1 septembrie, joi;  a 6-a zi lunară, Lună crescătoare în Scorpion

Tuns – o zi controversată. Tunsorile sunt neutre, doar dacă sunt făcute în a doua parte a zilei. Părul iși încetinește mult creșterea.

Vopsit – o schimbare radicală a culorii părului astăzi vă poate influența negativ.

Manichiură, pedichiură – recomandat; procedurile de manichiură-pedichiură , făcute după apusul soarelui cresc magnetismul și atractivitatea în ochii sexului opus.

Îngrijirea tenului – dați-i tenului o pauză de la farduri și proceduri de înfrumusețare.

Îngrijire corporală – total nerecomandată epilarea! Acordați o îngrijire specială danturii și intestinului , care vor răspunde bine la tratamente. Masajul abdominal de stimulare a peristaltismului.

*****

2 septembrie, vineri; a 7-a zi lunară, Lună crescătoare în Săgetător

Tuns – Ziua este neutră pentru tuns. Totuși, dacă doriți să stimulați creșterea părului, mai bine amânați vizita la hair-stilist pentru o altă zi. Doar dacă doriți ca forma tunsorii să rămână mult timp intactă, este recomandat să vă tundeți.

Vopsit – doar dacă aveți un stilist foarte experimentat. În caz contrar, veți rămâne nemulțumiți de rezultat.

Manichiură, pedichiură – zi duală; unghiile își vor pierde repede aspectul inițial. Doar procedurile de îngrijire și hidratare sunt recomandate.

Îngrijirea tenului – foarte eficiente sunt măștile de înălbire și operațiile de șlefuire a petelor pigmentare

Îngrijire corporală – o zi perfectă pentru orice tip de masaj corporal.

*****

3 septembrie, sâmbătă; a  7-a și a 8-a zi lunară, Lună crescătoare în Săgetător

Tuns – Nefavorabil pentru orice proceduri legate de păr. Tăierea lui vă poate înrăutăți brusc starea de sănătate, deoarece va încetini toate procesele biochimice din corp. Chiar și spălarea părului este nerecomandată.

Vopsit – Nu atingeți părul astăzi. Câmpul din jurul capului este extrem de vulnerabil.

Manichiură, pedichiură – nu tăiați și nu piliți unghiile astăzi – corpul emoțional va fi afectat.

Îngrijirea tenului – reprogramați orice proceduri; nerecomandat.

Îngrijire corporală – astăzi cea mai indicată procedură este epilarea.

*****

  4 septembrie, duminică; a 8-a și a 9-a zi lunară, Lună crescătoare în Capricorn

Tuns – la fel ca în ziua precedentă – NU.

Vopsit – Vezi ziua precedentă.

Manichiură, pedichiură – o zi excelentă! Este necesar să meargă la manichiură acele persoane, care doresc să stimuleze creșterea sau reînnoirea unghiilor. Orice experimente cu lungimea și culoarea lor vor fi de asemenea, spectaculoase. Energetic, vizita la salon vă va crește buna dispoziție și optimismul.

Îngrijirea tenului – dați o pauză pielii, ca să respire; astăzi, statul în aer liber va avea un efect pozitiv mai puternic decât orice proceduri cosmetice.

Îngrijire corporală -orice proceduri legate de eliminarea lichidelor din corp, inclusiv drenajul limfatic; aromoterapie sau masaj cu uleiuri de portocal, mandarine, pin.

*****

5 septembrie, luni; a 9 -a și a 10-a zi lunară, Lună crescătoare în Capricorn

Tuns – o zi neutră.

Vopsit -benefic, cu condiția să folosim numai coloranți naturali. cel mai bine ne va ieși intensificarea propriei nuanțe de păr sau acoperirea firelor albe cu culoarea noastră naturală.Măștile hidratante cu extract de placentă, mătase sau colagen vor avea azi efectul optim, inclusiv energetic. Veți atrage prosperitatea și succesul.

Manichiură, pedichiură -În această zi lunară, totul este permis, de la proceduri clasice la produsele cele mai noi din industria de îngrijire a unghiilor. Manichiura franțuzească aduce cele mai mari avantaje, accentuând puternic feminitatea, gustul perfect și simțul stilului. Energetic, după procedură veți simți că parcă s-a deblocat comunicarea cu cei din jur

Îngrijirea tenului – astăzi  optim ar fi să îți dedici ziua exercițiilor de respirație și celor de face-yoga. Pielea îți va mulțumi printr-o nuanță proaspătă și sănătoasă și un plus de fermitate.

Îngrijire corporală – reduceți activitatea fizică intensă asi, deoarece există risc de traume , întinderi și entorse. Recomandate doar yoga, stretching-ul. Procedurile de detoxifiere sunt foarte eficiente. Deosebit de benefică este sauna.

*****

6 septembrie,marți; a 10-a zi lunară, Lună crescătoare în Vărsător

Tuns -o zi bună pentru tuns, chiar dacă îl face mai neascultător și greu de coafat,deoarece îndesește părul. Energetic, sănătatea se fortifică după tuns, corpul primește un boost de energie și vitalitate.

Vopsit -o zi potrivită vopsirii, mai ales dacă nuanțele alese vor fi în tonuri arămii, de cupru sau roscat. Noua nuanță vă va impregna câmpurile cu energia marțiană a curajului și încrederii de sine, aducând succes și rezolvare promptă în orice veți face.

