1 Decembrie, joi; a 8-a și a 9-a zi lunară, de la 14:12; Lună crescătoare în Pești

Tuns – Nu sunt deloc favorabile tunsorile astăzi; părul, dar și scalpul ar putea avea de suferit, fiind predispus la iritații, alergii și infecții: energetic, tunsoarea ne poate înrăutăți brusc starea de sănătate.

VopsitDacă vrei să-ți împrospătezi culoarea, axează-te pe nuanțe naturale, deoarece o astfel de colorare va dura mult timp. Culorile prea stridente sau total diferite de nuanța ta naturală te vor dezamăgi. Se recomandă aplicarea măștilor hrănitoare și vindecătoare – acestea vor crește rezistența rădăcinilor.

Manichiură, pedichiură -nivelul de energie poate crește iar starea de bine se poate îmbunătăți după manichiura de azi; totuși, oja aplicată nu va ține mult pe unghii, cuticulele vor crește repede, iar mâinile vor reveni foarte curând la un aspect neîngrijit. Mai bine amână pentru altă zi.

Îngrijirea tenului această zi nu este foarte bună pentru proceduri serioase, de profunzime: Venus este afectată, iar Luna se îndreaptă către conjuncția cu Neptun, crescându-ne sensibilitatea. Orice experiment poate fi periculos, deoarece pielea este acum deosebit de vulnerabilă. Este acceptabil să folosești măști și seruri beauty care îți sunt deja familiare și ești sigură că nu vor provoca efecte neplăcute.

Îngrijire corporalăAstăzi nu ar trebui să alegi activități sportive foarte solicitante; corpul resimte oboseala și are nevoie mai mult de relaxare. Este mai bine să mergi pe exerciții simple de întindere(stretching) sau poți înota în piscină. Nu programa pentru azi ședințe de tatuaj, piercing sau epilare corporală. Contraindicate băile fierbinți, ședințele la solar.

*****

♓♈ 2 Decembrie, vineri; 9-a,10-a zi lunară, de la 14:17; Lună crescătoare în Peștiși de la 07:40 Berbec

Tuns –  tunsorile sunt neutre.

Vopsit -Din punct de vedere energetic, foarte favorabilă este vopsirea părului doar cu  coloranți de origine vegetală, energia vindecătoare a cărora va facilita rezolvarea problemelor de afaceri și de muncă. Nu vom folosi coloranți chimici!!

Manichiură, pedichiurăUnghiile tăiate pe luna în creștere vor deveni frumoase și puternice, atrăgând sănătatea și norocul financiar. Totuși, este necesar să fii foarte prudentă atunci când tai pielițele: Instrumentele trebuie să fie perfect dezinfectate.

Îngrijirea tenului – astăzi trebuie să fii atentă cu tenul tău să nu-l stresezi cu mișcări prea bruște: masajul facial prea energic, procedurile abrazive de peeling, pensatul la repezeală, etc. Te poți alege cu iritații, roșeață permanentă, mici răni și zgârieturi care se vor vindeca greu și vor lăsa cicatrici. 

Îngrijire corporalăZiua este bună pentru antrenamentul intens. Poți face exerciții de forță la sală sau acasă. Dacă vremea permite, și mai bine este să mergi la aer curat. O zi deosebit de bună pentru a lucra cu șoldurile, fesele, spatele inferior.

*****

3 Decembrie, sâmbătă; a 10-a și a 11-a zi lunară,de la 14:27; Lună crescătoare în Berbec

Tuns – și astăzi este o zi neutră.

VopsitÎngrijirea de rutină a părului, cum ar fi măștile regenerante sunt recomandate.

Manichiură, pedichiurăUnghiile tăiate pe luna în creștere, în a doua parte a zilei, vor deveni frumoase și puternice, atrăgând sănătatea și norocul financiar. Manichiura îți va îmbunătăți starea emoțională și te va ajuta să fii mai relaxată în comunicarea cu cei din jur.

Îngrijirea tenului – doar proceduri de rutină. Mare grijă cu orice proceduri invazive – de curățare, peeling profund, injecții de augmentare. De asemenea, este contraindicat piercing-il, tatuajele, bronzarea artificială, intervențiile stomatologice, băile cu apă prea fierbinte.În schimb orice măști  cu ingrediente naturale vor avea un efect wow.

Îngrijire corporalăAceasta zi este destul de reusită pentru un antrenament activ de intensitate moderata. Poți alege exerciții cardio sau orice antrenament de forță pentru întregul corp. E bine să faci box sau să sări coarda.

*****

♈♉4 Decembrie, duminică;  a 11-a, 12-a-a zi lunară(14:34); Lună crescătoare în Berbec și Taur( de la 14:37)

Tuns – va îmbunătăți starea părului. Energetic, sunt eliminate din câmpuri energiile de joasă vibrație, tunsoarea parcă ne va elibera de povara grea a vechilor probleme. Se deschid drumurile blocate.

VopsitNu merge astăzi la hair-stilisti sau specialiști pentru sfaturi în alegerea culorii. Este un moment  prost pentru o schimbare de imagine sau pentru testarea de noi vopsele și culori. Chiar dacă e o Lună crescătoare favorabilă, ce intră în Taur,  beneficitatea  acesteia este anulată de aspectele  tensionate ale lui Venus.

Manichiură, pedichiură – doar îngrijire de rutină, nu la salon ci acasă.

Îngrijirea tenului astăzi merită să fii mai atentă cu orice experimente legate de ten. O Venus tensionată te poate împiedica să obțini un rezultat bun, dacă alegi orice procedură nouă. Este mai bine să alegi îngrijirea obișnuită de rutină acasă.

Îngrijire corporală -o zi perfectă pentru meditații și introspecție, folosind muzica cu frecvențe vindecătoare, fumigațiile, uleiurile aromate. Efortul fizic trebuie să fie moderat. O stare de bine ne va da hrana caldă și băuturile calde. Nu consuma alimente reci.

*****

5 Decembrie, luni; a 12-a și a 13-a zi lunară ( de la 14:44); Lună crescătoare în Taur

Tuns -o zi excelentă pentru tuns! Părul parcă își reînnoiește culoarea și strălucirea, firele albe, dacă există, devin mai puțin vizibile. Energia mentală se purifică prin tuns, pot veni spontan răspunsuri la întrebări care ne frământau de mai mult timp.

Vopsit – luna formează aspecte tensionate, pielea devine sensibilă la substanțe chimice. Mai bine reprogramează pentru o altă zi.

Manichiură, pedichiură – nefavorabil. Doar îngrijirea pielii mâinilor – cu orice fel de comprese și măști – calmante, înălbitoare, anti-age, hrănitoare etc.

 Ajuta și la vindecarea unghiilor casante, îmbunătățindu-le semnificativ aspectul și textura, dând mâinilor un aspect extrem de îngrijit. Masajul mâinilor cu adăugarea la uleiul de masaj a unei picături de lemn de santal va fi și el foarte eficient. Aroma sa îți va debloca potențialul interior și va stabiliza starea de spirit.

