🔥 ”Noiembrie este goliciune… Senzație de lejeritate și jenă, din cauza hainelor aruncate de Natură și a nesiguranței ei fragile… Sunt eliminate culorile vii dar obosite… Timpul grafic… Timpul mono… Timpul solo… Și o dorință sporită de căldură…” Iya Lathan.

🔥 Odată cu Luna Nouă din 24 noiembrie, energia Coridorului Eclipselor se încheie, în sfârșit: transformările, ce parcă ne-au ”intrat prin efracție” în spațiul personal, s-au încheiat.

Și e mai puțin de o lună până la Solstițiu: Natura începe să se pregătească pentru renașterea Soarelui, dar până la momentul Nașterii propriu-zise este încă departe. O perioadă de pasivitate și răbdare, când trebuie să-ți lași deoparte toate intențiile sau planurile serioase și mărețe și să înaintezi cu pași mici și precauți. Drumul este fie acoperit cu prima zăpadă, fie spălat de ploile ciobănești de noiembrie, iar deasupra lui e ceață. După fiecare pas făcut – gândește-te, unde vei pune piciorul mai departe, sau, și mai bine, observă situația din lateral, fără să te miști.

🔥 Profesional. În afaceri și la job, cum ziceam mai sus, va trebui să amâni planurile de anvergură și să te concentrezi pe sarcini de rutină, de moment.

Încercările de a face ceva serios în acest moment neprielnic, duc la greșeli care par să te arunce înapoi, la nivelul anterior al jocului: nu numai că va trebui să corectezi niște deficiențe ce vor apare, ci de multe ori chiar să o iei de la capăt cu acele planuri.

În plus, va deveni clar că nu totul merge atât de bine pe cât credeai, în ce privește dorințele și planurile tale de schimbare globale: dacă chiar vrei să le aduci la viață într-o zi, va trebui să acorzi o atenție deosebită revizuirii lor, acum. Acum, când neajunsurile inițiale devin vizibile chiar dacă nici n-ai apucat încă să demarezi vreo acțiune concretă: pentru că ai acumulat suficiente cunoștințe și experiență, ca să poți corecta acele neajunsuri și întocmi o hartă corectă a viitorului. Și, de îndată ce vor apare oportunitățile de dezvoltare, poți merge liniștit pe calea cea bună.

🔥 Bani. Fluxul prelungit de energie monetară a secat. Acum trebuie să te bazezi doar pe propriile tale forțe, iar ele sunt destul de modeste. O perioadă nefavorabilă pentru căutarea unui nou loc de muncă sau pentru solicitarea unui nou post și creșterea salariului.

Nu ar trebui să oferi în această perioadă produse sau servicii noi, care abia s-au format și nu au fost încă testate – nu vor aduce profit nici ție, ca om de afaceri și nici folos sau bucurie clienților.

În schimb, este destul de recomandat să faci reclamă la ceea ce s-a creat cu mult timp în urmă și pentru care a existat deja cerere: aici, profitul va fi conform așteptărilor.

E greu cu cheltuielile. Dacă ai posibilitatea să pui deoparte niște bani, atunci este mai bine să-i pui și să nu cheltuiești în exces. Doar strictul necesar!

Problema datoriilor va apărea brusc: uneori ți se poate cere să rambursezi o datorie mai devreme decât te așteptai și nu va fi posibil să se convină asupra indulgenței (de exemplu, creditorul însuși se află într-o situație dificilă).

Nu este de dorit să te împrumuți, dar… poți împrumuta – dacă vrei sincer să ajuți pe cineva și ești pregătit moral chiar să pierzi acești bani (cel mai probabil aceștia nu îți vor mai fi returnați, sau nu vor fi returnați prea curând, sau vor fi returnați sub forma unor servicii la schimb). Oricum, o ”bilă albă” Sus, la capitolul ”finanțe” îți este asigurată! 🙂

🔥 Procesul de învățare este haotic și dezordonat. Noile cunoștințe și informații vin la întâmplare, omul nu le caută întotdeauna și este adesea surprins de aspectul sub care vin: într-un mod ciudatl acestea, precum într-un puzzle, ocupă exact nișa lipsă.

