🔥” Sensul Anului Nou nu este acela de a obține de la viață încă un an, ci de a mai beneficia de încă o reînnoire sufletească. ”Gilbert Keith Chesterton

🔥

Acest an dificil se apropie de sfârșit și ultima lui săptămână nu va fi nici ea ușoară. Mai sunt câteva nopți de magice de materializare înainte, tradiționalul Revelion și Noaptea Sorții, care anul acesta  va fi mai târziu decât de obicei – între 1 și 2 ianuarie.

Săptămâna pare să scoată la lumină multe amintiri, multe temeri și capcane. O persoană se va întoarce într-un moment mental de criză, pentru a-l retrăi:  moment când a simțit că nu are teren solid sub picioarele sale și speranța unei dezvoltări pozitive a planurilor sale dispăruse.

Acesta nu este atât un fundal pentru evenimente, cât unul pentru emoționi: ca și cum omul ar fi încasat din nou lovitura din acea amintire dureroasă, el își pierde încrederea în sine, în resursele și capacitățile sale și simte că nu poate face pasul următor.

Și acesta este testul: atunci când îți este deosebit de greu și speranța este aproape stinsă, trebuie să închizi ochii și să faci un pas, pe propriul tău risc. Cu cât îngheți mai mult în imobilitate, cu atât îți este mai greu să mergi mai departe. Trebuie să aduni putere, să corectezi greșelile comise, dacă este posibil, să-ți reconsideri oricare dintre convingerile tale sau, dimpotrivă, să-ți confirmi credința în ele, să îndepărtezi din spatele tău povara emoțională care creează imobilitate și să faci saltul la etapa următoare cu o mișcare bruscă.

În mod cert, nu este o săptămână prea festivă, cu excepția serii de Ajun.

🔥

Profesional. În ceea ce privește afacerile sau  jobul, corectarea deficiențelor din trecut va deveni o parte obligatorie a săptămânii, una fără de care, pur și simplu, nu pot fi începute noi sarcini: niște erori vor fi detectate, cum se zice,, chiar în „fundația” activității. Va trebui să ”dai filmul înapoi” până în momentul în care a fost făcută greșeala, să încerci să înțelegi de ce s-a întâmplat, să o corectezi și  să reiei procesul din nou, din acel moment. Experiența și cunoștințele acumulate în acest timp te vor ajuta, așa că există șansa să îmbunătățești  considerabil situația; și din nou, totul trebuie făcut cu maximă atenție!

În ceea ce privește munca este și ea foarte plictisitoare și acesta este , în mod clar, un alt test.

Chițibușăreala și scormonirea metodică, plictisitoare prin munca trecută după greșeli  și încurcături este obositoare; să ai de a face cu rutina zilnică, folosind metode obișnuite  poate fi dificil, mai ales  la intrarea într-un nou an, când toată ființa ta cere schmbări!

Unde mai pui că există o mulțime de proiecte interesante în jur de care ti-ar plăcea să te apuci, dar aceasta este o altă capcană – pentru că niciunul dintre ele nu va avea succes , până când toate proiectele anterioare nu vor fi închise.  Nu merită riscul: termină întâi un lucru început, apoi altul; înaintează  încet și cu mare atenție.

🔥

Bani. Sectorul financiar, săptămâna aceasta se poate dovedi a fi mai reușit decât ​​alte domenii ale vieții. Oamenii primesc bani drept cadou: poate fi un bonus, sau un bacșiș generos, poate fi plata pentru o comandă mai veche care a fost deja finalizată și pentru care nu trebuie să cheltuiești energie; poate fi  vânzarea unui produs vechi care nu se vindea de multă vreme – dar, iată,se  găsește dintr-o dată un cumpărător. Și alteori acestea pot fi niște cadouri cu adevărat scumpe la care o persoană nu se așteaptă.

În ceea ce privește cheltuielile, nu există nimic interesant: perioada este fără riscuri semnificative, fără zone deosebit de importante.

🔥

Studii. La fel ca și ultimele săptămâni, noua perioadă nu aduce oportunități în ce privește studiul și educația. Noile cunoștințe, dacă o persoană încearcă să le absoarbă, doar îi vor distrage acesteia atenția de la treburile curente; și ne amintim că sarcinile de zi cu zi ar trebui să fie acum pe primul loc.

Asimilarea noilor informații acum fac o persoană vulnerabilă: atenția ei este împrăștiată și are prea multe opțiuni pentru a rezolva aceeași problemă. Drept urmare, stă ca măgarul celebru dintre căpița de fân și cea de paie, pierzând timp și efort pentru a se decide.