Îngrijirea tenului -Luna este dizarmonică astăzi, iar semnul Taurului o  face și mai sensibilă la influențe exterioare, așa că ai grijă când alegi procedurile – este mai bine dacă apelezi la ceva familiar și verificat. Dacă ai pielea sensibilă, încearcă să nu experimentezi cu noi tipuri de produse cosmetice.

Îngrijire corporală – recomandate drenajul limfatic și masajul de relaxare. Efortul fizic trebuie să fie cât mai moderat. Oferă corpului o pauză..

*****

6 Decembrie, marți; a 13-a, 14-a zi lunară( 14:57); Lună crescătoare în Taur

Tuns – face rădăcina mai puternică, stopează căderea, dar părul poate deveni mai rebel și mai greu de coafat. Energetic, tăierea părului îmbunătățește fluxul circulația pranei pe canale, conferă vitalitate și o stare de revigorare generală.

Vopsit – o zi favorabilă pentru reîmprospătarea nuanței părului sau pentru acoperirea rădăcinilor crescute.Un moment potrivit aplicării de măști și seruri pentru a întări părul și a-i îmbunătăți aspectul.

Manichiură, pedichiură – Doar întreținere și schimbare a culorii, modelului, etvc. Înclinația către improvizație te va încuraja să alegi o schemă de culori, un model și un design decorativ neobișnuit și îndrăzneț. Pentru prevenirea fragilității unghiilor, se recomandă băi cu uleiuri calde și aplicarea cremelor ultra-nutritive.

Îngrijirea tenului -fără nicun fel de proceduri invazive în zona feței – riscul de infecții și cicatrici inestetice este foarte mare! Nici intervențiile stomatologice, sau piercingul și tatuajele  nu trebuie programate pentru astăzi. Îngrijirea de rutină, atât.

Îngrijire corporalăEste bine să faci stretching, yoga sau Pilates. Dacă timpul permite, poți înota o oră în piscină. Dacă organismul este încărcat cu toxine, posibilă deteriorare a sănătății, boli infecțioase, activarea proceselor inflamatorii. Se recomandă să începi curățarea internă prin dietă, să  să consulți un nutriționist.

*****

7 Decembrie, miercuri; a14-a și a 15-a zi lunară(de la 15:15); Lună crescătoare în Gemeni

Tuns -o zi favorabilă, mai ales pentru cei care doresc ca părul să fie cât mai ondulat. Energetic, tunsoarea atrage fluxuri pozitive de energie, îmbunătățește starea de sănătate.

Vopsitastăzi ar trebui să fii atentă cu părul, deoarece îl poți deteriora puternic prin orice manipulare neglijentă a instrumentelor fierbinți de coafat și orice substanță chimică aplicată  Amână orice proceduri pentru o altă zi.

Manichiură, pedichiură -recomandat, în special manichiura de întreținere: astăzi putem experimenta cu modele și culori cât mai vii și mai îndrăznețe. Însă mare atenție la obiectele tăietoare: mai bine nu tăia astăzi pielițele, există risc mare de infectare.

Îngrijirea tenului – se mențin recomandările de ieri

Îngrijire corporalăcurățarea completă a organismului, eliminarea toxinelor, restabilirea echilibrului hidro-electrolitic.

*****

8 Decembrie, joi; a15-a, 16-a zi lunară( de la 15:42)

LUNĂ PLINĂ în GEMENI 16°♊02′(ora 07:08)

Tuns -O zi favorabilă,  pentru cei care doresc ca părul să fie cât mai ondulat. Energetic, o zi excelentă de a tăia părul pentru cei singuri – tunsoarea crește magnetismul personal, atrăgând persoanele de sex opus și, în general, ne face plăcuți în comunicare.

Vopsito altă zi dificilă, în ciuda lunii armonioase din prima jumătate a zilei, tensiunea poate persista până seara, așa că astăzi nu ar trebui să faci nimic serios legat de păr,  ce implică utilizarea substanțelor chimice decolorante, a vopselelor dar și expunerea părului la temperaturi mari; îngrijirea la domiciliu este de preferat. Poți aplica măști de purificare a părului și scalpului, precum și măști pentru volum pentru părul subțire și rar.

Manichiură, pedichiurăaceastă zi este, de asemenea, destul de plină de riscuri, așa că fii mai atentă, ascultă-ți atât stările interne, psihologice, cât și senzațiile fizice. Nu forța organismul, evită saloanele aglomerate, ia o pauză de la orice proceduri mani-pedi. Poți continua rutina zilnică de îngrijire a pielii mâinilor și picioarelor.

Îngrijirea tenului – se mențin recomandările ultimelor două zile. Perioadă nefavorabilă intervențiilor  și manipulărilor în zona feței- cu excepția îngrijirii de rutină!

Îngrijire corporală – este o Lună Plină destul de stresantă; fă o pauză totală de antrenamente – riști să pierzi extrem de multă energie vitală, Poți face exerciții de yoga și meditații cu sunete de frecvențe înalte din gama Solfegiului Ascensiunii de exemplu. Continuă procedurile de detox. Evită categoric consumul de alcool.

*****

♊♋9 Decembrie, vineri;  a 16, 17-a zi lunară(de la 16:22); Lună descrescătoare în Gemeni,  Rac(de la10:48) ♊♋

Tuns -o zi benefică, numai la primele ore ale dimineții: Părul se regenerează, firul devine mai rezistent, mai strălucitor, vârfurile nu mai au tendința de a se despica. Energiile aurice se reînnoiesc, apare șansa în proiectele noi. Apoi Luna are un interval de mers în gol și lucrurile se schimbă. După ora 10:50 – tunsoarea poate deteriora grav părul, există riscul apariției mătreții, părul poate cădea mai mult ca de obicei și se poate despica.

Vopsit – Nerecomandat; pana la 10:50 poti aplica măști pentru volum sau sa folosesti bigudiuri pentru coafat, dar totuși ar fi mai sănătos să lași părul în pace azi, deoarece Luna este fără direcție. Venus este și ea slabă și tensionată, lucru care nu promite un rezultat bun.

Manichiură, pedichiurăluna în Rac înclină spre singurătate și respingerea comunicării prea vioaie. Acțiunile active, inclusiv manichiura și pedichiura, nu vor aduce deloc rezultatul dorit. Merită să te relaxezi și să îți stabilești doar dorințele și necesitățile în materie de îngrijire, iar în zilele următoare să începi să le implementezi.

Îngrijirea tenului o altă zi nu prea bună pentru procedurile de înfrumusețare complexe datorită faptului că Venus  este afectată iar Luna nu este nici ea armonioasă toată ziua. Astăzi este preferabil să nu programezi consultații la specialiștii în frumusețe: s-ar putea să ți se recomande prea multe terapii inutile, ineficiente, etc doar de dragul de ți vinde servicii. Alege proceduri de rutină la domiciliu, pentru menținerea unui aspect îngrijit. Va fi suficient.

