”Uita-te, încă e rouă
Și toamna începe să-și țeasă
Foile galbene-n suflete,
Pale neliniști în pomi de mătasă.
Și uită-te, noaptea e rece
Iar vara-i alături, dar frunzele pică.
Și uita-te,-i rece, dar trece
Fiorul fierbinte de care ni-i frică.”

Nicolae Labiș

”Septembrie are uimitoarea proprietate de a ne îndrăgosti de el treptat” Narine Abgarian

🍂🌙Luna Plină a Secerișului este foarte aproape – chiar în această sâmbătă, 10 septembrie, înaintea orei prânzului îi vom simți puterea și magnetismul.

Și chiar dacă Luna Plină a lui august este supranumită tot Luna Secerișului,  – Lunii de septembrie i se potrivește mult mai bine acest epitet: pentru că acum nu este vorba doar de strânsul recoltei: secera Destinului e ridicată sus, gata să taie fără regrete trecutul dureros.

Și, pentru că sărbătoarea străveche Mabon (alias Echinocțiul de Toamnă) în acest an se produce chiar înaintea Lunii Noi, pe sfârșit de ciclu lunar, vom profita de ocazie și vom celebra roadele acestui an, cu bucurie, acum!

Pentru ca atunci, pe 23 septembrie, să ne luăm rămas-bun de la trecut, lăsându-l  să plece definitiv din viața noastră.

🍂🌙🍁Noua săptămână continuă să dezvolte ceea ce am început în această vară; energiile schimbării, a creativității, a promptitudinii  trebuie folosite , cât încă Mercur nu ne-a moleșit  și zăpăcit cu mișcarea lui retrogradă, care se va face în curând tot mai simțită și la care se va adăuga o ceață densă peste percepția realității, țesută din energii neptuniene.

Precum țăranul, care se grăbește cu culesul, pentru a-și pune la adăpost roadele muncii, înainte să se lase primul îngheț, așa e bine să ne grăbim și noi!. Timp puțin, idei și sarcini – multe!

🍂🌙🍁În sfera profesională, cu toată graba care, așa cum ziceam , e necesară – nu uita să iți menții trează vigilența. Energiile scurte ca durată, dar intense, pot avea o influență serioasă și pe termen lung.

Sunt posibile schimbări bruște în planuri și în sarcini: propuneri de noi activități, modificări ale condițiilor de muncă, adăugarea sau scăderea resurselor pe care ți-ai construit proiectele, apariția unor noi cunoștințe și noi surse de informații ( atenție, nu toate veridice și demne de aplicat!) .

Pare să se deschidă poarta către un spațiu absolut necunoscut, în care o să activezi de acum încolo. Este important să evaluezi orice lucru nou, înainte de a-l implementa în practică.

Pentru că tot ce aplici acum,  îți va influența puternic viitorul, într-un sens bun sau rău – depinde de cât de vigilent ai fost atunci când ai accesat niște informații..

Mulți vor primi o propunere serioasă de afaceri în această săptămână (la muncă, în business, în parteneriat sau într-o colaborare). Trebuie luată neapărat în considerare această propunere și examinate cu atenție.

Cel mai probabil, proiectul va fi unul profitabil, dar el poate transforma o mulțime de lucruri cu care erai obișnuit, programul, activitățile tale de rutină și îți poate schimba nu numai munca, ci și întregul curs al vieții. Ești oare pregătit?

🍂🌙🍁 Bani.  Poți conta pe câștiguri bune, pe o creștere a salariului, pe un bonus sau pe găsirea unui loc de muncă mai bun. Dar:

💰În primul rând, trebuie să apeși la maxim pedala de accelerație: așa, pur și simplu, nimic nu va funcționa. manifestă-te în spațiul public, pune lucrurile în mișcare, fă ”vânătoarea” reușită!

💰În al doilea rând, nu îți neglija obiectivele!. Te-ai hotărât în acest moment, de exemplu, să îți faci publicitate, sa-ți oferi serviciile clienților potențiali sau sa vorbești cu managerul – fă-o! Acesta este momentul , altul s-ar putea să nu fie.

💰În al treilea rând, nu fi lacom(ă). Să presupunem că ai vrut să câștigi 100 de unități de profit și ți se oferă 90. Nici un motiv să refuzi!

Ia acum cu recunoștință ceea ce îți intră în cont datorită eforturilor tale, chiar dacă pare că putea fi mai mult. Va fi și mai mult, foarte curând, crede-mă! Până atunci, e foarte bine atât cât e.

Nu trebuie să-ți cheltuiești din resurse acum. Doar pentru cele mai necesare lucruri sau pentru cele de mult planificate.

