🔥🔥🔥Săptămâna care tocmai a început se aseamănă cu o excursie prin peștera unui șaman, acolo unde se întâmplă minuni la fiecare pas… sau cu un joc de-a v-ați ascunselea în interiorul jobenului unui Magician, unde însăși șederea schimbă complet orice sau pe oricine ajunge acolo…

Traversând această săptămână, nimeni nu poate rămâne la fel ca înainte. Oamenii se schimbă, procesele se schimbă, evenimentele și emoțiile se schimbă, lumea se schimbă.

Cum vom fi, când vom ieși din săptămâna aceasta, doar Magicianul știe; dar el zâmbește și tace, ne-dezvăluindu-și secretele înainte de vreme

 

🔥 Profesie. Lucrurile la locul de muncă merg spontan, rapid, imprevizibil. Nu neapărat rău, dar neașteptat și schimbător, de parcă planurile noastre au încetat complet să mai depindă de noi și nu putem decât să ne supunem proceselor care nu se află sub controlul nostru..

Apropos, cei care au o anume flexibilitate și promptitudine a minții – adică se pot adapta cu ușurință la evenimentele în schimbare, sunt și cei care se vor putea lăuda cu succese importante la sfârșitul săptămânii. Această flexibilitate le permite să-și păstreze optimismul și credința în bine – unele dintre cele mai valoroase calități în aceste timpuri.

Unor astfel de oameni li se va părea că un supervizor invizibil îi ghidează în munca lor, iar schimbările de traseu fac parte dintr-un soi de protecție superioară inteligentă, care ii pun fix pe calea cea bună.

Va fi mai dificil pentru conservatori și pentru cei comozi, care își adoră zona de confort : pentru ei, fiecare schimbare va fi asociată cu stresul luării unei noi decizii, aici și acum. Aoleoo, grav! 😀

Deoarece este clar că nimeni nu se va putea eschiva de la aceste schimbări, este foarte important să rămâi calm și să încerci să renunți la control (pentru că vei avea fix zero control): doar lasă lucrurile să se întâmple de la sine, conștientizând că undeva Sus decizia a fost deja luată și este irevocabilă- atunci îți va fi mai ușor să accepți ceea ți ce se întâmplă.

 

🔥 Sectorul financiar este încă în mișcare, aici a început un flux puternic de schimbări în urmă cu două săptămâni și așa se va menține și săptămâna aceasta. Multe evenimente interesante, legate de oportunități de câștig sau de primirea unor sume unice apar la orizont.

Aici, coincidența dintre sumă și evenimentul care o oferă drept câștig va fi amuzantă: banii pot apărea din niște surse foarte întortocheate sau neașteptate, pe care nu le-ai prevăzut.

Săptămâna este destul de favorabilă și pentru creșterea câștigurilor planificate, dar va trebui să îți asumi o responsabilitate sporită, de exemplu, pentru un volum de muncă mai mare sau doar să „împingi” puțin mai tare carul din urmă, dacă e vorba de afaceri private.

Este greu de dat sfaturi cu privire la cheltuieli și cumpărături: cel mai probabil, majoritatea vor fi virusați cu shopaholism, așa că  în febra cumpărăturilor, se vor umple sacoșele și cărucioarele cu o mulțime de lucruri ciudate, nefolositoare sau pur și simplu, în surplus. Atenție, nu pleca cu toți banii în portofel sau pe card după tine la magazin, că-i bai mare :)))

Cu toate acestea, tocmai acum este recomandat să cumperi cadouri pentru cei dragi: în primul rând, pentru că vei putea intui foarte bine ce își dorește  persoana iubită și, cum poate fi și mai bine de atât – chiar vei găsi ce căutai!

 

🔥 Procesul de învățare se cam împotmolește. În general, este dificil să studiezi ceva în perioade cu fluctuații energetice atât de intense, chiar dacă ești genul care nu cunoaște nimic despre caracteristicile energetice ale acestor zile ( sau care nu vrea să audă de așa ceva! :)).