Manichiură, pedichiură -orice proceduri profilactice și de tratament, pentru menținerea sănătății unghiilor vor da mâinilor un aspect uimitor de îngrijit.

Îngrijirea tenului – astăzi lăsați pielea să se odihnească. Procesele regenerative se produc de la sine; tenul nu are nevoie de atenție suplimentară!

Îngrijire corporală – astăzi este o zi favorabilă efortului fizic, activităților sportive intense.

*****

7 septembrie, miercuri; a 11-a zi lunară, Lună crescătoare în Vărsător

Tuns – Părul își îmbunătățește starea  și aspectul după tuns: vârfurile nu se mai despică atât de mult și este mai ușor de coafat. În timpul tunsului energia reînnoirii ne intră în câmpuri, aura crește în diametru, starea noastră se revigorează.

Vopsit -una dintre cele mai reușite zile pentru vopsit! În primul rând coloranții chimici prezintă un risc minim pentru sănătate. În al doilea rând, vopseaua prinde uniform și se menține mai mult ca de obicei ( în special nuanțele naturale vor rezista mult). Orice experimente privind schimbarea de look sunt susținute astral. Energetic această schimbare atrage după ea schimbări benefice în relațiile de iubire. În special persoanele timide sau fără inițiativă pot beneficia de schimbarea nuanței astăzi. O singură condiție: stilistul trebuie să fie de același sex cu clientul.

Manichiură, pedichiură -În această zi lunară, totul este permis, de la proceduri clasice la produsele cele mai noi din industria de îngrijire a unghiilor. Manichiura franțuzească aduce cele mai mari avantaje, accentuând puternic feminitatea, gustul perfect și simțul stilului. Energetic, după procedură veți simți că parcă s-a deblocat comunicarea cu cei din jur.

Îngrijirea tenului -procedurile de curățare, în special cele foarte blânde, cum ar fi cu aburi de  infuzie de tei sau mușețel , peeling-ul cu  miere și tărâțe de ovăz sau cu pudră de chihlimbar vor face pielea să strălucească din interior.

Îngrijire corporală -ziua facilitează mișcarea fluidelor în organism. Postul negru  de 12 ore este recomandat. Orice proceduri care reduc edemul, folosiți diuretice ușoare și masaj de drenaj limfatic pentru întregul corp. Veți fă plăcut surprinși  de efectul obținut. 

*****

8 septembrie, joi; a 12-a zi lunară, Lună crescătoare în Pești

Tuns – tunsoarea va face părul să se îndesească, oprindu-i căderea; în același timp, firul va deveni mai rebel și mai dificil de aranjat. Fluxul de energie vitală se amplifică, întărind sănătatea. Dacă doriți extensii, astăzi este ziua perfectă pentru a le pune!

Vopsit – Mai bine amânați, nu va ieși cum ați vrut. În schimb, în perioada de influență a celui de-al doilea pătrar, se recomandă aplicarea măștilor hrănitoare și reparatoare – acestea vor crește rezistența rădăcinilor și vor îmbunătăți aspectul părului..

Manichiură, pedichiurăÎn a douăsprezecea zi lunară, nu este recomandat să atingem cuticula și orice parte a unghiei cu foarfecele sau pila Putem provoca daune ce ne vor aduce cheltuieli financiare mari pentru restaurarea și tratamentul unghiilor. Un masaj al mâinilor cu ulei, la care adăugăm  o picătură de lemn de santal va fi mult mai eficient. Aroma lui magică ne va calma și stabiliza starea de spirit.

Îngrijirea tenului Nu este cel mai bun moment pentru proceduri cosmetice la salon, când Luna este în Pești. Organismul devine vulnerabil la infecții și bacterii patogene. De preferat prefere îngrijirea pielii la domiciliu cu infuzii de plante, cubulețe de gheață, etc – doar proceduri neinvazive. În schimb, pentru procedura de extensie a genelor ziua este una perfectă.

Îngrijire corporală – Crește eficacitatea procedurilor de curățare – la o baie de aburi până la hidro-colonoterapie. Pielea va căpăta un aspect catifelat, devenind elastica și delicata.

Senzația de ușurință va rămâne în corp mult timp .Sunt recomandate drenajul limfatic și masajul anticelulitic, dar mare atenție la cremele și uleiurile cu care sunt făcute! Sensibilitatea la mirosuri devine foarte mare, atenție. O  compoziție aromatică selectată necorespunzător în timpul unui masaj poate provoca o înrăutățire a stării psiho-emoționale.

*****

9 septembrie,vineri, a 13-a zi lunară, Lună crescătoare în Pești 

Tuns -dacă doriți să aveți un păr mai ondulat, tundeți-l astăzi. Energetic, amplifică fluxul creativității – după tunsoare inspirația ne va crește, dar și atractivitatea sexuală.

Vopsit -da, cu excepția vopsitului ce implică oxigenarea puternică; Este necesar ca după vopsire să se facă, timp de 30 de minute, o mască puternic hidratantă; sau părul să fie vopsit doar cu coloranți naturali care nu usucă firul.

Manichiură, pedichiură -Luna reduce permeabilitatea pielii și efectul procedurilor. Manipulările pentru îngrijirea și întărirea unghiilor trebuie amânate, deoarece nu vor aduce prea multe beneficii în această perioadă. Este recomandat să faceți o manichiură decorativă în stil tradițional.Efectul va fi spectaculos și te va înveseli perfect.  Evită extensiile și tonurile întunecate, care duc la depresie.