Și, din păcate, se poate întâmpla că vei căuta în mod conștient anumite informații și nu le vei putea găsi. Rămâne doar să predai controlul providenței și să lași Universul să răspundă la acele întrebări, pe care le consideră necesare pentru tine.

🔥 Nu există energie în relații și nici intuiție. Oamenii se percep cu greutate unul pe celălalt, încearcă să ”înghețe imaginea” , pentru a nu acționa prea mult și se prefac că nu se întâmplă nimic.

Adunările mari, petrecerile, evenimentele, chiar și cele mai decente, sunt nefavorabile în această perioadă. Rotirea într-un cerc larg social poate afecta reputația unuia dintre parteneri și chiar comunicarea viitoare într-o relație: cu un cuvânt greșit, cu opinia greșită aleasă, cu o acțiune spontană.

 Cel mai bine este să fii prieten cu toți și cu nimeni în special, evitând orice aglomerație, dar păstrând o comunicare prietenoasă cu toată lumea.

Relațiile de familie, în schimb, joacă un rol important: aici pot fi rezolvate principalele probleme, ce iscau controverse, pot fi aflate niște informații/întâmplări ciudate (inclusiv privitor la destinul Neamului tău).

Dacă deja îți este, probabil, clar că în relațiile de muncă și de prietenie este mai bine să aderi la o politică de neutralitate, în ce privește contactele și relațiile personale este cel mi bine să spui adevărul. Diplomatic, fără acuzații, dar… Adevărul, oricât de amar ar fi acesta. Această deschidere delicată a subiectelor sensibile vă permite să desfaci niște vechi ”noduri” care apasă relația, împiedicându-vă pe amândoi să vă câștigați libertatea sau să dezvoltați o conexiune la un alt nivel, în continuare.

🔥 Relații noi. Ei bine, ce fel de relație nouă de viitor poate veni într-o astfel de perioadă?… Niciuna. Oamenii noi par să apară, doar ca să ne arate defectele proprii, ceva care trebuie schimbat în noi înșine sau în activitățile noastre. Și apoi dispar, lăsându-ne, de cele mai multe ori, cu un gust neplăcut.

🔥 Conflictele. O senzație, ca și când părțile beligerante (toate trei!) ar fi obosite. Niciunul dintre adversari nu are putere de a continua în același ritm și manieră conflictul și caută noi modalități de a rezolva situația. Ca și cum toată lumea este deja pregătită să obțină ceea ce are în acest moment, dar rezultatul depinde de faptul, dacă vor găsi soluții noi de rezolvare. Nu, nu se termină încă.

🔥 Starea de sănătate este haotică și cu modificări bruște. Din păcate, aceste sincope nu sunt un semn bun.  Slăbiciuni individuale apar în tot corpul, total imprevizibil, luându-ne prin surprindere.

Bolile cronice pot reveni deosebit de puternic, dar pot apărea și niște afecțiuni acute, care păreau să fi fost deja demult tratate și uitate. Rănile vechi dor, fracturile vindecate așijderea, pot apare dureri sau mâncărimi ale unor cicatrici vindecate.

Pot apărea de asemenea, probleme ale articulațiilor și pielii: erupții cutanate, alergii de origine neclară, iritații, inflamații, dureri.Toate acestea sunt aproape imposibil de tratat – dar nu trebuie să te îngrijorezi,pentru că în curând vor trece de la sine.

Se întâmplă, pentru că psihosomatica funcționează acum mult mai puternic decât de obicei: în anumite situații, oamenii ajung la spital chiar și pentru că, la nivel de subconștient, pur și simplu s-au săturat să se învârtească la nesfârșit în centrifuga stresului zilnic.

🔥 Intervențiile chirurgicale sunt în continuare favorabile: procedurile post-operatorii decurg bine, durata vindecării este conform estimărilor, iar senzațiile dureroase sunt estompate. În sfârșit, medicamentele încep să funcționeze din nou normal: medicina, parcă mai mult ca de obicei, are efecte de vindecare în această perioadă dificilă.

