momentul să te apuci de ceea simți să înveți.

În acest moment poate nu știi, cum și când îți va fi utilă această abilitate, dar, crede-mă, îți va fi utilă!

🔥 În relații, trebuie să fii foarte atent/ă. Este extrem de important să eviți conflictele și, de fapt, orice discuții clarificatoare, dacă vrei să-ți păstrezi aproape partenerul sau anumiți oameni din jurul tău. 

 Și, în același timp, nimic și nimeni nu trebuie să te împiedice acum să-ți construiești propria cale personală, obiectiv în care nu ar trebui să lași pe nimeni să intervină. Pentru a menține un echilibru între aceste două direcții, este mai bine să reduci temporar contactele cu acei cunoscuți care nu îți pot accepta ideile; dar, repet, nu merită să rupi acum de tot relațiile cu nimeni; când ideile la  implementarea cărora lucrezi capătă fundație și nicio intervenție străină nu te mai poate influența, poți continua comunicarea. 

Dificultăți în dragoste: oamenii se străduiesc mult să ajungă unul lângă celălalt, sau undeva împreună dar, de multe ori, nu reușesc să ajungă la destinație – poate că cineva se îmbolnăvește, sau apar dificultăți la drum, cineva se confruntă cu o problemă urgentă, mai importantă decât întâlnirea însăși, s.a.m.d. Acel copac, de-a curmezișul drumului…

🔥 Relațiile noi apar spontan! În ciuda dificultăților și blocajelor în relațiile deja existente, noile conexiuni apar atât rapid, atât de spontan, încât sunt tare greu de controlat.

Și, ca să fie și mai palpitant, multe dintre aceste conexiuni vin la pachet cu o pasiune nebună sau dragoste la prima vedere, luând oamenii efectiv pe sus. 

Așa că, să le reamintesc celor singuri și în căutarea perechii să fie atenți, cerebrali și prudenți este aproape inutil! (dar eu încerc! :D).

🔥 Conflictele se dezvoltă logic. Fiecare conflict – de la personal la global – are o dezvoltare logica, conform Legilor universale.  Este mai puternic cel care conștientizează justețea, corectitudinea scopului acțiunilor sale. Deci sfârșitul lunii octombrie în acest plan va fi unul absolut logic.

 

🔥 În sănătate, în mod paradoxal,  această săptămână cu energii complicate poate aduce alinare bolnavilor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care s-au îmbolnăvit în acest weekend  sau care s-au îmbolnăvit în perioada de Luna Plină din octombrie (amintesc, aceasta a fost 9 octombrie). Este ca și cum o persoană și-a revenit dintr-o perioadă intensă de transformare și intră în Coridor reînnoită fizic, deși slăbită energetic. Senzația de reînnoire și, în același timp, de slăbiciune este o stare ce va fi resimțită de mulți în această săptămână.

Dintre riscurile comune: dependențele. În primul rând, evită cu orice preț alcoolul și fii extrem de atent cu drogurile și orice substanțe ce  induc stări de conștiință modificată- deoarece dependența se va instala imediat.

 

🔥 Intervențiile chirurgicale sunt dificile. Pacientul trebuie să consume extrem de multă energie vitală pentru a se recupera după o operație. Organismul fiind și așa slăbit, intervenția îl va epuiza și mai mult.

Terapiile , dimpotrivă, sunt eficiente. Medicația prescrisă acționează rapid și pune pacientul pe picioare într-un timp mai scurt ca de obicei, fără efecte adverse.

 

🔥 Procedurile cosmetice sunt eficiente (numai dacă nu sunt invazive!): În timpul săptămânii, tunsorile sunt  favorabile, cu excepția zilei de joi. Poți citi mai multe despre efectul procedurilor de înfrumusețarea și a tunsorilor asupra pielii, părului, unghiilor și a câmpurilor subtile în Calendarul Frumuseții pe octombrie.
🔥 Nunțile noii săptămâni sunt pline de surprize. Ca și cum trecerea la un nou statut, pune în lumină o nouă tendință în relație, o nouă calitate a ei –  sau dezvăluie trăsături de caracter ale partenerilor care nu se manifestau înainte de nuntă. E bine, dacă  aceste surprize sunt unele plăcute; dar aici, deja  e după bafta (karma) fiecăruia! :))) …
🔥 Copiii născuți în această perioadă… tac. Ei știu și văd multe, dar comunică puțin. Pot chiar să înceapă să vorbească mai târziu decât se așteptau părinții, asta în timp ce în rest au o dezvoltare absolut normală.
Sunt ca niște bureți ce absorb totul, dornici de cunoaștere: vor fi niște buni ascultători, care nu vor trăda niciodată secretele care le-au fost încredințate. Cu toate acestea, abilitățile de comunicare trebuie să le fie dezvoltate de la o vârstă cât mai fragedă – aici pot avea dificultăți, dacă sunt lăsați să se descurce singuri – pur și simplu, pentru că așa sunt ei construiți.
🔥 Copiii născuți în acest interval, dar înainte de vârsta de  12 ani percep, de asemenea, energia reînnoirii fizice, dar, spre deosebire de adulți, nu resimt nicio slăbiciune specială în ei – dimpotrivă, sunt viguroși în spirit și corp.
🔥Sărbătoriții noii săptămâni, în mod destul de neașteptat… primesc cadouri peste cadouri. Nu, nu doar de la prieteni și rude, ci chiar și de la cei care nici nu știau că este ziua lor. Mai mult, ca dar din partea Universului, ei pot primi ceva la care au visat mult , dar nu au considerat că acel vis este realizabil.
🔥 Drumurile sunt spontane. Adică, o persoană nu își poate planifica întotdeauna drumul: fie trebuie să meargă mai devreme decât a fost planificat, fie drumul se amână, pentru altă dată. Sau poate că persoana nu avea de gând să meargă nicăieri, iar drumul a luat-o prin surprindere. Cu toate acestea, rezultatul traseului va fi unul conform planului. Posibil, divin.
🔥 Diverse:
– În acest moment, se întorc în capul nostru niște idei vechi, idei pe care nu le-am putut pune în practică mai devreme. Se va dovedi că ele  conțin un sâmbure destul de actual și încă mai pot fi folosite spre binele nostru
– Pot reveni, de asemenea, niște pericole și dificultăți din trecut. Trebuie să fii foarte atent/ă la aceste reveniri: situațiile și subiectele respective îți pot produce suferințe și pagube, în continuare. De aceea, ele trebuie să aibă prioritate în rezolvare. 
– Dacă ai posibilitatea de a te izola puțin de restul lumii, folosește-o. În singurătate și introspecție, vei acumula suficientă putere, pentru a depăși toate obstacolele ce apar. În orice situație neclară, când nu știi cum să procedezi, încearcă să scapi măcar pentru jumătate de oră de lumea din jurul tău și scufundă-te în tăcere, ca să-ți odihnești mintea; și atunci, decizia corectă va veni de la sine.
🔥Ai grijă de tine! Bucură-te, de câte ori ai ocazia – chiar și în aceste vremuri!
Cu drag, Masha.