Îngrijirea tenului -orice proceduri de curățare și hidratare. Produsele de la Marea Moartă. Măști și serum-uri cu colagen din alge marine.

Îngrijire corporală -o zi extraordinară pentru epilare, prin orice metode. Proceduri spa, de orice fel. Împachetări cu ulei, cafea, ciocolată și argilă. Hammam-uri și băi turcești. Tratamente cu nămol.

*****

10 septembrie, sâmbătă, a 14-a zi lunară, Lună crescătoare în Pești și Lună Plină în Berbec♈(la 12:58)

Tuns – face rădăcina mai puternică, stopează căderea, dar părul poate deveni mai rebel și greu de coafat. Energetic, tăierea părului îmbunătățește fluxul energetic, conferă vitalitate și o stare de revigorare generală.

Vopsitfolosiți coloranți cât mai neagresivi în faza de Lună Plină. Nuanțele trebuie alese doar cele mai închise decât culoarea naturală a părului. Decolorarea nu este recomandată.Vopsirea părului vă va îmbunătăți starea generală, cu condiția ca în același timp să aplicați măști și tratamente de hrănire și întărire a părului și masaj al scalpului. Datorită acestui lucru, vopseaua va rezista mult timp pe păr, iar nivelul energetic al aurei va crește simțitor. 

Manichiură, pedichiură – amânați, nu este o zi favorabilă.

Îngrijirea tenului -o zi excelentă pentru proceduri de hidratare, hrănire și măști de uniformizare a culorii pielii.

Îngrijire corporală – sunt permise orice fel de proceduri, în afară de cele ce implică efort fizic intens.

*****

11 septembrie, duminica, a 15-a zi lunară, Lună descrescătoare în Berbec

Tuns – fizic, tăierea părului nu influențează în vreun fel aspectul fizic. În schimb, energetic tunsoarea poate afecta câmpul mental, memoria și abilitățile de exprimare. Nu.

Vopsit – o zi nepotrivită pentru vopsit.

Manichiură, pedichiură – nici astăzi nu este cea mai bună zi pentru manichiură, unghia este sensibilă. Deosebit de nocivă poate fi azi aplicarea extensiilor. Doar proceduri terapeutice de întreținere.

Îngrijirea tenului – o zi excelentă pentru aplicrea măștilor cu uleiuri prețioase și hrănirea în profunzime a pielii.

Îngrijire corporală – la fel ca și ieri, evitați efortul fizic,; orice proceduri de relaxare sunt recomandate.

*****

12 septembrie,luni, a 16-a zi lunară, Lună descrescătoare în Berbec și de la 14:40 în Taur

Tuns – o altă zi în care nu aș recomanda  să vă atingeți de păr cu foarfeca, deoarece tunsul va lăsa breșe în câmpurile subtile și poate tăia și fluxurile energetice financiare.

Vopsit -există o putere de materializare a emoțiilor și gândurilor azi, amplificată de orice manipulare pa câmpul din zona scalpului. De aceea, dacă vă riscați, e indicat să vă controlați fluxul gândurilor în timpul vopsirii; de asemenea, hair-stilistul trebuie să fie și el într-o stare  psihică și emoțională foarte bună, altfel veți prelua de la el energiile negative cu toate consecințele.

Manichiură, pedichiură – azi organismul se află pe o graniță foarte subțire dintre sănătate și stare de boală; orice stare proastă , preluată, de la hail-stilist sau poate de la persoanele din jur, va scădea imunitatea și va expune degetele la riscul unei infecții.

Îngrijirea tenului -astăzi este benefic să eliminăm  orice veruci, negi , alunițe din zona feței, a gâtului și a decolteului. folosiți cuburi de gheață ( cu plante sau doar apă pură) pentru fermitate și prospețime.

Îngrijire corporală – –  p.s. un pericol deosebit îl pot reprezenta astăzi tatuajele, dacă obișnuiți să faceți, precum și orice proceduri  încălzitoare.  Mai bine reprogramați! Apa rece este azi un remediu terapeutic puternic.

*****

13 septembrie, marți, a 17-a zi lunară, Lună descrescătoare în Taur

Tuns – recomandat! Părul poate deveni rebel sau mai dificil de coafat, în schimb vitalitatea, rezistența la infecții, nivelul de energie și buna dispoziție vor crește

Vopsit – puteți încerca astăzi vopsirea părului prin metoda Balayage sau Ombre

Manichiură, pedichiură – o zi foarte favorabilă.

Îngrijirea tenului – astăzi trebuie să avem mare grijă cu cremele și unguentele pe bază de hormoni.

Îngrijire corporală -Faza de descreștere a Lunii este una ideală pentru proceduri de epilare prin  sugaring sau waxing (cu zahăr sau ceară) și pentru tunsori intime.

*****

14 septembrie, miercuri, a 18-a zi lunară, Lună descrescătoare în Taur

Tuns – o zi excelentă pentru tunsori sau scurtat vârfurile. Firul devine viguros și rezistent. Energetic, înlătură piedicile mărunte și elimină ”gunoiul” energetic acumulat în aură.

Vopsit – recomandat! Schimbarea culorii astăzi  va îmbunătăți spectaculos aspectul și poate atrage noi cunoștințe.