Îngrijire corporalăAstăzi și în următoarele zile poți crește intensitatea antrenamentelor la sală; totuși mai bine să nu pui prea mult efort pe piept, umeri, brațe și mijlocul spatelui, ci să te  concentrezi mai mult pe partea inferioară a corpului. Procedurile de curățare a intestinelor, eliminarea toxinelor vor merge bine, curele de slăbire vor da un rezultat excelent. Atenție: alcoolul este absolut contraindicat!

*****

10 Decembrie, sâmbătă; a 17-a, 18-a zi lunară( de la 16:16); Lună descrescătoare în Rac

Tuns – zi duală: până la 17:16, o zi excelentă pentru tuns: firul se fortifică, părul începe să crească mai viguros. Energetic, tunsoarea ne ajută la deschiderea unor noi drumuri, spațiul din jur se reconfigurează, permițând accesul la schimbări în bine. după această oră, energia devine nefavorabilă și tunsoarea poate afecta starea de sănătate a scalpului, provocând mătreață, căderea părului, despicarea vârfurilor.

Vopsit – o zi controversată, inclusiv  din punct de vedere energetic; vopsitul este favorabil doar în a doua parte a zilei și doar în tonuri foarte închise: de asemenea, în a 3-a fază a Lunii vopseaua aplicată se va duce foarte repede la spălat; Concluzia: vă puteți face brunete, dar numai după orele 17, cu condiția să folosiți o vopsea de foarte bună calitate, cu grad de rezistență mare. 🙂

Manichiură, pedichiurăO trăsătură caracteristică a lunii descrescătoare di a 3-a fază este stabilizarea fluxurilor de energie și scăderea intensității acestora. Creșterea unghiilor încetinește, deschizând câmpul pentru o varietate de experimente. Extensiile vor rezista mult timp în forma lor originală, de asemenea și oja. Procedurile nu fac niciun rău unghiilor, mai ales dacă  veți programa ședința până în ora 17.

Îngrijirea tenului zi potrivită pentru îndepărtarea părului nedorit, în special de pe față. Se pot pensa sprâncenele, îndepărta părul de deasupra buzei sau de pe bărbie î prin diferite tehnici. O zi perfectă   pentru prima ședință de epilare definitivă).

Îngrijire corporalăAstăzi și în următoarele zile poți crește intensitatea antrenamentelor la sală; totuși mai bine să nu pui prea mult efort pe piept, umeri, brațe și mijlocul spatelui, ci să te  concentrezi mai mult pe partea inferioară a corpului. Procedurile de curățare a intestinelor, eliminarea toxinelor vor merge bine, curele de slăbire vor da un rezultat excelent. O zi foarte potrivită pentru vindecare emoțională prin aromaterapie.

*****

11 Decembrie, duminică; a 18-a, 19-a zi lunară, de la 17:23; Lună descrescătoare în Rac

Tuns -o zi foarte nepotrivită pentru tuns, în special pentru starea de sănătate.În general, este mai bine să nu ne atingem prea mult părul astăzi, să amânăm inclusiv spălatul. Acesta devine fragil și lipsit de strălucire. Canalul creativității se poate bloca.

Vopsit – Nu merită să-ți asumi riscuri într-o asemenea zi dizarmonică – bolile cronice îți pot aminti de faptul că le ai, câmpul energetic devenind mai slab și mai vulnerabil. Mai bine ai grijă de sănătatea ta în această zi, limitând consumul de energie și aflarea în locuri frecventate de multă lume.

Manichiură, pedichiură – nerecomandat, interacțiunea foarte apropiată cu câmpurile altor oameni va duce la mari pierderi de energie vitală în această zi, inclusiv la blocaje în flixul financiar.

Îngrijirea tenului astăzi este și o zi bună pentru a îndepărta părul nedorit( epilare, pensare). Poți face asta acasă sau la salon. Doar ai grijă să alegi toate aceleași ore ale Lunii armonioase pentru început. Astăzi, diverse proceduri de curățare a pielii, precum și plăci ușoare, coji și rulouri, vor fi eficiente.

Îngrijire corporală – exercițiile la sală sunt foarte eficiente și potrivite cu energia zilei. De asemenea, este o zi bună și pentru  orice proceduri legate de apă; poți merge de dimineață la piscină să dai câteva ture de bazin.

*****

12 Decembrie, luni; a19-a, 20-a zi lunară, de la 18:27; Lună descrescătoare în Leu

Tuns -sub nicio formă nu tăiem azi părul; poate avea efecte foarte nefavorabile asupra sănătății și imunității noastre! Energetic astăzi prin tuns se pot tăia fluxurile financiare personale( fenomen denumit în popor ”luarea sporului”)

VopsitÎn a nouăsprezecea zi lunară, merită să planifici o vizită la coafor, deoarece colorarea cu vopsele naturale va atrage interacțiunea de afaceri cu noi colegi în viața dvs. Folosirea coloranților chimici „vigori” nu este recomandată, așa că luminarea și evidențierea părului nu este binevenită. Puteți folosi agenți de nuanțare ușoare.

Manichiură, pedichiurăAstăzi și mâine sunt zile favorabile pentru construirea și întărirea unghiilor cu gel. Poți face orice tratamente pentru mâini și unghii la domiciliu. Aplică din belșug creme, uleiuri hrănitoare sau fă o baie cu ulei călduț mâinilor tale.

Îngrijirea tenului – NU este perioada potrivită pentru proceduri beauty complicate sau invazive.

Îngrijire corporalăEste mai bine să nu suprasoliciți inima, care este vulnerabilă în această zi. Când faci cardio, alege un ritm mediu, astfel încât pulsul să nu depășească norma, altfel nu vei obține efectul potrivit de ardere a grăsimilor. Proceduri interzise: epilarea corporală de orice fel, bronzatul la solar.

*****

13 Decembrie, marți; a 20-a, 21-a zi lunară de la 19:55; Lună descrescătoare în Leu

Tuns – zi excelentă, din toate punctele de vedere! În primul rând, după tuns, părul își va menține timp îndelungat forma și aspectul îngrijit. În al doilea rând, curățarea prin tuns a câmpurilor subtile va duce la o mai ușoară circulație a energiei banilor, la găsirea unor noi surse de venit, la stingerea mai rapidă a datoriilor.

Vopsititi poti vopsi parul, dar încearcă să alegi o nuanta din gama naturală. Nu este deloc recomandat să folosești culori intense sau prea nenaturale (albastru, verde, roz etc.) – acestea îți pot schimba starea emoțională, creând un sentiment de dezgust față de viață și lipsa de vitalitate.