E o vreme când este mai important să fii curajos și perseverent decât  filozof. 😉

🔥

Relații. Într-o anume relație, vine o anume decizie. Poate fi înfricoșător să o vezi cum apare; și poate că o să-ți vină să închizi ochii, amânând decizia pentru mai târziu. Dar… a sosit momentul să faci pasul, chiar dacă ți se pare că îl faci în gol.

Uii oameni își leagă definitiv destinele unii de ceilalți, alții trebuie să iasă și să închidă ușa în urma lor. Unele relații,cele  fără o deosebită apropiere între parteneri, riscă să se stingă, aceștia spunând adio oportunității unei fericiri comune, iar altele au epuizat și depersonalizat atât de mult oamenii încât, continuând, aceștia nu ar face decât să aducă mai multă suferință reciprocă, continuând să stoarcă  puterile fiecăruia dintre participanții la astfel de relații.

În unele chestiuni personale trebuie să fii perseverent pentru a-ți atinge scopul: uneori oamenii aleg atât de încăpățânat să nu se audă unul pe celălalt, încât trebuie să ridice tonul pentru a se face auziți reciproc. Dar, este important ca ardoarea dialogului și sonorul crescut să se manifeste doar când vine vorba de protecția intereselor personale, sau de susținerea propriilor drepturi și frontiere, fără a subordona voința celuilalt/celorlalți. În caz contrar, dacă discursul și  obiectivele tale sunt incorecte, atunci ele nu vor fi atinse.

Va trebui să se acorde atenție prieteniilor, care capătă  în această perioadă noi semnificații. Dar, este vorba despre mai puține emoții și mai multă logică: prietenia crește și se dezvoltă, având la bază un beneficiu comun – împreună este mai ușor să te aperi de un eventual pericol și este mai ușor să-ți  rezolvi problemele. Legăturile de afaceri se dezvoltă și ele foarte bine pe același teren emoțional.

Și, desigur, acesta este vremea legăturilor de familie puternice: când vocea sângelui este mai puternică decât iubirea. Părinții și copiii, frații și surorile comunică, se sprijină reciproc, își amintesc împreună de tradiții și timpul petrecut împreună.

🔥

Relații amoroase. Din păcate, cele 12 nopți magice ale sfârșitului de an nu vor funcționa de data aceasta pentru cei în căutarea unei noi iubiri. Oamenii sunt prea ocupați cu rezolvarea problemelor existente, mai ales că acestea vor fi multe și deloc ușoare

Pe un astfel de fundal, chiar și să-ți amintești un chip nou apărut în anturajul tău, va fi dificil –ca să nu mai vorbim de construirea unei relații cu cineva nou.

🔥

Conflictele pot escalada în acest moment, dar mai mult în vorbe, decât în ​​fapte. Fiecare parte  zdrăngăne din paloșe și sulițe și continuă acțiunile obișnuite; pași noi nu se fac

Motiv pentru care, rezultatele săptămânii în acest domeniu, cel mai probabil, nu vor surprinde pe nimeni.

🔥

Sănătate. Există multă energie de foc în sfera sănătății și aici, lucru care, mai degrabă, ar trebui să cheme la prudență, și nu la bucurie. Pe de o parte, mulți oameni vor simți cu adevărat un val uriaș de forță, vitalitate și sănătate.  Pe de altă parte, astfel de impulsuri acute duc adesea la o atitudine grăbită și neglijentă față de propriul corp.

Din riscurile săptămânii:

– inflamații de diverse tipuri, mai ales  dacă există boli cronice in care se poate manifesta inflamația.

– arsuri, mai ales de la foc.  Atenție mare la lumânările aprinse!

– leziuni minore, dar neplăcute:julituri, tăieturi, zgârieturi, vânătăi.

În ciuda sărbătorilor , ar fi bine să reduci cantitatea de alimente consumate și, cel mai important, să fii cu ochii pe calitate:

De asemenea,tot ce e picant, gras, sărat, mai ales în combinație cu alcool, agravează în mod sigur problemele sistemului urinar. Acesta este unul dintre principalii candidați la manifestarea proceselor inflamatorii.

🔥

Decurg cam prost intervențiile chirurgicale  pe final de an. Medicii au și o perioadă de oboseală accentuată.  Durerea post-operatorie este crescută, vindecarea durează mai mult decât de obicei.

Dacă intervenția nu este una urgenta, atunci ar fi bine sa o amâni pentru o altă perioadă (ne putem  auzi într-o consultație, dacă ai nevoie de ajutor în alegerea unei perioade optime pentru operație) Medicamentele funcționează conform așteptărilor, nu există riscuri speciale.

🔥

Procedurile cosmetice sunt  favorabile, dacă nu sunt asociate cu proceduri chirurgicale. Rezultatul va fi pe placul clientului.

