🔥🔥🔥” Fii lampă, fii barcă de salvare sau fii o scară pentru cineva; ieși din casa ta, ca și cum ai fi un păstor; ajută sufletul cuiva să se vindece.” Jalaladin Rumi.

🔥Timp pentru a rezolva sarcini și probleme de orice complexitate, pentru a căuta ajutorul oamenilor influenți, pentru creativitate de orice fel. Aceasta este starea de spirit pe care Universul ne-o oferă pentru săptămâna dintre 14 și 20 noiembrie.

 În același timp, drumurile sunt din ce în ce mai spălate de ploi, este din ce în ce mai greu de condus și de parcurs. Așa și în viața omului, calea devine tot mai lentă, fiind necesare din ce în ce mai multă forță și perseverență pentru a depăși obstacolele și a atinge obiectivele.Dar ce mai contează, când Universul ne susține cu atâta optimism!

Din ce în ce mai importantă devine nu capacitatea proprie de a avansa, ci capacitatea de a te uni în grupuri: acolo unde nu poți face față singur, împreună cu cineva poți scoate și căruța din noroi, poți lupta și cu lupii din pădure. A venit vremea unui comportament modest și inteligent, a mișcării lente, a muncii răbdătoare.

Aceasta este o săptămână ciudată. Este ca și cum în ea nu exiști ca persoană singulară, ci devii tot mai conștient că ești o piesă importantă a unei comunități și a unui egregor, adică a unor entități mentale și energetice de grup, deja formate. O persoană, ca parte a unui astfel de câmp, îi oferă acestuia energie proprie și primește în schimb energia întregului egregor.

🔥 Este mai greu acum pentru cei introvertiți să lucreze. Multe, dacă nu toate, vor depinde de capacitatea de a implica alți oameni în treburile tale, de disponibilitatea și priceperea ta de a stabili conexiuni utile.

Oameni cu idei similare, prieteni, mentori, parteneri, consilieri: doar împreună se poate obține un rezultat maxim. În primul rând, pentru că multe obstacole obiective vor apar brusc în zona afacerilor; și dacă o persoană este singură, atunci este posibil să nu aibă suficientă putere și cunoștințe pentru a rezolva toate problemele. Nu este ea de vină, este doar faptul că energia unui singur om nu este  suficientă pentru toate câte sunt de făcut.

În al doilea rând, imposibilitatea de a face față singuri are legătură și cu nivelul de energie personală: la capitolul sănătate și energie vitală săptămâna aceasta este și mai slabă decât cea trecută : de aceea,  va trebui să avem pe cineva „la îndemână” care să continue treaba începută, în caz că pur și simplu, ”ne lasă bateriile”.

Și în al treilea rând, aceasta este o săptămână ideală pentru a face conexiuni interumane și alianțe; acestea sunt făcute să dureze o lungă perioadă de timp: cei care au început acum sau care continuă niște activități în comun cu cineva, cei care acționează în numele unei idei comune, vor avea susținere divină pentru a putea deveni o echipă foarte puternică pentru următorii câțiva ani sau chiar și mai mult, dacă vor dori asta.

Bine bine, vor întreba unii – și ce ar trebui să facă într-o astfel de situație introvertiții, care nu știu să creeze sau să consolideze legături cu ceilalți?  Răspunsul este – să se perfecționeze, să devină și mai buni profesioniști  și atunci toată lumea va veni la ei.

🔥Finanțe. La fel ca și până acum, putem atrage fără probleme fluxuri de bani, mai ales dacă i-am gestionat corect în perioadele precedente. De fapt, trebuiau bifate trei reguli:

💰achitarea restanțelor / îndeplinirea promisiunilor date,

💰să cheltui doar pe lucruri ce au legătură cu casa, menajul sau afacerea și să economisești în rest,

💰să nu gestionezi/ păstrezi finanțele altora.

Respectarea acestor reguli contribuie la menținerea fluxului financiar deschis. Iar în acest caz, noua săptămână poate aduce banii ca pe un dar al Destinului. Uneori este vorba despre un al doilea loc de muncă, alteori despre o nouă și mai avantajoasă ofertă de muncă decât cea actuală, sau despre un nou proiect la jobul actual, pentru care se plătește mai mult decât primești pentru activitatea standard.  În unele cazuri poate fi vorba doar despre recunoștința clientului foarte mulțumit, care dorește să te răsplătească mai generos. Și, nu în ultimul rând, mai poate fi vorba despre cadouri, de unde nu te așteptai: bani sau bunuri de valoare.

       Este încă foarte important să continui alocarea unor sume pentru achitarea datoriilor, dacă acestea mai există. Perioada optimă de rambursare a datoriilor va dura până la Luna Nouă din 24 noiembrie, după care această cerință a Universului va slăbi.

