🔥🔥🔥 Ziua ne răspunde la niște întrebări legate de propria persoană, cum ar fi: ce fel de om sunt eu și cum mă pot schimba pentru a deveni mai bun, pentru a deveni diferit, pentru a ajunge la un nou nivel? Cine sunt eu cu adevărat, nu cum mă văd. Uneori răspunsurile la aceste întrebări vor fi dureroase, alteori neașteptate, alteori plăcute.

🔥 La locul de muncă și în afaceri, acum este important să lăsăm puțin deoparte aspectul financiar; este mai bine să comunicăm cât mai puțin cu banii. Am fost întrebată dacă este benefic să facem acte de caritate în astfel de zile, când fluxul de bani e sensibil. Dacă acea donație nu este în obiecte, servicii, ci este manifestată prin sume de bani, amânați actul donației pentru o altă zi, deoarece din start, ceva va merge prost: de exemplu, transferul de bani în această zi poate „îngheța” din motive tehnice – și voi ați pierdut bani, și nici persoana care avea nevoie nu a beneficiat de acea sumă. Dar, cum spuneam azi putem face fapte de caritate prin munca în folosul cuiva sau donând lucruri.

De asemenea, este indicat să evităm astăzi orice decizii importante și orice noi începuturi: chiar dacă suntem plictisiți și ne dorim o ieșire din rutină, recomand să mai răbdăm un pic și să facem ceea ce avem deja început .

🔥 Ceva se schimbă în cadrul multor relații astăzi. Ca și cum, un om, în cele din urmă, se vede pe sine cu alți ochi decât se vedea până acum, începând să înțeleagă nu numai cum este tratat de fapt, de partenerul său, ci și cum este perceput de acesta, ce rol i s-a atribuit sau ce etichetă i s-a pus.

El poate schimba ceva în el însuși pe baza acestor conștientizări sau poate realiza că nu poate deveni niciodată ceea ce i se cere să fie.

🔥 Sănătatea se îmbunătățește, dar rămân unele probleme. Aceleași pe cere le-am resimțit zilele trecute: o senzație de greutate a corpului, de parcă, de la un timp, gravitația pământului a devenit mai puternică. Rămâne actuală o ușoară afectare a coordonării mișcărilor, dar mai slabă ca zilele trecute. Putem remarca o lipsă de dexteritate deosebită, în ceea ce privește obiectele. Ziua mâinilor strâmbe. Dacă aveți o ceașcă preferată, să nu vă atingeți de ea astăzi!

Tăierea părului și efectele acesteia astăzi le avem descrise în Calendarul îngrijirii părului pentru martie.

🔥 Dacă trebuie să mergeți la drum, acel drum va avea succes, cu condiția să fiți pregătiți din timp pentru plecare și să nu alergați bezmetici pe ultima sută de metri, încercând să nu uitați nimic. Cu cât mai metodică și mai din timp va fi planificarea și pregătirea pentru drum, cu atât mai reușită și mai frumoasă vă va fi călătoria.

🔥 Ceva alarmant pare că rulează pe fundal, plutește în aer, dar, nu e ceva care are legătură cu situația actuală în lume. Sufletul așteaptă parcă niște schimbări personale, pe care le simte cum s-au declanșat și pe care le percepe amenințătoare, deoarece nu le cunoaște. Oricum, acea schimbare nu se va produce azi, chiar dacă e foarte aproape. Cel mai probabil, starea de alarmă e de la teama de necunoscut și de la oboseala psihică acumulată. Dar aceasta va fi depășită.

🔥Și mai pot exista probleme de comunicare, ca o tendință generală, indiferent unde se află sursa de comunicare. Telefoane, internet, scrisori, mesaje, porumbei călători:) … Nu merge bine. Partea bună e că, bine-rău – totuși, funcționează!

🔥Astăzi este o zi bună pentru a practica visul conștient/lucid. Visele din această noapte pot fi „comandate”. Ne putem regăsi în visul altcuiva sau putem vedea în vis o soluție la o problemă. Majoritatea viselor lucide de astăzi devin realitate mai târziu.

🔥 Bucurați-vă de Soarele fiecărei zile, pe care îl puteți vedea prin geam! Cu îmbrățișări calde, Masha.

Artist: Shanna Trumbly.