Manichiură, pedichiură – vezi recomandările pentru luni.

Îngrijirea tenului – Un Marte hotărât și insistent nu încurajează prea multă ezitarea. Ziua este norocoasă pentru cei care și-au făcut planuri grandioase de curățare complexă și întinerire a feței și a decolteului.Injectii cu botox, termolifting, intinerire cu laser, chirurgie plastica – toate vor reuși. Procedurile vor fi nedureroase, rezultatul va fi pe măsură și va dura în timp. Procesul de vindecare are loc într-un ritm accelerat.

Îngrijire corporală – Atenție la activitatea fizică prea intensă: există risc de traumatisme. Îngrijirea călcâielor astăzi va avea rezultate excelente.

*****

♌♍ 14 Decembrie,miercuri; a 21-a zi lunară; Lună descrescătoare în Leu și Fecioară, de la 10:45♌♍

Tuns -dacă doriți să aveți un păr mai ondulat, tundeți-l astăzi. Energetic, amplifică fluxul creativității – după tunsoare inspirația ne va crește, dar și atractivitatea sexuală.

Vopsit -recomandat.

Manichiură, pedichiurăAstăzi este un moment bun pentru a te ocupa de orice probleme ale pielii mâinilor și labei piciorului. Un moment favorabil pentru tratamentul fungiilor, exemelor, vindecarea cuticulelor, îndepărtarea bătăturilor și negilor. Deoarece energia zilei este de tip mercurian, procedurile făcute azi îți vor permite sa te concentrezi mai ușor pe problemele curente, iar în eventualele negocieri sa te simți stăpână pe situație, găsind o soluție de compromis în cele mai dificile situații.

Îngrijirea tenului Nu merită să începi ceva deosebit de important legat de aspectul tău, deoarece rezultatul poate să nu fie deloc cel așteptat. Cu toate acestea, aceasta este o zi bună pentru proceduri de rutină și relaxare, gen masaj blând sau măști făcute în casă

Îngrijire corporalăAceasta este o perioadă favorabilă pentru sport și dietă sănătoasă. Un moment potrivit pentru antrenament este după ora 17:40, deoarece există risc de traumatisme  în timpul zilei. Este bine să antrenați picioarele, care astăzi își pierd vulnerabilitatea.Procedurile de curățare a intestinelor, eliminarea toxinelor decurg bine, curele de slăbire vor da rezultate excelente.

*****

15 Decembrie, joi;  a 22-a zi lunară; Lună descrescătoare în Fecioară

Tuns -Părul își îmbunătățește starea și aspectul după tuns: vârfurile nu se mai despică atât de mult și este mai ușor de coafat. În timpul tunsului energia reînnoirii ne intră în câmpuri, aura crește în diametru, starea noastră se revigorează.

Vopsit -procedurile pentru îngrijirea tenului, în special cele făcute cu diverse aparate este mai bine să le evitați sau să programați pentru o altă zi.

Manichiură, pedichiură – nerecomandat. Nu ar trebui să planifici pentru azi schimbări cardinale. S-ar putea să nu îți placă deloc rezultatul. Te poți ocupa de întărirea plăcii unghiale și să-ți îngrijești în orice fel simți pielea mâinilor.

Îngrijirea tenului Cât durează cea de-a 22-a zi lunară, poți face proceduri de înalbire a petelor pigmentare, de eliminare a problemelor legate de vârstă, tonusul natural al pielii se restabilește cu ușurință. Programele individuale anti-age, darsonvalizarea și crioelectroforeza sunt perfecte. Orice procedură va da un efect excelent pe termen lung.

Îngrijire corporalăÎn mijlocul zilei, încercați să nu programați antrenamente, mai ales de la 11:00 la 15:40: există riscul de entorse, vânătăi și alte răni minore. Este mai bine astăzi să nu puneți presiune asupra mușchilor abdominali. De asemenea, este contraindicată epilarea corporală.

*****

♍♎ 16 Decembrie, vineri;  a 23-a zi lunară; Lună descrescătoare în Fecioară, Balanță♍♎

Tuns – benefic din toate punctele de vedere. Energetic, tunsoarea va curăța câmpul mental de gânduri-parazit și programe induse.

VopsitLuna din zodia Fecioarei este propice oricăror proceduri de îngrijire a părului, tratament și refacere a părului slab și deteriorat. Astăzi, sunt acceptate și diverse proceduri, inclusiv vopsirea, ondularea, îndreptarea, împletirea și altele. Planifică orice proceduri complexe pe această Lună armonioasă, rezultatul te va satisface pe deplin.

Manichiură, pedichiurănici măcar nu atinge unghiile cu pila, unghiera sau foarfeca pentru  a le tăia, îndrepta sau pili. Azi, totul va decurge în cel mai nefavorabil mod. Manichiura îți va lua din  energia internă, înlocuind entuziasmul inițial cu oboseala și apatia. Aplicarea ojei în variante neobișnuite poate corecta situația. Merită să arunci o privire mai atentă la noile modele nail-art și să alegi ceva avangardist. În schimb, o perioadă foarte bună pentru tratamente dermatologice.

Îngrijirea tenului – doar proceduri făcute acasă – măști, curățări blânde, auto-masaj.

Îngrijire corporală – Luna își schimbă faza; energia este în scădere – nu planificați pentru azi mersul la sală sau orice alt efort – lăsați corpul să se odihnească. Atenție: este o zi foarte nefavorabilă pentru epilat!

*****

17 Decembrie, sâmbătă;  a 24-a zi lunară; Lună descrescătoare în Balanță

Tuns – o zi excelentă pentru tuns! Părul va căpăta volum și un aspect sănătos. Energetic, tunsul amplifică curajul și încrederea în forțele proprii.

VopsitVopsirea părului în culori cât mai naturale îți va îmbunătăți starea psihică și emoțională. Poți modifica cu curaj nuanța părului cu mai multe tonuri, totuși, având grijă să menții un echilibru și o armonie în stilul și în aspectul tău general – așa îți vei deschide maxim fluxurile prosperității și abundenței financiare către tine. Dimpotrivă, culorile prea stridente sau nepotrivite stilului tău general pot să creeze dizarmonie la nivel de aură, perturbarea fluxurilor  și să-ți agraveze situația financiară.

Manichiură, pedichiurăOrice manipulare a unghiilor asociată cu tăierea sau schimbarea formei acestora poate aduce probleme grave de sănătate și provoca apariția depresiei. Dar pentru efectuarea procedurilor de restaurare a gelului sau reîmprospătare a stratului de ojă, timpul este foarte potrivit.

Îngrijirea tenului Pentru cea de-a 24-a zi lunară, totul este bine cu moderație. Procedurile cosmetice trebuie alese fără fanatism, axate in special pe masaj facial cu uleiuri aromatice și cu efect ușor de relaxare,  Ar trebui să aștepți puțin cu injecțiile și alte manipulări traumatice. Totul ar trebui să aibă drept scop doar menținera unui aspect sănătos și înfloritor fără a supraîncărca tenul.