Manichiură, pedichiură -astăzi acordați tot timpul picioarelor; în special pielii îngroșate de pe călcâie și masajului labei piciorului.

Îngrijirea tenului – nefavorabil; cu excepția măștilor făcute în casă și a auto-masajului.

Îngrijire corporală – Mersul prelungit pe jos și masajul de relaxare sunt în top-ul procedurilor benefice de azi. Contraindicații:  în a 18-a zi lunară este total contraindicată epilarea inghinală, mai ales dpdv energetic deoarece perturbează energia de cuplu. Epilarea în orice alte zone este chiar recomandată. Dar, de preferat, în spațiul sigur al propriei locuințe

*****

15 septembrie, joi, a 19-a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni

Tuns – o zi excelentă pentru tunsori sau scurtat vârfurile. Firul devine viguros și rezistent. Energetic, înlătură piedicile mărunte și elimină ”gunoiul” energetic acumulat în aură.

Vopsit – o zi ambiguă. Chiar dacă nu există contraindicații ferme, vopseaua nu aderă bine la firul de păr astăzi; efectele vopsirii nu vor fi de durată.

Manichiură, pedichiură – zi ambiguă. Tăierea unghiilor astăzi le fortifică și chiar poate opri exfolierea; dar încetinește puternic creșterea lor. Fiecare alege ceea ce e prioritar.

Îngrijirea tenului – o zi excelentă pentru proceduri de curățare a tenului, care vor conferi pielii un aspect strălucitor și impecabil.

Îngrijire corporală – o zi potrivită pentru intervenții invazive de extragere a grăsimii abdominale. De asemenea, masajul de drenare a limfei va aduce rezultate excelente.

*****

16 septembrie, vineri, a 20-a zi lunară, Lună descrescătoare în Gemeni

Tuns – benefic, face părul să arate bogat și plin de sănătate; energetic, amplifică energia curajului.

Vopsit – o zi neutră pentru vopsit.

Manichiură, pedichiură – o zi bună pentru manichiură, doar că durata acesteia nu va fi prea mare. Înclinația către improvizație vă va încuraja să alegeți o paletă  de culori, un model și un design decorativ neobișnuit. Pentru prevenirea fragilității, se recomandă băi cu uleiuri prețioase și aplicarea unor soluții vitaminizante.

Îngrijirea tenului – Zi favorabilă. În special măștile de fructe, cu adaos de ulei de trandafir sau melisa ( roiniță) vor regenera și hrăni minunat tenul astăzi. 

Îngrijire corporală – o zi excelentă pentru orice proceduri de reducere a celulitei

*****

17 septembrie, sâmbătă, a 21-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac♋ (de la 11:00)

Tuns – la fel ca în ziua precedentă, foarte favorabil, însănătoșește rădăcina, face părul să arate sănătos și bogat. Tăiați părul astăzi, dacă e o  urgență.De mâine începe o perioadă nefavorabilă pentru tuns

Vopsit – doar vopsirea părului în culori mai închise decât cea naturală este benefic;  de asemenea, procedura poate schimba în bine starea psiho-emoțională și crește atractivitatea. Pune-ți o dorință înainte de a vopsi părul. Energia saturniană armonioasă te va ajuta să o materializezi.

Manichiură, pedichiurăCreșterea unghiilor încetinește, deschizând calea pentru o varietate de experimente. Extensiile vor rezista mult timp în forma  originală, la fel și oja aplicată Manipularea cu instrumente tăietoare nu va face niciun rău unghiilor.

Îngrijirea tenului – o zi controversată, aparent potrivită procedurilor de înfrumusețare. Dar…trecerea Lunii în Rac face ca efectele oricărei proceduri, în special profunde, să fie imprevizibile. Evitați în special procedurile ”fierbinți” care pot da o dilatare permanentă a porilor.

Îngrijire corporală – contraindicate sauna, masajul cu pietre calde vulcanice și unguentele cu efect încălzitor.

*****

18 septembrie, duminică, a 22-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac

Tuns – Tunsoarea ”usucă” firul, îl poate face fragil și tern. Poate distorsiona propria percepție a omului despre sine. Persoana se poate vedea în oglindă ca pe ceva ”oribil” , chiar dacă nu este deloc așa. 

Vopsit – Luna în Rac, combinată cu ziua de duminică are o influență controversată spre negativă asupra părului nostru. Neutră este doar vopsirea în nuanțe naturale întunecate, cu coloranți vegetali și numai dacă aveți o stare emoțională stabilă. Altfel, mai bine nu.

Manichiură, pedichiură – astăzi mai bine nu experimentați nici cu lungimea unghiilor nici cu o nouă imagine, deoarece rezultatul vă va dezamăgi. Energetic, se deteriorează câmpurile în zona mâinilor, fluxul de bani poate fi afectat.

Îngrijirea tenului – Luna este capricioasă și imprevizibilă; limitați-vă la procedurile casnice de îngrijire a tenului: curățare, hrănire, hidratare cu produse naturale – rutina zilnică. Mușețelul și teiul sunt cele mai potrivite decocturi pentru comprese.

Îngrijire corporală – zi potrivită pentru a scăpa de acumularea de lichid în exces în țesuturi. Un masaj anticelulitic sau drenaj limfatic sunt procedurile ideale. Folosiți la masaj și câteva picături de ulei de portocal, ghimbir sau brad.