🔥 Și procedurile cosmetice și-au îmbunătățit eficacitatea. O perioadă minunată să ai mai multă grijă de tine, de aspectul tău, uitând pentru o vreme de greutățile acestei lumi. Tunsorile sunt favorabile aproape toată săptămâna. Poți citi mai multe despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei în Calendarul lunii noiembrie:

🔥 Nunțile acestei săptămâni sunt favorabile, numai dacă oamenii au abordat cu responsabilitate alegerile pe care trebuiau să le facă. De orice fel: de la alegerea responsabilă a partenerului de viață până la alegerea meniului de la restaurant. Altfel, vor ieși la iveală toate momentele prost gândite sau planificate; în schimb, cei care s-au pregătit bine vor fi răsplătiți cu o nuntă frumoasă și o viață stabilă de familie.

🔥 Copiii născuți în această săptămână sunt calmi. Ei sunt, de asemenea, foarte muncitori, iar realizările pe care le au, depind complet de ei. Au, de-a lungul vieții, un flux de șansă foarte echilibrat: fără eșecuri mari, dar și cu ascensiuni moderate.

Ceea ce obțin în viață depinde numai de ei: de cum vor studia, de cum vor lucra, de cum se vor comporta. Karma lor se realizează rapid și clar: ceea ce meriți este ceea ce primești. De regulă, nu se amestecă cu karma neamului. Este necesar să fie învățați să se apropie conștient de ei înșiși, de gândurile, de acțiunile lor, atunci vor realiza multe în această întrupare.

🔥 Copiii născuți mai devreme (până la aproximativ 12 ani) sunt plini de foc și inspirație. Nu de alta, dar cineva trebuie să vină cu niște lumină, în această perioadă întunecată și plictisitoare. Vor avea ei  grijă de asta. Cu toate acestea, pentru adulți nu va fi greu de suportat elanul micilor Scorpioni: dimpotrivă, doar bucurie și distracție, în mijlocul unei lumi gri.

🔥 Sărbătoriții adulți ai noii săptămâni vor primi..ceva bun. Poate reciprocitate în iubire, poate cadouri, poate asociere și parteneriat reușit. Probabil că sunt printre puținii oameni (cu excepția copiilor) care pot fi sincer plini de bucurie. Însă, e adevărat că există o condiție: va trebui să ”plătiți ” într-un fel pentru astfel de cadouri. Exclusiv prin reciprocitate – ajutor reciproc, o  influență binefăcătoare în soarta cuiva. Sau măcar un sincer mulțumesc pentru cadou!

🔥 Drumurile devin și ele imprevizibile, iar pentru drumuri acest lucru nu este adesea ceva bun. Orele de plecare și de sosire nerespectate, rute închise, ocoliri, evenimente haotice și spontane pe parcurs și pur și simplu, vreme rea. Atenție mare, pregătește-te maxim pentru orice drum!

🔥 Diverse:

– Deși procedurile cosmeticesunt, în general, reușite, există un mic ”dar”: evită să-ți vopsești părul săptămâna aceasta – dacă obișnuiești să folosești ceva mai puternic decât frunzele de henna. Părul se va deteriora în mod garantat, chiar și în urma aplicării vopselelor verificate, pe care le-ai mai folosit până acum. Și ca într-adins, părul grizonat se va vedea acum mai puternic decât de obicei. Dar, asta e, rezistă, totuși, până săptămâna viitoare!

– Dacă îți vin niște informații oficiale din surse neoficiale, atunci, cel mai probabil, acestea vor conține distorsiuni – accidentale sau intenționate. Verifică de două ori, înainte să le folosești sau să le dai mai departe.

– Dacă există în tine dorința de a depune mult efort, pentru a obține ceva…orice, gândește-te bine – mai întreabă-te odată, de ce ai nevoie de acel ceva, verifică, cât de sigur ești că motivele tale îți sunt benefice. Acțiunea dintr-un impuls necugetat te-ar putea duce la consecințe foarte neplăcute.

– În tăcere și în semi-întuneric, ceva se schimbă, în mod invizibil. Unii văd, alții simt această schimbare, dar nimeni nu o poate influența. Doar urmărește atent ce se întâmplă în jurul tău, memorează caracteristicile noului spațiu, astfel încât să știi, de ce să te ferești și în ce direcție să mergi în perioada următoare.

🔥 Găsește motive de bucurie în fiecare zi; chiar și în aceste vremuri! Ai grijă de tine!

🔥Cu toată dragostea, Masha.

Artist: Lee JeongSeok ( Coreea)