Îngrijire corporală -Lentul Saturn conferă zilei o aură de metodicitate și ordine, Luna în faza ei ”balsamică” lmenține atmosfera de lentoare și deficit de energie. Plimbările în aer liber, fără agitație și ăntr-un ritm calm sunt alegerea perfectă.  Nu apela astăzi la proceduri de încălzire, pentru a elimina efectul termic asupra pielii. Sauna sau baia cu abur este mai bine să le muți într-o altă zi.

*****

18 Decembrie, duminică;  a 25-a zi lunară; Lună descrescătoare în Balanță

Tuns -Ziua este neutră pentru tuns. Totuși, dacă doriți să stimulați creșterea părului, mai bine amânați vizita la hair-stilist pentru o altă zi. Doar dacă doriți ca forma tunsorii să rămână mult timp intactă, este recomandat să vă tundeți.

Vopsit – pe măsură ce începe să se apropie energia scorpionică, starea părului devine tot mai instabilă ( mai ales după orele 18). Cele mai sigure în acest moment sunt acțiunile ce vizează îmbunătățirea stării părului: masajul scalpului, repararea vârfurilor despicate cu ser, măștile de regenerare și hrănire. Vopsitul chimic poate deteriora serios firul. Dacă este imposibil să reprogramezi procedura pentru altă zi, folosește exclusiv coloranți naturali.

Manichiură, pedichiurăNu tăia unghiile și cuticulele. Dacă ai posibilitatea, renunță azi la oje și geluri. O mică pauză ar fi ultra-benefică pentru unghii. Fă-ți timp pentru îngrijirea lor acasă: băi călduțe cu uleiuri aromate vor înmuia pielițele și vor întări placa unghială.

Îngrijirea tenului -în a 25-a zi lunară este ideal să te programezi pentru procedura de lifting termic, întinerirea cu laser erbium fracționat, peeling chimic sau cu laser. Intuiția sporită de astăzi îți va indica tipurile preferate de proceduri și te va scuti de greșeli.

Îngrijire corporalăO zi bună pentru antrenamente de rutină, câteva ture de piscină, sau  antrenamente cardio, dar nu prea dificile. Este mai bine să nu lucrezi mușchii abdominali și să supraîncarci șoldurile. O idee excelentă este să petreci azi cât mai mult timp în aer liber.

*****

19 Decembrie, luni; a 26-a zi lunară; Lună descrescătoare în Scorpion

Tuns -Total nerecomandat! Posibilă deteriorare a protecției și pierdere a forței vitale.

Vopsit În ziua 26, cu Luna descrescătoare în Scorpion, poți scăpa de mătreață sau poți reduce semnificativ cantitatea acesteia. Dacă problema nu este prea gravă, șampoanele și măștile speciale vor fi suficiente pentru a rezolva problema.

Manichiură, pedichiură – Caracteristica principală a cerlei de-a 26-a zile a calendarului lunar este stabilitatea. Orice schimbare majoră are efect distructiv grandios, deoarece este combinată cu energia Scorpionului; așa că nu ar trebui să riști sănătatea și bunăstarea aspectului tău. Doar proceduri de regenerare și întreținere.

Îngrijirea tenului Astăzi este un moment potrivit pentru a începe un program de fitness facial. Ce să nu faci: nu aplica unguente și creme pe bază hormonală.

Îngrijire corporalăCu Luna în Scorpion, ar trebui să acorzi atenție  organelor genitale, intestinelor și sistemului excretor. Este recomandat să te abții de la intimitate, pentru a evita hipotermia și efortul fizic excesiv. Cele mai indicate activități.  antrenament de stretching, yoga, Pilates . Recomandate intervențiile chirurgicale în zona nazofaringelui ; dinții pot fi tratați și îndepărtați fără probleme.Se recomandă odihnă multă, reducerea activității; este recomandată renunțarea la obiceiurile proaste, în special la consumul de alcool.

*****

20 Decembrie, marți;  a 27-a zi lunară; Lună descrescătoare în Scorpion

Tuns -Nefavorabil pentru orice proceduri legate de păr. Tăierea lui vă poate înrăutăți brusc starea de sănătate, deoarece va încetini toate procesele biochimice din corp. Chiar și spălarea părului este nerecomandată.

VopsitÎn perioada de influență a celei de-a patra faze a lunii, nu se recomandă vopsirea părului, dacă dorești un efect de durată. Colorantul se va spăla prea repede și va trebui să repeți vizita la salon, pentru un efect mai persistent.Dar tocmai din acest motiv acesta este momentul perfect pentru a experimenta cu nuanțe noi și îndrăznețe. Un alt beneficiu – de data aceasta, energetic: o alegere îndrăzneață a unei noi culori de păr astăzi, deblochează canalele de abundență, crește fluxul de numerar și bunăstarea. Doar gândește-te bine, înainte de a alege culoarea cea mai potrivită.

Manichiură, pedichiură Nu se recomandă tăierea sau scurtarea unghiilor, deoarece acest lucru le va încetini foarte mult creșterea.

Îngrijirea tenului astăzi, criticismul și intoleranța față de unele deficiențe ale aspectului tău pot crește, s-ar putea să fii nemulțumită de ceva;  cu toate acestea, nu lua decizii serioase în acest sens;  Marte este retrograd și, cel puțin până la 15 ianuarie 2023 este mai bine să eviți bisturiul sau să-ți faci injecții de întinerire și alte proceduri complexe și invazive. În schimb, masajul facial de orice fel, face-yoga sau orice proceduri spa îți vor îmbunătăți spectaculos aspectul tenului; cu tot criticismul, chiar și tu vei putea remarca acest efect către seară.

Îngrijire corporală -Ca și ieri, se recomandă odihnă multă, evitarea activităților solicitante; este recomandată renunțarea la obiceiurile proaste, în special la consumul de alcool. Pentru a câștiga putere, fiind o zi marțiană, sunt recomandate mâncărurile picante,cu condimente folosite din abundență. Ele accelerează metabolismul și echilibreză fluctuațiile de energie Dacă te gândești de mult la posibilitatea de a alege o dietă, azi este timpul perfect să iei o decizie finală.

*****

21 Decembrie, miercuri;  a 28-a zi lunară; Lună crescătoare în Scorpion; de la 09:12, în Săgetător

Tuns -o altă zi în care nu aș recomanda să vă atingeți de păr cu foarfeca, deoarece tunsul va lăsa breșe în câmpurile subtile și poate tăia și fluxurile energetice financiare.

