🔥 ”Acum, că am învățat să zburăm prin aer ca păsările, să înotăm sub apă ca peștii, avem nevoie de un singur lucru: să învățăm să trăim pe pământ ca oamenii.” George Bernard Shaw.

🔥 Săptămâna începe cu pregătirea de marea Ascensiune a Naturii, momentul Solstițiului de vară, al cărui punct de vârf va traversa emisfera nordică a planetei marți,pe 21 iunie.

Combinația dintre Solstițiu și Lună descrescătoare ne aduce în acest an stări de spirit, nu atât de strălucire și de înălțare, cât de moderație și revenire la corectitudine. Săptămâna ne direcționează către gânduri și acțiuni corecte, făcându-ne mintea mai imparțială și mai detașată, intențiile mai pure și acțiunile pentru implementarea unor planuri corecte- mai reușite. Sub cele mai strălucitoare din an raze ale Soarelui, îndoielile, temerile și mila care umilesc ființa umană, se sting, lăsând un loc integrității, simpatiei și respectului – pentru sine și pentru ceilalți.

Nu există prea multă distracție în aceste procese, de aceea săptămâna care urmează nu este chiar dintre cele mai simple de dus, dar ideile și realizările ei pot impacta nu doar următoarea jumătate de an, ci și anii care vor veni.

🔥 La locul de muncă, este mai bine să amânăm obiectivele globale, pentru moment și să ne ocupăm de chestii curente. Chiar dacă perioada sărbătorilor ciclice ale anului, nu a predispus niciodată la muncă activă, acum va trebui să ne mobilizăm, pentru a elibera o mică parte din timp pentru noi înșine: rezolvând chestiile de rutină acum, vom avea timp liber pentru noi sau pentru alte planuri, mai importante.

Da, există unele probleme în activitatea noastră profesională, dar ele nu dăunează liniei generale, ci doar indică niște erori, ce trebuie corectate. Greșelile au fost cauzate de nerăbdarea și prejudecățile din trecut față de propria persoană sau de munca pe care o făceam.. Evaluând situația mai calm, o vom putea întoarce cu ușurință pe făgașul corect. Nu este de dorit să începem acum evenimente majore, dacă acestea nu au fost planificate dinainte: orice angajamente spontane sunt sortite eșecului.

🔥 Fluxul financiar este modest, dar acest lucru era de așteptat. Oamenii primesc ceea ce li se datorează de drept sau cu un mic profit peste, pentru care nu are sens să depună eforturi semnificative – efortul este deja încorporat în acțiunile trecute. Acesta este fie un bonus așteptat din proiectele anterioare, fie de venitul de la clienții obișnuiți și din munca deja programată. În ciuda sărbătorilor, este bine să reducem cheltuielile la strictul necesar. Cu o singură excepție: medicamentele și suplimentele alimentare, precum și tot ce are legătură cu îngrijirea medicală sau preventivă.

🔥Studiul și asimilarea informației se oprește pentru săptămâna viitoare. Solstițiul este timpul rezumatelor. Acum omul trebuie să evalueze tot ce a făcut în prima jumătate a anului, ce a învățat, la ce concluzii a ajuns. Săptămâna vine cu niște conștientizări ale lecțiilor anterioare, condensate sub forma unui rezumat.

🔥 Relațiile sunt cel mai bine trăite cu calm, cu tact, ba chiar la modul pasiv. Săptămâna ne va aduce ( mai ales miercuri și joi) o mulțime de conflicte, într-un cerc restrâns – între prieteni, colegi, familie, adică un grup din imediata noastră apropiere. Cel mai bine este să faceți un pas în spate și să observați de pe margine, fără să vă alăturați încă niciunei părți , ci ascultând argumentele tuturor și observând atent comportamentul oamenilor. Astfel, veți putea vedea adevăruri importante despre oamenii din jurul vostru, putând înțelege mai bine motivele și intențiile tuturor.

În dragoste, este vremea conștientizării apartenenței și a protecției. Cuplurile își confirmă relația și își găsesc energia și protecția față de lumea exterioară unul în celălalt, deși, în mod ciudat, nu este un moment pentru o manifestare vie a sentimentelor și pasiunilor: este suficient ca ci doi să se afle împreună, și să se simtă bine unul lângă celălalt. Nu este nevoie de mai mult.

Și…de asemenea, vor exista multe momente plăcute între oamenii care au aceleași idei creative: aceștia petrec timp împreună, discută proiecte comune și creează proiecte noi.

🔥 Săptămâna poate aduce o nouă iubire celor care…… nu au nevoie de ea!:) Dragostea va veni pe nepusă masă la cei, care nu credeau în ea, nu așteptau și nu căutau, ci trăiau liniștiți, uitând chiar de această posibilitate. Aceștia nu vor fi neapărat persoane singure, ci și oameni care sunt în relații de durată, dar care stagnează. Mulți vor intra în negarea unei astfel de iubiri, încercând să o excludă din viața lor, dar… iubirea va învinge. În schimb, cei care caută în mod activ noi relații, nu vor obține niciun rezultat în această săptămână: însuși faptul căutării, dorința de a găsi, va respinge posibilitatea unei întâlniri cu fericirea.

🔥 În relațiile ostile, este posibilă o nouă conștientizare. Poate deveni complet clar că unitatea cu inamicul este imposibilă, confruntarea existentă se va agrava, accentuând trăsăturile puternice și slabe ale fiecărei părți. Ca rezultat, va pierde acea parte, care nu va putea evalua rapid natura puterii sau slăbiciunii sale pentru a se regrupa.

