Definiție: Meditația este un fenomen mental biofizic care descrie o stare de atenție asupra unui gând, asupra conștientului, subconștientului sau inconștientului. De obicei implică atenția spre gândirea însăși, dar fără a te lăsa dus de gânduri. Wikipedia

Câteva informații mai puțin cunoscute despre această practică, asemănătoare practicii creștine de rugăciune profundă a inimii, cu reale efecte vindecătoare:

EFECTELE MEDITAȚIEI ÎN FUNCȚIE DE DURATA PRACTICĂRII

🔅 3 minute – produc schimbări în câmpul electromagnetic uman, se îmbunătățește circulația și balanța biochimică a sângelui.


🔅 7 minute – încep să se modifice ușor anumite pattern-uri de gândire din creier, crește diametrul câmpului electromagnetic individual – aura .


🔅 11 minute – încep să se producă schimbări în sistemul nervos și endocrin al organismului.

🔅 22 minute – permite “celor trei minți” (negativă, pozitivă și neutră) să se echilibreze și să înceapă să lucreze împreună. Subconștientul începe să se purifice.


🔅 31 minute – permite glandelor endocrine, respirației și concentrării să influențeze simultan celulele și ritmurile organismului. Secreția glandelor endocrine este complet echilibrată, la fel și energia eterică a chakrelor (acestea fiind punctele de conjuncție energetică dintre centrii fizici și spirituali).


🔅 62 minute – produce modificări în substanța cenușie a creierului. Stimulează lobii frontali ai creierului, hipofiza și glanda pineală. Prin intermediul corpului fizic, a emoțiilor și a stării mentale se stabilește comunicarea cu Divinitatea din interior. Umbra din mentalul subconștient, precum și proiecțiile externe sunt integrate


🔅 2,5 ore – modifică psihicul, în funcție de câmpul magnetic înconjurător astfel, încât mentalul subconștient să se fixeze într-o schemă nouă de funcționare, sub influența Conștiinței Universale.


EFECTELE MEDITAȚIEI ÎN FUNCȚIE DE NUMĂRUL ZILELOR DE PRACTICĂ

🔅 40 zile – ne scapă de un obicei nociv
🔅 90 zile – permit dobândirea unui obicei nou, benefic
🔅 120 zile – manifestarea firească a unui nou obicei/abilități
🔅 1000 zile – obiceiul/abilitatea este adusă la măiestrie

Harbhajan Singh Khalsa    (traducere Masha)

Meditație de grup


EFECTELE MEDITAȚIEI ÎN FUNCȚIE DE NUMĂRUL CELOR CE MEDITEAZĂ

 


    Orice meditație este o incredibilă armonizare cu natura și Universul; dar atunci când mai există și alți oameni lângă noi, efectul unei astfel de meditații colective devine mult mai puternic.” În Epoca de Aur oamenii vor învăța cu toții să se unească între ei. Și această unire are și ea propriile ei legi de manifestare:
🔅 Două aure umane se amplifică între ele de până la 7 ori, dacă oamenii sunt uniți de aceeași idee, frecvența lor e aceeași și ei meditează pentru un scop comun.
🔅 3 de oameni – aurele se amplifică de 7 ori la pătrat, adică de 49 de ori.
🔅 Dacă se unesc în meditație 4 persoane – ei își amplifică reciproc aurele cu 7 la puterea a 3-a, adică de 343 ori!


🔅 Prin urmare, cu cât mai mulți oameni cu același nivel de elevare meditează împreună, cu atât mai valoros devine fiecare membru, ce li se alătură în continuare, deoarece el crește exponențial puterea meditației. Colectivul este o mare putere!”
Konstantin Tsiolkovsky, “Despre puterea unității”. (traducere Masha)

Fie de folos! Cu drag, Masha Alla