19 septembrie,luni , a 23-a zi lunară, Lună descrescătoare în Rac

Tuns – Vom evita chiar și spălarea părului astăzi, dacă se poate Energetic, la fel de periculos: după tunsoare am putea remarca apariția unor goluri de memorie, probleme de logică sau incoerență verbală.

Vopsit – o altă zi în care vopsirea necesită măsuri speciale de precauție. În primul rând, dacă o faceți la salon, trebuie să cunoașteți bine hair-stilisul și să aveți încredere totală în mâna lui. Acesta nu trebuie să fie nervos sau supărat în momentul procedurii. Din nou, orice vopsea ce conține agent de decolorare este interzisă. Doar culorile cu câteva tonuri mai închise decât culoarea naturală se potrivesc energiei de azi. Dacă îndepliniți condițiile de mai sus, riscurile sunt îndreptățite, deoarece puteți vizualiza în timpul vopsirii tot ceea ce doriți să eliminați negativ din viața voastră. Va funcționa!

Manichiură, pedichiură – în această zi grea energetic totul merge diferit de cum am planificat. După vizita la manichiură, putem trăi căderi de energie, oboseală, apatie, ghinion în tot ce facem.

Îngrijirea tenului – lăsați astăzi pielea să se odihnească – renunțați la farduri sau reduceți-le la minim – tenul are nevoie să respire!

Îngrijire corporală – Vacuum-masajul, dansul terapeutic ( kaoshiki) , meditația cu muzică ce conține frecvențele ascensiunii – iată câteva proceduri foarte potrivite pentru astăzi.

*****

20 septembrie,marți , a 24-a zi lunară, Lună descrescătoare în Leu

Tuns -Nerecomandat, usucă și devitatlizează părul. Energetic, tunsul poate afecta foarte puternic canalul creativității.

Vopsit – Luna a intrat în Leu – este timpul cel mai favorabil pentru experimente cu culorile În special persoanele care au nevoie de puțină încredere în sine și în impactul pozitiv al propriei imagini, vor simți cât de bine le-a făcut vopsirea părului azi!  Schimbarea nuanței părului va îmbunătăți comunicarea și stabilirea de  legături utile cu persoanele necesare. Iarăși, aici sunt în avantaj mai mult persoanele ce vor folosi nuanțe mai închise decât culoarea naturală. Cărunții, înainte! 😀

Manichiură, pedichiură – nu tăiați azi unghiile și nu le schimbați forma! În schimb, orice proceduri de întreținere, re-decorare sau orice proceduri terapeutice vor avea rezultate excelente, care vă vor bucura. Energia marțiană vă cheamă să folosiți ojă în culori vii, apropiate elementului Foc.

Îngrijirea tenului –  o zi excelentă. Rezultatul procedurilor cosmetice vă va încânta și va dura mult timp. Crioterapia și masajul cu diverse aparate, în special, vor contribui la eliminarea ridurilor fine și la accelerarea regenerarii.  Acasă putem folosi cu succes măști cu castravete, brânză de vaci, frișcă, mixuri de fructe. O muzică relaxantă va crea atmosfera ideală și ne va relaxa suplimentar mușchii feței.

Îngrijire corporală  renunțați la activitatea fizică intensă în favoarea relaxării și a realizării armoniei interioare. Va veni timpul și pentru asemenea activități, dar deocamdată merită doar să vă bucurați de viață.

Notă:. Acest articol face parte din seria postărilor pentru Abonații Premium ai blogului, accesul la care se face pe bază de parolă. Însă, voi oferi până la sfârșitul lunii septembrie, ACCES LIBER  tuturor cititorilor mei, să vă faceți o idee despre o parte din informațiile și ghidările pe care le ofer – pentru susținere și planificare zilnică.

Și apoi, în cunoștință de cauză,  să hotărâți, dacă v-ar plăcea și dacă se merită să îmi susțineți, la rândul vostru, munca de calcul și investigație astrologică pe viitor, printr-un schimb energetic, sub formă de donație.

Puteți opta fie pentru o donație lunară, fie pentru un  abonament pe 6 luni sau unul anual ( reducerea de preț este direct proporțională perioadei de abonament) Puteți face asta aici.  Parola lunară de acces se trimite pe mail la începutul fiecărei luni.

Pachetul include Calendarul frumuseții pentru fiecare lună în parte, Tabelul lunar al aspectelor Planetare zilnice, Tabelul lunar al Lunii fără direcție( de mare ajutor în special pentru cei ce sunt propriii lor șefi) – toate pentru o planificare ideală a evenimentelor importante din viață și a programului zilnic. Vă mulțumesc cu recunoștință celor care îmi sunteți alături și vă trimit cele mai bune gânduri! Fiți binecuvântați! Masha.

21 septembrie,miercuri , a 25-a zi lunară, Lună descrescătoare în Leu

Tuns – Total nerecomandat! Posibilă deteriorare a protecției și pierdere a forței vitale.

Vopsit – O zi nefavorabilă, chiar dacă Luna e încă în Leu . Vopsitul amplifică puternic energia conflictualitățiii.

Manichiură, pedichiură – această zi lunară este caracterizată de fluxuri energetice foarte slabe. Pe lângă faptul că vă poate înrăutăți starea psiho-emoțională, manichiura va atrage critici și priviri ironice, deoarece chiar nu va avea cel mai reușit aspect. Amânați pentru altă zi programarea.