      Dintre cheltuielile ce vor aduce rezultate – tot ceea ce este necesar pentru muncă sau pentru afaceri – în general, pentru a obține succes, este o prioritate. Poate fi vorba atât despre materii prime pentru producție, completarea stocurilor de marfă, cât și, de exemplu, despre un costum nou pentru interviuri.

🔥 Studii. Cum ziceam și mai sus, creșterea performanțelor profesionale este în continuare o prioritate. Cărți, informații, cursuri, comunicare cu oameni educați – tot ceea ce poate să-ți  servească la îmbunătățirea abilităților tale profesionale. Dacă cunoștințele dobândite nu contribuie la dezvoltarea ta ca și specialist, atunci nu pierde timpul cu ele. Filosofia greacă antică poate fi foarte captivantă, dar dacă nu ești istoric, nu te va ajuta la nimic să o studiezi acum –  doar te va distrage de la ceea ce ai de făcut pentru Misiunea personală a acestei întrupări.

Dacă încă nu ești sigur că ai descoperit-o sau nu știi cum să acționezi în mod optim pentru a te sincroniza cu Scopul tău personal în această întrupare, scrie-mi, te pot ajuta.

🔥 Relații. Deja cred că ai înțeles principalul mesaj al săptămânii: comunicarea cu alți oameni, cu aceleași priorități și interese este esențială. Păstrează relațiile bune cu toată lumea – nu știi cu cine va trebui să interacționezi în următoarea perioadă. Legăturile de afaceri și cele de prietenie sunt prioritatea numărul unu: poți colabora cu succes cu cei dintâi, și te poți relaxa excelent cu cei din urmă – lucru care te va ajuta să obții un impuls și o starea creativă pentru viitor.

Cu toate acestea,  este la fel de adevărat că nu are rost să fii prea sincer acum cu alte persoane, cu excepția celor mai apropiați. Dacă este parteneriat și nu o prietenie veche, încrederea trebuie să fie în limitele bunului simț.

⚡️💕În relațiile amoroase existente există manifestări spontane în timpul acestei săptămâni: pot apărea izbucniri sporadice  de pasiune, precum și scandaluri la fel de bruște; dar spre sfârșitul săptămânii, cel mai probabil, totul va reveni la starea de dinainte

🔥 💕Dar!…iată că există energie pentru apariția unor relații noi. Deși, la început acestea nici măcar nu vor părea a avea vreun potențial de a se transforma în dragoste: poate fi la început o nouă prietenie, sprijin unul pentru celălalt sau apropiere pe niște interese comune. Dar tocmai de la un început atât de banal, se vor dezvolta cele mai puternice sentimente.Și, pentru că Venus începe să facă aspecte tot mai armonioase , intrând de miercuri și în semnul Săgetătorului, atenție sporită la întâlniri în timpul unor excursii, în săli de clasă, în mijloace de transport; acesta mai este un moment bun pentru a cunoaște persoane din alte țări, pe internet.

⚡️Totuși, o atenționare pentru cei care vă știți excesiv de visători și romantici: vă veți îndrăgosti foarte repede, existând riscul să confundați iluziile cu realitatea și, de fapt, asta e problema –  să acționați la fel de fulgerător și impulsiv.

Așa ne testează răbdarea aspectul tensionat dintre Neptun și Marte. Mențineți picioarele pe pământ, iar ochiul critic și totul va fi bine.

🔥 Conflictele se opresc, practic, din evoluție; ca și cum părțile ar fi luat o pauză pentru odihnă sau regrupare. Sunt posibile unele negocieri, discuții, luare de decizii la nivel teoretic ( intră și Mercur în Săgetător), dar încă puține acțiuni active.

🔥 Sănătate. Slăbiciune accentuată din punct de vedere fizic. Pare că avem cu toții nevoie de tot mai multă odihnă, ca și cum greutatea întregului an se face acum resimțită pe umerii noștri. Este literalmente greu de mers, articulațiile nu funcționează cum trebuie, picioarele abia se mișcă spre seară, de parcă am purta nu pantofi, ci niște cizme din fontă.

Noroc că sănătatea mintală ne este la cote optime. Mai rar o conștiință atât de clară și o minte care funcționează atât de bine ca în perioada aceasta. Poate de aceea ne este acum atât de ușor să ne consolidăm legăturile interumane – oamenii se aud și se înțeleg bine reciproc.

🔥 Intervențiile chirurgicale merg moderat spre bine, deși foarte multe depind de starea generală a organismului: de cât de epuizat și cât de capabil de recuperare este.

Medicația la fel ca săptămâna anterioară nu are efectul scontat sau, mai bine zis, nu are efect deloc. Organismul nu reacționează așa cum trebuie la medicamente. Ce este de făcut?

Somnul bun, o stare emoțională pozitivă și ceaiurile din plante sunt cele mai bune medicamente într-o astfel de situație.