Vopsit – chiar dacă și astăzi părul vopsit nu își va menține pentru prea mult timp nuanța, eu recomand, măcar să te nuanțezi, datorită beneficiilor energetice ale zilei. Vopsirea părului azi stabilizează poziția socială.  Nu este necesar să aplici vopseaua pe tot părul – este suficient să îți faci câteva șuvițe, îl poți clăti cu nuanțator sau îl poți vopsi în stilul ombre. O astfel de colorare îți va amplifica fluxul de energie vitală, creând teren pentru apariția unor noi persoane compatibile de sex opus, în viața ta. Există o singură condiție obligatorie-să alegi un hair-stilist de același sex cu tine sau să te vopsești singură. Un stilist de sex opus ar putea capta involuntar energia amplificată a câmpurilor tale.

Manichiură, pedichiură -Luna Nouă este aproape, energia este la minim; ziua este perfectă pentru o dulce leneveală în scopul refacerii. În ziua a 28-a, legată de durata vieții noastre, este contraindicată  tăierea sau scurtarea unghiilor! Riști să-ți pierzi o parte din energia internă, și chiar să-ți reduci longevitatea. Extensiile aplicate nu vor dura mult si vor necesita corectii multiple. Shellacul își va pierde rapid aspectul inițial  Refacerea aspectului manichiurei si masajul mâinilor sunt singurele proceduri recomandate, mai ales insotite de mirosurile reconfortante ale unei lămpi cu ulei.

Îngrijirea tenului -doar măști sau comprese 100% naturale, în special cu efect ușor de înălbire (a pistruilor și petelor pigmentare), preferabil făcute acasă. Contraindicate orice proceduri anti-age cu aparate cosmetice, precum și mezoterapia, injecțiile cu acid hialuronic, botox și orice alte intervenții invazive.

Îngrijire corporalăaceastă zi este puțin traumatizantă, așa că nu planifica proceduri complexe și riscante pentru astăzi. Te poți axa pe lucrul cu pielea coapselor și feselor, efectuând exfolieri ușoare sau masaj cu uleiuri speciale de reducere a celulitei sau vergeturilor. Pentru auto-masaj, poți folosi o perie uscată cu peri naturali înainte de a merge la duș, frecând circular tot corpul pentru a îndepărta celulele moarte.

*****

22 Decembrie, joi;  a 29-a zi lunară; Lună crescătoare în Săgetător

Tuns -fizic, tăierea părului nu îi influențează în vreun fel aspectul. În schimb, energetic tunsoarea poate afecta câmpul mental, memoria și abilitățile de exprimare. Nu.

Vopsit – chiar dacă fizic nu există niciun fel de riscuri, energetic, vopsirea părului în a douăzeci și noua zi lunară poate provoca dificultăți în sfera materială. De asemenea, schimbarea culorii părului azi poate duce la o deteriorare a relațiilor cu familia și prietenii. Ar trebui să amâni mersul la coafor până la un moment mai favorabil.

Manichiură, pedichiurăAceastă zi lunară este destinată reînnoirii și eliminării ”gunoiului și a tot ce este vechi” din casă, gânduri, viață. Este benefică o vizită simbolică la salon pentru o schimbare radicală a imaginii. Taie puțin unghiile pentru a elibera energia negativă și pentru a îmbunătăți regenerarea corpului. Unghiile naturale frumos decorate vor atrage șansă și bogăție, dar va trebui să te descurci fără extensii.

Îngrijirea tenului – În a 29-a zi a calendarului lunar, moderația este importantă.   Se recomanda masaj facial clasic, plastic si presopunctura, masti la salon, peeling superficial si mediu. Dacă vizita la cosmeticană a fost planificată dinainte, sunt posibile proceduri mai complexe, cum ar fi microchirurgia plastică sau mezoterapia.

Îngrijire corporalăzi potrivită pentru lupta împotriva celulitei și procedurilor preventive împotriva apariției cojii de portocală și a vergeturilor. Dacă slăbiți sau vă îngrășați rapid, sau dacă aveți probleme hormonale, există riscul apariției vergeturilor,care pot fi făcute mai puțin vizibile, dar nu eliminate complet. Pentru a preveni apariția acestora trebuie respectate o serie de reguli, inclusiv de nutriție, utilizarea cremelor și uleiurilor speciale pentru piele, tehnici de masaj speciale.

*****

23 Decembrie, vineri; a 30-a zi lunară; de la 12:16 – prima zi lunară;

Lună Nouă la 12:16 în Capricorn(01° 32′)

Tuns -Vom evita chiar și spălarea părului astăzi, dacă se poate Energetic, la fel de periculos: Posibilă deteriorare a protecției și pierderea forței vitale. Este ultima zi a perioadei nefavorabile tunsului.

VopsitSchimbarea culorii părului pe Lună Nouă nu-ți va aduce nicio satisfacție, rezultatul fiind departe de cel așteptat. Nu îți asuma riscul schimbării radicale a imaginii. Îți recomand, de asemenea, să te protejezi de fluxul puternic de energie negativă, purtând părul prins într-o coadă de cal sau împletit, nicidecum lăsat liber pe spate.

Manichiură, pedichiură -De dragul menținerii sănătății, ar trebui să te abții de la orice impact asupra unghiilor, mutând programarea pentru mâine . Luna nouă are o influență puternică asupra stării noastre: este posibilă o slăbire a imunității și o cădere vitală. Merită să dedicați timp îngrijirii unghiilor acasă, dar excluzând atingerea lor cu orice obiecte ascuțite.

Îngrijirea tenului – doar proceduri de rutină.

Îngrijire corporalăodihnă  de antrenamente și efort fizic.  Luna Nouă, este tradițional o zi pasivă, de relaxare, de planificare și de punere a dorințelor. Faceți planuri de îngrijire pentru următoarea perioadă, alegeți produse cosmetice noi, faceți meditații de menținere a frumuseții din interior. Orice vizită la stomatolog trebuie amânată.

*****

24 Decembrie, sâmbătă;  prima și a 2-a zi lunară; Lună crescătoare în Capricorn

Tuns -o zi foarte bună. Părul tuns se va aranja frumos, firele nu se mai despică, aspectul lui se îmbunătățește, curgerea energiilor prin aură devine armonioasă, astfel că omul își va atinge mai ușor obiectivele propuse.

VopsitÎn a doua zi lunară, se recomandă vopsirea părului exclusiv cu coloranți sau nuanțatori din ingrediente naturale, ce poartă în sine frecvența vindecătoare de emoții a plantelor din care au fost făcute.Acest lucru va umple femeia de energie,oferindu-i oportunități de a atrage evenimente interesante și schimbări pozitive. Schimbarea culorii naturale a părului astăzi, sporește energia banilor.De asemenea, vopsirea poate fi de mare ajutor pentru cei care au acumulat o mulțime de probleme în viața personală. Fluxul de energie saturniană purificatoare, promite să vindece rănile emoționale.  