Îngrijirea tenului -este timpul pentru proceduri eficiente de reîntinerire, precum radiofrecvența subdermică fracționată, peeling-ul chimic sau cu laser, termo-lifting-ul, etc. Intuiția puternică din această zi trebuie ascultată- ea vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită procedură.

Îngrijire corporală – energiile mercuriene favorizează eliminarea toxinelor din corp; este indicat să bem ceaiuri cu ușor efect diuretic și să facem masaj de drenare a limfei. Pielea corpului și a feței va reacționa imediat prin creșterea fermității și aspectului mai neted, eliminând pungile și edemele.

*****

22 septembrie, joi, a 26-a zi lunară, Lună descrescătoare în Leu

Tuns -Total nerecomandat! Posibilă deteriorare a protecției și pierdere a forței vitale.

Vopsit – nefavorabil. Doar dacă folosiți sucuri, ceaiuri și decocturi, ca soluții naturale pentru nuanțare( suc de sfeclă roșie, cafea, lămâie, rubarbă, coajă de stejar, suc de nap, ceai de mușețel, rădăcină de pătrunjel, decoct de frunze de nuc, colorare cu henna, basma sau amestecul dintre acestea în proporții diferite.)

Manichiură, pedichiură – o zi perfectă. Manichiura va oferi mâinilor un aspect fabulos, bine îngrijit. Viteza de creștere a unghiilor este încetinită, ceea ce îți va permite să te bucuri  de frumusețea și spectaculozitatea noului design  o lungă perioadă de timp. Procedurile de îngrijire a mâinilor și unghiilor vor avea un efect puternic de vindecare.

Îngrijirea tenului –  evitați astăzi procedurile făcute la cabinet – ziua predispune la pierderi mari de energie prin interacțiune cu alte persoane.  Puteți să vă îngrijiți pielea acasă cu produse naturale, dar fiți precaute cu cele cu potențial alergen.

Îngrijire corporalăeficacitatea procedurilor de curățare este crescută – de la o baie de aburi însoțită de auto-masaj prin lovire cu o măturice de stejar sau mesteacăn până la curățarea profundă a intestinelor prin hidro-colonoterapie. Pielea va căpăta un aspect catifelat, va deveni mai elastică și mai delicată. Senzația de lejeritate și relaxare va persista mult timp.

*****

23 septembrie,vineri , a 27-a zi lunară, Lună descrescătoare în Fecioară

Tuns -Total nerecomandat! Posibilă deteriorare a protecției și pierdere a forței vitale.

Vopsit – o zi bună, în care schimbarea culorii părului vă schimbă în bine imaginea generală. În mod special, sunt favorabile nuanțele naturale, doar cu câteva tonuri diferite de cea naturală, deoarece vor amplifica fluxurile financiare din câmpurile voastre. Măștile și fiolele cu vitamine pentru păr se vor asimila deosebit de bine astăzi,

Manichiură, pedichiură – dacă vizita ma salon a fost programată din timp, aceasta va fi foarte reușită și va aduce o îmbunătățire simțitoare stării generale de bine. Avem liber la experimente. Manichiura, sub influența energiilor venusiene ale zilei, va ieși excelent și se va menține un timp îndelungat.

Îngrijirea tenului -o zi perfectă, chiar și pentru cele mai complicate și invazive intervenții, inclusiv chirurgia plastică. Și peeling-ul cu ultrasunete este recomandat astăzi, pentru a netezi perfect tenul. O altă procedură reușită va fi mezoterapia.

Îngrijire corporală -ne putem ocupa de reducerea imperfecțiunilor în zonele cu probleme ale corpului; împachetări cu alge sau creme anticelulitice, drenaj limfatic.

*****

24 septembrie,sâmbătă , a 28-a zi lunară, Lună descrescătoare în Fecioară

Tuns – Total nerecomandat! Posibilă deteriorare a protecției și pierderea forței vitale. Azi, este ultima zi al perioadei nefavorabile tunsului.

Vopsit – astăzi vopseaua poate afecta puternic scalpul, iar părul poate începe să cadă. Reprogramează .

Manichiură, pedichiură – o zi reușită pentru îngrijirea și restaurarea unghiilor,precum și a masajului mâinilor, a diverselor măști, comprese, etc,  în special dpdv energetic. Energiile saturniene curăță câmpurile în timpul procedurilor, eliminând reziduuri emoționale negative din aură. Nu se taie unghiile sau pielițele; în a 28-a zi lunară există o legătură directă între procedurile de tăiere, scurtare în interiorul câmpurilor subtile și longevitatea persoanei.

Îngrijirea tenului – una dintre cele mai favorabile zile pentru procedurile de frumusețe. Pielea este foarte receptivă la diverse cockteiluri cu vitamine, injecții cu acid hialuronic, măști anti-age, etc. Un efect spectaculos vor avea măștile sau compresele ce conțin uleiuri de plante venusiene – melissa și trandafir.

Îngrijire corporală – astăzi NU vom apela la niciun fel de proceduri încălzitoare, gen saună, dușuri fierbinți, masaj cu creme anticelulitice ce conțin piper sau ghimbir, masaj cu pietre vulcanice, etc. Și limonada cu ghimbir este de evitat. În schimb, masajul cu cuburi de gheață pe gat, decolteu, abdomen, etc va avea un efect tonifiant și hidratant. Pentru masaj folosiți creme cu efect mentolat.