  Cu toate acestea, multora dintre noi ni se pot oferi cunoștințe spontane, picate ca din cer, despre un subiect profund: accesul la un adevăr despre ceva măreț, filozofic, de dimensiuni cosmice. Este bine, dacă ți se întâmplă așa ceva,  să discuți cu cineva apropiat despre asta sau să meditezi asupra informației pe care ai primit-o.

Poate că cunoașterea revelată este mult mai mare decât poți duce/percepe la prima vedere; iar tot ce trebuie să faci, este să accepți că există un motiv, dincolo de înțelegerea ta, pentru care ai primit-o și să începi să o conștientizezi, puțin câte puțin.

Îmi imaginez că trebuie să fi fost niște zile ca acestea, perioada când Odin a descoperit Runele, sau când primul înțelept când a înțeles, că planetele și stelele ne influențează viața. 😀

 

🔥 Relațiile. Acestea sunt reciproce. Reciprocitatea este cuvântul principal al săptămânii. Perioada este plină de energia parteneriatului, de dorință de asociere, de unire, de unire în perechi și în grupuri – mai mari sau mai mici.

Acest lucru nu este deloc surprinzător: încă din cele mai vechi timpuri, punctul energetic al anului, numit Samhain a fost împărțit în două perioade: un de însingurare și una de comunitate, de trib, de unire. 

Acum, oamenii sunt atrași unii de alții. Există mai mult foc, mai multă intimitate și senzualitate în dragoste: Samhain este un timp pasional. Și aici se întâmplă multe schimbări: vechile relații de dragoste se pot schimba, se întâmplă ceva în ele, care îi face pe oameni să urce pe noi niveluri de relații mai repede decât se așteptau.

În prietenie, oamenii se țin de vechile alianțe de încredere, apreciindu-i în special pe cei care s-au dovedit a fi camarazi fideli în vremuri dificile.

În alianțele de afaceri, se nasc idei noi care schimbă din rădăcini procesul de lucru, dar asta îl face și mai interesant.

 

🔥 Doar în ceea ce privește noile relații, totul pare acoperit de gheață. Samhain este și o perioadă foarte conservatoare: nu știi niciodată cine îți iese în cale, pe drumurile întunecate de toamnă… Necunoscuții se feresc unul de celălalt, așa că sunt mai puține noi cunoștințe decât de obicei: pasiunea este concentrată în interiorul relațiilor deja stabilite.

 

🔥 Conflictul în acest moment poate ajunge într-un punct mort: toată lumea înțelege că nu are sens să continui, dar cu toate acestea, ceea ce s-a declanșat este imposibil de terminat. Momentul opririi, când inamicii mai mult stau și se gândesc ce pas urmează să facă, decât acționează. Zilele în care acțiunea se poate intensifica și declanșa evenimente sunt doar cele de 1 și 5 noiembrie.

Pentru cei concilianți săptămâna poate aduce bucurie.

 

🔥 După cum se întâmplă în cei mai mulți ani, timpul Samhain este complicat pentru sănătate.

Ziduri prea subțiri între lumea celor vii și lumea de dincolo, prea multe entități astrale ”pe metru pătrat„, din cele care încearcă să obțină energie din lumea noastră.

Cel mai greu le este celor, corpul cărora este deja foarte slăbit, de exemplu, vârstnicilor sau celor cu boli cronice. Dar chiar și  o persoană rezistentă și sănătoasă poate simți acum niște stări de disconfort accentuat: printre riscurile săptămânii se numără durerile de cap inexplicabile, puseele fără cauză, de febră sau de tensiune arterială, amețelile, durerile musculare, durerile de oase.