🍂🌙🍁Procesul de învățare merge bine, doar dacă se desfășoară într-un grup, o echipă. Dacă există o legătură prietenească între elev și profesor, dacă toți colegii sunt absorbiți și fascinați de obiectul studiului – atunci se creează un spațiu comun magic, foarte propice asimilării optime a informațiilor.

În orice caz, este grozav  să poți împărtăși ideile, nelămuririle sau rezultatele cu cineva care te ascultă cu atenție, te înțelege, te susține, vibrează pe aceeași lungime de undă cu tine.

♥️👫🌙În relații pot interveni schimbări drastice.
– Pe de o parte, săptămâna aduce bucurie, sărbătoare, dorință unul pentru celălalt. Mai ales în relațiile de dragoste. Oamenii găsesc modalități de a se vedea, dincolo de distanțele mari dintre ei sau programul încărcat; găsesc timp și resurse să-și facă cadouri, să facă fapte bune, să spună cuvinte se susținere
– Pe de altă parte, apar condiții pentru producerea unor schimbări și oamenii pot fi prinși împreună într-un proces de schimbare, sau declanșează schimbarea unul la celălalt. Astfel de reconfigurări ale Realității te fac să te simți vulnerabil, deoarece pot necesita luarea unor decizii dificile.
De exemplu, persoana iubită îți oferă inelul de logodnă și… mutarea cu domiciliul, să zicem, la o  cabană în munți sau pădure, unde să faceți agricultură ecologică, sau într-o unitate militară unde are serviciul, sau într-o localitate cam pe unde agăți harta în cui, etc…ai înțeles ideea – adică departe de viața familiară obișnuită și de tot ce reprezenta zona ta de confort.
Și aici trebuie să nu intri în panică, ci să faci o pauză și să te gândești: ce se pierde și ce se câștigă dacă lași sau nu lași schimbarea să vină în viața ta. Decizia oricum, o vei lua după 3 octombrie.
Este important să înțelegeți că, de fapt, toate aceste modificări, dacă survin în viața ta – nu sunt deloc întâmplătoare, ele, precum un fruct în copac, se coceau de mult și acum, perfect coapte, ți-au căzut în mâini. A accepta acest fruct al Destinului sau a-l respinge este o decizie crucială pentru viața ta! Gândește-te, ce vei face cu el, dacă îl accepți
📌Notă: astfel de situații pot apărea nu numai în relațiile de dragoste, ci în orice fel de relație.
🔥👫🌙 Pentru cei singuri, sunt posibile relații cu persoane noi, dar este puțin probabil ca acestea să continue mult timp. Aici și acum, te poți bucura de întâlnirea cu un străin misterios ( sau cu o străină!) . Este ca la un carnaval de toamnă: timpul petrecut e scurt dar intens, fețele sunt acoperite cu măști, iar la final viziunea frumoasă dispare, pentru a rămâne o amintire veselă și colorată.
🍂🌙💊Starea de sănătatea este complicată, haotică. Există multe schimbări bruște și este aproape imposibil să previi aceste schimbări sau să le prezici.
📌Riscurile cheie ale săptămânii: sistemul genito-urinar, complicațiile survenite în urma consumului de alcool, problemele de memorie, infecțiile de orice fel și… starea generală de sănătate.
📌Colicile renale bruște sau cistitele pot fi o ”surpriză” neplăcută, venite când nu te aștepți.
📌Creșterea și scăderea energiei vitale are loc parcă fără motiv, este foarte  dificil să te bazezi pe starea de sănătate proprie și pe rezistența organismului la stres în această săptămână.
📌În același timp, aceasta este o perioadă de creștere a activității sexuale și, drept urmare, a testelor pozitive, dar nedorite, de sarcină.
Asigură-te că nu intri în grupa de risc.   Cum se zice, un om avertizat e un om pe jumătate salvat! :))))
🩺Intervențiile chirurgicale în această perioadă sunt atât  de favorabile, pe cât este în general posibil  în asemenea situații. Pot exista însă, erori medicale.
🩺💊Terapiile medicamentoase funcționează bine, practic fără efecte secundare.
🩺Este bine să începi un curs de tratament sau unul profilactic de exemplu, ședințe de masaj terapeutic sau un abonament la sala de sport, pentru întreținere și slăbit.
🌺Cosmetologia este, de asemenea, destul de favorabilă. Procedurile invazive( injectarea, chirurgia plastică, etc), care schimbă aspectul exterior, vor fi deosebit de reușite, însă și cele de îngrijire a tenului vor avea un efect remarcabil.