*****

25 septembrie,duminică , a 29-a zi lunară, Lună descrescătoare în Balanță

Tuns – Ziua este neutră pentru tuns.

Vopsit – o zi total contraindicată vopsirii părului, datorită influenței energetice nefaste.

Manichiură, pedichiură – vizita la salon trebuie să fie una doar de întreținere-reîmprospătare a manichiurei deja făcute și eventual o scurtare nesemnificativă a lungimii unghiei, pentru regenerare.. O schimbare radicală de imagine în a 29-a zi lunară nu este cea mai inspirată alegere.

Îngrijirea tenului Crioterapia și masajul anti-age vor ajuta la netezirea pielii, la eliminarea ridurilor fine și la accelerarea proceselor regenerative Vizita la cosmeticiană te va binedispune, cu siguranță.

Îngrijire corporală -orice proceduri de detoxifiere, inclusiv sauna, hidrocolonoteralia, curele cu sucuri, curele de deparazitare sau postul negru vor avea un efect maxim de purificare.

*****

26 septembrie,luni , prima și a 2-a zi lunară, Lună Nouă în Balanță♎ ( la 00:54)

Tuns – îmbunătățește starea de sănătate și aspectul părului. Energetic, odată cu părul tăiat, sunt eliminate energiile blocante din câmpuri; de parcă cineva vă ia o povară grea de pe umeri. Deschide drumurile, până atunci blocate.

Vopsit – De la orele prânzului, vopsitul, în special cu coloranți naturali este favorabil, deoarece atrage energia banilor, a succesului și a schimbărilor pozitive în destin, întărește rădăcina părului și accelerează creșterea. Totuși, ține cont că vopseaua nu va ține mult timp, trebuind să repeți procedura destul de repede.Și rădăcinile crescute vor deveni vizibile la fel de repede.  Partea bună: iți poți permite orice experimente îndrăznețe cu nuanțele – în caz că nu îți place rezultatul, se spală la scurt timp.

Manichiură, pedichiură – Benefic, însă numai după masă, ca să treacă efectul maxim al Lunii Noi. A doua zi a calendarului lunar este parcă făcută pentru experimente cu imaginea. Puteți încerca noi proceduri sau puteți schimba radical aspectul unghiilor. De exemplu, prin schimbarea formei sau prin reconstruirea cu gel, pentru un aspect spectaculos. Schimbarea va aduce îmbunătățirea stării de sănătate și o atitudine optimistă.

Îngrijirea tenului -Timpul din preajma Lunii Noi îl vom rezerva pentru odihnă, măști de întreținere, cocktailuri cu vitamine și masaj de relaxare. O vizită la cabinet nu este de dorit, toate procedurile de îngrijire a pielii se fac cel mai bine acasă.

Îngrijire corporală – astăzi puteți acorda o atenție specială bustului: de la exfoliere cu tărâțe de ovăz sau zaț de cafea și comprese nutritive, la masaj și exerciții ușoare de tonifiere a musculaturii. Evitați excesul de lichide și supra-răcirea; deosebit de vulnerabili sunt rinichii, vezica și zona lombară. Alcoolul este total contraindicat!

*****

27 septembrie, marți , a 3-a zi lunară, Lună descrescătoare în Scorpion

Tuns – o zi foarte bună. Părul tuns se va aranja frumos, firele nu se mai despică, aspectul lui se îmbunătățește, curgerea energiilor prin aură devine armonioasă, astfel că omul își va atinge mai ușor obiectivele propuse.

VopsitÎn perioada lunii în Scorpion, starea părului devine instabilă. Ideal ar fi să vă concentrați pe orice acțiuni de regenerare și hrănire a părului. În cel mai bun caz, puteți vopsi părul exclusiv cu produse naturale. Schimbarea culorii azi aduce schimbări pozitive celor nesiguri pe ei și indeciși – găsiți doar colorantul potrivit.  Consultați stilistul și alegeți opțiunea potrivită.

Manichiură, pedichiurăOrice vizită la salon este nedorită; Se recomandă îngrijirea unghiilor la domiciliu; băile, compresele calde  și masajul cu uleiuri aromate vor întări și revigora unghiile, le vor da elasticitate și vor preveni exfolierea. O combinație dintre uleiul de arbore de ceai și lavandă este una dintre cele mai benefice. Ele completează perfect, aducând relaxare emoțională, hrănind  și vindecând placa unghială.

Îngrijirea tenului – Doar proceduri de îngrijire, făcute în casă. Energetic, vizita la salonul cosmetic ne va epuiza puternic.

Îngrijire corporală – pericolele zilei  sunt riscul de acumulare rapidă în greutate – evitați dulciurile și făinoasele, precum și pierderile mari de energie – aceasta fiind influența semnului Scorpion. Sucurile proaspete de fructe și legume, precum și diverse ierburi și condimente picante, adăugate în mâncare sunt o bună soluție pentru a acumula energie.

*****

28 septembrie,miercuri, a 3-a și a 4-a zi lunară, Lună descrescătoare în Scorpion

Tuns – Încă o zi excelentă pentru tuns; părul se va coafa ușor, luând forme avantajoase estetic. Aspectul devine mai tânăr, în general alura persoanei pare una tinerească și plină de viață.

Vopsit – o zi destul de controversată, la fel ca cea de ieri. Aceleași recomandări, la care se mai adaugă una: stilistul trebuie să fie de același sex cu clientul, pentru ca schimbul energetic să fie armonios.