🔥 Sănătate: tensiunea și anxietatea constantă cu privire la viitor se pot manifesta sub formă de căderi nervoase și depresie; de aceea devine extrem importantă reducerea conștientă a nivelului de stres, inclusiv la nivel fizic, de exemplu, prin îmbunătățirea calității somnului, activități sportive ușoare, exerciții de respirație. În rest, sănătatea pe parcursul săptămânii în medie, depinde de persoană, de obiceiurile și stilul său de viață.

🔥 În continuare, este o perioadă bună pentru intervenții chirurgicale: atât pentru procedura în sine, cât și pentru recuperarea ulterioară.(atenție: între marți și joi excepție fac intervențiile din zona capului)

În schimb, nu este o perioadă foarte bună pentru terapii, care acționează mai lent decât ne-am aștepta. Rețineți doar că medicamentele funcționează, doar că mai lent; așa că nu creșteți doza, chiar dacă pare că nu există o reacție de moment. Aveți răbdare: depășirea dozei poate duce la consecințe periculoase.

🔥 Cosmetologia, destul de ciudat, este eficientă: aici efectul întârziat al medicamentelor și remediilor nu este atât de vizibil. Tunsorile in perioada Solstițiului nu trebuie făcute, pentru a nu risca intrarea în câmpuri a unor entități astrale; tunsorile sunt favorabile abia de sâmbăta viitoare. Mai multe informații despre efectul tunsorilor asupra părului și energiei pot fi găsite în Calendarul lunii Iunie

🔥 Nunțile sunt de bun augur în această perioadă, dacă oamenii chiar au dorință puternică și un motiv întemeiat să-și unească destinele. Și paradoxal, drept motiv întemeiat pot sluji atât sentimentele, cât și calculul mental: adică atât dragostea, cât și gospodărirea unor bunuri în comun vor da vieții de familie o bază stabilă și de durată. Da, se mai întâmplă și așa. :))

Este de rău augur, în schimb, dacă oamenii nu înțeleg de ce se căsătoresc unul cu celălalt, de exemplu, dacă motivul este obișnuința, după mulți ani de concubinaj alături de celălalt sau o dependență emoțională bolnăvicioasă ( fraza cheie: simt că viața fără X este imposibilă pentru mine, făfă X sunt mort, terminat, etc). O astfel de căsătorie se va destrăma rapid.

🔥 Copiii născuți în noua săptămână sunt întotdeauna oameni reflecțiilor și a rezultatului. Ei vor primi mereu în viață exact atât și fix cât au lucrat pentru un anume rezultat. Dacă părinții își doresc succesul pentru acești copii, ei trebuie să fie învățați să muncească și să își poată stabili și atinge obiectivele. Nimic nu le va cădea din cer, și nimic nu le va fi luat pe nedrept – va exista întotdeauna o recompensă justă pentru munca lor. Au multe entități ce au grijă ca pentru ei justiția divină să se respecte întocmai.

🔥 Copiii născuți mai devreme și până la aproximativ 12 ani ne vor pune pe jar! 😀 Sentimentul va fi că sunt complet scăpați de sub control și fac numai ce vor.Este o reacție la apogeul energiei solare și, în același timp, la o tristețe interioară legată de tranziția către iarnă, pe care copiii nu o pot explica de unde le vine, dar o simt cu multă intensitate. Șotiile se vor face în special atunci când adulții nu sunt suficient de grijulii sau atenți la ceea ce fac copiii, așa că este nevoie să fiți permanent cu ochii pe ei ca pe butelie

🔥 Nativii noii săptămâni vor primi cadou de ziua lor…odihnă și concentrare. Procesele lor de viață se cam opresc, dându-le oportunitatea benefică de a sta în tăcere, de a privi în jur, de a se concentra asupra gândurilor despre viitor. Zic că e minunat, personal mi-aș dori un asemenea cadou. 🙂

🔥 Drumurile sunt pline de forță și energie, dar o persoană trebuie să se depășească pe sine și o anume rezistență a spațiului, pentru a începe călătoria( și aici intră și anumite călătorii în interiorul nostru :)) Dacă facem primul pas, atunci ni se va deschide orice cale dorită.

🔥 Diverse: – Situațiile de moralitate și dreptate se manifestă acut, accentuând, dar și rezolvând multe dileme. Dacă până recent omul a trăit într-o minciună, acum nu va mai fi posibil să se mintă nici măcar pe el însuși.

– În același timp, apare capacitatea de a-și aminti interesele proprii pe termen lung, starea de victimă dispare, omul învață să lupte pentru sine.

– Dorința de singurătate sau izolare completă acum nu este una benefică; doar comunicarea cu oameni binevoitori și pozitivi va ajuta la eliberarea stresului și la reîncărcare cu idei noi. Acesta este timpul sărbătoririi, vieții, așa că numai bucuriile comune ne încarcă cu putere și optimism.

– Și, bineînțeles, așa cum se întâmplă întotdeauna în sărbătorile și misteriile solare, fiți atenți la cadourile neașteptate, pe care voi înșivă o să le primiți în zilele Litei ( zeitatea Solstișiului), adică din 20 până în 23 iunie – în mod tradițional, Lita era celebrată mai mult de o zi. Solstițiu magic vouă, dragilor!

🔥 Bucurați-vă în fiecare zi! Aici și acum! Masha , cu drag.