🔥 Cosmetologia își păstrează și ea tendințele săptămânii precedente: niciun rezultat. Aproape fără rost. Tunsorile sunt favorabile începând de miercuri. Puteți citi mai multe despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei, dar și despre alte proceduri de întreținere corporală în Calendarul fazelor Lunii pe noiembrie 2022. Abonați-vă și primiți parola de acces.

🔥 Nunțile aduc surprize, cel mai adesea, bune ( aici e în funcție de harta personală): de parcă momentul tranziției de la celibat la căsătorie dezvăluie o latură neașteptată a personalității unuia dintre tinerii însurăței. Sau, în varianta clar pozitivă, tinerii pot primi un cadou neașteptat, de care sunt foarte bucuroși. Este un efect de scurtă durată, dar plăcut.

🔥 Copii născuți în această perioadă. Dacă cu o săptămână mai devreme, nou-născuții erau , prin însăși personalitatea lor, un fel de stabilizator al unei perioade instabile, acum în această perioadă de timp, relativ calmă și plictisitoare, intră niște mici uragane! :D.

Acești copii nu vor fi înclinați deloc să devină parte a sistemului, atunci când vor crește. Ei vor fi mereu împotriva acestuia, mereu schimbând ceva în sistem și chiar încercând să-l demoleze. Niciodată dispuși să se supună. Foarte greu de strunit și educat.  Probabil că singurul lucru care trebuie și pot fi învățați este respectul pentru universul și realitatea celorlalți. Nu întotdeauna trebuie să distrugi un sistem, dacă acesta nu-ți place. Poate că altcuiva îi place de el. Poate soluția cea mai bună este să creezi ceva, ieșind tu în afara sistemului.

🔥 Copiii născuți în acest interval, dar până în vârsta de aproximativ 12 ani, se stabilizează și devin o parte demnă a micro-sistemului din care fac arte – familia, școala, etc.  Ei interacționează bine în grupurile  prietenoase, pe care le cunosc de mult.. Le place să învețe de la adulți și să facă parte din lumea adulților – părinți, bunici, profesori, antrenori, mentori. Este timpul ideal să începem să îi învățăm lucruri noi și să le educăm noi abilități – vor fi foarte receptivi.

🔥 Sărbătoriții adulți ai noii săptămâni vor trebui să-i mulțumească Universului pentru …o nouă responsabilitate, căzută neașteptat pe capul lor, sub formă de cadou. 😀 Poate că nici nu prea își doreau asemenea cadou –  asta e, le va fi greu să se eschiveze. Mai mult de atât, în îndeplinirea acestei noi responsabilități, ei vor fi nevoiți să se bazeze numai pe propriile forțe, fără ajutor extern! Un fel de mini-povară karmică , căreia vor, nu vor – vor trebui să-i facă față.

🔥 Drumurile, în ciuda vremii pe alocuri nefavorabile, sunt destul de simplu de parcurs. Trebuie doar să-ți știi exact obiectivele, unde și de ce mergi și să pleci de acasă cât mai devreme. Este de dorit ca drumurile să înceapă la ore cât mai matinale și să se termine încă  la lumina zilei.

🔥 Diverse:

– Săptămâna va avea momente spontane care îți vor răsturna ideile și viziunea despre lume. Mulți vor fi forțați de evenimente, fenomene sociale sau sub influența anumitor oameni din jur să își schimbe radical viziunea despre lume. Definitiv.

După o lungă perioadă de haos și distrugere, în sfârșit, începe timid, să se manifeste perioada creației. Deși, s-ar putea să nu o înțelegem și să o simțim imediat că a început. Mai ales că vălul iluziei în anumite sectoare ale Matrix-ului  este încă foarte gros. Iar Universul, ca întotdeauna, are propria sa viziune asupra lucrurilor.

Cu toate acestea, va deveni în curând evident faptul că începem, cu pași mici, să ieșim din turbulențele tranziției și din întuneric.

Zic să scoateți din sertare caietele vechi cu idei și proiecte. 🙂 Și să începem să ne îndreptăm către obiectivele demult visate.

-Acordați atenție sporită persoanelor cu care vă întâlniți sau comunicați îndeaproape în această săptămână, mai ales dacă vă sunteți cumva de folos unul altuia cu ceva. Este posibil ca acești oameni să rămână în viața voastră pentru mult timp, deși nu întotdeauna așa cum părea inițial.

– La sfârșitul săptămânii, mulți vor primi un premiu ”de bună purtare” sau va veni un rezultat favorabil, mult așteptat. Ca un răspuns de Sus. Sper că te vei număra printre ”premianți” 😀

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Chiar si în aceste vremuri! Ai grijă de tine!

Cu drag, Masha.

Artist: Nicolas Roerich. ”Steaua Eroului”