Manichiură, pedichiură -această zi lunară este complet nepotrivită pentru manichiură. Dacă, în ciuda avertismentelor, insistați să mergeți, ați putea fi foarte dezamăgite de rezultat, stricându-vă starea de spirit și riscând certuri cu cei din jur datorită nervozității, amplificate de ziua guvernată de Mercur. În altă ordine de idei, recuperarea unghiilor după procedurile de azi ar putea dura un timp, mâinile căpătând un aspect neglijent de care veți scăpa mai greu.

Îngrijirea tenului A patra zi a calendarului lunar este favorabilă curățărilor, sub orice formă. Un rezultat bun va oferi îndepărtarea părului facial, proceduri cosmetice care combină exfolierea și nutriția. A scăpa de ceea ce este inutil( fiere de păr, piele moartă, etc)  energetic atrage succesul,  deschide calea către noi oportunități și, nu în ultimul rând, îmbunătățește semnificativ starea pielii.

Îngrijire corporală – la fel ca și pentru ten, procedurile de epilare sunt foarte indicate; de asemenea, energiile mercuriene favorizează circulația lichidelor; așadar, drenajul limfatic, detox-ul căilor urinare și eliminarea celulitei prin orice metode sunt procedurile cu cel mai mare efect.

*****

29 septembrie, joi, a 5-a zi lunară, Lună descrescătoare în Săgetător  

Tuns – Încă o zi excelentă pentru tuns; părul se va coafa ușor, luând forme avantajoase estetic. Aspectul devine mai tânăr, în general alura persoanei pare una tinerească și plină de viață.

Vopsit – energetic, o zi excelentă: schimbarea nuanței crește farmecul feminin, oferă atractivitate în ochii sexului opus. Conexiunile de afaceri se vor îmbunătăți, vor apărea noi cunoștințe care vor influența pozitiv cariera. Excelent pentru femeile ambițioase. Totuși, nu experimentați cu culori noi, deoarece puteți da greș! Alegeți nuanțe care știți exact că vi se potrivesc. Folosiți măști regenerante.

Manichiură, pedichiură – o zi ambiguă. Pe de o parte, este foarte favorabilă energetic, manichiura amplificând energia succesului și a prosperității, dând o stare de optimism și entuziasm în tot ce faceți. Pe de altă parte, orice procedură ați face azi, aceasta nu va dura decât foarte puțin timp. Construirea cu gel va necesita multiple corecții, și se va deteriora repede, pielițele vor crește și ele cu viteză mare, oja aplicată se va decoji  în timp record. Din nou, decizia vă aparține și depinde de prioritățile personale. 🙂

Îngrijirea tenului – doar măști sau comprese 100% naturale cu efect de înălbire (a pistruilor și petelor pigmentare), preferabil făcute acasă. Contraindicată orice procedură făcută cu aparatele cosmetice.

Îngrijire corporală -energia lui Jupiter sporește eficacitatea procedurilor de detoxifiere, de la o baie de aburi până la curățarea intestinului cu produse de purificare sau prin colonoterapie Pielea va căpăta un aspect catifelat, devenind mai întinsă și mai delicată. Iar senzația de ”corp ușor” o veți resimți un timp îndelungat după aceste curățări.

*****

30 septembrie,vineri, a 6-a zi lunară, Lună descrescătoare în Săgetător  

Tuns – Încă o zi excelentă pentru tuns; părul se va coafa ușor, luând forme avantajoase estetic. Aspectul devine mai tânăr, în general alura persoanei pare una tinerească și plină de viață.

Vopsit – aceleași recomandări ca și ieri; ca un plus, azi la aspectele pozitive se mai adaugă energiile venusiene: Noua culoare ( dacă vă stă bine, arămiul e ideal) vă va magnetiza aura puternic și vă va umple de bună dispoziție.

Manichiură, pedichiură – o altă zi controversată. Până la orele 12:50 sunt valabile recomandările zilei de ieri. După această oră, intră energiile venusiene, care ne vor da idei inspirat,e în ce privește nuanța ojei, designul, forma unghiei, însă, energetic manichiura ne poate epuiza. Recomandarea ar fi să ne limităm la planificarea unei viitoare vizite și vizualizarea aspectului pe care îl dorim; plus un masaj relaxant al mâinilor cu creme sau uleiuri parfumate, guvernate de Venus: trandafir, verbină, lavandă.

Îngrijirea tenului -doar măști sau comprese 100% naturale cu efect de înălbire (a pistruilor și petelor pigmentare) și de uniformizare a nuanței tenului, preferabil făcute acasă. Contraindicată orice procedură făcută cu aparatele cosmetice.

Îngrijire corporală -Este recomandat înotul, precum și exercițiile de respirație în aer curat. În alimentație limitați consumul de alimente grele, acordând prioritate legumelor și fructelor. Seara, un masaj relaxant al mușchilor zonei lombare, a feselor și a coapselor va fi extrem de binevenit, deoarece este o zonă sensibilă azi. De asemenea, Meditația de vindecare a chakrei rădăcină pe frecvența 396 Hz vă va echilibra energetic și emoțional.

🌺Aveți grijă de voi! Fiți frumoase și magnetice în mod natural, în fiecare zi! 🌺

Cu toată iubirea, Masha.✨🌹