Manichiură, pedichiurăÎn mod tradițional, zi asociată cu creșterea, reînnoirea, cu începerea unor proiecte importante. Orice modificări sunt binevenite, inclusiv un stil neobișnuit în designul unghiilor. Manichiura este esențială pentru cei care doresc să stimuleze creșterea unghiilor. Acestea vor fi netede, puternice, elastice. Totul este acceptabil, inclusiv extensiile, o nuanță spectaculoasă de lac în nuanțele apei.  Influența energetică este și ea benefică, neutralizatoare de blocaje și influențe negative, datorită influenței lui Saturn.

Îngrijirea tenului astăzi este o zi bună pentru hrănirea și hidratarea pielii feței și a corpului,cu ingredi9ente cât mai naturale.  Este periculos să folosești proceduri ce implică temperaturi ridicate  precum și să te expui oricăror tehnici agresive sau cu utilizarea unor substanțe puternice, deoarece pielea este destul de vulnerabilă și  răspunde doar la proceduri blânde.

Îngrijire corporalăAstăzi,  oasele și în special tibiile și coloana vertebrală sunt vulnerabile, așa că, dacă este posibil, nu face exerciții care le-ar putea dăuna. Antrenează-te fără să sari sau să pui mult efort pe genunchi. Amână vizita la stomatolog.

*****

♑♒25 Decembrie, duminică;  a 3-a zi lunară; Lună crescătoare în Capricorn și Vărsător de la 09:12♑♒

Tuns – total nerecomandat. Tunsoarea făcută astăzi ne poate înrăutăți destul de tare starea de sănătate. Mai bine să atingem părul cât mai puțin astăzi. Inclusiv pieptănatul foarte agresiv sau chiar spălatul pe cap ( mai ales dacă avem deja o stare emoțională sensibilă!) ne pot crea breșe în câmpul auric din zona capului.  Mai bine amânați orice proceduri pentru marți – atmosfera energetică se va schimba în bine de marți încolo!

Vopsit – Evită orice proceduri legate de păr!

Manichiură, pedichiură -În a treia zi lunară unghiile necesită îngrijire la domiciliu. Orice vizită la salon este de evitat; în schimb, băile cu uleiuri aromate vor umple unghiile cu forțe noi, le vor da elasticitate și vor preveni exfolierea O combinație de ulei de arbore de ceai și lavandă este o alegere excelentă. Se completează perfect reciproc, aducând relaxare emoțională și vindecând unghiile.

Îngrijirea tenului Nu există contraindicații pentru procedurile cosmetice. Curățarea tenului, liftingul termic, fotoîntinerirea, întinerirea cu laser fracțional, vor avea succes. Soluțiile beauty injectabile vor da un rezultat pozitiv stabil, capacitatea de a absorbi vitaminele și microelementele fiind crescută. Să nu uităm însă faptul că, tot din acest motiv,posibilele reacțiile alergice sunt, de asemenea, agravate: testează orice produs nou obligatoriu!  Sunt de asemenea, posibile intoxicațiile alimentare și supradozajul cu medicamente.

Îngrijire corporalăLuna intră în Vărsător, îndemnându-te să te răsfeți cu orice proceduri legate de apă:  o zi bună pentru a merge la saună, la piscină sau proceduri spa, pentru un masaj tonic și activator al circulației, ideale sunt orice tipuri de masaj exotic; de exemplu, masajul gua-sha, masajul cu bețe de bambus sau cu pietre vulcanice.

*****

26 Decembrie, luni; a 3-a și a 4-a zi lunară( de la 10:56); Lună crescătoare în Vărsător

Tuns – benefic, dacă aveți păr sănătos și nu este nevoie de niciun tratament; dacă există probleme ale părului sau scalpului, tunsoarea este contraindicată; energia puternică a zilei poate deveni distructivă pentru un organism slăbit: pielea capului va deveni sensibilă și dureroasă la atingere după tuns; energetic, tunsoarea poate îndepărta potențialii parteneri romantici, deoarece va scădea magnetismul și atractivitatea sexuală.

Vopsit – nerecomandat, pielea capului este extrem de vulnerabilă.

Manichiură, pedichiurăO zi bună atât pentru întărirea unghiilor, cât și pentru orice experimente legate de aspectul lor. Simte-te liberă să alegi culori strălucitoare, (excelent vor fi toate nuanțele apei); Nu și pentru manichiură în sine – tăierea, pilirea unghiilor, îndepărtarea pielițelor, etc trebuie amânată pentru o altă zi.

Îngrijirea tenului Un moment bun pentru diverse măști hrănitoare, hidratante, întineritoare și antistres.

Îngrijire corporalămasajul tonic (revigorant) făcut azi te  va ajuta la restabilirea forței vitale și a vioiciunii. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai mult de lucru în zilele următoare. Un masaj revigorant poate părea multora destul de intens, așa că de obicei se efectuează nu atât de prelungit  ca unul de relaxare: nu mai mult de 20 de minute, dar într-un ritm destul de rapid.

*****

♒♓ 27 Decembrie, marți; a 4 a, a 5-a zi lunară; Lună crescătoare în Vărsător și Pești (9:33)♒♓

Tuns – categoric, nu.

Vopsitar trebui să renunțăm  la orice manipulări cu părul sau scalpul, deoarece acestea pot provoca mătreață și căderea părului. Vopsirea părului este total nereușită astăzi

Manichiură, pedichiurăUnghiile tăiate pe luna în creștere vor deveni frumoase și puternice, atrăgând sănătatea și norocul financiar. Totuși, este necesar să fii foarte prudentă atunci când tai pielițele: există un risc crescut de infecții și inflamație. Instrumentele trebuie să fie perfect dezinfectate.

Îngrijirea tenului -excelent. Astăzi vor fi foarte eficiente măștile hrănitoare și hidratante, precum și cele de netezire a ridurilor.  Tratamentele spa și aromaterapia îți vor da și ele putere și energie ca că mai ameliorezi  din oboseala acestor zile, prin reducerea nivelului hormonilor de stres din corp. De asemenea astăzi poți elimina părul facial nedorit prin orice metode ai la îndemână.

Îngrijire corporalăZiua este bună pentru antrenamentul întregului corp, alergare sau sporturi acvatice. Totuși, deoarece  Luna a intrat în Pești, picioarele și degetele devin vulnerabile, așa că asigură-te că le încălzești corespunzător înainte de antrenament și, de asemenea, că încălțămintea pentru antrenament este comodă.

*****

28 Decembrie, miercuri;  a 5-a, 6-a zi lunară; Lună crescătoare în Pești

Tuns – nerecomandat!

Vopsit – nici astăzi nu este o zi potrivită  pentru a vopsi părul. Substanțele din vopsea pot da reacții neașteptate – alergii, infectări ale scalpului, mătreață. Doar curățare blândă a scalpului ( sampon pentru copii,eventual) și măști din ingrediente naturale.

Manichiură, pedichiură – aceleași recomandări ca și ieri.