✂️Tunsorile sunt favorabile aproape toată săptămâna, cu mici excepții. Puteți citi mai multe despre efectul tunsorilor și a vopsirii asupra părului și energiei în Calendarul Frumuseții după Fazele Lunii pe Septembrie, abonându-vă aici.
🔥👫♥️🌙Nunțile vor fi… hai să zicem, interesante! Ei pot schimbă destine chiar în momentul evenimentului. Unul din partenerii de cuplu chiar în fața altarului decide, că nu ar trebui să fie cu această persoană, ci cu altcineva! ( Ok, sunt cazuri rare, dar tendința în acest moment există)
Sau poate mirii decid să fugă împreună, surprinzând toți invitații, ca să fie doar ei.
Sau poate că cei doi nici nu plănuiau să se căsătorească atât de repede, dar… totul a fost hotărât în ​​ultimul moment.
Pe scurt, ne așteaptă o mulțime de surprize în această sferă – fie că sunteți miri, fie simpli nuntași.
🔥 🌙Copiii născuți în această perioadă, așa cum se întâmplă adesea, par să echilibreze energia săptămânii.  Aceștia sunt viitori mentori, păstrători ai tradițiilor și desigur, niște critici și perfecționiști înnăscuți, Fecioare veritabile 🙂  Ei vă vor da indicații și vor face observații tuturor, imediat ce vor învăța să vorbească.
Ar fi foarte bine dacă adulții le-ar putea arăta lumea, în toată diversitatea ei;  pentru ca pe viitor acești omuleți să accepte cu respect și fără nicio frustrare diverse opțiuni și alegeri ale celorlalți, diferite de ale lor.
🍂🌙🍁Copiii născuți în această perioadă, dar mai devreme (până în12 ani) în acest moment sunt, de asemenea, foarte critici față de tot ce este nou. Le este greu să perceapă informații noi, le este greu să se familiarizeze cu programul școlar sau cu noi activități extra-program. Nici măcar jucăriile noi nu îi încântă în mod deosebit. Multe dintre aceste activități noi vor deveni în scurt timp familiare și distractive, așa că nu le abandonați imediat, dacă copilului nu i-a plăcut prima dată: mai târziu reacția lui se va schimba.
🍂🌙🍁 Nativii din această săptămână primesc drept ”cadou” de la Univers, o acutizare a problemelor vechi și o solicitare de a le rezolva imediat. Nu este cel mai plăcut cadou, dar, după cum se va dovedi mai târziu, rezolvarea situației de criză va ameliora semnificativ situația generală. Atunci oamenii își vor aminti de acest cadou amar cu recunoștință.
🍂🌙🍁Drumurile sunt pline de energie, permițând atingerea tuturor obiectivelor puse și trăirea unor emoții interesante. Ele duc spre un loc la care o persoană a aspirat și sunt încununate de victorii. Dacă vedeți că un drum, din varii motive, a început cu stângul – nu te descuraja, fii perseverent și  mergi înainte: cel mai probabil, obstacolele sunt teste, date pentru a afla dacă ești demn de premiul care te așteaptă la final.
🍂🌙🍁 Diverse:
🔥- La situație veche vei găsi  nouă soluție. Precum o călătorie spirituală care îți deschide mintea. Se dovedește că problema, cu care deja s-a obișnuit toată lumea, chiar poate fi rezolvată. parcă ți se ia o piatră de pe umeri!
🔥- E timpul să pui lucrurile din spațiul tău personal în ordine. Va trebui să desfaci, să dezasamblezi, să sortezi lucruri, hârtii, să numeri bani, să muți sau să transporți ceva undeva.
Fii calm și atent: nu merită aruncate lucrurile selectate ca inutile, trebuie doar să le găsești locul potrivit. Poate că ulterior vei găsi o mulțime de chestii utile în urma acestui proces de selecție; sau poate cineva care nu are, va beneficia de ceea, ce ție îți prisosește
.
🔥- Despre schimbările bruște, am spus deja., dar simt nevoia să mai repet o dată. Pot să intervină  absolut în orice domeniu, ia-le în serios. Chiar dacă par mici, își vor juca rolu de trigger în evenimente importante.
🔥- Fii generos cu tine, cu cei dragi, cu obiectivele tale, cu lumea, în general.
Nu irosind sau aruncând la gunoi resursele acumulate, ci schimbându-le pe ceva mai bun, refăcându-le sau dăruind cu drag altora.
Această generozitate este acum cea mai importantă energie, care va sta la baza iernii viitoare și o va face caldă și plină de rezultate.
🔥🍂🌙🍁Nu uita să te bucuri de fiecare zi și să aduci bucurie altora! Chiar și în aceste timpuri!
Cu drag, Masha.
Artist: Zhong Yang Huang.