De asemenea, la riscuri  se mai adaugă și probleme cardiace, cum ar fi tahicardia, tusea cardiacă și senzațiile de sufocare. Pentru a atenua aceste stări, este important să îți aprovizionezi corpul cu cât mai mult oxigen: adică să stai cât mai mult timp în aer liber sau să-ți aerisești bine încăperea în care te afli o mare parte din timp; de asemenea, e important să faci exerciții de întindere a mușchilor și să ai grijă de starea vaselor de sânge, mai ales dacă acestea sunt predispuse la depuneri de colesterol: fumatul este foarte, foarte dăunător în această perioadă și ar fi ideal să faci măcar o mică pauză de țigări pentru a lăsa plămânii să se recupereze; în schimb, un pahar de vin fiert cu mirodenii nu strică.;)

 

🔥 Operații. Paradoxal, în ciuda perioadei dificile, operațiile chirurgicale decurg bine, chiar și durerea post-operatorie este mai mică decât de obicei. Și acest lucru este minunat, deoarecear fi destul de dificil să o ameliorăm cu medicamente: acestea pur și simplu refuză să funcționeze, în special cele cu efect analgezic. E ca și cum nu ai fi luat nimic.

 

🔥 Frumusețe. Cu toate acestea în domeniul beauty intervențiile chirurgicale fac excepție – nu este o perioadă bună. Este mai bine să nu abuzezi în general de tratamentul dermato-cosmetic acum, mai ales dacă îți dorești modificări majore de look, altfel ai putea regreta mai târziu decizia, deoarece recuperarea va fi foarte anevoioasă, cu rezultate imprevizibile – chiar și după o procedură aparent standard. Este o perioadă în care Universul ne cere să fim exact ceea ce suntem și să ne onorăm ca și Creații. Zilele planificării optime a tunsorilor, a îngrijirii pielii, unghiilor și corpului fără riscuri și complicații, în acord cu configurațiile planetare, le veți găsi în Calendarul pe Noiembrie al Frumuseții după fazele Lunii, disponibil ( pentru cei cu Abonament) chiar din această seară de luni.

 

🔥 Nunțile noii săptămâni sunt luminoase și de-a dreptul incendiare, sentimental vorbind; oficializarea legăturii va transfera aceeași pasiune a momentului și către viata de cuplu a tinerilor căsătoriți.

Principala cerință este că nunta să fi fost făcută exclusiv din dragoste reciprocă și nu din alte motive. Atunci, focul iubirii reciproce va dura mulți ani.

 

🔥 Copiii născuți în aceste zile sunt ”de casă”, foarte atașați de familie, de cuibul părintesc, de Neam, de Patrie.  Ei vor aduna în sine trăsăturile cele mai bune ale Familiei comune sau/și vor rezolva greșeli și lecții trans-generaționale (totul depinde de moștenirea karmică venită de la ele două Familii).

Cel mai probabil, aceștia nu vor semăna cu nici unul dintre părinți ci , mai degrabă, cu părinții bunicilor sau cu bunicii;  și tocmai cu aceștia vor avea o deosebită legătură sufletească acești copii.

Ei bine, dacă vor avea baftă de bunici blânzi și grijulii ce au timp să se implice în educația lor, atunci acești copii pot deveni adevărați moștenitori ai tezaurului Familiei. Ei vor duce cu onoare mai departe numele, tradițiile, aptitudinile moștenite și își vor face cunoscut neamul.

 

🔥 Copiii născuți în aceeași perioadă, dar cu vârste de până la 12 ani, sunt din nou forțați să  se afle în zona de vulnerabilitate. Acest lucru este dificil din punct de vedere energetic, deoarece copiii, a căror energie psihică încă nu este stabilizată, ar putea deveni anxioși.

Nervozitatea interioară și tensiunea ce caută ieșire îi pot face obraznici sau se pot îmbolnăvi puțin – prinzând din zbor diverse răceli sau viroze.

Cel mai bine  ar fi, în măsura posibilităților, să prelungiți încă o zi-două vacanța, sărind peste școală sau grădiniță: în același timp, să le permiteți un pic mai multe plăceri ca de obicei și să le oferiți mai multă căldură sufletească – totuși e ziua lor de naștere! Această relaxare îi va ajuta să își stingă nervozitatea și să nu somatizeze în vreo problemă de sănătate.