Îngrijirea tenului încă o zi perfectă pentru a-ți hidrata pielea și a o face mai netedă, mai strălucitoare și mai sănătoasă. Astăzi nu recurge însă la proceduri prea complexe și agresive – doar metode anti-age blânde, fără acțiuni riscante. Este mai bine să faci ce ai de făcut la orele dimineții. Orice noi metode moderne de îngrijire a tenului pot fi încercate astăzi.

Îngrijire corporalăO zi bună pentru o vizita la saună sau baia, sau pentru băi fierbinți cu uleiuri aromatice, făcute în propria cadă.

Fitness: azi poți opta pentru sarcini grele. Încă o zi excelentă pentru antrenamentul întregului corp. Este mai bine să te antrenezi dimineața. Poți încerca noi tipuri de încărcături sau te  poți antrena pe simulatoare noi. Moment bun pentru a învăța noi exerciții.

*****

♓♈ 29 Decembrie, joi;  a 6-a, a 7-a zi lunară; Lună crescătoare în Pești, de la 12:36 – Berbec♓♈

Tunspână la 12:35 – tunsorile, este o perioadă proastă; după ora 12:35 – tunsul cu foarfeca este benefic; dar, este mai bine să nu faceți tunsori/sigilări termice.

Vopsitzi neutră pentru a lucra cu părul; e bine să fii moderată; poți alege rutina de îngrijire obișnuită, fără experimente riscante. Dacă te-ai hotărât să vopsești rădăcinile crescute sau să îți intensifici nuanța actuală, este bine să faci înainte o mască pentru hrănirea și hidratarea părului, inclusiv pe bază de uleiuri vegetale naturale.

Manichiură, pedichiură – zi controversată; în schimb,  îți va face bine un masaj relaxant și fără grabă al mâinilor, cu creme hrănitoare parfumate și o muzică relaxantă pe fundal. Orice alte proceduri invazive cu unghiile sunt strict interzise astăzi. . Acestea vor duce la epuizarea energiei personale și posibil, la diverse probleme cu pielea mâinilor.

Îngrijirea tenului nu programa pentru azi întâlniri si consultații importante cu specialisti beauty, întrucât exista riscul să întelegi gresit ceva sau sa fii nevoită sa repeți ulterior consultația. Îngrijirea obișnuită la domiciliu este suficientă, atât pentru pielea feței, cât și a corpului; îți poți masa fața , gâtul și scalpul pentru a stimula circulația sângelui – astăzi aceste zone răspund foarte bine la diverse tipuri de masaj – atât manual, cât și cel cu plăcuțe de jad (gua-sha), de exemplu. Ce să nu faci azi? orice proceduri faciale complexe, mai ales dacă au efecte secundare și riscuri; piercing; să mergi la stomatolog; 

Îngrijire corporală – Dacă faci sport, astăzi este benefică pauza de la antrenament. Luna se apropie de schimbarea fazei, energia este scăzută, motiv pentru care astăzi nu ar trebui să te suprasoliciți. Odihnă, relax, muzică meditativă, aromaterapie. Pregătește-te pentru cheful ce urmează! ;)))

*****

30 Decembrie, vineri;  a 7-a și a 8-a zi lunară; Lună crescătoare în Berbec

Tuns – o zi ambiguă, mai mult negativă; tunde-te doar dacă chiar este necesar; dar categoric fără tunsori/sigilări termice.

VopsitVopsirea părului este benefică pentru îmbunătățirea stării generale, cu condiția ca  imediat după vopsire să fie aplicate măști de fortificare și regenerare, însoțite de un masaj al scalpului. Astfel, vopseaua va rezista mult timp pe păr; energetic vei simți cum un val de energie benefică te cuprinde. după terminarea procedurilor.

Manichiură, pedichiură – categoric nerecomandat!

Îngrijirea tenului ziua este potrivită pentru hidratarea și hrănirea pielii – atât a feței, cât și a părulu sau a corpului. Înainte de sărbători, acest lucru este cu atât mai valabil- în special, dacă ai un milion de treburi de terminat astăzi – nu te neglija, încearcă să fii atentă și la aspectul tău. Pentru a ajunge la timp peste tot, fă-ți neapărat o listă de sarcini importante și rezervă-ți timp pentru ele cât mai de dimineața și apoi să tai din ele, pe măsură ce le finalizezi. Dacă ai și lucruri care nu sunt prea importante, nu ezita să le amâni, pentru a-ți face timp și pentru tine!Ce este mai bine să nu faci? La fel ca și ieri, proceduri faciale complexe, mai ales dacă au efecte secundare și riscuri; piercing și să mergi la stomatolog;

Îngrijire corporalăUltimele zile ale anului sunt de obicei aglomerate; presupun că ești destul de activă chiar și fără să mergi la sală. Totuși, dacă antrenamentul intră în planurile tale, astăzi sunt de preferat exercițiile de forță, inclusiv cele cu greutăți. Epilarea corporală este eficientă astăzi.

*****

♈♉ 31 Decembrie, sâmbătă;  a 8-a și a 9-a zi lunară; Lună crescătoare în Berbec♈,Taur de la 19:08♉

Tuns – Doar dacă este o urgență – nu este cea mai bună zi a lunii pentru a te tunde. Alege tunsul doar ca ultima soluție și doar dacă nu ai probleme deosebite cu sănătatea parului; este mai bine să nu apelezi deloc la tunsori termice; altfel, poți tăia puțin din vârfurile părului cu foarfece obișnuite,  pentru a-i accelera creșterea.

Vopsit -Din punct de vedere energetic, foarte recomandată este vopsirea părului doar cu  coloranți de origine vegetală, energia vindecătoare a cărora va facilita rezolvarea problemelor și a blocajelor. Sub nicio formă nu este recomandată schimbarea cardinală a culorii cu coloranți chimici! Coafatul la  domiciliu este permis, dar este mai bine să nu supraîncălziți părul cu aparate fierbinți. Un moment mai bun pentru a-ți aranja coafura de sărbătoare este după ora 19:10.

Manichiură, pedichiurăultima zi a anului  pare a fi momentul perfect să îl dedici ultimelor pregătiri de sărbătoare. Cu toate acestea, încearcă să nu lași totul pe ultima sută de metri pt a merge azi la manichiură: nu este cel mai bun m este benefic doar pentru a face ultimele retușuri

Îngrijirea tenului astăzi Venus nu va fi foarte armonioasă, așa că perioada de dimineața și până la ora 13:00,  este nefavorabilă pentru orice proceduri de înfrumusețare. Vă sfătuiesc să planificați vizite la saloane și coafor în alte zile.

Îngrijire corporală – tot ce este nevoie pentru a arăta strălucitoare și relaxate în noaptea dintre Ani!

*****

UN AN NOU PLIN DE ÎMPLINIRI ȘI FRUMUSEȚE PE TOATE PLANURILE,

DRAGII MEI!

🌟2023🌟

🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨🎄✨