Despre manichiură-pedichiură, tuns, vopsit, etc poți citi mai multe în Calendarul lunii decembrie: https://blogul-mashei.ro/2022/12/01/decembrie-2022-ingrijirea-parului-unghiilor-corpului-si-a-tenului-dupa-fazele-lunii/

În curând voi publica și un calendar pentru ianuarie- abonează-te pentru  a primi parola lunii.

🔥

Ca și o săptămână mai devreme, nunțile vor fi un test serios pentru a verifica sentimente și decizii.

Apropiindu-se de altar, oamenii ar putea realiza brusc,  că nu s-au gândit încă bine la toate implicațiile, că nu au înțeles totul despre  ei înșiși sau despre rolul pe care și-l, asumă în cuplul  nou-format.

Aceste îndoieli, dacă niciunul dintre însurăței nu dă bir cu fugiții de sub pirostrii, se vor întinde tot mai mult în viața de familie, devenind un fel de „schelet” care va „cădea în mod regulat din dulapul matrimonial”, forțându-i să revină la subiect iarăși și iarăși, împovărând cu resentimente relația soților. .

🔥

Copiii născuți în acest moment sunt un fel Thor God of Thunder cu fulgere în mâini. Chiar și fetele. 😀

Un copil care, conform Destinului său, va lupta pentru ceea ce el consideră că este adevăr. Adesea ei vor demola nu numai răul ce le iese în cale, ci și  binele, nimerit din întâmplare în drumul lor, pentru că nu știu să-și calculeze corect forțele. puterile. Dacă a venit în familia ta un astfel de bebeluș, , este important să acorzi atenție dezvoltării inteligenței și gândirii critice, astfel încât lumea lor interioară să nu fie  colorată doar în negru și alb.

🔥

Copiii născuți mai devreme (până la vârsta de aproximativ 12 ani) se pot simți rău și se pot comporta capricios, dar acestea nu sunt simple capricii, ci un sentiment de neliniște preluat din mentalul colectiv. Nu își pot exprima emoțiile și nu știu să se protejeze energetic. Adulții apropiați nu ar trebui sa le fie în acest moment educatori, ci protector

🔥

Sărbătoriții noii săptămâni vor primi în dar de ziua lor…. un obstacol, ​​care va trebui depășit. Nu este cel mai plăcut cadou, desigur, dar este unul foarte util. După ce vor depăși această piedică, nativilor li se va deschide o arie largă de oportunități care îi vor conduce la rezultate remarcabile. Mai mult, după depășirea obstacolului primit drept cadou, aproape că nu va mai fi nevoie ca nativil să lupțe pentru obiectivul propus: drumul i se va deschide singur –și  totul se va rezolva rapid..

🔥

Drumurile sunt dificile. Fie sunt îngreunate de vânturi puternice, furtuni sau viscole, fie de furtuni de natură energetică.  Va fi nevoie de multă răbdare și putere pentru a parcurge aceste drumuri: ceva va interfera chiar și cu călătoria în sine și nu va fi foarte ușor.

Ideal, poate că nu este cel mai bun moment pentru a părăsi domiciliul. Dar, dacă ai planificat demult călătoria și e musai să mergi la drum- atunci barem fii atent, prevăzător și nu-ți asuma riscuri inutile.

🔥 Diverse:

– Dacă săptămâna trecută nu se merita să ne ocupăm de documente, acum chiar este momentul perfect să îți rezolvi orice problem legate de acte. S-ar putea să nu existe posibilitatea să-ți rezolvi toate problemele juridice într-o singură săptămână, dar poți pregăti soluții pentru saptămâna ce vine sau îți poți pune pur și simplu, actele și hârtiile în ordine

– O să repet avertismentul despre pericolele alcoolului. Da, suntem în perioada sărbătorilor… și totuși! Anul acesta sărbătorile sunt dificile, alcoolul poate afecta negativ nu numai sănătatea fizică, ci și morală.

– Când faci ceva, fii atent mai ales la lucrurile mărunte. Într-un mod destul de ciudat, nu ideea globală este importantă acum, ci detaliile din care este compusă; în care, după cum știți, zac multe spirite insidioase.

– Cu toate greutățile, săptămâna este constructive, prin faptul că ne va da șansa de a trece cu succes de teste, oportunității de creștere și dezvoltare. Doar nu renunța la cee ace și-ai propus, amintește-ți permanent de obiectivele tale principale. Dorințele false vor dispărea, iar cele adevărate vor câștiga putere și vor fi împlinite.

Lasă-ți dorințele adevărate să strălucească și  să lumineze calea pentru  toată lumea din jurul tău, precum un far în întunericul iernii.

🔥 Bucură-te în fiecare zi! Chiar și în aceste vremuri!

Ai mare grijă de tine!

Masha 🔥🔥🔥

Ilustrație: Thomas Kinkade. ”Lumina farului”.