 

🔥 Sărbătoriții adulți ai noii săptămâni vor primi în dar… Recolta unor fapte bune din decursul anului. Acesta este rezultatul propriilor lor eforturi pe recunoașterea căruia, din varii motive, nu s-au mai bazat.

Ceva se va dovedi că dă rezultate, acolo unde au crezut că munca lor a fost o pierdere de timp în zadar, sau ceva va da rezultate mai bune, sau mai rapide decât se așteptau ei.

Poate că au muncit recent la ceva, fără nicio speranță de succes – așa, muncă patriotică, just in case! Și când colo... Astfel de surprize neașteptate le vor aduce uimire și bucurie nativilor săptămânii, deși, dacă se vor gândi mai bine, își vor da seama că succesul era previzibil și meritat pe deplin.

 

🔥 Drumurile sunt foarte inconsecvente. Ele se schimbă, se întortochează, nu  te lasă să ajungi unde vroiai și, în general, pot conduce în direcții în care nici nu te-ai fi gândit să mergi.

Chiar și traseele obișnuite pot fi blocate: fie trebuie să faci un ocol, fie să renunți la drum. Ce să mai vorbim de drumurile noi și necunoscute, care ne pot schimbă în general toate planurile!

 

🌖💥✨Diverse:

🌖– Chiar dacă este o săptămână destul de bănoasă, vă rog, nu scoateți la vedere portofelul în locuri dubioase și nu plătiți cu cardul de pe terminale necunoscute – vor există o mulțime de pierderi și fraude, mici și medii. Cu toate acestea, cel mai adesea pierderile din această săptămână nu sunt asociate atât cu furturi și înșelătorii, cât cu propria noastră neglijență, care ne face fie să pierdem bani la propriu, fie să atragem ”executori karmici”, bronzați intens, care nu vor rata ocazia să ne taxeze naivitatea și lipsa de prezență. Și pe bună dreptate!

🌖– De asemenea, atenție sporită la hârtii, la completat documente: vor fi multe greșeli în întocmirea lor, motiv pentru care multe acte vor trebui refăcute.

🌖– Este timpul pomenirii strămoșilor, dar, deoarece există multe contradicții între rudele în viață, apar situații greu de rezolvat – conflicte între generații, certuri și dispute între rude cu educație diferită și aspirații de viață diferite. Nu va fi loc de compromisuri aici, dar se poate stabili un armistițiu temporar, pot fi puse niște condiții, dincolo de care nimeni nu trece.

🌖– Și ce e interesant: dacă o persoană cu anumite probleme nu găsește sprijin de la rude, ea  va primi ajutorul necesar de la prieteni loiali și de la persoane cu o gândire asemănătoare. De aceea spuneam mai sus despre timpul asocierilor, despre unitate – ea va doar fi între oameni  ce se susțin reciproc și au viziuni comune despre viață.   Și da, iată că putem constata că uneori cei de un sânge cu noi sunt mai departe sufletește decât credeam. Interesantă perioadă, când legăturile de familie sunt mai slabe decât legăturile spiritual-ideologice!

🌖– După cum ne-am obișnuit, este o perioadă în care primim sau (trăiască ”black friday”!) ne facem noi înșine diverse cadouri. 

Cele primite de la alții pot conține simboluri, pentru că așa comunică uneori Universul cu noi: uita-te cu atenție la orice cadou neașteptat, primit  în această săptămână – acesta îți poate da un indiciu, la ce sa te aștepți de la aceasta iarna.

🌖– Aprinde Focul în vatră! În această perioadă cu tot mai puțină lumină solară și tot mai mult întuneric astral, este atât de binevenită lumina! Lumina unei lumânări, a unei candele, a unui șemineu – un Foc real, dar aprins simbolic și în noi, un Foc care să ne încălzească sufletele și să le protejeze de frig – de frigul real sau de cel emoțional.

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Chiar și în aceste vremuri! Ai grijă de tine!

Cu toată dragostea, Alla Masha. ✨